-
[QUOTE=LordAbizi;670831]לי
ג'וני
ברור לך שהקטע עם הרוח והדרגונס דן זה בגדר בדיחה בלבד..
--
תראה, הרמה של מתקפות המים של סקווירטל לא כל כך נמוכות. זה בסדר לשלב הזה של המשחק, אין לאן להתקדם שם. תוספת בכח באה על חשבון התעייפות מהירה יותר.
סקווירטל יורה את מתקפות המים, אין שינוי ניכר.
פיצ'ו לא עושה כלום כי לא אמרת לו לעשות כלום.
[/QUOTE]
חחח זה היה מצחיק אבל ולא הבנתי משהו,כאילו אם למשל אני אתפוס פוקימון חדש אז מה הוא לא יידע מתקפות לא טרוויליות? כאילו מה הוא לא נלחם או לא משתמש בכלל במתקפות האלה?
"אוקי סקוירטל חזור תנוח" אומר לו ואחזיר אותו לפוכדור "אוקי עכשיו פיצ'ו תתאמן על מכת הברק,תנסה לשגר את החשמל על העץ אבל ביותר כוח! ודרטיני אוקי אני רוצה להתחיל ללמד אותך אולי שני מתקפות דרקון שונות אוקי אני רוצה שנתחיל ללמוד זעם דרקון! אוקי אני רוצה שתתרכז,תיקח כמה נשימות,עצום את עינייך ותנסה להוציא כוח דרקון מתוכך,מן אש דרקון כזאת" אומר לו
-
[QUOTE=LordAbizi;670831]
תמיר
אני בהחלט מודע למצב הבעייתי הזה...
זה מקשה עליי מאוד לבצע את העלילה...
--
פיפלאפ יורה את הבועות בזמן שסקארמורי מתקרב ופוגע בו. סקארמורי לבסוף פוגע בפיפלאפ ומפיל אותו.
"סקארמורי, נחת ושלח תותח ניצוצות!" אומר הינריך הרץ. סקארמורי נוחת ומתכוון לשלוח תותח ניצוצות.[/QUOTE]
"פיפלאפ,תזוז הצידה ותשתשמ בבועות!"
-
[QUOTE=LordAbizi;670598]5 אנשים?!?!!? המון זמן לא הגבתי לכמות כל כך גדולה...
זיו
אחד מעוזרי המחקר פותח את הדלת.
"הפרופסור יתן לך את הפוקימון, הוא נמצא בקצה המרוחק של המעבדה. ודרך אגב, שמור על שקט, אנשים לומדים ועובדים כאן" הוא אומר לך.
ג'וני
סקווירטל יורה את מתקפות המים, ונראה שהוא מצליח לשמור על יציבות ברמה של המתקפות. פיצ'ו מנסה לשלוח חשמל, ונראה שזה מסתדר מעט והחשמל מצליח לפגוע בעץ. דרטיני יוצא ומביט בך, מעט מבולבל ולא מבין איך הוא הגיע לשם, אם לפני רגע הוא היה בDragon's Den בג'וטו...
תמיר
"סקארמורי, מתקפת שמים!" אומר הינריך הרץ. סקארמורי נפגע מהבועות, והוא כעת מסתובב בשמים ומחפש חולשות.
מור
יכול להיות ששכחתי לכתוב מה כתוב בשלט ליד המכון, אז אני אכתוב עכשיו
"מכון העיר מרוול
סוג: נורמל
מנהיג: פול מורפי
'כל דבר הוא נורמלי מנקודת מבט מסויימת'"
--
"כן כן, זה מאוד מעניין" אומר השומר בחוסר עניין בזמן שהוא מעביר עליך גלאי מתכות. הוא נכנס למכון.
"מר. מורפי, יש מאתגר." הוא יוצא ונותן לך להכנס.
לי
צי'מצ'אר רץ לעבר סטארלי כדי לתת לו מכה עם הזנב, אך סטארלי טס מעט הצידה וצ'ימ'צאר מפספס. סטארלי וצ'ימצ'אר דוחפים זה את זה, ולאחר מכן סטארלי מנסה לנקר את צ'ימצ'אר אך הוא בורח. סטארלי מתחיל להתעייף.[/QUOTE]
אני אומר לו "בסדר" ומתקדם לכיוון קצה המעבדה אני רואה את הפרופססור ואומר לו סליחה אני באתי לקבל את הפוקמון ההתחלתי שלי"
-
ג'וני
החל משלב מסויים (ואני אשאיר לך לנחש איזה) לפוקימונים פראיים יהיו מתקפות לא טריוויאליות.
--
פיצ'ו מנסה לשלוח את החשמל, אך הוא למצליח לחזק בהרבה את ההתקפה. דרטיני מנסה לירות את זעם הדרקון אך כל מה שיוצא זה כל מיני אדים של משהו וזה לא ממש רציני.
תמיר
פיפלאפ קופץ הצידה והתחיל לירות בועות, אך סקארמורי מנסה לעקוב אחרי פיפלאפ ופיפלאפ נאלץ לירות בועה לברוח וכך שוב.
"סקארמורי, צור רוח כדי להעלות את פיפלאפ!" אומר הינריך הרץ.
זיו
אתה מגיע לקצה המעבדה ורואה את הפרוספור מול מחשב מקליד כל מיני דברים. כשאתה אומר לו את מה שאתה אומר, הוא עונה
"אה... היה עוזר אם היית אומר איזה פוקימון אתה רוצה" הוא אומר ואז מסתובב ומחכה לתשובה שלך.
-
[QUOTE=LordAbizi;671502]ג'וני
החל משלב מסויים (ואני אשאיר לך לנחש איזה) לפוקימונים פראיים יהיו מתקפות לא טריוויאליות.
--
פיצ'ו מנסה לשלוח את החשמל, אך הוא למצליח לחזק בהרבה את ההתקפה. דרטיני מנסה לירות את זעם הדרקון אך כל מה שיוצא זה כל מיני אדים של משהו וזה לא ממש רציני.
[/QUOTE]
"אוקי חזור פיצ'ו" אומר ואחזיר אותו לפוכדור ואחפש לדרטיני אימון
-
[QUOTE=LordAbizi;671502]
תמיר
פיפלאפ קופץ הצידה והתחיל לירות בועות, אך סקארמורי מנסה לעקוב אחרי פיפלאפ ופיפלאפ נאלץ לירות בועה לברוח וכך שוב.
"סקארמורי, צור רוח כדי להעלות את פיפלאפ!" אומר הינריך הרץ.
[/QUOTE]
"אקדח מים!"
-
ג'וני
אתה מסתובב שם עודדדדד קצתתתתת ומוצא מיאו.
תמיר
סקארמורי יוצר את הרוח ופיפלאפ עולה למעלה. פיפלאפ יורה אקדח מים והוא מתאמץ ובסופו של דבר אקדח המים פוגע בסקארמורי.
"כעת אס אווירי!" אומר הינריך הרץ. סקארמורי טס לכיוון פיפלאפ.
-
[QUOTE=LordAbizi;671940]ג'וני
אתה מסתובב שם עודדדדד קצתתתתת ומוצא מיאו.
[/QUOTE]
חחחח מה לעשות? אני לא מוכן למכון עדיין,אני צריך ללמד את דרטיני לפחות מתקפה אחת
"קדימה דרטיני חניקה ואז מכת זנב" אומר לו
-
ג'וני
מה לעשות? להשתחרר מחוסן האמונה ולהאמין שהכל אפשרי. רק אז תראה את האור והאמת.
--
דרטיני מתנפל על מיאו הלא מוכן וכורך את עצמו סביבו. לאחר מכן הוא נותן מכה עם הזנב למיאו. מיאו מוצא פיסת גוף של דריני ונושך אותה. דרטיני נאלץ לשגת ממיאו.
-
[QUOTE=LordAbizi;672625]ג'וני
מה לעשות? להשתחרר מחוסן האמונה ולהאמין שהכל אפשרי. רק אז תראה את האור והאמת.
--
דרטיני מתנפל על מיאו הלא מוכן וכורך את עצמו סביבו. לאחר מכן הוא נותן מכה עם הזנב למיאו. מיאו מוצא פיסת גוף של דריני ונושך אותה. דרטיני נאלץ לשגת ממיאו.[/QUOTE]
בשבילך XD
"טוב בסדר לא משנה אתה מוכן למכון" אומר לו ואחזיר את דרטיני לפוכדור וארוץ למרכז הפוקימונים לרפא את הפוקימונים שלי ואלך לכיוון המכון
-
[QUOTE=LordAbizi;671940]
תמיר
סקארמורי יוצר את הרוח ופיפלאפ עולה למעלה. פיפלאפ יורה אקדח מים והוא מתאמץ ובסופו של דבר אקדח המים פוגע בסקארמורי.
"כעת אס אווירי!" אומר הינריך הרץ. סקארמורי טס לכיוון פיפלאפ.[/QUOTE]
"תשתמש בבועות כמו שהשתמשת קודם במתקפת השמים שלו!"(כמו שגאביט השתמש בנשימת הדרקון שלו נגד אס השמים של טרופיוס)
-
ג'וני
עכשיו הגעתי לשלווה פנימית.
--
אתה מחזיר את דרטיני וחוזר לעיר. במרכז הפוקימונים אתה מרפא את הפוקימונים, ואז הולך למכון, והשומר עוצר אותך.
"תרגע שם, קח 5 צעדים אחורה, ותאמר לי מי אתה ולשם מה באת לפה? ואל תגיד לי שאני מדבר שטויות, מסתבר שמכונות הפכו ליעד תקיפה מועדף על ידי ארגוני טרור בשבוע האחרון" הוא אומר לך בזמן שהוא מוציא גלאי מתכות.
תמיר
פיפלאפ מתחיל לירות בועות, ובזכות זה שהוא באוויר, הוא יוכל לירות בועות ליותר כיוונים. סקארמורי חודר מבעד לבועות (וכמובן נפגע מעט בתהליך) עד שהוא פוגע בפיפלאפ. פיפלאפ מתגלגל על הגב של סקארמורי ונופל ממנו.
"סקארמורי, הסתובב ותקוף בכנף פלדה!" אומר הינריך הרץ.
-
[QUOTE=LordAbizi;672962]
תמיר
פיפלאפ מתחיל לירות בועות, ובזכות זה שהוא באוויר, הוא יוכל לירות בועות ליותר כיוונים. סקארמורי חודר מבעד לבועות (וכמובן נפגע מעט בתהליך) עד שהוא פוגע בפיפלאפ. פיפלאפ מתגלגל על הגב של סקארמורי ונופל ממנו.
"סקארמורי, הסתובב ותקוף בכנף פלדה!" אומר הינריך הרץ.[/QUOTE]
"תאט את הנפילה שלך בשניה האחורנה בעזרת אקדח מים לקרקע,וכשהוא יפספס פול על הגבס שלו ותשתמש בבועות על הראש שלו!" (ובגלל שהן מתפוצצות,זה אמור לערער אותו קצת)
-
[QUOTE=LordAbizi;672962]ג'וני
עכשיו הגעתי לשלווה פנימית.
--
אתה מחזיר את דרטיני וחוזר לעיר. במרכז הפוקימונים אתה מרפא את הפוקימונים, ואז הולך למכון, והשומר עוצר אותך.
"תרגע שם, קח 5 צעדים אחורה, ותאמר לי מי אתה ולשם מה באת לפה? ואל תגיד לי שאני מדבר שטויות, מסתבר שמכונות הפכו ליעד תקיפה מועדף על ידי ארגוני טרור בשבוע האחרון" הוא אומר לך בזמן שהוא מוציא גלאי מתכות.
[/QUOTE]
חחחח שמח שהגעת לשלווה פנימית
"אוי אתה יודע? אני באתי בשביל ללכת לספא שלכם ולאכול ארוחת צהריים" אגיד בקול שתוטניק וציני
"ברור שבאתי לקרב מכון?! אז למה עוד אני יכול לבוא למען השם? אני נראה לך איזה איש טרור?" אומר לו בעצבניות אבל לא אנסה שיתעצבן יותר מדי
-
תמיר
אה, זה נחמד, אם כי יש בכך סיכון.
--
פיפלאפ נופל וסקארמורי רודף אחריו, ופיפלאפ יורה אקדח מים, והוא נאלץ להשתמש בכח די חזק כדי לא להתרסק (כי הוא משתמש בזה באיחור), מה שבסופו של דבר מרים אותו אל סקארמורי. פיפלאפ יורה בועות שפוגעת בסקארמורי. (ואם תרצה מטלטלות אותו מעט, תעשה בזה איזה שימוש שאתה רוצה)
"סקארמורי, תאיץ במעגל ובכך תגרום לו להתנתק ממך!" אומר הינריך הרץ. סקארמורי מתחיל להסתובב במעגל באוויר.
גו'ני
"נראה בקשר לזה" הוא אומר כעוס, ומוציא גלאי מתכות ומעביר עליך, ואז הוא תולש לך את הכבד "הא! החביאו לך חומר נפץ בכבד!" הוא אומר, ואז בהבזק סגול השומר נעלם והכבד חוזר לך לתוך הגוף, ואיש עם אור סגול מאחוריו שמעליו כתוב "אביזי" אומר לך "אל תדאג, אני לא אתן עוד לאנשים להשתכר בזמן שהם מתפקדים כדמויות במשחק הזה... קדימה, כנס למכון הכל בסדר" הוא נעלם.