-
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 24 2009, 05:41 PM
[b] ארתור-
פידג'וטו יוצא בהתקפה מהירה אבל אז קקליון נעלם שוב ופידג'וטו מפספס. לפתע נורה להביור אל וובפט אבל וובפט תוקף את הקקליון בלהביור וחושף קקליון אחר [/b][/quote]
"פיג'יוטו אס אווירי ואז מתקפה מהירה ובלימה ואתה וואבפט תשתמש בקיר מראה"
-
ארתור-
פידג'וטו מתקדם לעבר הקקליון שחשף וובפט באס איווירי, אך לפתע מופיע הקקליון השני ומנסה להדוף את פידג'וטו-פידג'וטו מתרסק אך בסדר ולעומת זאת הקקליון מעולף. "הקקליון לא מסוגל להילחם יותר" אומר השופט
עומר-
"זנב ברזל" אומר ארתור. אספיון מזנק בזנב ברזל והאנטר מצליח להחזיק מעמד ומרדים אותו בהיפנוזה לפני שפוגע בו. האנטר שולח אגרוף שאיבה ופוגע חזק באספיון-אספיון מתחיל להיסתחרר, אבל לפני שהאנטר תוקף בליקוק הקללה שוב פועלת
-
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 25 2009, 12:07 AM
[b] ארתור-
פידג'וטו מתקדם לעבר הקקליון שחשף וובפט באס איווירי, אך לפתע מופיע הקקליון השני ומנסה להדוף את פידג'וטו-פידג'וטו מתרסק אך בסדר ולעומת זאת הקקליון מעולף. "הקקליון לא מסוגל להילחם יותר" אומר השופט [/b][/quote]
"יפה מאוד עכשיו זה שתיכם עליו וואבפט תשתמש בניגוד ופיג'יוטו תשתמש במתקפה מהריה ותסרוק את כל הזירה כשאתה מחפש את קקליון"
-
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 25 2009, 12:07 AM
[b]
עומר-
"זנב ברזל" אומר ארתור. אספיון מזנק בזנב ברזל והאנטר מצליח להחזיק מעמד ומרדים אותו בהיפנוזה לפני שפוגע בו. האנטר שולח אגרוף שאיבה ופוגע חזק באספיון-אספיון מתחיל להיסתחרר, אבל לפני שהאנטר תוקף בליקוק הקללה שוב פועלת [/b][/quote]
"האנטר עוד קצת אגרוף שאיבה!"
-
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 24 2009, 10:08 PM
[b] עומר-
"אגרוף ממוקד" אומר פיליפ. קקליון שולח אגרוף ממוקד והאנטר אגרוף שאיבה, השניים פוגעים ה בזה בו זמנית. האנטר מתרחק ושולח בילבול-קקליון קפ ונופל ועושה זאת הרבה פעמים, הוא מתחיל להיסתחרר
מיכה-
"הורדה" אומרת מיסטי. מרשתומפ מתקדם בהורדה אבל אז פיקאצ'ו מנחית את הזנב ומפיל אותו
ניב-
דרטיני מהנהנת, היא נראת ממש להוטה לקרב [/b][/quote]
הצלפת זנב
-
ארתור-
פידג'וטו סורק את הזירה מהשמיים, לבסוף הוא מוצא את קקליון מתחבא מאחורי אבן
עומר-
האנטר מנצל את המצב ותוקף באגרוף שאיבה נוסף באספיון-אספיון מתעורר ומתחיל להיסתחרר. "קרן על חושית" אומר פיליפ
מיכה-
"יריות בוץ" אומרת מיסטי. מרשתומפ יורה יריות בוץ אבל מפספס-הוא ממש מותש ולבסוף הוא מתעלף. "מרשתומפ לא מסוגל להילחם יותר, פיקאצ'ו ומיכה הם המנצחים" אומר השופט
-
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 25 2009, 01:15 AM
[b]
עומר-
האנטר מנצל את המצב ותוקף באגרוף שאיבה נוסף באספיון-אספיון מתעורר ומתחיל להיסתחרר. "קרן על חושית" אומר פיליפ [/b][/quote]
"תתחמק עם צוות כפול ואז תפתיע אותו עם אגרוף שאיבה!"
-
עומר-
אספיון שולח קרן על חושית אך רק מחסל כמה מכפיליו של האנטר. האנטר שולח אגרוף שאיבה שגומר את אספיון-אספיון נופל על האדמה מעולף. "חזור אספיון" אומר פיליפ "כל הכבוד, אתה מאמן ממש חזק" אומר פיליפ ולוחץ את ידך
-
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 25 2009, 01:31 AM
[b] עומר-
אספיון שולח קרן על חושית אך רק מחסל כמה מכפיליו של האנטר. האנטר שולח אגרוף שאיבה שגומר את אספיון-אספיון נופל על האדמה מעולף. "חזור אספיון" אומר פיליפ "כל הכבוד, אתה מאמן ממש חזק" אומר פיליפ ולוחץ את ידך [/b][/quote]
"גם אתה הישתפרת!" אני אומר לו בחיוך ולחץ את ידו "נראה לי כדאי שנחזור לרפא את הפוקימונים שלנו, אתה לא חושב?"
-
עומר-
"כמובן" אומר פיליפ וחוזר איתך ללבנדר. אחרי שאתם מרפאים את פוקימוניכם שואת פיליפ:"אני אולי מתקדם לספרון אבל אוכל לעזור לך לעבור מעל הסנורלאקס?"
-
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 25 2009, 01:15 AM
[b] ארתור-
פידג'וטו סורק את הזירה מהשמיים, לבסוף הוא מוצא את קקליון מתחבא מאחורי אבן
עומר-
האנטר מנצל את המצב ותוקף באגרוף שאיבה נוסף באספיון-אספיון מתעורר ומתחיל להיסתחרר. "קרן על חושית" אומר פיליפ
מיכה-
"יריות בוץ" אומרת מיסטי. מרשתומפ יורה יריות בוץ אבל מפספס-הוא ממש מותש ולבסוף הוא מתעלף. "מרשתומפ לא מסוגל להילחם יותר, פיקאצ'ו ומיכה הם המנצחים" אומר השופט [/b][/quote]
נכון המאמן חשמל צפה בקרב?
----------
יאי^^
-
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 25 2009, 01:50 AM
[b] עומר-
"כמובן" אומר פיליפ וחוזר איתך ללבנדר. אחרי שאתם מרפאים את פוקימוניכם שואת פיליפ:"אני אולי מתקדם לספרון אבל אוכל לעזור לך לעבור מעל הסנורלאקס?" [/b][/quote]
"זה יכול להיות נחמד" אני אומר לו בחיוך.
-
מיכה-
כע
----
"כל הכבוד, זה היה קרב נהדר" אומרת מיסטי, "אני כל כך נהנתי לצפות בקרב, אתה חזק מאוד" אומר ווטסון "קח את זה" והוא מביא לך אבן ברק
עומר-
אתה ופיליפ מתקדמים אל הסנורלאקס, כעת המנצ'לאקסים ישנים עליו. "על חושי אספיון" אומר פיליפ, אספיון מרים אותכם בעל חושי ומעביר אותם לצד השני. "להיראות" אומר פיליפ
-
[quote][i]Originally posted by ~mEgAmAgMoRtAr~[/i]@Jul 25 2009, 02:28 AM
[b]
עומר-
אתה ופיליפ מתקדמים אל הסנורלאקס, כעת המנצ'לאקסים ישנים עליו. "על חושי אספיון" אומר פיליפ, אספיון מרים אותכם בעל חושי ומעביר אותם לצד השני. "להיראות" אומר פיליפ [/b][/quote]
"נתראה!" אני אומר לו. כשאני עובר את סנורלקס אני ממשיך ללכת דרומה.
-
עומר-
אתה ממשיך לך ופתאום משהו קורה! בלאספורט מתחיל להבהב, אחר כך לזהור, לבסוף הוא משנה צורה, בלאספורט היתפתח לוויפינבל-[img]http://i29.tinypic.com/34xhreq.png[/img]