-
[QUOTE=LordAbizi;678501]ג'וני
אין לך מושג כמה. ראה עמודים 50~100 וכמות תלונות נגד פול מורפי....
--
"בידוף, תקוף אותו במהירות, ולאחר מכן השתמש בחיתוך!" אומר פול מורפי.דרטיני נע כדי לדחוף את בידוף, ובידוף רץ במהירות לכיוונו והם מתנגשים. בידוף מנצל את הקרבה ומצליף בברוטאליות בבידוף, ולאחר מכן בידוף מזיז את שיניו במהירות ושורט איתם את דרטיני.
[/QUOTE]
מעצבן....
"קדימה מכת זנב ואז סטירה כפולה" אומר לו
-
[QUOTE=LordAbizi;680134]תמיר
התג נמצא ביד והוא נותן לך את התג בלחיצת היד.
"כעת, לך לשופטים כדי לקבל את הציון שלה. היה קרב די טוב" הוא אומר. (אגב גאביט עדיין בחוץ)[/QUOTE]
"תודה" אני אומר ולוקח את התג,מסמן לגאביט לבוא אחרי והולך אל השופטים
-
ג'וני
"בידוף הסתער עליו ותדחף אותו!" אומר פול מורפי. דרטיני פוצח בסדרת מכות זנב, ובידוף ברגע שלדעתו הקצב יורד קצת, קופץ ודוחף את דרטיני אחורה.
תמיר
אתה וגאביט מתקרב לשופטים.
"ובכן, הציון על הקרב מורכב משלושה חלקים; במכון זה אלו כח, אסטרטגיה ותכנון, וחשיבה תלת מימדית. היינו אמורים להיות שלושה שופטים כל אחד אחראי על תחום אחר, אך אחד מהם מחליף את שופט הדגלים אז אנחנו רק שניים. מיותר לציין שכל חלק מעניק לכל היותר 33 נקודות. אני הייתי אחראי על בדיקת הכח של הפוקימונים, וחוץ מגאביט הפוקימונים שלך לא ממש מאומנים, ניתן לראות עליהם שזה הקרב הרציני הראשון שלהם. עם זאת, הם נלחמו לא רע. 29 נקודות." אומר הראשון
"אני הייתי אחראי על האסטרטגיה, ובלית ברירה גם על החשיבה התלת מימדית.
מבחינה אסטרטגית, היו לך כמה טקטיקות פה ושם, קצת פחות נגד פליפר. חלק מהטקטיקות היו סטנדרטיות, חלק מעט פחות, אבל לאורך כל הקרב ניסית לחשוב על מהלכים חדשים, וזה טוב. אתה מקבל 30 על זה. מבחינה תלת מימדית, כלומר איך התחשבת בעובדה שזה קרב אוויר... טוב זה היה עם יותר משמעות לו היינו במכון, כי שם אם מישהו נופל מחוץ לזירה, שרשת הבטחון תעזור לו... בכל אופן הצלחת להנצל די טוב מהמצבים של נפילה, ואפשר לאמר שסך הכל התנהגת כמו טיל נ"מ, לנסות ליירת את הפוקימונים של הרץ... אתה מקבל 29. הציון הכולל הוא 88. יש לך פוקידע או כרטיס מאמן?"
-סוףחפירה, מצטער מראש. (למרות שבסוף התגובה זה לא ממש מראש... אבל למי אכפת)
-
[QUOTE=LordAbizi;680672]
תמיר
אתה וגאביט מתקרב לשופטים.
"ובכן, הציון על הקרב מורכב משלושה חלקים; במכון זה אלו כח, אסטרטגיה ותכנון, וחשיבה תלת מימדית. היינו אמורים להיות שלושה שופטים כל אחד אחראי על תחום אחר, אך אחד מהם מחליף את שופט הדגלים אז אנחנו רק שניים. מיותר לציין שכל חלק מעניק לכל היותר 33 נקודות. אני הייתי אחראי על בדיקת הכח של הפוקימונים, וחוץ מגאביט הפוקימונים שלך לא ממש מאומנים, ניתן לראות עליהם שזה הקרב הרציני הראשון שלהם. עם זאת, הם נלחמו לא רע. 29 נקודות." אומר הראשון
"אני הייתי אחראי על האסטרטגיה, ובלית ברירה גם על החשיבה התלת מימדית.
מבחינה אסטרטגית, היו לך כמה טקטיקות פה ושם, קצת פחות נגד פליפר. חלק מהטקטיקות היו סטנדרטיות, חלק מעט פחות, אבל לאורך כל הקרב ניסית לחשוב על מהלכים חדשים, וזה טוב. אתה מקבל 30 על זה. מבחינה תלת מימדית, כלומר איך התחשבת בעובדה שזה קרב אוויר... טוב זה היה עם יותר משמעות לו היינו במכון, כי שם אם מישהו נופל מחוץ לזירה, שרשת הבטחון תעזור לו... בכל אופן הצלחת להנצל די טוב מהמצבים של נפילה, ואפשר לאמר שסך הכל התנהגת כמו טיל נ"מ, לנסות ליירת את הפוקימונים של הרץ... אתה מקבל 29. הציון הכולל הוא 88. יש לך פוקידע או כרטיס מאמן?"
-סוףחפירה, מצטער מראש. (למרות שבסוף התגובה זה לא ממש מראש... אבל למי אכפת)[/QUOTE]
לי אכפת!(וההתנצלות התקבלה)
--
"כן,יש לי פוקדע" אני אומר ומגיש לו את הפוקדע,ולאחר מכן אני מלטף את ראשו של גאביט,אומר לו:"היית נהדר" ומחזיר אותו.
-
[QUOTE=LordAbizi;680672]ג'וני
"בידוף הסתער עליו ותדחף אותו!" אומר פול מורפי. דרטיני פוצח בסדרת מכות זנב, ובידוף ברגע שלדעתו הקצב יורד קצת, קופץ ודוחף את דרטיני אחורה.
[/QUOTE]
"חניקה ואז סטירה כפולה" אומר לו
-
תמיר
השופט לוקח את הפוקדע ומחבר אותו בכבל Usb למחשב, ולאחר מכן מקליד שם כמה דברים ומחכה. כעבור כמה רגעים הוא מנתק את הפוקדע ומחזיר לך.
"ובכן, המידע על תג הנסיקה והציון עליו שמור אצלך בפוקדע, מאובטח על ידי סיסמא שלנו. אם תהיינה בעיות עם קריאת הסיסמא בליגה, הפנה אותם אלינו. בהצלחה!" אומר השופט.
ג'וני
"בידוף, נסה לבורח מהחניקה, דחף אותו, ולאחר מכן תקוף בחיתוך!" אומר פול מורפי. דרטיני מתנפל על בידוף כדי לחנוק אותו אך בידוף חומק הצידה, ולאחר מכן דוחף את דרטיני. דרטיני שולח את הזנב ומכה בבידוף מספר פעמים. לבסוף, בידוף קופץ על דרטיני עם שיניו כדי לבצע חיתוך, אך דרטיני בדרך המפותלות בורח מזה.
-
[QUOTE=LordAbizi;682378]
ג'וני
"בידוף, נסה לבורח מהחניקה, דחף אותו, ולאחר מכן תקוף בחיתוך!" אומר פול מורפי. דרטיני מתנפל על בידוף כדי לחנוק אותו אך בידוף חומק הצידה, ולאחר מכן דוחף את דרטיני. דרטיני שולח את הזנב ומכה בבידוף מספר פעמים. לבסוף, בידוף קופץ על דרטיני עם שיניו כדי לבצע חיתוך, אך דרטיני בדרך המפותלות בורח מזה.[/QUOTE]
"דחיפה והצלפת זנב" אומר לו
-
[QUOTE=LordAbizi;682378]תמיר
השופט לוקח את הפוקדע ומחבר אותו בכבל Usb למחשב, ולאחר מכן מקליד שם כמה דברים ומחכה. כעבור כמה רגעים הוא מנתק את הפוקדע ומחזיר לך.
"ובכן, המידע על תג הנסיקה והציון עליו שמור אצלך בפוקדע, מאובטח על ידי סיסמא שלנו. אם תהיינה בעיות עם קריאת הסיסמא בליגה, הפנה אותם אלינו. בהצלחה!" אומר השופט.
[/QUOTE]
"תודה רבה" אני אומר ולוחץ את היד לשופטים.
לאחר מכן אני יוצא החוצה,מרפא את הפוקימונים במרכזז הפוקימונים ואז הולך לשדה,לאמן את הפוקימונים שלי קצת.
-
ג'וני
"בידוף, דחוף גם אתה, נסה לקפוץ כדי להתחמק מהצלפת הזנב, ולאחר מכן תקוף בנשיכה!" אומר פול מורפי. דריני מסתובב, ונע לכיוון בידוף, שמבצע את אותו הדבר. הם מתנגשים. דרטיני מעביר את הזנב שלו ובידוף קופץ, אך לא כל הרגליים שלו עולות מהר דיין, אז הזנב של דרטיני נתקע באחת הרגליים ומפיל את בידוף. בידוף לאחר מכן מזנק ונושך את דרטיני.
תמיר
בלי הגבלת הכלליות, נניח שה"שדה" הוא דרך טאוב - (זופר - אום - דר - פרסיר). (לסוגריים משמעות מתמטית, כלומר כל מה שבתוכן זה יחידה אחת)
--
בוא נפתר מאחד החובות שלי.
אתה מסתובב בדרך לעיל, ואתה מבחין במדקיפ.
-
[QUOTE=LordAbizi;682461]
תמיר
בלי הגבלת הכלליות, נניח שה"שדה" הוא דרך טאוב - (זופר - אום - דר - פרסיר). (לסוגריים משמעות מתמטית, כלומר כל מה שבתוכן זה יחידה אחת)
--
בוא נפתר מאחד החובות שלי.
אתה מסתובב בדרך לעיל, ואתה מבחין במדקיפ.[/QUOTE]
טוב,לי אין שום סיבה או רצון לתפוס אותו...
"פיפלאפ צא!בועות על מדקיפ!" אני קורא ומצביע על מדקיפ.
החוקים במשחק של הX ברזל,תקף גם על טופר ברזל?ומה צירך ללמד את פיפלאפ אם כן-שריטה?!
-
תמיר
שריטה זה מתקפה טריביאלית, בתנאי שכמובן יש לפוקימון ציפורניים.טופר ברזל זה שיפור טבעי לשריטה. עד כמה שהצלחתי לראות אין ציפורניים לפיפלאפ, והוא גם לא יכול ללמוד Metal Claw, לעומת זאת פרינלפ יכול ללמוד Metal Claw אז אני מניח שלפרינלפ יש ציפורניים...
--
פיפלאפ יוצא החוצה, רואה את מדקיפ ותוקף אותו בבועות. מדקיפ מופתע ונפגע מההתקפה. מדקיפ זורק בוץ מהאדמה על פיפלאפ ופוגע בו.
-
[QUOTE=LordAbizi;682461]ג'וני
"בידוף, דחוף גם אתה, נסה לקפוץ כדי להתחמק מהצלפת הזנב, ולאחר מכן תקוף בנשיכה!" אומר פול מורפי. דריני מסתובב, ונע לכיוון בידוף, שמבצע את אותו הדבר. הם מתנגשים. דרטיני מעביר את הזנב שלו ובידוף קופץ, אך לא כל הרגליים שלו עולות מהר דיין, אז הזנב של דרטיני נתקע באחת הרגליים ומפיל את בידוף. בידוף לאחר מכן מזנק ונושך את דרטיני.
[/QUOTE]
"חניקה ודחיפה" אומר לו
-
[QUOTE=LordAbizi;682786]תמיר
שריטה זה מתקפה טריביאלית, בתנאי שכמובן יש לפוקימון ציפורניים.טופר ברזל זה שיפור טבעי לשריטה. עד כמה שהצלחתי לראות אין ציפורניים לפיפלאפ, והוא גם לא יכול ללמוד Metal Claw, לעומת זאת פרינלפ יכול ללמוד Metal Claw אז אני מניח שלפרינלפ יש ציפורניים...
--
פיפלאפ יוצא החוצה, רואה את מדקיפ ותוקף אותו בבועות. מדקיפ מופתע ונפגע מההתקפה. מדקיפ זורק בוץ מהאדמה על פיפלאפ ופוגע בו.[/QUOTE]
"אקדח מים פיפלאפ!"
-
[QUOTE=LordAbizi;670831]לי
ביי
--
צ'ימצ'אר מניף את הזנב ופוגע בסטארלי. סטארלי טס לנקר את צ'ימצ'אר ופוגע. לבסוף צ'ימצ'אר שורט אותו.
[/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר"זנב ברזל וחפירה על סטארלי"
-
ג'וני
"בידוף חיתוך!" אומר פול מורפי. דרטיני משתחרר מהנשיכה של בידוף ואז נכרך וחונק את דרטיני. לצערו של בידוף הוא לא מוצא נקודה על דרטיני שהוא יכול להגיע עליה עם הפה. דרטיני עוזב את בידוף ומתרחק כדי לדחוף, ובידוף נע לכיוונו כדי לבצע חיתוך, ושניהם פוגעים.
תמיר
פיפלאפ יורה מים שפוגעים במדקיפ. מדקיפ רץ לכיוון פיפלאפ ודוחף אותו.
לי
ברוכים השבים...
--
צ'ימצ'אר קופץ ומכה עם זנבו בסטארלי. סטארלי טס לצ'ימצ'אר ומתכוון לנקרו. צ'ימצ'אר מנסה לחפור, אך לא מצליח לחפור מהר דיו ונפגע מהמתקפה של סטארלי. סטארלי מתחיל להתעייף.