[color=blue][u][i][b]omeriko[/b][/i][/u][/color]
סטריפין תוקף את קורפיש בחבטה, וקורפיש תוקף באחיזת צבט.
הפוקימונים תוקפים זה את זה, שניהם נפגעים ולא מצליחים לקום.
Printable View
[color=blue][u][i][b]omeriko[/b][/i][/u][/color]
סטריפין תוקף את קורפיש בחבטה, וקורפיש תוקף באחיזת צבט.
הפוקימונים תוקפים זה את זה, שניהם נפגעים ולא מצליחים לקום.
שם משתמש: Ducky
שם במשחק: גאווין ג'ימיז
תמונת מאמן או מתאם:[img]http://i39.tinypic.com/28qxlbd.gif[/img]
מה אתם רוצים להיות: מאמנים
רקע: כבר מגיל צעיר גאווין אהב פוקימונים.
למעשה, כל מה שהוא אהב היה רק פוקימונים.
תמיד אחרי שחזר מבית הספר גאווין יצא מביתו לכיוון החורשה הסמוכה כדי לשחק עם הפוקימונים שחיו שם.
הוא לא פחד מהם, ולמעשה, גם הם לא פחדו ממנו.
הדבר היחיד שחשב עליו היה להיות מאמן פוקימונים כשהוא יגדל.
הוא היה מדי פעם משחק עם הפוקימונים שבחורשה בקרבות-דמה, ומדי פעם סתם בתופסת או במחבואים, אבל ללא ספק הדבר שהכי עניין אותו היה לאמן פוקימונים.
כאשר הגיע לגיל 14 החליט שאולי זה הזמן לצאת למסע פוקימונים משלו ולהפוך לפוקימון מאסטר.
[color=blue][u][i][b]Ducky[/b][/i][/u][/color]
זה היום הגדול שלך, אל ישנתה כל הלילה , השעה כבר שבע בבוקר אתה הולך להתקלח ומצחצח שיניים.
אתה הולך למטבח ואוכל ארוחת בוקר טובה, כעבור כמה זמן אתה חוזר לחדר לוקח את התיק ויוצא מהבית לעבר המעבדה של הפרופסור.
אתה מתחיל ללכת כעבור כמה זמן אתה רואה מרחוק את המעבדה, לפתע אתה רואה כי מהמהעבדה יוצא עשן, כניראה שהו קרה שמה.
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Jun 6 2009, 04:42 AM
[b] [color=blue][u][i][b]Ducky[/b][/i][/u][/color]
זה היום הגדול שלך, אל ישנתה כל הלילה , השעה כבר שבע בבוקר אתה הולך להתקלח ומצחצח שיניים.
אתה הולך למטבח ואוכל ארוחת בוקר טובה, כעבור כמה זמן אתה חוזר לחדר לוקח את התיק ויוצא מהבית לעבר המעבדה של הפרופסור.
אתה מתחיל ללכת כעבור כמה זמן אתה רואה מרחוק את המעבדה, לפתע אתה רואה כי מהמהעבדה יוצא עשן, כניראה שהו קרה שמה. [/b][/quote]
אני רץ אל המעבדה בשיא המהירות, מנסה להגיע אליה ולבדוק מה קרה שם.
'מה לעזאזל הולך שם?' חשבתי לעצמי.
'אולי המעבדה עולה באש?' התחלתי להסיק, בעודי רץ אל המעבדה.
'ולמה דווקא היום, כשאני מתחיל את המסע?' ערערתי בעצבנות.
אתה מגיע אל המעבדה ופותח את הדלת במהירות, לפתע אתה רואה שהמעבדה עולה באש והפרופסור מעולף על הריצפה, האש עומדת ליפגוע בו.
"או לא!" אני צועק.
לאחר מכן אני מכסה את הפה שלי עם היד כדי לא לשאוף עשן, ורץ לכיוון הפרופסור כדי לנסות להציל אותו, למרות שאני מסכן את החיים שלי.
אתה מגיע אל הפרופסור אתה מרים אותו ומוציא אותו מהמעבדה, אתה ניכנס לבדוק עם יש שם עומד משהו, ולפתע אתה רואה קופסה מלא פוקדורים שיש בהם פוקימונים.
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Jun 6 2009, 04:50 AM
אתה מגיע אל הפרופסור אתה מרים אותו ומוציא אותו מהמעבדה, אתה ניכנס לבדוק עם יש שם עומד משהו, ולפתע אתה רואה קופסה מלא פוקדורים שיש בהם פוקימונים. [/b][/quote]
'אני חייב להציל את הפוקימונים!' אני אומר לעצמי בזמן שאני רץ מבלי לשים לב לכיוון המעבדה.
'אני חייב להציל אותם! אני פשוט חייב!' הבהרתי לעצמי.
הבנתי מה קרה. החיבה שלי לפוקימונים הייתה כל כך גדולה שלא שמתי לב למה שאני עושה.
כשאני נכנס למעבדה אני מנסה לקחת את הקופסא עם הפוקדורים ולברוח.
[color=blue][i][b][u]Ducky[/u][/b][/i][/color]
אתה רץ במהירות ולוקח את הקופסא לפתע היציאה ניחסמת בלהבות, אתה רואה שהקופסה מסודרת לפי סוגי פוקימונים, תחפש פוקימון שיכול לעזור לך לכבות את האש.
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Jun 6 2009, 04:59 AM
[b] [color=blue][i][b][u]Ducky[/u][/b][/i][/color]
אתה רץ במהירות ולוקח את הקופסא לפתע היציאה ניחסמת בלהבות, אתה רואה שהקופסה מסודרת לפי סוגי פוקימונים, תחפש פוקימון שיכול לעזור לך לכבות את האש. [/b][/quote]
'מים, מים!' אני אומר לעצמי, מחפש את פוקימוני המים במהירות, לפני שאני אעלה בלהבות ביחד עם הפוקימונים.
כשאני מבחין בפוקדורים של פוקימוני המים, אני זורק את הפוקדור שהכי קרוב אלי ומתפלל שהתכנית שלי תעבוד.
אתה זורק את אחד הפוקדורים של פוקימוני המים ומהפוקדור יוצא טוטודייל([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa158.png[/img]) שניאה מבוהל.
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Jun 6 2009, 05:07 AM
אתה זורק את אחד הפוקדורים של פוקימוני המים ומהפוקדור יוצא טוטודייל([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa158.png[/img]) שניאה מבוהל. [/b][/quote]
"טוטודייל!" אני צועק.
'איזה מזל' חשבתי לעצמי.
"אני צריך לבקש ממך טובה, טוטודייל! אתה מבין, המעבדה עולה בלהבות! אם לא תעשה משהו מהר, אתה תהפוך לטוטודייל מטוגן וקריספי!" אני צועק עליו בלחץ.
"מהר! השתמש באקדח מים כדי לכבות את הלהבות!" אני פוקד על טוטודייל בהיסטריה גמורה, בתקווה להנצל מהמעבדה.
טוטודייל מקשיב לך ותוקף את הלהבות באקדח מים שמכבה אותן תוך שניות, ואז הוא מתתחיל לרקוד מרוב שמחה.
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Jun 6 2009, 05:12 AM
טוטודייל מקשיב לך ותוקף את הלהבות באקדח מים שמכבה אותן תוך שניות, ואז הוא מתתחיל לרקוד מרוב שמחה. [/b][/quote]
"הידד! עשינו את זה!" אני צורח מרוב אושר, רץ אל טוטודייל ומרים אותו בזרועותיי.
"והכל תודות לך" אני אומר לו, ומחייך אליו חיוך רחב.
"בוא נלך לבדוק מה עם הפרופסור, ואיך בכלל פרצה השריפה הזאת" אני מציע לטוטודייל.
אתה יוצא החוצה עם טוטודייל ובודק עם הפרופסור התעורר, אתה רואה שהוא עדיין מעולף.
טוטודייל תוקף את הפרופסור באקדח מים כדי להעיר אותוף הפרופסור מתעורר בבהלה "מה קרה!" הוא צועק.