-
דיוויס-
אתם רצים לכיוון המכון ורואים שהוא תפוס ע"י הילדה.
אתה מחליט לחכות או לעשות משהו אחר?
ג'ון-
אתם ממשיכים לטייל אתה שומע רעש מאחד השיחים ואתה מתקרב ובמפתיע קופץ לך משם [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa081.png[/img]
הוא נראה חזק.
קייט-
פלאסל משתמש בצוות כפול ואז קורה משהו שטיפה לא ציפית איביגליבאף מתחילה להיתנפח ולהיתנפח ומדביקה את פלוסל לקיר! פלוסל משחרר מכת ברק מה שמכווץ את איבליבאף "קדימה איביגלי תשתמשי שתנומה ואח"כ מיד נחירה!" אומר דני הרעש מחריד אוזניים פלאסל בקושי מצליח לשמוע משהו ועף לקיר! איביגליבאף מתעורר ונראת קשוחה ובריאה "קדימה פעימת מים!" הוא אומר הפעימת מים מתקרבל במהירות!
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jun 30 2009, 02:11 AM
[b] דיוויס-
אתם רצים לכיוון המכון ורואים שהוא תפוס ע"י הילדה.
אתה מחליט לחכות או לעשות משהו אחר?
[/b][/quote]
"בואי!" אני אומר ורץ לכיוון מרכז הפוקימונים.
"האחות ג'וי, תרפאי את הפוקימונים שלי ושל קלי" אני אומר כשאני וקלי מגיעים לשם.
-
[b] קייט-
פלאסל משתמש בצוות כפול ואז קורה משהו שטיפה לא ציפית איביגליבאף מתחילה להיתנפח ולהיתנפח ומדביקה את פלוסל לקיר! פלוסל משחרר מכת ברק מה שמכווץ את איבליבאף "קדימה איביגלי תשתמשי שתנומה ואח"כ מיד נחירה!" אומר דני הרעש מחריד אוזניים פלאסל בקושי מצליח לשמוע משהו ועף לקיר! איביגליבאף מתעורר ונראת קשוחה ובריאה "קדימה פעימת מים!" הוא אומר הפעימת מים מתקרבל במהירות! [/b][/quote]
"פלאסל תנסה לעשות מכת ברק דרך פעימת המים ואז זריזות!"
-
[b] ג'ון-
אתם ממשיכים לטייל אתה שומע רעש מאחד השיחים ואתה מתקרב ובמפתיע קופץ לך משם [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa081.png[/img]
הוא נראה חזק.
[/b][/quote]
"אברה תשתמש בצווחה ואז בילבול"אני אומר לאברה
-
דיוויס-
היא לוקחת לכם את הפוקדורים ומחזירה לכם אותן אחרי כמה דק'.
קלי מתיישבת ליד הילדיים ומתחילה לקרוא עיתון "בוא שב לידי! גם ככה אין לנו מה לעשות, לא?"
קייט-
פלסל שולח מכת ברק דרך המים איבליבאף נפצעת "קדימה משאלה ואז תשלחי כדור צל!" הוא אמר איביליבאף מתחילה לזהור ואז שולחת כדורי צל לכיוון פלאסל שמצליחה להתחמק, פתאום פוגע בה אחד והיא עפה על הרצפה הנוחה, פלאסל מתעצבנת ומתחילה לרוץ לכיוון איביליבאף ומתחילה להיתגלגל ופוגעת באיביגליבאף! איבגליבאף נופלת על הרצפה ואז המשאלה מתחילה לעבוד ומרפאת אותה!
את מתחילה להתעצבן מזה~
*פלסל למדה גילגול!*
ג'ון-
מגנמייט מתעצבן ושולח ניצוצות לעבר אברה! אברה מתחמק מהם בעזרת שיגור ואז תוקף את מגנמייט מאחור עם בילבול! מגנמייט מסתובב ושולח רעש מטאלי ומשתמש בדחיפה וניצוצות ביחד ופוגע באברה!
אברה הפגוע פתאום שולח גל-על חושי שפוגע במגמייט ומפיל אותו על הריצפה
*אברה למד גל-על חושי!*
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jun 30 2009, 02:21 AM
[b] דיוויס-
היא לוקחת לכם את הפוקדורים ומחזירה לכם אותן אחרי כמה דק'.
קלי מתיישבת ליד הילדיים ומתחילה לקרוא עיתון "בוא שב לידי! גם ככה אין לנו מה לעשות, לא?"
[/b][/quote]
"אני מניח שאת צודקת" אני אומר ומתיישב לידה.
"מה את קוראת?" אני שואל אותה.
-
[b] קייט-
פלסל שולח מכת ברק דרך המים איבליבאף נפצעת "קדימה משאלה ואז תשלחי כדור צל!" הוא אמר איביליבאף מתחילה לזהור ואז שולחת כדורי צל לכיוון פלאסל שמצליחה להתחמק, פתאום פוגע בה אחד והיא עפה על הרצפה הנוחה, פלאסל מתעצבנת ומתחילה לרוץ לכיוון איביליבאף ומתחילה להיתגלגל ופוגעת באיביגליבאף! איבגליבאף נופלת על הרצפה ואז המשאלה מתחילה לעבוד ומרפאת אותה!
את מתחילה להתעצבן מזה~
*פלסל למדה גילגול!* [/b][/quote]
"הקרב הזה לא יגמר... פלאסל תנסה לשלב גלגול עם זריזות ואז מכת ברק בשיא הכוח!"
-
[b] ג'ון-
מגנמייט מתעצבן ושולח ניצוצות לעבר אברה! אברה מתחמק מהם בעזרת שיגור ואז תוקף את מגנמייט מאחור עם בילבול! מגנמייט מסתובב ושולח רעש מטאלי ומשתמש בדחיפה וניצוצות ביחד ופוגע באברה!
אברה הפגוע פתאום שולח גל-על חושי שפוגע במגמייט ומפיל אותו על הריצפה
*אברה למד גל-על חושי!*
[/b][/quote]
אני זורק פוקדור על מגנמייט ואומר לאברה"אם הוא יוצא תשתמש עוד הפעם בגל-על חושי"
-
[b][SIZE=3][color=purple] החלטתי מי שפותח את עמוד 25 מקבל סוכריה נדירה![/color][/SIZE][/b]
דיוויס-
"סתם מהעיתונים שיש פה... לא משהו מיוחד" היא אומרת "אז ספר לי למה החלטת לצאת למסע הזה?"
קייט-
פלאסל מקשיבה ומתחילה להתגלגל במהירות לעבר איבליבאף ומשלבת עם זה גם מכת ברק! היא הופכת למין כדור ברק שפוגע בחוזקה באיביליבאף העייפה "קדימה איביגלי אל תוותרי קומי והשתמשי בחיקוי ותעשי את אותו דבר!" הוא אומר ואיבליבאף יוצאת גם ככדור ברק מסתחרר לכיוון פלאסל.
ג'ון-
אתה זורק את הכדור~
נידנוד ראשון, שני, שלישי וכמעט שזה בא להיסגר מגנמייט יוצא ותוקף בניצוצות את אברה שמנסה לשחרר את הגל-על חושי שניהם עפים אחרונה ולא מוכנים לוותר!
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jun 30 2009, 02:30 AM
[b]
דיוויס-
"סתם מהעיתונים שיש פה... לא משהו מיוחד" היא אומרת "אז ספר לי למה החלטת לצאת למסע הזה?"
[/b][/quote]
"אמרתי לך, אני רוצה לחקור ולדעת סופסוף מה קרה לאחותי, איך היא נעלמה, למה ולאן." אני אומר בעצב.
"ולמה את יצאת למסע?" אני שואל אותה וקם מהכיסא שלי.
-
[b] ג'ון-
אתה זורק את הכדור~
נידנוד ראשון, שני, שלישי וכמעט שזה בא להיסגר מגנמייט יוצא ותוקף בניצוצות את אברה שמנסה לשחרר את הגל-על חושי שניהם עפים אחרונה ולא מוכנים לוותר! [/b][/quote]
"תשתגר מאחורו ותשתמש בגל על חושי"אני אומר לאברה
-
[b] קייט-
פלאסל מקשיבה ומתחילה להתגלגל במהירות לעבר איבליבאף ומשלבת עם זה גם מכת ברק! היא הופכת למין כדור ברק שפוגע בחוזקה באיביליבאף העייפה "קדימה איביגלי אל תוותרי קומי והשתמשי בחיקוי ותעשי את אותו דבר!" הוא אומר ואיבליבאף יוצאת גם ככדור ברק מסתחרר לכיוון פלאסל. [/b][/quote]
"תשתמשי בזריזות ובצוות כפול כדי להתחמק , ואחר כך נשיקה מתוקה וגלגול"
-
דיוויס-
"טוב אני האמת יצאתי למסע בשביל שיתחילו לשפוט אותי בגלל מי שאני ולא בגלל שאני אחות של.." היא אומרת ברוגז "אז יום אחד יצאתי מהבית ואמרתי עד שאני לא אהיה אלופת הליגה אני לא חוזרת. ומאז אני בדרכים" היא אומרת בטיפת עצב.
ג'ון-
אברה מישתגר מאחריו ופוגע בו בחוזקה בגל-על חושי מגנמייט נופל על הריצפה מעולף
קייט-
פלאסל זזה הצידה במהירות ומבלבלת את איביגליבאף בעזרת צוות כפול. ]לאסל מרדימה אותה בעזרת נשיקה מתוקה ומחסלת אותה בגילגול!
השופט "איביגליבאף לא יכולה להילחם פלאסל המנצחת!"
"ברכותי על הקרב המכון! נלחמת בצורה מעולה!" הוא אומר ומגיש לך את התג
את יוצאת מהמכון. לאן עכשיו?
[b][SIZE=3][color=green]מחר אני אוסיף גם תגים,סרטים וחנויות :) לילה טוב לכולם! מי שרוצה מחר בלילה הלבן נעשה מרתון D:[/color][/SIZE][/b]
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jun 30 2009, 02:41 AM
[b] ג'ון-
אברה מישתגר מאחריו ופוגע בו בחוזקה בגל-על חושי מגנמייט נופל על הריצפה מעולף
[/b][/quote]
אני זורק פוקדור עלו
אם תפסתי אותו: אני משתמש באברה משתגר למרכז הפוקימונים כדי שהאחות גוי תרפה את הפוקימונים שלי ואז משתגר למכון ליראות מה קורה שם
ואם לא תפסתי אותו אז אני אומר לאברה להישתמש עוד פעם בעל חושי
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jun 30 2009, 02:41 AM
[b] דיוויס-
"טוב אני האמת יצאתי למסע בשביל שיתחילו לשפוט אותי בגלל מי שאני ולא בגלל שאני אחות של.." היא אומרת ברוגז "אז יום אחד יצאתי מהבית ואמרתי עד שאני לא אהיה אלופת הליגה אני לא חוזרת. ומאז אני בדרכים" היא אומרת בטיפת עצב.
[/b][/quote]
"אני מבין..." אני ממלמל.
"טוב, בואי נלך למכון, נבדוק מה הולך שם" אני אומר לה ויוצא לכיוון המכון.