-
מקס
אתה מסתובב קצת בעיר ולבסוף אתה מוצא את מרכז הפוקימונים. יש לו גג אדום, כמוקבל, ושלט שאומר "מרכז הפוקימונים, ריפוי מלא וחינמי לפוקימונים, והשכרת חדרכים בלילה, בפיקדון בלבד".
ירין
עם מתקפות לוחם אין לזה סוף, אפשר להמציא אינסוף מתקפות לוחם וזה יהיה מיותר לציין את כולם, אולי רק הקפאורה זה משהו מיוחד שמצריך ציון, ולגבי ג'יגליפף, את הרחיוף היה לו עוד קודם, הוא השתמש בזה נגדך אם אני לא טועה, את הבעיטה האווירית אני אוסיף מיד
--
אתה צועד חזרה בשביל למרוול, ואתה חזרת לעיר. האם תרצה קודם לרפאות את הפוקימונים שלך?
דודי
הנה הרגע שחיכית לו...
אתה מסתכל בשיח ואתה רואה שם בלבאזור משתמש בהצלפת גפן על טורטוויג. טורטוויג נפגע מההתקפות והוא מנסה להשיב חזרה אך בלבאזור חזק יותר.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 8 2009, 08:44 PM
[b] ירין
עם מתקפות לוחם אין לזה סוף, אפשר להמציא אינסוף מתקפות לוחם וזה יהיה מיותר לציין את כולם, אולי רק הקפאורה זה משהו מיוחד שמצריך ציון, ולגבי ג'יגליפף, את הרחיוף היה לו עוד קודם, הוא השתמש בזה נגדך אם אני לא טועה, את הבעיטה האווירית אני אוסיף מיד
--
אתה צועד חזרה בשביל למרוול, ואתה חזרת לעיר. האם תרצה קודם לרפאות את הפוקימונים שלך?
[/b][/quote]
כמובן, ותוסיף לזיגזגון את הזנב ברזל
-
[b] דודי
הנה הרגע שחיכית לו...
אתה מסתכל בשיח ואתה רואה שם בלבאזור משתמש בהצלפת גפן על טורטוויג. טורטוויג נפגע מההתקפות והוא מנסה להשיב חזרה אך בלבאזור חזק יותר. [/b][/quote]
אני מותי גם את פוצ'אנה וגם את שינקס ואומר:
"שינקס ופוצ'אנה תרחיכו את בלבזור מימנו עם נשיכה"
ואז אני אומר:
"פוקדור צא"
-
[b] מקס
אתה מסתובב קצת בעיר ולבסוף אתה מוצא את מרכז הפוקימונים. יש לו גג אדום, כמוקבל, ושלט שאומר "מרכז הפוקימונים, ריפוי מלא וחינמי לפוקימונים, והשכרת חדרכים בלילה, בפיקדון בלבד". [/b][/quote]
אני נכנס למרכז הפוקמונים
-
ירין
בחיי אתה מהיר, רק ערכתי את ההודעה, ואתה כבר מגיב? טוב אולי עם ההודעה 'כמובן' (שנערכה אחר כך) זה די פשוט.
ירין+מקס, שנפגשים שוב.
אתם נכנסים למרכז הפוקימונים וניגשים לאחות ג'וי. אני אעשה קפיצת אמונה ואניח ששניכם עמודים לבקש ממנה לרפאות את הפויקמונים. אם זה אכן מה שהתכוונתם אתם נותנים את הפוכדורים שלכם, והיא מכניסה אותם למכונה מוזרה, ולאחר כמה דקות מחזירה לכם את הפוכדורים. אם עשיתי קפיצת אמונה שגויה אתם מוזמנים לתקן אותי.
דודי
לנשוך פוקימון כדי להרחיק אותו זה קצת מוזר? לנשוך דווקא משאיר אותו במקום, כי ככה הוא מוחזק על ידי הפוקימון הנושך, אני לא מבין איך מרחיקים אותו באמצעות נשיכה, אנא פרט.
חוץ מזה, ההוראה בסוף לא ברורה, על מי אתה זורק את הפוכדור?
-
דודי
לנשוך פוקימון כדי להרחיק אותו זה קצת מוזר? לנשוך דווקא משאיר אותו במקום, כי ככה הוא מוחזק על ידי הפוקימון הנושך, אני לא מבין איך מרחיקים אותו באמצעות נשיכה, אנא פרט.
חוץ מזה, ההוראה בסוף לא ברורה, על מי אתה זורק את הפוכדור? [/QUOTE]
טוב אז אני ישנה את זה
---------------------
אני מוציא את שינקס ופוצי'אנה ואומר:
"דחיפה עכשיו על בלבזור"
ואז אני מיסתקל על טרטוויג ואומר:
פוקדור צא!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 8 2009, 08:56 PM
[b] ירין+מקס, שנפגשים שוב.
אתם נכנסים למרכז הפוקימונים וניגשים לאחות ג'וי. אני אעשה קפיצת אמונה ואניח ששניכם עמודים לבקש ממנה לרפאות את הפויקמונים. אם זה אכן מה שהתכוונתם אתם נותנים את הפוכדורים שלכם, והיא מכניסה אותם למכונה מוזרה, ולאחר כמה דקות מחזירה לכם את הפוכדורים. אם עשיתי קפיצת אמונה שגויה אתם מוזמנים לתקן אותי. [/b][/quote]
אני מסתכל על ירין בחיוך ואומר "היי"
'כדאי שאני אאמן את הפוקימונים שלי קצת" אני חושב
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 8 2009, 08:56 PM
[b] ירין
בחיי אתה מהיר, רק ערכתי את ההודעה, ואתה כבר מגיב? טוב אולי עם ההודעה 'כמובן' (שנערכה אחר כך) זה די פשוט.
ירין+מקס, שנפגשים שוב.
אתם נכנסים למרכז הפוקימונים וניגשים לאחות ג'וי. אני אעשה קפיצת אמונה ואניח ששניכם עמודים לבקש ממנה לרפאות את הפויקמונים. אם זה אכן מה שהתכוונתם אתם נותנים את הפוכדורים שלכם, והיא מכניסה אותם למכונה מוזרה, ולאחר כמה דקות מחזירה לכם את הפוכדורים. אם עשיתי קפיצת אמונה שגויה אתם מוזמנים לתקן אותי.
[/b][/quote]
"ביי, אני הולך למכון" אני אומר לו והולך למכון
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 8 2009, 07:15 PM
[b] איקי
קרבי אכן דוחף את מיאו, אך הוא לא מבין את ההוראה 'בועות' (עוד מתקפה לא בסיסית), ובזמן שהוא מנסה להבין למה התכוונת, מיאו חובט בקרבי עם הזנב שלו.
[/b][/quote]
אני מבין שזו לא מתקפה בסיסית אתה לא צריך להגיד לי.אני פשוט מנסה תוך כדי שימוש בקרב לנסות לגרום לקרבי לגלות דברים חדשים....
השיחה מסתיימת במהירות, כפי ששמת לב בוודאי, וירין יוצא לקראת המכון. יש לך אפשרות להתאמן או איפה שהיית קודם, בדרך זרנטל - מרוול, או בשמורת הפוקימונים (שמה אסור ללכוד או לפגוע קשה מדי פוקימונים) או בדרך לעיר הבאה.
ירין
אתה הולך למכון ולבסוף אתה ניצב מול המכון. על שלט הכניסה רשום
"מכון העיר מרוול.
מנהיג: פול מורפי.
סוג מועדף: נורמל.
'כל דבר הוא נורמלי מנוקדת מבט מסויימת' (זה כתוב על השלט בתור ציטוט)"
אני מניח שזה הגיוני שאתה נכנס לתוך המכון, וכשאתה נכנס שומר עוצר אותך
"מה אתה רוצה?" הוא שואל (השאלה עלולה להשמע דבילית, אך הכרחית)
דודי
שינקס ופוצ'יאנה תוקפים את בלבאזור שמגיב בהצלפת גפן ומכה בהם. הפוקדור נזרק אל טורטוויג, אך הוא מתחמק מהכפתור של הפוכדור, וחובט בכדור חזרה אליך. הצלחת לתפוס את הכדור. טורטוויג לא רוצה להתפס עדיין.
איקי
שני המכות של קרבי פוגעות במיאו, ולאחר מכן מיאו משתמש בנשיכה. מיאו מתחיל להתעייף.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 8 2009, 09:13 PM
[b]
ירין
אתה הולך למכון ולבסוף אתה ניצב מול המכון. על שלט הכניסה רשום
"מכון העיר מרוול.
מנהיג: פול מורפי.
סוג מועדף: נורמל.
'כל דבר הוא נורמלי מנוקדת מבט מסויימת' (זה כתוב על השלט בתור ציטוט)"
אני מניח שזה הגיוני שאתה נכנס לתוך המכון, וכשאתה נכנס שומר עוצר אותך
"מה אתה רוצה?" הוא שואל (השאלה עלולה להשמע דבילית, אך הכרחית)
[/b][/quote]
"אני צריך לשרותים דחוף... סתם! אני רוצה לאתגר את פול לקרב מכון!" אני אומר
-
[b] מקס
השיחה מסתיימת במהירות, כפי ששמת לב בוודאי, וירין יוצא לקראת המכון. יש לך אפשרות להתאמן או איפה שהיית קודם, בדרך זרנטל - מרוול, או בשמורת הפוקימונים (שמה אסור ללכוד או לפגוע קשה מדי פוקימונים) או בדרך לעיר הבאה. [/b][/quote]
אני יוצא החוצה והולך למקום בו אני אוכל לאמן את הפוקימונים שלי
"צאו סטארלי,ספירו וצ'ארמנר!" אני צועק ומוציא אותם
"צ'ארמנדר תנסה להביור"(אם אפשר)
"ספירו תנסה עם הכנפיים שלך ליצור רוח חזקה שיכולה לפגוע בצמח"
"סטארלי, תתחיל לעוף ולנסות להגביר את המהירות שלך כמה שאתה יכול"
-
[b]
דודי
שינקס ופוצ'יאנה תוקפים את בלבאזור שמגיב בהצלפת גפן ומכה בהם. הפוקדור נזרק אל טורטוויג, אך הוא מתחמק מהכפתור של הפוכדור, וחובט בכדור חזרה אליך. הצלחת לתפוס את הכדור. טורטוויג לא רוצה להתפס עדיין.
[/b][/quote]
אני אומר לו:
"טוב רוצה שאני הרפה אותך"
ואז אני אומר לשינקס ופוצ'ינה:
"תחזרו לפוקדור"
ואז אומרבפחד :
"בלבזור בוא אלי אני רוצה לדבר איתך"
-
ירין
"'פול' הוא לא חבר שלך! במכון הזה אנחנו מתייחסים אליו כאל מר. מורפי או כמנהיג המכון!" הוא אומר "כנס" הוא מפנה את הדלת. "מר. מורפי יש כאן מאתגר!" הוא צועק. מחדר אחר במכון יוצא פול מורפי, ושלושה וארבעה אנשים אחרים. פול מורפי מתייצב בזירה, והארבעה מבצעים מ'ארבע יוצאת ידי' והזה שנבחר נאנח בייאוש. זה שנבחר ניגש לזירה ולוקח שני דגלים אדום ויורק. השלושה החארים ניגשים לשולחן ליד הזירה שיש עליו כמה מחשבים ומצלמות. הם מפעילים את כל המכשירים ומתיישבים ליד המחשבים, הם מסמנים לרביעי
"קרב מכון מרוול יתחיל כעת. למנהיג המכון שלושה פוקימונים, וגם למנהיג וגם למתמודד אפשרות להחליף אותם. נצחון במכון זה יתקבל אם ורק אם שלושת הפוקימונים של המנהיג לא יוכלו להלחם, עד כדי קביעה שלי. למאמן מותר להשתמש אך ורק עד שלושה פוקימונים, שהם השלושה הראשונים שהוא מוציא בקרב. אם המאמן יוציא יותר מ3, הוא ייפסל וייאלץ להתחיל את הקרב מחדש. התחילו!" הוא אומר ומניף את שני הדגלים.
"אני יוציא ראשון! בידוף צא!" פול מורפי מוציא בידוף.
מקס
הפקודה 'להביור' אפופת מסתורין עבור צ'ארמנדר והוא בוהה בך במבט תוהה.
ספירו מתחיל לנפנף בכנפיים והצמח זז מעט.
סטארלי מתעופף בשמים ומאיץ קצת.
דודי
בלבאזור מתקרב אליך, אך אז אתה שומע בן אדם אחר
"היי! תתעסק בפוקימונים שלך! בלבאזור הזה שלי! אל תגנוב אותו ממני! נלחמתי בטוטרוויג הזה, אבל הוא ברח, ובלבאזור רדף אחריו, ורק עכשיו השגתי אותם!".
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 8 2009, 09:45 PM
[b]
מקס
הפקודה 'להביור' אפופת מסתורין עבור צ'ארמנדר והוא בוהה בך במבט תוהה.
ספירו מתחיל לנפנף בכנפיים והצמח זז מעט.
סטארלי מתעופף בשמים ומאיץ קצת. [/b][/quote]
אני מתקרב לצ'ארמנדר
"תקשיב, תנסה בעזרת כוח החשיבה שלך להוציא אש מהפה, רק שהאש תצא גדולה ותשרוף את העץ הזה, תחשוב איך אתה רוצה להצליח!"
אני נעמד ומסתכל על ספירו בחיוך
"ספירו, הכי חזק שלך!"
אני מסתכל על סטארלי
"סטארלי אל תחשוש, תעוף הכי מהר שאתה יכול"