[quote][i]Originally posted by Gliscor[/i]@Aug 24 2009, 08:47 PM
[b] [b]ירין[/b]
אתה הולך ולא רואה שום פוקימון, אתה ניזכר שיש לך משימה לעשות, אתה הולך ומגיעה אל העיר פלמנור מה תעשה??
[/b][/quote]
אני ארפה את הפוקימונים שלי ומה יש לעשות שם?
Printable View
[b] [b]ירין[/b]
אתה הולך ולא רואה שום פוקימון, אתה ניזכר שיש לך משימה לעשות, אתה הולך ומגיעה אל העיר פלמנור מה תעשה??
[/b][/quote]
אני ארפה את הפוקימונים שלי ומה יש לעשות שם?
[b]
[b]מאט[/b]
פיפלאפ ומדיניטי קרב~
פיפלאפ רץ ובזמן הריצה משגר קרן בועות מדיניטי מישתמש בעל חושי ומפוצץ אותן. פיפלאפ שבזצן שמדיניטי פיצץ את הבועות היתקרב אליו עוד ועוד, פיפלאפ קופץ ומנקר אותו. מדיטי עומד ליתקוף בנגיחת זן.מה תעשה??
מצב
מדיניטי65%
פיפלאפ98%
[/b][/quote]
לא הבנתי למה פיפלאפ איבד חיים,הוא רק עומד לתקוף..
--------
"פיפלאפ תשתמש בשפרצת בוץ,ואז תרוץ אליו ושוב קרן בועות ואז פעמיים ניקור!"אני צועק לפיפלאפ.
[quote][i]Originally posted by Gliscor[/i]@Aug 24 2009, 12:58 PM
[b] [b]ג'ון[/b]
שינקס תוקף בניצוץ ובניב קרח שמקפיא את רגליו של היטמון לי,היטמון לי משותק,שינקס תוקף בנשיכה חזקה מאד היטמון לי מישתמש בבעיטה נמוכה לכיוון שינקס מה תעשה?? [/b][/quote]
אני אומר לשינקס:"שינקס תשתמש בניצוץ עם נשיכה ביחד"
[b]ירין[/b]
הייתה צריך להיסתכל במפה =0 מכון האש
יש בעיר ומרכז האימונים
~~~~~~~~~~
אתה מגיעה לעיר הולך אל מרכז הפוקימונים והאחות ג'וי נרפא לך את הפוקימונים מה תעשה עכשיו??
[b]מאט[/b]
בגלל מאמץ
~~~~~~~~~~
פיפלאפ משפריף על מדיניטי בוץ,פיפלאפ מיתקרב מהר מאד אל מדיניטי ובדרך יורה עליו קרן בועות ואז ניקור 2 פעמים רצוף.מדיטיני ניפגע מאד ,מיניטי תוקף בעל חושי מה תעשה??
מצב
מדיניטי25%
פיפלאפ92%
[b]ג'ון[/b]
היטמון לי מעיף את שינקס בעזרת הבעיטה שינקס מנסה לקום אך היטמון לי תוקף בבעיטת מגה שינקס ניראה מוטש ופצוע מה תגיד לו לעשות??
מצב
היטמון לי 50%
שינקס30%
[quote][i]Originally posted by Gliscor[/i]@Aug 24 2009, 10:44 PM
[b] [/b]מאט[/b]
בגלל מאמץ
~~~~~~~~~~
פיפלאפ משפריף על מדיניטי בוץ,פיפלאפ מיתקרב מהר מאד אל מדיניטי ובדרך יורה עליו קרן בועות ואז ניקור 2 פעמים רצוף.מדיטיני ניפגע מאד ,מיניטי תוקף בעל חושי מה תעשה?? [/b][/quote]
"פיפלאפ תשתמש בקרן בועות עד שהוא ישחרר את העל חושי,ואז תתקוף בניקור בכל הכוח!"אני צועק לו.
----------
לא עשית את האחוזים...
[quote][i]Originally posted by Gliscor[/i]@Aug 24 2009, 10:44 PM
[b] [b]ירין[/b]
הייתה צריך להיסתכל במפה =0 מכון האש
יש בעיר ומרכז האימונים
~~~~~~~~~~
אתה מגיעה לעיר הולך אל מרכז הפוקימונים והאחות ג'וי נרפא לך את הפוקימונים מה תעשה עכשיו??
[/b][/quote]
אני אלך לדרך הקודמת כדי למצוא פוקמוני מים
[b] [b]ג'יי[/b]
סקיטי תוקפת בדופק אפל שפוגע בהיטמון צ'ן,היטמון צ'ן מיתאושש וקופץ אל עבר סקיטי ופוגע בא עם אגרוף שאיבה ומיתכונן להישתמש באגרוף מך מה תעשה??
מצב
היטמון צ'ן60%
סקיטי62% [/b][/quote]
"נהמה ודחיפה"!
אם אני מנצח בשה"מ החודש כולם מקבלים צ'ופרים במשחק =P להצביע בהודעה פרטית לדן.
~~~~~~~~~~~
[b]מאט[/b]
פיפלאפ לא מצליח ליתקוף בזמן שהוא מותקף על ידי על חושי.מדיניטי מפסיק ומיתקדם אליו במהירות עם אגרוף ממוקד מה תעשה??
מצב
מדיניטי20%
פיפלאפ60%
[b]ירין[/b]
אתה לא תיתפוס עכשיו שום פוקימון
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה הולך לדרך ולא מוצא שום פוקימון מים אלה רק נורמל מה תעשה??
[b]ג'יי[/b]
סקיטי מישתמשת בנהמה ורצה אל עבר היטמון לי שרץ אלייה עם אגרוף מך ושאיבה שניהם מיתנגשים בעוצמה ועפיף אחורה מה תגיד לסקיטי לעשות??
מצב
היטמון לי40%
סקיטי35%
[quote][i]Originally posted by Gliscor[/i]@Aug 25 2009, 02:11 AM
[b] אם אני מנצח בשה"מ החודש כולם מקבלים צ'ופרים במשחק =P להצביע בהודעה פרטית לדן.
~~~~~~~~~~~
[b]מאט[/b]
פיפלאפ לא מצליח ליתקוף בזמן שהוא מותקף על ידי על חושי.מדיניטי מפסיק ומיתקדם אליו במהירות עם אגרוף ממוקד מה תעשה??
מצב
מדיניטי20%
פיפלאפ60%
[/b][/quote]
אני הצבעתי,אני מקווה שתנצח~מגיע לך!כולם תצביעו..!!!
---_~_---_~_---_~_---
"פיפלאפ השפרצת בוץ ובועות בשביל לבלבל אותו ואז תקוף בקרן בועות ותרוץ אליו בניקור!תסיים את הקרב הזה!" אני אומר לפיפלאפ ומחכה לראות מה הולך לקרות..
[b] אם אני מנצח בשה"מ החודש כולם מקבלים צ'ופרים במשחק =P להצביע בהודעה פרטית לדן.
[b]ירין[/b]
אתה לא תיתפוס עכשיו שום פוקימון
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה הולך לדרך ולא מוצא שום פוקימון מים אלה רק נורמל מה תעשה??
[/b][/quote]
צ'ופרים טובים אבל...
-------
תעדכן לי את פאנפי
-----
אני אלחם באחד הפוקימונים
[b] [b]ג'יי[/b]
סקיטי מישתמשת בנהמה ורצה אל עבר היטמון לי שרץ אלייה עם אגרוף מך ושאיבה שניהם מיתנגשים בעוצמה ועפיף אחורה מה תגיד לסקיטי לעשות??
מצב
היטמון לי40%
סקיטי35% [/b][/quote]
"נהימה והצלפת זנב!"
[quote][i]Originally posted by Gliscor[/i]@Aug 24 2009, 05:19 PM
[b] [b]ריק[/b]
אתה מחפש לך מאמן ברמה שלך כשפיתאום אתה פוגש [img]http://i337.photobucket.com/albums/n398/PunchoftheHead/CaladbolgAlterationTrainerSpriteSin.png[/img] עם ה[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfb/dpmfb446.png[/img]שלו האם תרצה להילחם איתו?? [/b][/quote]
"היי אתה, רוצה להילחם?" אני שואל אותו.
"המאנצ'לאקס שלך נגד לארביטר שלי!" אני מוסיף.
צ'ופרים טובים ועוד איך!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~
[b]מאט[/b]
פיפלאפ משתמש בהצפרצת בוץ שפוגעת בראייה של מדיניטי,פיפלאפ מתחיל לרוץ לכיוונו של מדיניטי ויורה על קרן בועות,מדיניטי ניפגע ובקושי מצליח לזוז,פיפלאפ מגיעה שליו ומנקר אותו ובכך מחסל אותו כל הכבוד!!!
~~~~~~~~~
תודה אתה זוכה במיתקפה לכולם ובנוסף לעוד מיתקפה לפיפלאפ.
[b]ירין[/b]
מחר אני יעדכן אני עסוק כרגע
~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מטייל ורואה[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfb/dpmfb293.png[/img]מה תעשה??
[b]ג'יי[/b]
אין פע מיתקפה שתוקפת יש רק חיזוקים!
~~~~~~~~~~
סקיטי משתמשת בהצלפת זנב ונהימה היטמון לי תוקף באגרוף מגה מה תעשה??
מצב
נישאר אותו דבר
[b]ריק[/b]
המאמן אומר בשמחה,צא מנצ'לקס נשיכה ואז דחיפה"מה תעשה??
[quote][i]Originally posted by Gliscor[/i]@Aug 25 2009, 03:42 AM
[b] צ'ופרים טובים ועוד איך!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~
[b]מאט[/b]
פיפלאפ משתמש בהצפרצת בוץ שפוגעת בראייה של מדיניטי,פיפלאפ מתחיל לרוץ לכיוונו של מדיניטי ויורה על קרן בועות,מדיניטי ניפגע ובקושי מצליח לזוז,פיפלאפ מגיעה שליו ומנקר אותו ובכך מחסל אותו כל הכבוד!!!
~~~~~~~~~
תודה אתה זוכה במיתקפה לכולם ובנוסף לעוד מיתקפה לפיפלאפ.
[/b][/quote]
"כל הכבוד פיפלאפ!"אני אומר לו ומחזיר אותו לפוקדור,"אז נראה שניצחתי אותך,מה עכשיו?"אני שואל אותו..
[quote][i]Originally posted by Gliscor[/i]@Aug 25 2009, 03:42 AM
[b] [b]ריק[/b]
המאמן אומר בשמחה,צא מנצ'לקס נשיכה ואז דחיפה"מה תעשה?? [/b][/quote]
"לרויטר תקוף בסופת חול כדי שנמצ'לקס לא יוכל לראות אותך, ולאחר מכן תפתיע אותו בנשיכה!" אני אומר ללרויטר.