שם פרטי: לירון
שם בפורום: RoronoaZoro
מי הביא אותי: גוגל D:
אני מכיר את: אף אחד (בנתיים?)
תחביבים: אנימה, מנגה, מחשב וחברים.
הערות: היי? מקווה להשתלב.
Printable View
שם פרטי: לירון
שם בפורום: RoronoaZoro
מי הביא אותי: גוגל D:
אני מכיר את: אף אחד (בנתיים?)
תחביבים: אנימה, מנגה, מחשב וחברים.
הערות: היי? מקווה להשתלב.
שם פרטי: פיפלאפ
שם בפורום:פיפלאפי
מי הביא אותי: ההורדות של פוקימון פלטינה שלא מצאתי אף פעם.
אני מכירה את: pokefan.
תחביבים: לשחק בפוקימון צינוק מיסתורי צוות הצלה אדום(לא יודעת,זה נדבק אלי).
הערות: פוקימון הכי טוב!
שם פרטי: אף אחד לא יודע ואני לא מגלה
שם בפורום:talent man
מי הביא אותי: חיפשתי בגוגל פוקימון והגעתי לכאן
אני מכיר את: אף אחד
תחביבים:פוקימון וכדורגל
הערות: ריאל אלופה
שם פרטי: ברק
שם בפורום:barak302
מי הביא אותי: חיפשתי בגוגל מידע על המשחקיםP:
אני מכיר את: גוגל?
תחביבים:אנימה,טיולים,קריאה ומשחקים
הערות: אני שמח להכיר את כולכם-אני מקווהP:
שם פרטי: מייקל
שם בפורום: Sleepless
מי הביא אותי: פוקס דיי, אני יודע שפורום אחר, לא פעיל בשיט שהיה ניסיון נחמד אבל לא מוצלח לשקם את שגת וכל הפוקימון.אורג ז"ל נסגר.
אני מכיר את: המון אנשים, שאני מאמין שרובם פרשו מעולם הפוקימון, בעיקר בגלל גורמים חיצוניים כמו צבא ובניית קריירה ח. נממ.. אני הייתי :
ExMaikel \ Extra_Trunks \ Dark Dragonite \ Dark Maikel
הייתי בשלב מסוים מנהל שג"ת בפוקימון.אורג ( עם לרביטר או צ'ארמנדר בחתימה, אם זה מרענן למישהו זיכרון ) ואהבתי להיות בחתמ. היה לי קומיקס על עיגולים כאלה שנלחמים, צוות גיהנום. ^^
תחביבים: נמ... כתיבה, ריצות, שחמט... אין לי כח לכתוב. לא כל כך קשור לפה מרגיש. התחביב שמשך אותי לפה זה פרנזי מטורף של פוקימון בלק שהתחלתי לפניי שבועיים אולי בספונטניות ופרנזי שדיי מתחיל עכשיו של אולי חזרה לפיקסל ארט ( ^^ ) ויש לי הרגשה שמצאתי את הבית שלי. P:
מקווה שיש פה אנשים שאני מכיר + הדדי.
הערות: כבר טחבתי הערות בכל שאר גוף הטופס.
[QUOTE=Sleepless;1060668]שם פרטי: מייקל
שם בפורום: Sleepless
מי הביא אותי: פוקס דיי, אני יודע שפורום אחר, לא פעיל בשיט שהיה ניסיון נחמד אבל לא מוצלח לשקם את שגת וכל הפוקימון.אורג ז"ל נסגר.
אני מכיר את: המון אנשים, שאני מאמין שרובם פרשו מעולם הפוקימון, בעיקר בגלל גורמים חיצוניים כמו צבא ובניית קריירה ח. נממ.. אני הייתי :
ExMaikel \ Extra_Trunks \ Dark Dragonite \ Dark Maikel
הייתי בשלב מסוים מנהל שג"ת בפוקימון.אורג ( עם לרביטר או צ'ארמנדר בחתימה, אם זה מרענן למישהו זיכרון ) ואהבתי להיות בחתמ. היה לי קומיקס על עיגולים כאלה שנלחמים, צוות גיהנום. ^^
תחביבים: נמ... כתיבה, ריצות, שחמט... אין לי כח לכתוב. לא כל כך קשור לפה מרגיש. התחביב שמשך אותי לפה זה פרנזי מטורף של פוקימון בלק שהתחלתי לפניי שבועיים אולי בספונטניות ופרנזי שדיי מתחיל עכשיו של אולי חזרה לפיקסל ארט ( ^^ ) ויש לי הרגשה שמצאתי את הבית שלי. P:
מקווה שיש פה אנשים שאני מכיר + הדדי.
הערות: כבר טחבתי הערות בכל שאר גוף הטופס.[/QUOTE]
וואי אני זוכר אותך! היית גם בפורומים אחרים של פוקימון שנסגרו... והיית עושה מלא פיקסל ארטים ענקיים כאלה... נראה לי שפעם היה לך מפעל והכנת לי אחד של ופוריאן O:
ברוך הבא לך ולכולם (: