-
[quote=Kratos;624786]מה הקשר לזה שאתה מנהל?! אני מדבר איתך על הפליות בנושא כזה, כמו שאנחנו מדברים עליו עכשיו, אם מנהל עובר על חוק זה בסדר אבל משתמש יכול לרק להגיד משהו קטן ולקבל באן בלי שום סיבה.. זה שהוא שינה את הכיוני שלו לדבר כזה לא בהכרח אומר שבאמת הוא שם של הכל ז** וילכו כולם להז****, זו כמו מחאה על הניהול הכושל של הצוות שלנו פה. ואתה באמת חושב שהם "צוות המלוכה" של הפורום בכלל [U]ניסה[/U] לדבר איתו, שוב דבר!! לפני שאתה מחלק באן למישהו בדוק למה הוא עשה, מה קרה לו, מה קרה באותו הזמן וכו'.. אבל לתת למישהו באן תמידי, עוד לפני שהוא שינה את הכינוי בלי לברר בכלל מה היה, זה ניהול כושל כשלעצמו.. המתשמש לא חייב לנקות עמדה על כזה דבר, אלא ההפך, המנהלים הם אלא שהיו אמורים לקחת פיקוד ושליטה על המקרה, ליצור קשר ולא ישר כמו, סליחה על הביטוי, מפגרים חסרי עמוד שידרה..[/quote]
טוב
-
-
[quote=Black Mamba;624794]שלום[/quote]
מה קורה ניב
-
אביעד השמנדוז רק עולה על המשקל ויורד 15 קילו.
-
אני צריך ללכת עוד מעט
אוף
-
-
-
-
אביעד כל כך שמן שכשהוא נכנס למעלית המעלית נכנסת לו לפופיק והוא משלשל אותה ביום כיפור ואנשים צועקים עליו "אתה לא יהודי!!!" והוא מתחיל להתעצבן אז הוא מרביץ להם והם מתחילים לבכות ואומרים אותו לאמא שלהם ובסוף כדור הארץ נמעך מרוב השומן שלו.
-
[quote=איש האבטיח;624800]אביעד השמנדוז רק עולה על המשקל ויורד 15 קילו.[/quote]
לא נכון:(
[quote=איש האבטיח;624819]אביעד כל כך שמן שכשהוא נכנס למעלית המעלית נכנסת לו לפופיק והוא משלשל אותה ביום כיפור ואנשים צועקים עליו "אתה לא יהודי!!!" והוא מתחיל להתעצבן אז הוא מרביץ להם והם מתחילים לבכות ואומרים אותו לאמא שלהם ובסוף כדור הארץ נמעך מרוב השומן שלו.[/quote]
גם לא נכון:(
-
אני לא מסכים איתך קראטוס.
יש אנשים שנרשמים כדי לפגוע בפורום,בקהילה ולהרוס לנו כאן את ההנאה.
לכל פורום יש חוקים משלו ותבין שאם לא היו את החוקים האלה,לא היה פה כיף בכלל.
כשמישהו רושם משהו קטן אנו מזהירים אותו בחומרת המעשה שהוא עשה.
זה תלוי מה הוא רשם...
לדוגמה אם הוא פרסם פורסם,הוא מקבל באן.אם הוא פתח הרבה משתמשים אז גם כן מקבל באן...
זה תלוי מה הוא עשה...
תביא לי דוגמאות לניהול הכושל פה ואני אנסה להסביר לך מה גרם לזה..ולמה זה קרה ככה.
[URL="http://pokemons.co.il/forum/member.php?u=3249"][COLOR=#00ccdb]איש האבטיח[/COLOR][/URL] אתה על הכוונת שלי!
תיזהר!
-
-
[QUOTE=~Tyrael~;624825]
[URL="http://pokemons.co.il/forum/member.php?u=3249"][COLOR=#00ccdb]איש האבטיח[/COLOR][/URL] אתה על הכוונת שלי!
תיזהר![/QUOTE]
הא? על מה בדיוק? Oם
-
על מה שאמרת לראשון מהסוף...
זה מעליב.
-
[QUOTE=~Tyrael~;624832]על מה שאמרת לראשון מהסוף...
זה מעליב.[/QUOTE]
אתה צוחק, נכון? XD
דאם, הרגת אותי