-
[QUOTE=roi857;629755][CENTER][COLOR=Sienna]ליאור:
האחות ג'וי ריפאה את הפוקימונים שלך ואמרה: "אתה בהחלט אמיץ"
[/COLOR][/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
אני אומר לאחות ג'וי" אני בהחלט אמיץ" אני יוצא מן המרכז הפוקימונים ומחפש פוקימונים או מאמנים שאנ י יוכל להתאמן איתם.
-
[CENTER][COLOR=DarkOliveGreen]קאי:
בלבזור משכיח את הכעס ומחייך אליך
[COLOR=Sienna]ליאור:
אתה וצ'ימצ'אר יוצאים ומגלים שכל מרכז הפוקימונים מוקף סלעים, בפעם האחרונה שניסיתם לעבור דרכם זה לא היה נעים כל כך
[/COLOR][/COLOR][/CENTER]
-
[quote=roi857;629773][CENTER][COLOR=DarkOliveGreen]קאי:
בלבזור משכיח את הכעס ומחייך אליך
[/COLOR][/quote]
[/CENTER]
"נעים מאוד אני קאי ואני המאמן שלך."אני אומר לו ומלטף את ראשו.
-
[QUOTE=roi857;629773][CENTER][COLOR=DarkOliveGreen]
[COLOR=Sienna]ליאור:
אתה וצ'ימצ'אר יוצאים ומגלים שכל מרכז הפוקימונים מוקף סלעים, בפעם האחרונה שניסיתם לעבור דרכם זה לא היה נעים כל כך
[/COLOR][/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
אני מוציא את צ'ימצ'אר ואומר לו" תשתמש בחפירה ותחפור חור מתחת לסלעים שאני יוכל לעבור אוקי צ'ימצ'אר"
-
[CENTER][COLOR=DarkOliveGreen]קאי:
בלבזור נראה מרוכז במשהו אחר לפתע הוא שלח שוטי גפן והוציא מהשיחים [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/158.png[/IMG] שהתחנן שישחררו אותו
[/COLOR][/CENTER]
-
[quote=roi857;629755][CENTER][COLOR=Sienna]
[COLOR=Red]קווין:
וויבייל רצה מלאת מוטיבציה אל עץ ורצה גם עליו, היא קפצה לגובה בלתי יאמן ועצרה את הטיסה של גלייסקור שהעיפה אותו אחורה, פיצ'ו פגע בגלייסקור בזנב ברזל אבל המכה לא ממש השפיעה בגלל כוחו של גלייסקור, לפתע וויבייל התחילה מתקפת שיסוע לילה, גליסקור טס לעבר וויבייל עם ניב אש
[/quote]
"אני רואה שוויביל למדה מתקפה חדשה, חבל רק שהיא לא תעזור כל כך, אני צריך להסתמך על הקרח שלה אבל הניב אש הזו די מעיכה.. מה לעשות מה לעשות.." אני חשוב לעצמי
"וויביל תיקפצי מעליו והשתמשי בקרן קרח על הגב שלו! הניב אש לא ימיס את זה כי זה לטווח קצר מאוד! אם את מצליחה לפגוע במדויק סיימי את זה באגרוף קרח"
-
[CENTER][COLOR=Red]קווין:
וויבייל פשוט מתקדמת לעבר גליסקור, עם השיסוע לילה היא הודפת את הניב אש ומפילה את גלייסקור למטה ואז משתמשת בקרן קרח עליו
[/COLOR][/CENTER]
-
[quote=roi857;629789][CENTER][COLOR=Red]קווין:
וויבייל פשוט מתקדמת לעבר גליסקור, עם השיסוע לילה היא הודפת את הניב אש ומפילה את גלייסקור למטה ואז משתמשת בקרן קרח עליו
[/COLOR][/CENTER]
[/quote]
"קרן הקרח הזו עשתה את שלה.."
"פוכדור צאאאאאאאא"
-
[quote=roi857;629503][COLOR=#800080][/COLOR]
[CENTER][COLOR=purple][COLOR=darkorange]לוקאס:[/COLOR][/COLOR][COLOR=purple][/CENTER]
[CENTER][COLOR=purple]האחות ג'וי עוצרת אותך ואומרת: "רק רגע יש בשבילך משלוח", היא נותנת לך קופסא גדולה, אתה פותח ורואה בתוך ציפוי לבן פוקדורים מונחים היא אומרת: "באלה אתה תופס את הפוקימונים", אתה מוריד את הציפוי העבה ורואה מכשיר מגניב[/COLOR]
[COLOR=purple][IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/thumb/2/29/Ash%27s_Pokedex.png/250px-Ash%27s_Pokedex.png[/IMG][/COLOR]
[/COLOR][COLOR=darkorange]האחות ג'וי אמרה: "זה פוקידע, איתו תוכל לבדוק על כל סוגי הפוקימונים, תוכל לראות את המצב גופני של הפוקימונים שלך את המהלכים וגם אם הוא בן או בת"[/COLOR][/CENTER]
[COLOR=sienna][COLOR=sienna][/COLOR][/COLOR][/quote]
"תודה רבה האחות ג'וי" אני אומר לה בהתלהבות ויוצא החוצה.
-
[quote=roi857;629782][CENTER][COLOR=DarkOliveGreen]קאי:
בלבזור נראה מרוכז במשהו אחר לפתע הוא שלח שוטי גפן והוציא מהשיחים [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/158.png[/IMG] שהתחנן שישחררו אותו
[/COLOR][/CENTER]
[/quote]
"בלאבזור שחרר אותו."אני אומר לבאלבזור ואחרי שהוא משחרר אותו, אני מרים את באלבזור מחזיק אותו בידים ומתקדם לדרכי.
-
[quote=roi857;629733][CENTER][COLOR=Navy]אדם:
סינדאקוויל יצא שמח מאוד שמישהו בחר בו[COLOR=Red]
[/quote]
"היי אני אדם ואני המאמן שלך , אני ואתה הולכים ליהיות חברים מאד טובים D:" אומר לו ואחייך אליו ולאחר מכן הוסיף:"אני אקרא לך בלייז , אבל רק אם זה מוצא חן בעייניך".
-
[quote=roi857;629033]
[CENTER][COLOR=Blue][COLOR=Purple][COLOR=Sienna][COLOR=DarkOrange][COLOR=Red] [COLOR=DarkGreen]ברנדון:
צ'רמיליון השתמש במסך עשן וקפץ בדיוק רגע שאוניקס פגע בו, הזנב ברזל פגע בראשו של אוניקס עצמו, צ'רמיליון יצר כדור ענק וקפץ לעבר אוניקס, בתור פוקימון אש צ'רמיליון יכל לראות דרך העשן ככה שלא הייתה לו בעיה, לפתע אוניקס נגח בצ'רמיליון שבלב ברירה ירה את הכדור באותו רגע, צ'רמיליון הצליח לנחות באדמה במהירות והיה ממש מוטש, אוניקס יצא מכל העשן של הפגיעה והשתמש בראש ברזל, אבל הוא החטיא וכבר איבד יותר מדי אנרגיה, אוניקס נראה ממש חלש ופגיע באותו הרגע
[/COLOR] [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER]
[/quote]
"צ'ארמיליון מאמץ אחרון!!! סיים את הקרב עם זעם דרקון ונגמור עם זהה!!" אצעק לעבר צ'ארמיליון בהתלהבות.
-
[CENTER][COLOR=red][/COLOR]
[COLOR=red][COLOR=purple]נייט:[/COLOR][/COLOR][COLOR=red][/CENTER]
[CENTER][COLOR=red]הילד הראה מבט רציני וקרא: "ניקור מקדחה!", פרינפלאפ התחיל להסתובב ויצר מעצמו מקדחה, הוא ירה את עצמו לעבר טריקו[/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=red][COLOR=red][CENTER][COLOR=#545454][/COLOR][/CENTER]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER]
אני אומר לטריקו "שאיבה וקפוץ בשביל זנב ברזל"
-
[quote=roi857;629749][CENTER][COLOR=blue]סמיט:[/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=blue]שיון פתח את הדלת וקרא: "קדימה דרגונייט!". הוא זרק פוקדור וממנו יצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/149.png[/IMG] דרגונייט טס לכיוון המרכז פוקימונים[/COLOR][/CENTER]
[COLOR=blue][COLOR=blue][COLOR=blue][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/quote]
"מה אני עוד צריך ללמוד?מתקיפ בסדר עכשיו וגם מוכן למשימה לפחות ככה אני חושב!"אני אומר לשיון.
-
[CENTER][COLOR=Blue]סמיט:
דרגונייט חוזר למסוק, הדלת נפתחת והוא נכנס עם חבר צוות רוקט, הכניסו את החבר צוות רוקט לתוך חדר החקירות, שיון אמר: "אם אנחנו נתקלים בדרקון הירוק תגיד למאדקיפ לעשות עליו אקדח מים",
[COLOR=Purple]נייט:
השאיבה לא פעלה מכיוון שאמפוליון הסתובב סביב עצמו עשרות פעמים בכל שניה, טריקו קפץ ושהגיע לאיפה שטריקו היה נמצא באדמה פשוט עלה למעלה
[COLOR=DarkGreen]ברנדון:
צ'רמיליון ירה כדור זהם דרקון קטן מהקודמים, הוא כמעט נפל והחזיק את עצמו שהברך כפופה על האדמה והיד מחזיקה אותו, הזהם דרקון פגע באוניקס והביס אותו
[COLOR=DarkOliveGreen]קאי:
טוטודייל הולך אחריכם ובלבזור די מתעצבן, לפתע אתה רואה שיש 3 נתיבים, דרך 1, דרך 2 ודרך 3
[COLOR=Navy]אדם:
סינדאקוויל אוהב את השם
[COLOR=DarkOrange]לוקאס:
אתה יוצא ורואה שכל המרכז פוקימון מוקף בסלעים, כולם לכודים
[COLOR=Red]סמיט:
הכדור התחיל להתנענע ולקפוץ, ראו שגליסקור נאבק המון, בסופו של דבר הוא נתפס
[/COLOR] [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER]