-
[QUOTE=nivX10;782507][COLOR=Black][U][B]ס
[COLOR=Purple][U][B]לי:[/B][/U]
אתה זורק את הפוקדור שפוגע ישירות בראשו של ארון, הפוקדור נפתח ושואב לתוכו את ארון!
הוא נופל על הרצפה ומתחיל להתנדנד..ימין.. שמאל.. שוב ימין.. שוב שמאל.. אתה כבר לא עומד בלחץ, "העם זה יהיה הפוקימון הראשון שאתפוס?" אתה חושב לעצמך בהתרגשות!
לפתע הפוקדור נעצר, אך רגע ארון עדיין בפנים!
ברכותיי, תפסת ארון:)
[B]מה תעשה? איך תגיב?[/B][/COLOR][/QUOTE]
אני שמח על תפיסת ארון והולך אל מרכז הפוקימונים הקרוב אלי
-
[QUOTE=nivX10;782507][COLOR=Black][U][B]סם:[/B][/U]
אתם בורחים בשיא המהירות אך הבידריל לא עוזבים אתכם, אתה קורא לטריקו ומצביע לעבר השיחים הגדולים שמולך..
אתם רצים לשם נכנסים לתוך השיחים וממשיכים מבלי ליראות דבר, לפתע אתה נופל אל תוך מדרון.. אתה צועק אל טריקו!
הוא מיד משתמש במהירות ורץ לעזור לך הוא מנסה למשוך אותך בחזרה למעלה אך אתה כבד לו מידי והוא נגרר אחריך למטה..
אתה נעצרים ואתה מחליט להסתכל במפה ולראות היכן אתם נמצאים! אתה מסתכל על הנוף ורואה נוף מדברי ויבש מלע בחול וסלעים..
לפתע את מבחין במפה במיקום שבוא אתה נמצע ואתה מבין שהגעת לדרך נווה המדבר (דרך 002)
אתה ממשיך לך בדרך ולפתע רואה טורקול[URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up203.siz.co.il/up2/zwqzzzw0yed5.png[/IMG][/URL] הוא נראה חזק ובריא מאוד אך יותר מהכל עצבני, כנראה שפלשת לו לטריטוריה..
ולפתע הוא נכנס לתוך השריון שלו מנזק לאוויר וטס לעברך עם "סחרור מהיר"!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/B][/COLOR][/QUOTE]
"טרקיו עזוב אותי! ואחר כך תזנק אלי במהירות בניסיון למשוך אותנו לעץ או משהו" אומר לו ואקווה שהאסטרטגיה שלי תעבוד.
"טורקול אנחנו רק הלכנו לאיבוד,אנחנו רוצים לצאת מכאן אולי במקום לתקוף אותנו תראה לנו את הדרך?" אשאל את טורקול ואחשוב 'גם יהיה נחמד אם אתפוס אותו,הוא נראה חזק'
-
[QUOTE=nivX10;782461]
[COLOR=DarkGreen][U][B]מארק:[/B][/U]
אתם מסתובבים שם באזור ומחפשים אחר פוקימון אש, מסביבכם עוברים הרבה פוקימונים אחרים..
אתה מבציר בטוטודייל לא לעשות משהוא שירגיז אותם ולהתמקד בחיפוש פוקימון אש!
"טוטודייל" הוא אומר, מהנהן ראשו ומחייך עליך.
לפתע אתם רואים שם בין שני סלעים נאמל[URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up203.siz.co.il/up1/ci4d5yanndn2.png[/IMG][/URL]והוא ישן..
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/SIZE][/SIZE][/QUOTE]
"הנאמל הזה נראה כמו פוקימון שיכול להתאים לצוות שלנו!" אני אומר לעצמי.
"צא טיילו!" אני אומר וכשהוא יוצא אני אומר לו, "לך יהיה יתרון עליו, משום שמתקפות האדמה שלו לא ישפיעו עלייך בכלל! תתקיף באס אווירי אבל תזכור - אנחנו לא רוצים להביס אותו אלא רק להחליש אותו כדי שנוכל ללכוד אותו!"
-
[quote=nivX10;782507][COLOR=Black][U][B]סם:[/B][/U]
אתם בורחים בשיא המהירות אך הבידריל לא עוזבים אתכם, אתה קורא לטריקו ומצביע לעבר השיחים הגדולים שמולך..
אתם רצים לשם נכנסים לתוך השיחים וממשיכים מבלי ליראות דבר, לפתע אתה נופל אל תוך מדרון.. אתה צועק אל טריקו!
הוא מיד משתמש במהירות ורץ לעזור לך הוא מנסה למשוך אותך בחזרה למעלה אך אתה כבד לו מידי והוא נגרר אחריך למטה..
אתה נעצרים ואתה מחליט להסתכל במפה ולראות היכן אתם נמצאים! אתה מסתכל על הנוף ורואה נוף מדברי ויבש מלע בחול וסלעים..
לפתע את מבחין במפה במיקום שבוא אתה נמצע ואתה מבין שהגעת לדרך נווה המדבר (דרך 002)
אתה ממשיך לך בדרך ולפתע רואה טורקול[URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up203.siz.co.il/up2/zwqzzzw0yed5.png[/IMG][/URL] הוא נראה חזק ובריא מאוד אך יותר מהכל עצבני, כנראה שפלשת לו לטריטוריה..
ולפתע הוא נכנס לתוך השריון שלו מנזק לאוויר וטס לעברך עם "סחרור מהיר"!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR=SlateGray][U][B]ניב:[/B][/U]
אתה עוזר לה לקום ואומר תוך כדי שאתה מסמיק "מצטער, לא שמתי לב!", היא מכייחת עליך ואומרת "לא נורא זה קורה.."
לאחר מכן היא שואלת "אף פעם לא ראיתי אותך בעיר סטון וויל, מה אתה עושה פה?" אתה מסביר לה ואומר שהתחלת במסע ושאתה אתה תתמודד פה נגד מאמן המכון..
היא מסתכלת עליך מופתעת ואומרת "היי הדוד שלי הוא מאמן המכון!" אולי אקח אותך להכיר אותו?
[B]איך תגיב? מה תעשה?[/B][/COLOR]
אתה זורק את הפוקדור שפוגע ישירות בראשו של ארון, הפוקדור נפתח ושואב לתוכו את ארון!
הוא נופל על הרצפה ומתחיל להתנדנד..ימין.. שמאל.. שוב ימין.. שוב שמאל.. אתה כבר לא עומד בלחץ, "העם זה יהיה הפוקימון הראשון שאתפוס?" אתה חושב לעצמך בהתרגשות!
לפתע הפוקדור נעצר, אך רגע ארון עדיין בפנים!
ברכותיי, תפסת ארון:)
[B]מה תעשה? איך תגיב?[/B][/COLOR][/quote]
אני יומר:"יופי אבל קודם כל נלך למרכז הפוקימונים"
-
[COLOR=Teal][U][B]אדם:[/B][/U]
אוניקס משתמש ברעידת אדמה, גולם מאבד טיפה שיווי משקל אך לא נופל.. הוא מזנק לאוויר ומשתמש בכדור ג'יירו שפוגע בדיוק בראשו של אוניקס!
אוניקס מנער את ראשו, הוא ספג מכה חזקה בראש, גבלר לא מאבד זמן הוא משתמש בגלגול ומסתובב סביב אוניקס על מנת לבלבל אותו..
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[U][B]
[COLOR=Sienna]יגאל:[/COLOR][/B][/U][COLOR=Sienna]
אחיי.. זה לא הולך ככה, התגובות שלך יותר מידי יבשות.. אי אפשר להבין מזה כלום, אני אומר שהוא מסתובב סביבך!
איך תפגע בוא? מה נראה לך הוא יעצור בשביל האגרוף ממוקד שלך? תכתוב איך!!! תסתכל איך אני עושה את זה עכשיו..
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
ג'יודוד מסתכל על צ'ימצ'אר שמסתובב סביב, הוא קורא את מהירות הסיבוב שלו מחכה לרגע הנכון, ולפתע תוקף באגרוף ממוקד שפוגע בול במטרה!
צ'ימצ'אר אף לאחור, אך הוא מוותר, הוא רץ בזריזות לעבר ג'יודוד וברגע האחרון הוא מזנק מעל ג'יודוד ותוקף בגלחת את ראשו![B]
מה תעשה?[/B][/COLOR]
אחי לא תוכל, לאמן אותו ישר.. רק תפסת אותו והוא עדיין עייף וחלש מהקרב עם צ'ימצ'אר, או שתחכה כמה עדכונים או שלך למרכז הפוקימונים!
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
אתה חוזר במהירות אל מרכז הפוקימונים.. ובדרך אתה רואה המון אנשים רצים לאנשהוא ושם אתה רואה התקהלות גדולה!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR=Black][U][B]סם:[/B][/U]
טורקול מסתכל עליך, חושב עם להאמין לדבריך.. ולבסוף מחליט שכן! הוא ממשיך אתכם ומלווה אתכם אל מחוץ לשטח שלו.
לאחר מכן אתם מגיעים הוא אומר לכם שלום, מסתובב ובא ללכת..
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
איזה רשע אתה! הוא ישן XDD ועוד משהוא אחי, שוב זה לא כמו המשחק גם עם הוא מובס אתה יכול לתפוס אותו זה לא שהוא יעלם כמו במשחקים..
- - - - - - - - - - - - - -
טיילו יוצא מן הפוקדור, הוא עולה לאוויר ויוצא באס אווירי.. הוא מכוון אל גבו הבולט של נאמל!
הוא פוגע בוא ישירות והדבר הזה מבהיל את נמל שעדיין רדום והוא תוקף ב"התפרצות לבה" (lava flame) שיוצאת היישר מגבו!
טיילור נפגע אך הוא לא מוותר.. הוא עומד איתן נגד נאמל שעכשיו תוקף בגחלת!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=nivX10;782829][COLOR=Teal][U][B]אדם:[/B][/U]
אוניקס משתמש ברעידת אדמה, גולם מאבד טיפה שיווי משקל אך לא נופל.. הוא מזנק לאוויר ומשתמש בכדור ג'יירו שפוגע בדיוק בראשו של אוניקס!
אוניקס מנער את ראשו, הוא ספג מכה חזקה בראש, גבלר לא מאבד זמן הוא משתמש בגלגול ומסתובב סביב אוניקס על מנת לבלבל אותו..
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[U][B]
[COLOR=Sienna]יגאל:[/COLOR][/B][/U][COLOR=Sienna]
אחיי.. זה לא הולך ככה, התגובות שלך יותר מידי יבשות.. אי אפשר להבין מזה כלום, אני אומר שהוא מסתובב סביבך!
איך תפגע בוא? מה נראה לך הוא יעצור בשביל האגרוף ממוקד שלך? תכתוב איך!!! תסתכל איך אני עושה את זה עכשיו..
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
ג'יודוד מסתכל על צ'ימצ'אר שמסתובב סביב, הוא קורא את מהירות הסיבוב שלו מחכה לרגע הנכון, ולפתע תוקף באגרוף ממוקד שפוגע בול במטרה!
צ'ימצ'אר אף לאחור, אך הוא מוותר, הוא רץ בזריזות לעבר ג'יודוד וברגע האחרון הוא מזנק מעל ג'יודוד ותוקף בגלחת את ראשו![B]
מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR=Purple]לי:
אחי לא תוכל, לאמן אותו ישר.. רק תפסת אותו והוא עדיין עייף וחלש מהקרב עם צ'ימצ'אר, או שתחכה כמה עדכונים או שלך למרכז הפוקימונים!
תערוך את ההודעה בבקשה למשהוא שונה..[/COLOR]
טורקול מסתכל עליך, חושב עם להאמין לדבריך.. ולבסוף מחליט שכן! הוא ממשיך אתכם ומלווה אתכם אל מחוץ לשטח שלו.
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
איזה רשע אתה! הוא ישן XDD ועוד משהוא אחי, שוב זה לא כמו המשחק גם עם הוא מובס אתה יכול לתפוס אותו זה לא שהוא יעלם כמו במשחקים..
- - - - - - - - - - - - - -
טיילו יוצא מן הפוקדור, הוא עולה לאוויר ויוצא באס אווירי.. הוא מכוון אל גבו הבולט של נאמל!
הוא פוגע בוא ישירות והדבר הזה מבהיל את נמל שעדיין רדום והוא תוקף ב"התפרצות לבה" (lava flame) שיוצאת היישר מגבו!
טיילור נפגע אך הוא לא מוותר.. הוא עומד איתן נגד נאמל שעכשיו תוקף בגחלת!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לג'יודוד לתקוף את צ'ימצ'אר בגילגול ואחר כך תתקוף אותו שוב באגרוף ממוקד
-
היא מכייחת עליך ואומר "אין בעיה, בוא אחריי אני מכירה את העיר כמו את כף היד!" היא אומרת בועדה מובילה אותך למרכז..
בדרך למרכז היא אומרת "דבר אגב לא הצגתי את עצמי, אני מולי, מה שמך?" היא שואלת ואתה עונה לה ששמך הוא ניב..
אתם מגיעים למרכז לאחר זמן קצר, אתם נכנסים ולפתע מולי מצביעה על הדלפק ואומרת "הינה ג'וי, לך אני אחכה לך כאן!"
אתה הולך ומבחין שנמצא מישהוא מלפניך, לפתע הוא מסתובב ואתה רואה שזה אותו הילד שפגשת במעבדה של הפורפ' אז (תסתכל בהתחלה)
הוא מביט בך במבט עצבני ואומר "נו נו נו.. שוב אתה?" הוא אומר בשחצנות "מעניין איך התקדמת במסע עם הסנדקוויל העלוב שלך!" הוא אומר ומתחיל לצחוק!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
-
[quote=nivX10;782829][COLOR=teal][U][B]אדם:[/B][/U][/COLOR]
[COLOR=teal]אוניקס משתמש ברעידת אדמה, גולם מאבד טיפה שיווי משקל אך לא נופל.. הוא מזנק לאוויר ומשתמש בכדור ג'יירו שפוגע בדיוק בראשו של אוניקס![/COLOR]
[COLOR=teal]אוניקס מנער את ראשו, הוא ספג מכה חזקה בראש, גבלר לא מאבד זמן הוא משתמש בגלגול ומסתובב סביב אוניקס על מנת לבלבל אותו..[/COLOR]
[COLOR=teal][B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/quote]
"אוניקס תשתמש שוב ברעידת אדמה כדי להקפיץ על גרבלר ואז תשתמש בזנב ברזל כדי להעיף אותו"
-
[quote=nivX10;782844][COLOR=SlateGray][U][B]ניב:[/B][/U]
היא מכייחת עליך ואומר "אין בעיה, בוא אחריי אני מכירה את העיר כמו את כף היד!" היא אומרת בועדה מובילה אותך למרכז..
בדרך למרכז היא אומרת "דבר אגב לא הצגתי את עצמי, אני מולי, מה שמך?" היא שואלת ואתה עונה לה ששמך הוא ניב..
אתם מגיעים למרכז לאחר זמן קצר, אתם נכנסים ולפתע מולי מצביעה על הדלפק ואומרת "הינה ג'וי, לך אני אחכה לך כאן!"
אתה הולך ומבחין שנמצא מישהוא מלפניך, לפתע הוא מסתובב ואתה רואה שזה אותו הילד שפגשת במעבדה של הפורפ' אז (תסתכל בהתחלה)
הוא מביט בך במבט עצבני ואומר "נו נו נו.. שוב אתה?" הוא אומר בשחצנות "מעניין איך התקדמת במסע עם הסנדקוויל העלוב שלך!" הוא אומר ומתחיל לצחוק!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR][/quote]
אני אומר לו בוא אחרי קרב המכון שלי אני ואתה קרב 1X1 עם התחלתיים
-
[QUOTE=nivX10;782829][COLOR=Teal][U][B]
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/B][/COLOR][/QUOTE]
"טורקול!" אקרא לעבר,אקווה שיסתובב "אתה פוקימון נדיב,תודה לך שעזרת לנו,רק אם תרצה,אשמח אם תצטרף אליי.אני מאוד אוהב פוקימונים מהסוג שלך,נאמנים ועוזרים,אתה לא חייב הרי יש לך פה טריטוריה והכל אבל בכל זאת אם תרצה,אני כאן בשבילך אומר לו בחיוך ואחכה לתשובתו
-
[COLOR=Sienna][U][B]יגאל:[/B][/U]
ג'יודוד מצליח להתגבר על הכאבים מהגחלת ותוקף באגרוף ממוקד שפוגע היישר בבטנו של צ'ימצ'אר!
צ'ימצ'אר עף אל הקרקע וג'יודוד יוצא במתקפת גלגול כדי לסיים את הקרב, צ'ימצ'אר מתקשה לקום.. האגרוף הממוקד פגע בוא חזק.
לפתע ניב צועק לצ'ימצ'אר מרחוק "קדימה צ'ימצ'אר קום כבר, שלא תעז להפסיד!" צ'ימצ'אר קם במהירות כוח רב יוצא מימנו הוא קופץ הצידה ומתחמק מהגלגול..
צ'ימצ'אר רץ במהירות אל ג'יודוד ותוקף בשריטות חזקות ללא רחמים ואז תוקף בלהביור!
ג'יודוד נופל על הרצפה, הוא לא מסוגל להילחם עוד.. הפסדת בקרב.
ניב אומר לך "אמרתי לך שאתה חלש, קדימה צ'ימצ'אר בוא נסתלק מפה!" הוא אומר לך והולך לדרכו..
[B]מה תעשה? איך תגיב?[/B][/COLOR]
[U][B]
[COLOR=Teal]אדם:[/COLOR][/B][/U][COLOR=Teal]
אוניקס ממהר לרקוע ברצפה ושוב משתמש ברעידת אדמה ושברים והסדקים בזירה גורמים לג'יודוד לקפוץ באוויר.. לפתע אוניקס משתמש בזנב ברזל!
זנב הברזל פוגע בגרבלר ישירות, וגרבלר כמעט עף מן הזירה, ברוק פוקד על גרבלר להשתמש בגלגול שוב אך הפעם ישירות אל אוניקס..
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
"חהחהחה.. אתה כל-כך בטוח בעצמך!" הוא אומר עם חיוך על פניו.. "אין בעיה, אחריי שתרפא את הפוקימונים פגוש אותי בזירה מאחורי המרכז!"
אתה מסתכל עליו במבט רציני "ואומר לו אין שום בעיה!", לפתע מולי מתערבת ואומרת בדאגה "לא כדאי לך להלחם בוא, הוא היה במכון והביס את הסטיליקס של ברוק בלי בעיות!"
טורקול שומע את דבריך ולפתע הוא נעצר.. הוא מסתובב עליך ומזמין אותך לקרב, הוא רוצה שתוכיח שאתה חזק עם אתה רוצה לאמן אותו!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=nivX10;782829][COLOR=Teal][U][B]
אתה חוזר במהירות אל מרכז הפוקימונים.. ובדרך אתה רואה המון אנשים רצים לאנשהוא ושם אתה רואה התקהלות גדולה!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/B][/COLOR][/QUOTE]
אני הולך למקום שכול האנשים רצים אליו
-
[QUOTE=nivX10;783223][COLOR=Sienna][U][B]
טורקול שומע את דבריך ולפתע הוא נעצר.. הוא מסתובב עליך ומזמין אותך לקרב, הוא רוצה שתוכיח שאתה חזק עם אתה רוצה לאמן אותו!
אני מתכופף לטריקו "טריקו,אני צריך שננצח בקרב הזה! אני בטוח שתנצח" אומר לו בחיוך "אוקיי טורקול אנחנו מוכנים! טריקו השתמש במהירות ואחר כך קליע זרעים תוך כדי שאתה רץ סביבו כדי לנסות לבלבל אותו!" אומר לו
-
[quote=nivX10;783223]
[U][B][COLOR=teal]אדם:[/COLOR][/B][/U]
[COLOR=teal]אוניקס ממהר לרקוע ברצפה ושוב משתמש ברעידת אדמה ושברים והסדקים בזירה גורמים לג'יודוד לקפוץ באוויר.. לפתע אוניקס משתמש בזנב ברזל![/COLOR]
[COLOR=teal]זנב הברזל פוגע בגרבלר ישירות, וגרבלר כמעט עף מן הזירה, ברוק פוקד על גרבלר להשתמש בגלגול שוב אך הפעם ישירות אל אוניקס..[/COLOR]
[COLOR=teal][B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/quote]
"אין מצב! אוניקס מהר תשתמש בחפירה כדי להתחמק מהגלגול של גרבלר ואז תשתמש במפולת סלעים קדימה!"
-
[QUOTE=nivX10;783223][COLOR=Sienna][U][B]יגאל:[/B][/U]
ג'יודוד מצליח להתגבר על הכאבים מהגחלת ותוקף באגרוף ממוקד שפוגע היישר בבטנו של צ'ימצ'אר!
צ'ימצ'אר עף אל הקרקע וג'יודוד יוצא במתקפת גלגול כדי לסיים את הקרב, צ'ימצ'אר מתקשה לקום.. האגרוף הממוקד פגע בוא חזק.
לפתע ניב צועק לצ'ימצ'אר מרחוק "קדימה צ'ימצ'אר קום כבר, שלא תעז להפסיד!" צ'ימצ'אר קם במהירות כוח רב יוצא מימנו הוא קופץ הצידה ומתחמק מהגלגול..
צ'ימצ'אר רץ במהירות אל ג'יודוד ותוקף בשריטות חזקות ללא רחמים ואז תוקף בלהביור!
ג'יודוד נופל על הרצפה, הוא לא מסוגל להילחם עוד.. הפסדת בקרב.
ניב אומר לך "אמרתי לך שאתה חלש, קדימה צ'ימצ'אר בוא נסתלק מפה!" הוא אומר לך והולך לדרכו..
[B]מה תעשה? איך תגיב?[/B][/COLOR]
[U][B]
[COLOR=Teal]אדם:[/COLOR][/B][/U][COLOR=Teal]
אוניקס ממהר לרקוע ברצפה ושוב משתמש ברעידת אדמה ושברים והסדקים בזירה גורמים לג'יודוד לקפוץ באוויר.. לפתע אוניקס משתמש בזנב ברזל!
זנב הברזל פוגע בגרבלר ישירות, וגרבלר כמעט עף מן הזירה, ברוק פוקד על גרבלר להשתמש בגלגול שוב אך הפעם ישירות אל אוניקס..
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
"חהחהחה.. אתה כל-כך בטוח בעצמך!" הוא אומר עם חיוך על פניו.. "אין בעיה, אחריי שתרפא את הפוקימונים פגוש אותי בזירה מאחורי המרכז!"
אתה מסתכל עליו במבט רציני "ואומר לו אין שום בעיה!", לפתע מולי מתערבת ואומרת בדאגה "לא כדאי לך להלחם בוא, הוא היה במכון והביס את הסטיליקס של ברוק בלי בעיות!"
אני אומר לג'יודוד שלא יקשיב לו ושהוא היה מצוין ואחרי זה אני מחזיר אותו והולך לחפש לפוקימוני עשב