-
[QUOTE=mor15;706573]לע לע לע זה מול העיניים שלנו איך לא קלטנו בהתחלה:
הרוצח כנראה לא היה מאפיונר והיה חמדן מאוד
ז"א שמי שרצח הוביל מהלך לרצח בבוקר ולאחר מכן הוא ניסה לרצוח את עומר שחשד בו הוא הוביל את המהלך מול ליאור ועומר חשד בו ובדיוק בלילה עומר כמעט נרצח המאפיונר הוא שקד![/QUOTE]
לא חושב..
הנרצח הוא הרי ליאור,
וליאור ואביב היו חברים והגנו אחד על השני,
עד שפתאום קרה דבר ואביב שינה את הצבעתו.
ואיך מה ששקד אמר תהרגו אותי תהרגו אותי זה סימן לחמדנות?
-
יכול להיות שזה לא חמדן אלא נחמד? בכ"מ מצביע לשקד תסתכלו על התיאוריה שלי ובעמודים הקודמים ותבינו שהיא נכונה
-
-
בנתיים 2 לשקד שקד-פשוט תפרוש אם אתה רוצה
-
-
[quote=metagross16;706574]שכחתי לציין שיש ברמז דברים שיכול להיות שצריך להפוך מס' פעמים,ומילים שהפכתי את אותיותיהן מס' פעמים.[/quote]
למקרה שמישהו לא ראה
-
-
[QUOTE=mor15;706566]הרוצח בהענת חוסר הרחמים אשר ניסה לרצוח אמש את עומר בדם\מ קר,היה בעל נשק חדשני ביותר,אשר משערים שהוא חרב
המשפט המלא חח מזלי שאני בד"כ מדבר עם חבר שפה הפוכה אף פעם לא חשבתי שזה באמת יועיל לי[/QUOTE]
נראה לי ש"בהנעת חוסר הרחמים" יתאים יותר למשפט הזה
-
תסתכלו שקד אמר תהרגו אותי תהרגו אותי, אם הוא היה אזרח רגיל הוא היה פורש מזמן לעומת זאת בגלל שהוא מאפיונר זה גורם לנו לחשוב שהוא דווקא אזרח רגיל שרוצה להרוס איזה מאפיונר ירצה שיפגעו בו ובכך שהוא אומר תהרגו אותי לא הורגים אותו אני בטוח שזה הוא!
-
אבל כתוב שהרוצח הוא לא מאפיונר..
אולי זה באמת אומר שהכוונה היא לליאור כמו שאמרו..
-
בדיוק
שקד הוא הראשון שחשד בליאור ככה שהעיר הרגה אוותו ולא המפיונר עצמו
-
[quote=mor15;706588]תסתכלו שקד אמר תהרגו אותי תהרגו אותי, אם הוא היה אזרח רגיל הוא היה פורש מזמן לעומת זאת בגלל שהוא מאפיונר זה גורם לנו לחשוב שהוא דווקא אזרח רגיל שרוצה להרוס איזה מאפיונר ירצה שיפגעו בו ובכך שהוא אומר תהרגו אותי לא הורגים אותו אני בטוח שזה הוא![/quote]
אני רוצה שיהרגו אותי לא לפרוש.. ><
בואנה אתה לא קולט כלום נכון, לא הייתי פה 3 שעות+ ולא דיברתי עם מטגרוס אז איך זה אני???
-
שכחתי לציין שיש ברמז דברים שיכול להיות שצריך להפוך מס' פעמים,ומילים שהפכתי את אותיותיהן מס' פעמים.
-------
כתבתי את זה פעמיים ואתם לא שמתם לב.
-
[quote=nilasak;706592]בדיוק
שקד הוא הראשון שחשד בליאור ככה שהעיר הרגה אוותו ולא המפיונר עצמו[/quote]
עומר חשד בו לפני O:
-
[quote=Naruto;706593]אני רוצה שיהרגו אותי לא לפרוש.. ><
בואנה אתה לא קולט כלום נכון, לא הייתי פה 3 שעות+ ולא דיברתי עם מטגרוס אז איך זה אני???[/quote]
טוב איך שאתה אומר לבינתיים אני מוריד הצבעה משקד