ואיי, משעמם לי כאן, אני זז לשחק בcod Mw 2 בxbox360, איזה כיף שאח שלי קנה את זה ועוד פרוץ והוריד מלא משחקים מגניבים, וגם אח שלי רוצה עוד לקנות פלייסטיישן 3 מקורי וגם לקנות Xbox360 מקורי כדי שיוכל לשחק ברשת... בקיצור ביי..
Printable View
ואיי, משעמם לי כאן, אני זז לשחק בcod Mw 2 בxbox360, איזה כיף שאח שלי קנה את זה ועוד פרוץ והוריד מלא משחקים מגניבים, וגם אח שלי רוצה עוד לקנות פלייסטיישן 3 מקורי וגם לקנות Xbox360 מקורי כדי שיוכל לשחק ברשת... בקיצור ביי..
[quote=MatanS23;707987]ואיי, משעמם לי כאן, אני זז לשחק בcod Mw 2 בxbox360, איזה כיף שאח שלי קנה את זה ועוד פרוץ והוריד מלא משחקים מגניבים, וגם אח שלי רוצה עוד לקנות פלייסטיישן 3 מקורי וגם לקנות Xbox360 מקורי כדי שיוכל לשחק ברשת... בקיצור ביי..[/quote]
ביי מתן.
ביי מתן..
הספורט הכי טוב זה לשדבת מול הטלוויזיה ולאכול צ'יפס (מזיזים את היד והלסת)
[QUOTE=Damond_Pearl;707983]לא התעייפת? חחחח.[/QUOTE]
ברור שהתעייפתי..
אפילו רציתי לתת להם לשים גול.. אבל אז גיליתי שהשוער לא בשליטתי XD
אז ניסיתי כל הזמן להרים ולנגוח אבל לא הצלחתי הם לא נתנו לי,אז פתאום אני בועט בעיטה שטותית והיא נכנסת..
~5600!~
[quote=Ace;707993]ברור שהתעייפתי..
אפילו רציתי לתת להם לשים גול.. אבל אז גיליתי שהשוער לא בשליטתי XD
אז ניסיתי כל הזמן להרים ולנגוח אבל לא הצלחתי הם לא נתנו לי,אז פתאום אני בועט בעיטה שטותית והיא נכנסת..[/quote]
יפה, אז מחכים למשחק של הפועל?.
אבי, Wii אפילו לא מתקרב להיות ספורט...
[quote=DarkTiger;707998]אבי, Wii אפילו לא מתקרב להיות ספורט...[/quote]
נו סתם אמרתי :D,
מזל טוב על 5600.
תודה, ואני יודע שסתם אמרת..
[QUOTE=Damond_Pearl;707997]יפה, אז מחכים למשחק של הפועל?.[/QUOTE]
כן
תגיד בתור מנהל פורום ספורט אני אביא 2 דוגמאות לספורט לא מוכר,ואתה תצטרך בעד שתי שורות להסביר לי מזה בלי ויקיפדיה כי אני אבדוק אותך.
1)בדמינטון
2)קרלינג
[quote=DarkTiger;708001]תודה, ואני יודע שסתם אמרת..[/quote]
מה קורה?.
בסדר, מה איתך?
מה שלומך דניס? תגידו מה התאריך היום?
אני רוצה להכנס לפורום הישן ולבדוק משהו
בסדר מור.. מה איתך?