-
[QUOTE=מאסטר אספיון;893897]
[COLOR=green][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=lime][FONT=Arial]Barfon2[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=lime][FONT=Arial]בזמן שאתה ממשיך בדרכך אתה רואה קבוצת טריקו קטנה מחפשת משהו,אתה רואה את טריקו שלך צופה בהם בשמחה גדולה,אתה רואה משהו מביט בך אחד העצים שלידך,אתה מבין שזה אותה דמות ממקודם.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
הלך עם טריקו שלי מאחוריי עץ שהאיש לא ישמע אותנו.
"היי תראה זה האיש ממקודם הוא בטח מתכנן לפגוע בחבורת טריקו הזאת שם" אגיד לו בדאגה שאנחנו מתחבאים מאחורי העץ.
"עכשיו תקרא לחבורה שם בדיבור שבשפת הטריקו שלך שיבואו לפה מהר!!, שלא יפגעו" אגיד לטריקו בלחץ.
-
[quote=מאסטר אספיון;893897]
[B][U][COLOR=#999999][FONT=Arial]Zoro[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]ג'סמין קופצת כמו נינג'ה במרחק של שלושה מטר מולך והיא זורקת שתי פוכדורים והיא צועקת:"צאו אקנס וגם קרובט אני בוחרת בכם",אתה רואה אקנס קטן ולידו קרובט מעופף בזריזות רבה מאוד.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#999999][FONT=Arial]הקרב מול ג'סמין התחיל,לג'סמין יש קרובט ואקנס![/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=lime][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR][/quote]
"מיג'מרו וגרווליט, אני בוחר בכם!" אני צועק "מיג'מרו תישתמש בחטה על אקנס וגרווליט תישתמש בלהביור על קרובט" אני אומר להם ומחכה למהלך
-
[B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]Nilasak[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]אתה שומע את האיש אומר לך:"תגיד לי אני נראה לך מפגר זה זורא במאה אחוז",אתה רואה את האיש משגר להבה כחולה על זורא-טריינטר שחוזר בחזרה להיות זורא קטן ועלוב מראה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]~Pika Chef~[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה רואה את אלקיד ואת רטטה מוכנים לקרב,אתה רואה את אלקיד משתמש באגרוף רעם ואת רטטה משתמש במתקפת זנב חזקה,שתי המתקפות מתנקשות זו בזו בחוזקה והיא גורמת רעידת אדמה חזקה,אתה רואה את אחד המטאורים נשבר.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]פיקא'צו[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]שאדו אומר לך:"באותו יום סטיבן ידידי הכי טוב,החבר הכי טוב שלי ליתר דיוק,חברי היחיד דם השאדו הטהור שלו עלה לו לראש הוא הפך להיות ספקטרה פנטום,הדמות הרשעית מהאגדה הקדומה של טוב-שאדו נגד רע-שאדו".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#999999][FONT=Arial]Zoro[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#999999][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]אתה רואה את שלושת הפוקימונים,גרווילט,אקנס וקרובט נמצאים בקרב ענק בזמן שמיג'ומרו ישנה לה על הרצפה של העיר,אתה רואה את קרובט משתמש במתקפת קרב צמוד חזקה מאוד שפוגעת באקנס ובגרווליט.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=navy][FONT=Arial]אלמוגסי[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=navy][FONT=Arial]הדמות המוזרה מתקרבת במהירות והיא אומרת לך:"איזה קורומורי מסכן,אתה עשית לו את זה,אתה יודע שצריך לטפל בו,הוא פוקימון פראי או מבוית,אם הוא פראי אתה מתכנן אליו או שאני יכול לתפוס אותו,אם הוא מבוית אז הוא שלך או לא?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial]האיש אומר לך:"אז אתה צריך לנצח אותי ואת הסניזל שלי בקרב אחד על אחד,זה בסדר מצידך,אם תנצח אתה תקבל כבוד ממלך הקרח וגם מוגוריו,אם לא תנצח לא תקבל כבוד אבל תקבל מוגוריו".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Arial]אתה רואה את הדמות מתקרבת אל עבר חבורת הטריקו והוא נותן להם ברים כחולים והוא נראה כדי אוהב אותם,אתה שומע אותו אומר לחלל:"בר,צא מהמחבוא שלך,רק שתדע שלא כדי לך לשחק מחבואים בזמן הקרוב".[/FONT][/COLOR]
-
[quote]אתה שומע את האיש אומר לך:"תגיד לי אני נראה לך מפגר זה זורא במאה אחוז",אתה רואה את האיש משגר להבה כחולה על זורא-טריינטר שחוזר בחזרה להיות זורא קטן ועלוב מראה.[/quote]
"מה,איך ידעת?,אגיד בקול המום ואסתכל על האיש בהפתעה""זורזא תחזור" ואחזיר את זורזא.
"עכשיו תספר לי מי אתה? אני חייב לדעת!,תסביר לי!"
-
[QUOTE]Monster
האיש אומר לך:"אז אתה צריך לנצח אותי ואת הסניזל שלי בקרב אחד על אחד,זה בסדר מצידך,אם תנצח אתה תקבל כבוד ממלך הקרח וגם מוגוריו,אם לא תנצח לא תקבל כבוד אבל תקבל מוגוריו".[/QUOTE]
אני אומר לו"זה היה קלי קלות.יש לי פוקימון אש חזק מאוד.פוקימוני אש חזקים על פוקימוני קרח" אני מוציא את צ'ובו לקרב"
-
[quote=מאסטר אספיון;894319]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]~Pika Chef~[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה רואה את אלקיד ואת רטטה מוכנים לקרב,אתה רואה את אלקיד משתמש באגרוף רעם ואת רטטה משתמש במתקפת זנב חזקה,שתי המתקפות מתנקשות זו בזו בחוזקה והיא גורמת רעידת אדמה חזקה,אתה רואה את אחד המטאורים נשבר.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Arial]".[/FONT][/COLOR][/quote]
"אוי לא,כדי שנזוז עוד קצת" אומר להם בחיוך ואצחק קצת ואז אלך עוד לצד ואומר לאלקיד ולרטטה:"אלקיד תשתמש במכת וולט ורטטה סופר ניב!" אחייך אליהם ואחכה לתוצאה
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;894319][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]Nilasak[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]אתה שומע את האיש אומר לך:"תגיד לי אני נראה לך מפגר זה זורא במאה אחוז",אתה רואה את האיש משגר להבה כחולה על זורא-טריינטר שחוזר בחזרה להיות זורא קטן ועלוב מראה.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]פיקא'צו[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]שאדו אומר לך:"באותו יום סטיבן ידידי הכי טוב,החבר הכי טוב שלי ליתר דיוק,חברי היחיד דם השאדו הטהור שלו עלה לו לראש הוא הפך להיות ספקטרה פנטום,הדמות הרשעית מהאגדה הקדומה של טוב-שאדו נגד רע-שאדו".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#999999][FONT=Arial]Zoro[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#999999][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]אתה רואה את שלושת הפוקימונים,גרווילט,אקנס וקרובט נמצאים בקרב ענק בזמן שמיג'ומרו ישנה לה על הרצפה של העיר,אתה רואה את קרובט משתמש במתקפת קרב צמוד חזקה מאוד שפוגעת באקנס ובגרווליט.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]הדמות המוזרה מתקרבת במהירות והיא אומרת לך:"איזה קורומורי מסכן,אתה עשית לו את זה,אתה יודע שצריך לטפל בו,הוא פוקימון פראי או מבוית,אם הוא פראי אתה מתכנן אליו או שאני יכול לתפוס אותו,אם הוא מבוית אז הוא שלך או לא?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]האיש אומר לך:"אז אתה צריך לנצח אותי ואת הסניזל שלי בקרב אחד על אחד,זה בסדר מצידך,אם תנצח אתה תקבל כבוד ממלך הקרח וגם מוגוריו,אם לא תנצח לא תקבל כבוד אבל תקבל מוגוריו".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Arial]אתה רואה את הדמות מתקרבת אל עבר חבורת הטריקו והוא נותן להם ברים כחולים והוא נראה כדי אוהב אותם,אתה שומע אותו אומר לחלל:"בר,צא מהמחבוא שלך,רק שתדע שלא כדי לך לשחק מחבואים בזמן הקרוב".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לו '' אולי אתה והוא הם אלו מהאגדה''
-
[/quote]
"הקורומורי אכן מסכן אבל אין לי תרופות לתת לו וכך לקטרפי,אני לא תכננתי לתפוס אותו גם שאני זקוק לפוקימון מעופף.איני יודע אם הוא מבוית או שהוא פראי,ודרך אגב שמי בלורד טוב אני צריך ללכת לרפא את קטרפי."אני אומר לה ונותן לה את קורמורי.
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;893897][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]DorXsceptile[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]הפרופסור לא עונה לך והוא הולך לדרכו והוא מלמל משהו שהוא נשמע כמו:"קריבולס האגדי האם זה אפשרי?",אתה רואה את הפרופסור נעלם באוויר,אתה רואה שאתה לבד ביער ואתה לא זוכר מאיפה היציאה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אחייך ואציא את קריבולס וצ'רמנדר מהפוקדור, ואומר להם:"תסתכלו מסבבכם ותחפשו פוקימונים שנראים לכם חזקים" וגם אני אסתכל מסביבי ואחפש פוקימון חזק לאימון וללכידה
-
[B][U][COLOR=#999999][FONT=Arial]Zoro[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=lime][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR][/quote]
"מיג'מרו!, תיתעוררי מיד!" אני צועק עליה "גרוויליט תישתמש בלהביור בכל הכוח שלך ואם זה לא יצליח אז תישתמש בגחלת" אני אומר לו
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;894319]
[COLOR=lime][FONT=Arial]אתה רואה את הדמות מתקרבת אל עבר חבורת הטריקו והוא נותן להם ברים כחולים והוא נראה כדי אוהב אותם,אתה שומע אותו אומר לחלל:"בר,צא מהמחבוא שלך,רק שתדע שלא כדי לך לשחק מחבואים בזמן הקרוב".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אחשוב לעצמי: "שיט הוא יודע איפה אני, כדי שאצא "מהמחבוא" הזה שלא יכעס עוד יותר".
"טריקו תהיה מוכן לכל דבר שיבוא גם עם החבורה של הטריקו יתקפו אותנו בגלל מה שהאיש עשה להם תהיה בכוננות שיא" אלחש לטריקו בלי שהאיש ישמע.
אצא מהמחבוא ואגיד לו: "אוו שוב אנחנו ניפגשים תגיד מה עשית לחבורה של הטריקו האלה שם הם לא עשו כלום, ותענה לי על השאלה מה אתה או מי אתה בכלל, אתה רוצה לפגוע בי, אתה מחפש משהו תגיד לי אוליי אני יכול לעזור לך".
-
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]DorXsceptile[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה קבוצת פיקאצ'ו קטנה מאוד שמונה כעשרה פיקאצ'ו וראיצ'ו אחד ויחיד,כנראה המנהיג שלהם אתה רואה אותם נלחמים מול חבורת לוקסיו ואתה רואה לקסריי אחד נלחם מול הראיצ'ו שמנהיג את החבורה של הפיקאצ'ו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]הדמות המוזרה אומרת לך:"אני מה שנקרא מאבחן פוקימונים ומאמנים,אני יודע לזהות כול סוג של פוקימונים,איזה סוג הם,אם הם זכרים או נקבות,מה המתקפות שלהם,זוהרים או לא,אני יודע אם המאמנים מוכנים לפוקימונים חזקים מאוד,נגיד אם אתה מאמן מתחיל לא הייתי נותן לך טריינטר".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה שומע קול מתכתי שאומר:"סוף כול סוף",אתה רואה דמות מוזר מתקרבת אליך ומשגרת אליך כדור מוזר שמתקרב אליך,אתה רואה את אלקיד קופץ במהירות רבה והוא משתמש באגרוף רעם שהודף את המתקפה של הפוקימון המוזר.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה שומע את שאדו אומר לך בשקט:"הלוואי אבל האגדה אמרה שחצי שאדו חצי אדם רגיל ינצח את השאדו המוחלט ואני שאדו מלא,אבל אתה איתי חצי-חצי תאמין לי יש לך הילה אפלה וגם טהורה,טוב אבל פיקאצ'ו סיים את זה סיום שאדו!",אתה מרגיש רעידת אדמה מוזרה ואתה רואה דמות שחורה בעל כנפיים ענקיות יוצאת מין האדמה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]אתה רואה את גופו של גרווליט הופך ללהבה אחת גדולה ואתה שומע את ג'סמין אומרת לך:"זו היכולת המיוחדת של גרווליט,גוף אש,היכולת מקנה לפוקימון המשתמש בה גוף אש שמגביר את מתקפות האש ומגדיל את אחוזי השריפה אצל הפוקימון המותקף".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#999999][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]הדמות מביאה לך בקבוק סגול ולבן והיא אומרת לך בקול צלול:"זהו שיקוי תן את זה לקורומורי הוא ישמח וירצה להיות חלק מין השישייה שאתה מרכיב,תאמין לי שילוב של על-חושי וכנף זה שילוב חזק,במיוחד שהפוקימון הזה יכול ללמוד פיצוץ אש".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה שומע את האיש אומר לך:"טוב,זה לא בדיוק מה שנקרא סניזל חלש,צא סניזל שלי!",אתה רואה סניזל חזק מאוד מתקרב אליך,אתה רואה את צ'אובו ואת סניזל עומדים על משטח הקרב,אתה רואה את ארטיקונו עף על עמוד טוטם מקרח.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Arial]אתה רואה את חבורת הטריקו אוכלים ברי כחול,הדמות מתקרבת אליך והיא אומרת לך:"שמי הוא סירס,אני הוא בנו של ארסיאוס,אני כרגע בצורת האדם שלי,אני תקפתי אותך בגלל שחשבתי שאתה ספקטרה פנטום שרוצה לתפוס אותי,טריקו הוא יצירה שלי,אני יצרתי אותו ואת ההתפתחויות שלו".[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר אספיון;895755]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה שומע את האיש אומר לך:"טוב,זה לא בדיוק מה שנקרא סניזל חלש,צא סניזל שלי!",אתה רואה סניזל חזק מאוד מתקרב אליך,אתה רואה את צ'אובו ואת סניזל עומדים על משטח הקרב,אתה רואה את ארטיקונו עף על עמוד טוטם מקרח.[/FONT][/COLOR]
/quote]
אני אומר לצ'ובו"תקוף במהירות את הסניזל שלו.בגחלת אדירה.אל תיתן לו להתחמק מן הגחלת שלך.צא!"
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;895755][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]DorXsceptile[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה קבוצת פיקאצ'ו קטנה מאוד שמונה כעשרה פיקאצ'ו וראיצ'ו אחד ויחיד,כנראה המנהיג שלהם אתה רואה אותם נלחמים מול חבורת לוקסיו ואתה רואה לקסריי אחד נלחם מול הראיצ'ו שמנהיג את החבורה של הפיקאצ'ו.[/FONT][/COLOR]
[/QUOTE]
"היי! למה אתם נילחמים אחד בשני? מה קרה?" אומר לחבורת הפיק'אצו ולחבורת הלוקסיו בצעקה חזקה.
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;895755][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]DorXsceptile[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]הדמות המוזרה אומרת לך:"אני מה שנקרא מאבחן פוקימונים ומאמנים,אני יודע לזהות כול סוג של פוקימונים,איזה סוג הם,אם הם זכרים או נקבות,מה המתקפות שלהם,זוהרים או לא,אני יודע אם המאמנים מוכנים לפוקימונים חזקים מאוד,נגיד אם אתה מאמן מתחיל לא הייתי נותן לך טריינטר".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה שומע קול מתכתי שאומר:"סוף כול סוף",אתה רואה דמות מוזר מתקרבת אליך ומשגרת אליך כדור מוזר שמתקרב אליך,אתה רואה את אלקיד קופץ במהירות רבה והוא משתמש באגרוף רעם שהודף את המתקפה של הפוקימון המוזר.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה שומע את שאדו אומר לך בשקט:"הלוואי אבל האגדה אמרה שחצי שאדו חצי אדם רגיל ינצח את השאדו המוחלט ואני שאדו מלא,אבל אתה איתי חצי-חצי תאמין לי יש לך הילה אפלה וגם טהורה,טוב אבל פיקאצ'ו סיים את זה סיום שאדו!",אתה מרגיש רעידת אדמה מוזרה ואתה רואה דמות שחורה בעל כנפיים ענקיות יוצאת מין האדמה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]אתה רואה את גופו של גרווליט הופך ללהבה אחת גדולה ואתה שומע את ג'סמין אומרת לך:"זו היכולת המיוחדת של גרווליט,גוף אש,היכולת מקנה לפוקימון המשתמש בה גוף אש שמגביר את מתקפות האש ומגדיל את אחוזי השריפה אצל הפוקימון המותקף".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#999999][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]הדמות מביאה לך בקבוק סגול ולבן והיא אומרת לך בקול צלול:"זהו שיקוי תן את זה לקורומורי הוא ישמח וירצה להיות חלק מין השישייה שאתה מרכיב,תאמין לי שילוב של על-חושי וכנף זה שילוב חזק,במיוחד שהפוקימון הזה יכול ללמוד פיצוץ אש".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Arial]אתה רואה את חבורת הטריקו אוכלים ברי כחול,הדמות מתקרבת אליך והיא אומרת לך:"שמי הוא סירס,אני הוא בנו של ארסיאוס,אני כרגע בצורת האדם שלי,אני תקפתי אותך בגלל שחשבתי שאתה ספקטרה פנטום שרוצה לתפוס אותי,טריקו הוא יצירה שלי,אני יצרתי אותו ואת ההתפתחויות שלו".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני שואל אותו ''מה זה?''
''או מי זה?''