מוסיקה איכותית אך לא לפורום שמסתובבים בו ילדים קטנים...
Printable View
מוסיקה איכותית אך לא לפורום שמסתובבים בו ילדים קטנים...
[quote=~גלואה Αυολακγ~;945680]מוסיקה איכותית אך לא לפורום שמסתובבים בו ילדים קטנים...[/quote]
תכל'ס בכל פורום יש ילדים קטנים אז מה זה משנה? :/
[QUOTE=Vageta;945678][B][URL="http://pokemons.co.il/forum/showthread.php?t=33785"]חבר'ה כנסו לפה[/URL]![/B]
תשמעו קצת מוסיקה איכותית.[/QUOTE]
טיניישס די D:
[quote=Vageta;945683]תכל'ס בכל פורום יש ילדים קטנים אז מה זה משנה? :/[/quote]
אבל פה זה פורום מוצהר של ילדים קטנים...
[quote=~גלואה Αυολακγ~;945685]אבל פה זה פורום מוצהר של ילדים קטנים...[/quote]
אפשר לחשוב, כולה שירים של טיניישס די :s
[quote=Stranger in a Strange Land;945686]אפשר לחשוב, כולה שירים של טיניישס די :s[/quote]
אני יודע... יש פה ילדים קטנים בכל זאת...
שלא תבינו אותי לא נכון, אני חולה עליהם!!!
[quote=~גלואה Αυολακγ~;945688]אני יודע... יש פה ילדים קטנים בכל זאת...
שלא תבינו אותי לא נכון, אני חולה עליהם!!![/quote]
זה באנגלית גם ככה, אפשר לחשוב שילד קטן יבין משהו מזה :s
[quote=~גלואה Αυολακγ~;945688]אני יודע... יש פה ילדים קטנים בכל זאת...
שלא תבינו אותי לא נכון, אני חולה עליהם!!![/quote]
מקסימום שהם ישימו בפול ווליום, ההורים שלהם יבואו, יתנו להם מכות עם החגורה ואז יקשיבו בעצמם D:
[QUOTE=Vageta;945690]מקסימום שהם ישימו בפול ווליום, ההורים שלהם יבואו, יתנו להם מכות עם החגורה ואז יקשיבו בעצמם D:[/QUOTE]
איזה הורים מעפנים יש לילדים קטנים, אמא שלי ראתה איתי את הסרט הזה P:
[QUOTE=Stranger in a Strange Land;945691]איזה הורים מעפנים יש לילדים קטנים, אמא שלי ראתה איתי את הסרט הזה P:[/QUOTE]
חחח, נכון? פאק אני לפעמים שומע וכל השכונה שומעת את זה מהחדר שלי ואף אחד לא אומר מילה :) יום אחרי זה אני רואה ילד כיתה ב' אומר שהוא שמע שיר באנגלית של טיניישס די ואימא שלו צרחה עליו XD
[QUOTE=Vageta;945692]חחח, נכון? פאק אני לפעמים שומע וכל השכונה שומעת את זה מהחדר שלי ואף אחד לא אומר מילה :) יום אחרי זה אני רואה ילד כיתה ב' אומר שהוא שמע שיר באנגלית של טיניישס די ואימא שלו צרחה עליו XD[/QUOTE]
איזה אמא מעפנה ם:
אתה אוהב מיידן?
[QUOTE=Stranger in a Strange Land;945691]איזה הורים מעפנים יש לילדים קטנים, אמא שלי ראתה איתי את הסרט הזה P:[/QUOTE]
תכלס הורים מעפנים
ההורים שלי [B]אף פעם[/B] לא נתנו לי עונש על ציון גרוע או כל משהו שקרה בלימודים [חוץ משהושעתי ולא היה מחשב בזמן הלימודים XD (כאילו, בזמן שהייתי בבית והיו לימודים)]
אני מקלל בבית שלי ולא קורה כמעט שום דבר (טוב אני בקושי מקלל XD)
היי
[QUOTE=Shikamaru Nara;945695]תכלס הורים מעפנים
ההורים שלי [B]אף פעם[/B] לא נתנו לי עונש על ציון גרוע או כל משהו שקרה בלימודים [חוץ משהושעתי ולא היה מחשב בזמן הלימודים XD (כאילו, בזמן שהייתי בבית והיו לימודים)]
אני מקלל בבית שלי ולא קורה כמעט שום דבר (טוב אני בקושי מקלל XD)[/QUOTE]
ההורים שלי אף פעם לא נתנו לי עונש על ציון גרוע כי אין לי ציונים גרועים.
אבל בעיקרון אמא שלי זורמת ומחפפת וזה בכל דבר, אז כיף לי :D
[QUOTE=Stranger in a Strange Land;945698]ההורים שלי אף פעם לא נתנו לי עונש על ציון גרוע כי אין לי ציונים גרועים.
אבל בעיקרון אמא שלי זורמת ומחפפת וזה בכל דבר, אז כיף לי :D[/QUOTE]
רק רגע!! מי האמא של אלוהים?! צ'אק נוריס?