-
[quote=טום רידל;991968]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=3]Pika Food[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה פוקימון שחור ואדום בעל שריטה על פניו,אתה רואה אותו משתנה במהירות לרטטה ואחרי זה לצ'ימצ'אר בסוף הוא חוזר לצורתו המקורית.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Arial][SIZE=2].[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
"וואו זה בטח זורואה!" אומר לעצמי והוציא את שני הפוקימונים שלי,אומר להם:"וולפיקס תשתמש בשריון אש ותתקרב לשם,בשביל ליראות מה זה,אם זהו פוקימון פצוע תעזור לו ואם זהו פוקימון בריא ופראי תקוף אותו בשריטת אש!" אומר לוולפיקס ואז אלטף את מאדקיפ ואומרלו:"ואתה חמוד תוכל לנסות לשמוע את הקול שהפוקימון הזה עושה
-
[quote=טום רידל;991968][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=3]Tsubasa[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את הגופה נעלמת באוויר,אחרי זה אתה רואה ערפל אפור-לבן בוהק,אתה רואה שאחרי זה כול העיר נעלמת,אתה רואה דמות כחולה-שחורה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/quote]
אני ניגש אל האיש ואז אומר לו"הי איש תזדה מיד תגיד לךי מי אתה?.אתה הרגת את האיש שהרגע ראיתי את הגופה שלו.איפה אני בכלל?."אני אומר לאיוי"כדור צל על האיש המוזר הזה"
-
[QUOTE=טום רידל;991968][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=3]Tsubasa[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את הגופה נעלמת באוויר,אחרי זה אתה רואה ערפל אפור-לבן בוהק,אתה רואה שאחרי זה כול העיר נעלמת,אתה רואה דמות כחולה-שחורה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=3]Eliyaex[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה ששילדון הודף בוויזל בעזרת מתקפת מכת ברק חזקה מאוד שמפילה את בוויזל מהשמיים ארצה,אתה רואה שהוא מובס תוך שניות מספר.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]הפסדת למנהיג המכון.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=3]Food Fighter[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]יוליוס אומר לך:"מצטער ילד,מחר,מחר אני אלחם איתך בקרב שלוש על שלוש,תמצא עוד פוקימון אחד,אחד ויחיד,עם השלישייה הזו נוכל להילחם זה נגד זה,שלושה פוקימוני אבן,שלושה פוקימונים שלך".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=3]Dor_T[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]*גלימות שחורות?[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שחבורה שקוראת לעצמה "הריינג'ר" נושאים כול אחד סביבון מתכת כחול-שחור,אתה רואה שהגדול מביניהם אומר לאחרים בקול עמוק:"קדימה,תרגיעו אותם,בעזרת הסטיילר,ג'ונס,ליאה תשתמשו בסטיילר וטונז' בשביל להציל אותם".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#33cccc][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה פוקימון שחור ואדום בעל שריטה על פניו,אתה רואה אותו משתנה במהירות לרטטה ואחרי זה לצ'ימצ'אר בסוף הוא חוזר לצורתו המקורית.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=4]הרוח המתמטיקאית[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את האוניקס של יוליוס משתמש בקצה-כפול אך הטריקו של דיימונד מתחמקת במהירות רבה,אתה רואה אותה משתמשת באגרוף שאיבה עוצמתי במיוחד,אך אוניקס הודף את זה בעזרת קרן העל שלו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=3][B][U][COLOR=#333333][FONT=Arial]Itai[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#333333][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#333333][FONT=Arial][SIZE=2]אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה את המאמן שהוא הבעלים של טוטודייל וסקווירטל,הוא נלחם נגד מאמן חום שיער וחצי מסכה על פניו שהוא משתמש עם נוקטול זוהר חזק מאוד.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
בבקשה תמשיך עם איתי בעברית
--------------------------------------
אני חושב לעצמי ''ואוו נוקטול זוהר'' ואני ימשיך בדרך כי אין לי זמן
-
[quote=טום רידל;991968]
[B][U][COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=4]הרוח המתמטיקאית[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את האוניקס של יוליוס משתמש בקצה-כפול אך הטריקו של דיימונד מתחמקת במהירות רבה,אתה רואה אותה משתמשת באגרוף שאיבה עוצמתי במיוחד,אך אוניקס הודף את זה בעזרת קרן העל שלו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/quote]
אני ממשיך לצפות ואומר לטריקו שלי,"תנסה להסתכל על המהלכים של טריק ווללמוד מזה גם שיותר,בסדר?"
-
[quote=טום רידל;991968]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שחבורה שקוראת לעצמה "הריינג'ר" נושאים כול אחד סביבון מתכת כחול-שחור,אתה רואה שהגדול מביניהם אומר לאחרים בקול עמוק:"קדימה,תרגיעו אותם,בעזרת הסטיילר,ג'ונס,ליאה תשתמשו בסטיילר וטונז' בשביל להציל אותם".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][COLOR=green]אסתכל אל האנשים בהתפעלות ואראה את מעשיהם בתקווה שצליחו להרגיע את הצ'ימצ'אר שלי[/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE=טום רידל;991968][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=3]Tsubasa[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[SIZE=2][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה ששילדון הודף בוויזל בעזרת מתקפת מכת ברק חזקה מאוד שמפילה את בוויזל מהשמיים ארצה,אתה רואה שהוא מובס תוך שניות מספר.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]הפסדת למנהיג המכון.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=3]Food Fighter[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]יוליוס אומר לך:"מצטער ילד,מחר,מחר אני אלחם איתך בקרב שלוש על שלוש,תמצא עוד פוקימון אחד,אחד ויחיד,עם השלישייה הזו נוכל להילחם זה נגד זה,שלושה פוקימוני אבן,שלושה פוקימונים שלך".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#33cccc][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=3][B][U][COLOR=#333333][FONT=Arial]Itai[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#333333][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#333333][FONT=Arial][SIZE=2]אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה את המאמן שהוא הבעלים של טוטודייל וסקווירטל,הוא נלחם נגד מאמן חום שיער וחצי מסכה על פניו שהוא משתמש עם נוקטול זוהר חזק מאוד.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לו "כל הכבוד אבל מה דעתך על קרב חוזר יש לי עוד פוקימון"ואני מוציא את הפוקדור של צארמנדר ומחזיר את בויזל לפוקדור תוך מילמולי "כל הכבוד בויזל"
-
[QUOTE=טום רידל;986745]
[SIZE=3][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]BarMaster[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שבכול זאת כפיל העשב שלך מתרומם ושניהם אומרים לך:"אוקיי,ראשית כול,איזה מתקפות הטרטוויג שלך יודע,לפני כמה זמן קיבלת אותו והאם אתם סומכים זה על זה?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/QUOTE]
"אוקי טרטוייג יודע להשתמש בחבטה ובצערה, קבילתי אותו לא מזמן מהפרופסור ובכל זאת אני סומך עליו ב100%" אגיד לסלבי
- - - - - - - - - - - - - -
מצטער שלא הגבתי מלא זמן הייתי באילת בחופש עד היום
-
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=3]Tsubasa[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שהאיש המוזר הודף רק בידו הימנית את כדור הצל של איווי,הוא מושיט לך פתק,אתה רואה שהכתב מוכר מאוד:[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][COLOR=maroon][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=1]"[/SIZE][I][SIZE=1]אני,מנדגו לור כותב את מכתב התאבדות הזה בשביל להסביר את מעשי,בכיסי יש אקדח לבן,איתו מתתי,הוא רודף אחרי,אני מבקש ממי שאכפת לו שישרוף את גופתי,שמסכת הקרח לא ישלט עליה,הוא רודף אחרי,אני מחזיק את סודו של סויקון האגדי"[/SIZE] [/I][/FONT][/COLOR][COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה שהאיש המסתורי אומר לך:"נו,מה סודו של סויקון!".[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]*אני לא כועס,היה לך כיף באילת?[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שומע צעקה קלה ואתה רואה הבזק אור ירוק,אתה רואה שטרטוויג הפך להיות טורטרה,סלבי מסתכל אליך ועל הטורטרה והוא אומר לך:"טורטרה שלך יודע כול מתקפת עשב שאתה רוצה,בסיום הקרב הטורטרה יחזור להיות טרטוויג,זה ברור?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שהוא מחזיר את שילדון שלו והוציא מוציא פוכדור נוסף והוא אומר לך:"טוב,אתה נלחם עם צ'רמנדר ואני איתו,צא סולרוק אני בוחר בך!" אתה רואה פוקימון דמוי שמש חזק מאוד יוצא מהפוכדור.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]הקרב החוזר נגד יוליוס מתחיל,ליוליוס יש סולרוק.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מגיע למרכז הפוקימונים,אתה רואה שהאחות ג'וי מחייכת אליך לוקחת לך את הפוכדורים של פיפלאפ ודסדוקס כעבור מספר שניות נכנס מאמן מחייך ואומר:"ידידי,עונת הגיבל התחילה!" אתה רואה שעשרות מאמנים מסתכלים על המאמן.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה ריינג'ר אחד,גבוה בעל שיער שחור-חום,עיניים ירוקות בוהקות מתקרב אליך הוא אומר לך:"סלח לי,הצ'ימצ'אר שלך צריך עזרה,אני או שותפתי היקרה ליאה יכולים לעזור לך,האם אתה רוצה?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שעוד לפני ששריון האש מתחיל לדלוק בשיאו,הזורא מתמוטט במהירות רבה,אתה רואה שאף מאמן לא מגיע,אתה מבין שהוא לא רק פראי,הוא גם פצוע,וכנראה חזק מאוד.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=3]הרוח המתמטיקאית[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שהטריקו של דיימונד זזה בקצב מיוחד,כאילו היא רוקדת,אתה רואה את הזנב של אוניקס מנסה לפגוע בטריקו אך מפספס בכול פעם מחדש,אתה רואה שאוניקס מתחיל להתעצבן,אתה רואה שהוא שולח קרן על עוצמתית במיוחד,שמביסה את טריקו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=3][B][U][COLOR=#333333][FONT=Arial]Itai[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#333333][FONT=Arial][SIZE=2]אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה שלט עשוי עץ רקוב שבו כתוב:"כאן נבנתה העיר ג'ול-ריו הקדומה שכונתה בעבר 'העיר הראשונה',אחרי השיטפון האגדי ששלח קיוגר,העיר הושמדה,וכאן אתה הולך לגלות את העיר ג'ול-ריו החדשה".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=טום רידל;993704][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=3
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מגיע למרכז הפוקימונים,אתה רואה שהאחות ג'וי מחייכת אליך לוקחת לך את הפוכדורים של פיפלאפ ודסדוקס כעבור מספר שניות נכנס מאמן מחייך ואומר:"ידידי,עונת הגיבל התחילה!" אתה רואה שעשרות מאמנים מסתכלים על המאמן.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"איפה הגיבלים?"אומר למאמן ואז אלך בריצה משם כדי לחפש גיבל.
-
[QUOTE=טום רידל;993704][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=3]Tsubasa[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שהאיש המוזר הודף רק בידו הימנית את כדור הצל של איווי,הוא מושיט לך פתק,אתה רואה שהכתב מוכר מאוד:[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][COLOR=maroon][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=1]"[/SIZE][I][SIZE=1]אני,מנדגו לור כותב את מכתב התאבדות הזה בשביל להסביר את מעשי,בכיסי יש אקדח לבן,איתו מתתי,הוא רודף אחרי,אני מבקש ממי שאכפת לו שישרוף את גופתי,שמסכת הקרח לא ישלט עליה,הוא רודף אחרי,אני מחזיק את סודו של סויקון האגדי"[/SIZE] [/I][/FONT][/COLOR][COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה שהאיש המסתורי אומר לך:"נו,מה סודו של סויקון!".[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]*אני לא כועס,היה לך כיף באילת?[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שומע צעקה קלה ואתה רואה הבזק אור ירוק,אתה רואה שטרטוויג הפך להיות טורטרה,סלבי מסתכל אליך ועל הטורטרה והוא אומר לך:"טורטרה שלך יודע כול מתקפת עשב שאתה רוצה,בסיום הקרב הטורטרה יחזור להיות טרטוויג,זה ברור?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שהוא מחזיר את שילדון שלו והוציא מוציא פוכדור נוסף והוא אומר לך:"טוב,אתה נלחם עם צ'רמנדר ואני איתו,צא סולרוק אני בוחר בך!" אתה רואה פוקימון דמוי שמש חזק מאוד יוצא מהפוכדור.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]הקרב החוזר נגד יוליוס מתחיל,ליוליוס יש סולרוק.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה ריינג'ר אחד,גבוה בעל שיער שחור-חום,עיניים ירוקות בוהקות מתקרב אליך הוא אומר לך:"סלח לי,הצ'ימצ'אר שלך צריך עזרה,אני או שותפתי היקרה ליאה יכולים לעזור לך,האם אתה רוצה?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שעוד לפני ששריון האש מתחיל לדלוק בשיאו,הזורא מתמוטט במהירות רבה,אתה רואה שאף מאמן לא מגיע,אתה מבין שהוא לא רק פראי,הוא גם פצוע,וכנראה חזק מאוד.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=3]הרוח המתמטיקאית[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שהטריקו של דיימונד זזה בקצב מיוחד,כאילו היא רוקדת,אתה רואה את הזנב של אוניקס מנסה לפגוע בטריקו אך מפספס בכול פעם מחדש,אתה רואה שאוניקס מתחיל להתעצבן,אתה רואה שהוא שולח קרן על עוצמתית במיוחד,שמביסה את טריקו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=3][B][U][COLOR=#333333][FONT=Arial]Itai[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#333333][FONT=Arial][SIZE=2]אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה שלט עשוי עץ רקוב שבו כתוב:"כאן נבנתה העיר ג'ול-ריו הקדומה שכונתה בעבר 'העיר הראשונה',אחרי השיטפון האגדי ששלח קיוגר,העיר הושמדה,וכאן אתה הולך לגלות את העיר ג'ול-ריו החדשה".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני חושב לעצמי ''מענין למה קיוגר הרס את העיר'' ואני אומר בקול ''אני בטוח יש כאן פוקימונים מענינים'' ואני רץ לחפש כמה
-
[quote=טום רידל;993704]
"וואו,מעניין מה קרה לו,בואו ניקח אותו למרכז הפוקימונים הקרוב בסדר חברים?,תרימו אותו ביחד על גבכם וקדימה נרוץ!" אומר לוולפיקס ומאדקיפ ואתחיל לרוץ אל עבר העיר הקרובה.
-
[QUOTE=טום רידל;993704]
[/QUOTE]
"מגניב סלבי אני ממש מודה לך" אגיד לסלבי.
"מגניב טרטוייג אתה טורטרה לקרב אחד בוא נראה כמה אתה חזק אבל תזכור אתה לא מהיר כמו שהיית אז הכפלת את גודל גופך פי כמה וכמה אז אתה תצטרך להדוף את המתקפות החזקות של סלבי אתה תצליח, אז בוא נתחיל כעת תשתמש בעלי תער אבל אל תעיף אותם לעבר סלבי אלה תשאיר אותם מעלך ותשתמש בסופת עלים שתעבור דרך עלי התער ותיצור סופת עלי תער שתפגע בסלבי" אגיד לטרטוייג בתקווה שיצליח
- - - - - - - - - -
עריכה:
אהה וכן נהנתי חח תודה
-
[SIZE=3][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]BarMaster[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שסלבי משתמש במתקפת רוח סופות שמשמיד את מתקפת עלי התער לשום דבר,אתה רואה את סלבי מחייך אליך והוא אומר לך:"אני לא ממליץ לך להשתמש במתקפות פיזיות".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=3][B][U][COLOR=olive][FONT=Arial]Food Fighter[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שעשרות גיבלים הרוב רגילים וכחמישה-שישה זוהרים חזקים,אתה רואה שרוב המאמנים הולכים על הזכרים הזוהרים,אתה רואה שהם כול פוקימון בזירה משתמש במתקפות שונות ומגוונות.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=4]Pika Food[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את האחות ג'וי מקבלת את פניך היא מסתכלת בדאגה על הזורא והיא אומרת לך:"אתה יודע מאיפה וכמה הוא הלך,זה חשוב,הוא יכול להיפצע בכול מיני מקומות או מכול מיני פוקימונים".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#333333][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333333][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה איש זקן מתקרב אליך והוא אומר לך:"אתה לא יודע על אגדת קיוגר של המחוז נכון,אז הנה לך:שהראשונים הגיעו למחוז,הם הקימו עיירות קטנות,יום אחד,לפני מאות שנים,קיוגר רב עם אחיו גראדון וריקואזה,הוא הוציא את זעמו על העיירות סערות,צונאמי וטייפונים פגעו בעיירות,אחיו הרגיעו את הסופות והזעם,גראדון בנה את המחוז מחדש,בגלל זה רוב שטח העיר אדמה,אך אם תסתכל רחוק אתה תראה ים פתוח".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=טום רידל;993742][SIZE=3][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]BarMaster[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שסלבי משתמש במתקפת רוח סופות שמשמיד את מתקפת עלי התער לשום דבר,אתה רואה את סלבי מחייך אליך והוא אומר לך:"אני לא ממליץ לך להשתמש במתקפות פיזיות".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=3][B][U][COLOR=olive][FONT=Arial]Food Fighter[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שעשרות גיבלים הרוב רגילים וכחמישה-שישה זוהרים חזקים,אתה רואה שרוב המאמנים הולכים על הזכרים הזוהרים,אתה רואה שהם כול פוקימון בזירה משתמש במתקפות שונות ומגוונות.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=4]Pika Food[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את האחות ג'וי מקבלת את פניך היא מסתכלת בדאגה על הזורא והיא אומרת לך:"אתה יודע מאיפה וכמה הוא הלך,זה חשוב,הוא יכול להיפצע בכול מיני מקומות או מכול מיני פוקימונים".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#333333][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333333][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה איש זקן מתקרב אליך והוא אומר לך:"אתה לא יודע על אגדת קיוגר של המחוז נכון,אז הנה לך:שהראשונים הגיעו למחוז,הם הקימו עיירות קטנות,יום אחד,לפני מאות שנים,קיוגר רב עם אחיו גראדון וריקואזה,הוא הוציא את זעמו על העיירות סערות,צונאמי וטייפונים פגעו בעיירות,אחיו הרגיעו את הסופות והזעם,גראדון בנה את המחוז מחדש,בגלל זה רוב שטח העיר אדמה,אך אם תסתכל רחוק אתה תראה ים פתוח".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"אוקי תודה על העצה"
"עכשיו טורטרה תשתמש בכדור אנרגיה ותבלע בוא ננסה דברים חדשים" אגיד לטורטרה
- - - - - - -- - - -- - -
עלי תער זו לא מתקפה פיזית
-
[quote=טום רידל;993742]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=4][COLOR=#6c6c6c][/COLOR][B][U]Pika Food[/U][/B][/SIZE][/FONT][/COLOR]
"לא,אני מצטער האחות ג'וי אבל מצאתי אותו ככה ביער,הוא היה ביער הלך צעד והתמוטט. חשבתי לתפוס אותו אך ריחמתי עליו ובאתי לרפא אותו,את צריכה שאני ילך לשטח שמצאתי אותו ואסרוק שם?,אין לי בעיה לעשות את זה"
אומר לאחות גוי ואחכה לתשובה מיידית