-
[QUOTE=♣DarkBoy♣;1049909][[B][SIZE=3][COLOR=royalblue][U]אנדרואיד27[/U][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=#4169e1]אתה הולך עם נועם לחנות הצעצוים הקרובה, אתה נכנס לחנות ורואה שם מלא צעצועים, בכל הגדלים ובכל הסוגים,[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#4169e1]"שלום לכם!" אומר מישהו שנראה כמו המוכר,"לפי הבטן שלך אני רואה שאתם בטח מחפשים צעעצועים לתינוק שתכף נולד,לא ככה?" אומר המוכר ומסתכל על הבטן של נועם,[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#4169e1]"אז.... יש משהו מיוחדד שאתם מחפשים?" שואל המוכר,"יש לנו בחנות צעצועים שמחברים לעגלה של תינוק ועוזרים להיתפתחות שלו, צעצועי חשיבה, קוביות, לגו,ועוד כל מיני משחקים של תינוקות כמו בובות ענקיות ובובות של בעלי חיים" מוסיף המוכר.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#4169e1]מה תעשה?[/COLOR][/B][/QUOTE]
"כמה עולה עגלה אדוני?"אשאל את המוכר תוך כדי שאני מטייל קצת בחנות עם נועם.
-
[quote=♣DarkBoy♣;1049909][B][SIZE=4][COLOR=darkred][U]מחוסר תגובות יוצאים מהמשחק ניר ובארני שלא הגיבו כבר יותר משבוע, סליחה והמשך יום נעים.[/U][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=4][COLOR=darkred][U]למשחק מצטרף שחקן חדש, מור15 בתור בו, ברוך הבא![/U][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][U][SIZE=4][COLOR=darkorange]בו[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]אתה מרחף לך במדבר ליד באבידי, אתה מסתכל עליו והוא כבר נראה די מתוסכל ממך,[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]"לחסל...לחסל..." אתה מזמזם לעצמך תוך כדי תעופה," אל תדאג בו... בקרוב אתה תחסל הרבה אנשים!" אומר לך באבידי,[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]"ועכשיו אתה רוצה לעוף לעיר? יש שם הרבה אנשים להרוג!" אומר באבידי בחיוך ערמומי.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]מה תעשה?[/COLOR][/B]
[/quote]
"כן לחסל!" אקרא בהתלהבות ואעוף כמה שיותר מהר לכיוון היער.
'לחסל לחסל....כמה שיותר, יותר טוב!' אחשוב לעצמי.
-
[quote]לוקאס
אתה מסתובב בעיר די משועמם, אתה מתחיל לחפש איזו אנרגייה של מישהו שאהיה שווה להילחם נגדו,
אתה מתקדם ומתקדם ופתאום אתה רואה בניין גדול " ♣מחנה אימונים♣ " כתוב בשלט הבניין,
"שלום ילד!" אתה שומע צעקה מאחוריך, אתה מסתובב ורואה איש גדול שמחזיק כמה סלים מסתכל עליך,
"אני האחראי של המקום פה.... תרצה לנסות את מחנה?" שואל אותך האיש.
מה תעשה?[/quote]
"בשמחה אדוני, תרצה שאעזור לך עם הסלים?" אומר לו בנימוס ואקח שתיים מהסלים שלו
"אני מקווה שיש שם אנשים ברמה ולא סתם חלשלושים כמו רוב העיר הזאת" אומר לו בתימהון וארגיש ששכחתי משהו
"ריינו, איפה אני אשים אותו...." אומר לעצמי בשקט ואז אשאל את האיש
"איפה לשים את הכלב שלי בינתיים? אפשר להביא אותו?"
-
מצטער על הספאם
אבל עכשיו שמתי לב שאין אפילו קרדיט אחד קטן לי על הכנת המשחק.
אני דורש שתוסיף קרדיט.
-
[quote=Monkey D Luffy;1050092]מצטער על הספאם
אבל עכשיו שמתי לב שאין אפילו קרדיט אחד קטן לי על הכנת המשחק.
אני דורש שתוסיף קרדיט.[/quote]
[SIZE=4][COLOR=red][B][U]היית יכול לבקש בפרטי או במסן,[/U][/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=red][B][U]אני אוסיף.../=[/U][/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=red][B][U]לכל השאר אני יערוך את ההודעה הזו עוד מעט ויכתוב לכם תגובה![/U][/B][/COLOR][/SIZE]
[B][U][COLOR=green]אנדרואיד 27[/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=#008000]"עגלה לתינוק עולה 300$" אומר המוכר עם חיוך ערמומי,[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#008000]'מעניין מה יש לו..'אתה חושב לעצמך ומסתכל על נועם,[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#008000]"אה... אין לי 300$" אתה אומר בראש מורכן למוכר,"אה! עכשיו נזכרתי! יש לי עוד 200$! " אומרת נועם בשימחה,[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#008000]"כמה נשאר לך?"שואלת נועם ומסתכלת עליך..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#008000]מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#008000][/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta][U]לוקאס[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff00ff]"בטח שאתה יכול להביא אותו!" אומר האיש המוזר עם חיוך גדול,[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff00ff]"אפילו יש לנו חלק במחנה לאימון חיות!" הוא מוסיף ואומר,[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff00ff]"דרך אגב אני ג'ון איך קראים לך?" שואל אותך ג'ון ואתם נכנסים למחנה,[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff00ff]"בוא אחרי!" הוא אומר לך ואתם מתחילים ללכת לכיוון מרכז המחנה,[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff00ff]"בוא אתה יכול לנוח פה בינתיים!" אומר לך ג'ון ופותח לך איזה אוהל במרכז המחנה, מסביבך אתה רואה עוד הרבה אנשים ואוהלים שפזורים בסביבה,[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff00ff]" יש פה הרבה מאמנים די חזקים!" אומר לך ג'ון והולך,מה תרצה לעשות?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff00ff][/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal][U]בו[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#008080]אתה עף אחרי באבידי בזמן שאתה חושב רק על לחסל דברים,[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#008080]אתה עף במשך כמה דקות " עצור!" קורא פתאום בצעקה באבידי, אתה שדי מבולבל מסתכל לצדדים ועל באבידי ולא מבין מה הוא רוצה ממך,[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#008080]"אתה רואה את שלושת האנשים שם?!" שואל אותך באבידי ומצביע על כמה אנשים שיושבים על הדשא מתחתיך,[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#008080]"אני מרגיש שיש להם עוצמה די גדולה! בתור אימון תלך לחסל אותם ואז תנסה לעשות מתקפה חדשה! תנסה להפוך אותם לשוקולד ולאכול אותם! קדימה תנסה!" אומר באבידי ומחכה שתעשה משהו.[/COLOR][/B]
[COLOR=#6c6c6c][/COLOR]
-
[QUOTE=♣DarkBoy♣;1050125][SIZE=4][COLOR=red][B][U]היית יכול לבקש בפרטי או במסן,[/U][/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=red][B][U]לכל השאר אני יערוך את ההודעה הזו עוד מעט ויכתוב לכם תגובה![/U][/B][/COLOR][/SIZE]
[B][COLOR=#008000]"עגלה לתינוק עולה 300$" אומר המוכר עם חיוך ערמומי,[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#008000]'מעניין מה יש לו..'אתה חושב לעצמך ומסתכל על נועם,[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#008000]"אה... אין לי 300$" אתה אומר בראש מורכן למוכר,"אה! עכשיו נזכרתי! יש לי עוד 200$! " אומרת נועם בשימחה,[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#008000]"כמה נשאר לך?"שואלת נועם ומסתכלת עליך..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#008000]מה תעשה?[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"נשאר לי 400$ נועם!"אומר לנועם ואז אחכה לתגובתה.
-
[quote=♣DarkBoy♣;1050125][SIZE=4][COLOR=red][B][U]היית יכול לבקש בפרטי או במסן,[/U][/B][/COLOR][/SIZE]
[B][COLOR=#ff00ff][/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal][U]בו[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#008080]אתה עף אחרי באבידי בזמן שאתה חושב רק על לחסל דברים,[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#008080]אתה עף במשך כמה דקות " עצור!" קורא פתאום בצעקה באבידי, אתה שדי מבולבל מסתכל לצדדים ועל באבידי ולא מבין מה הוא רוצה ממך,[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#008080]"אתה רואה את שלושת האנשים שם?!" שואל אותך באבידי ומצביע על כמה אנשים שיושבים על הדשא מתחתיך,[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#008080]"אני מרגיש שיש להם עוצמה די גדולה! בתור אימון תלך לחסל אותם ואז תנסה לעשות מתקפה חדשה! תנסה להפוך אותם לשוקולד ולאכול אותם! קדימה תנסה!" אומר באבידי ומחכה שתעשה משהו.[/COLOR][/B]
[/quote]
'יאמי, שוקולד!' אחשוב לעצמי במעט בנאליות אך מיד לאחר מכן אתעשת.
'קדימה בו, תשגר אל עברם קרן אנרגיה רגילה ותנסה לחשוב על העובדה שהם יהפכו לשוקולד, תחשוב על כך שאם תלמד את השיטה תאכל לאכול כאוות נפשך כמה שוקולדים שתרצה!' אתרכז ואירה לעברם את הקרן.
-
[B][U][COLOR=red]תשקיע קצת יותר בתגובות[/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=#008000]"יופי! אז אני אלך לקנות כמה צעצועים, אתם ביינתיים תשלם על העגלה!" אומרת נועם בתמימות ומדלגת לה אל עבר המוצרים,[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#008000]אתה מחכה כמה דקות ונועם חוזרת עם חמישה צעצועים,"הינה! קניתי לו או לה בובת נמר גדולה,ארנב צעצוע מדבר,מכונית על שלט,קורקינט וצעצוע של כלב חמוד! וכל זה עולה רק 200$!!" אומרת נועם בחיוך ואתם יוצאים מהחנות,[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#008000]"אז... מה תרצה לעשות?" שואלת נועם ומחכה לתשובה שלך[/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=red]בו[/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=red]אתה מאושר מאוד מהמחשבה שתוכל לאכול הרבה שוקולד טעים אתה יורה קרן בהרבה ריכוז,[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000]האנשים למטה לא שמים לב אל הקרן שלך ונפגעים ממנה, יש קצת עשן ואתה לא ממש מבין מה קרה, האנשים לא נהפכו לשוקולד,"שיט!! באסה!! אין שוקולד!!" אתה צועק מבואס והאנשים שמים לב אליך,[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000]"זה הוא שם!" צועק אחד מהם והם מסתכלים עליך,"קדימה בו! אל תעמוד ככה סתם! תהרוג אותם כבר!!!" צועק בעצבים באבידי,[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000]אתה מסתכל עליו ולא ממש מבין ופתאום האנשים מלמטה מתחילים לירות עליך כדורי אנרגייה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000]מה תעשה?[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=♣DarkBoy♣;1050744][B][U][COLOR=green]אנדרואיד 27[/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR=red]תשקיע קצת יותר בתגובות[/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=#008000]"יופי! אז אני אלך לקנות כמה צעצועים, אתם ביינתיים תשלם על העגלה!" אומרת נועם בתמימות ומדלגת לה אל עבר המוצרים,[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#008000]אתה מחכה כמה דקות ונועם חוזרת עם חמישה צעצועים,"הינה! קניתי לו או לה בובת נמר גדולה,ארנב צעצוע מדבר,מכונית על שלט,קורקינט וצעצוע של כלב חמוד! וכל זה עולה רק 200$!!" אומרת נועם בחיוך ואתם יוצאים מהחנות,[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#008000]"אז... מה תרצה לעשות?" שואלת נועם ומחכה לתשובה שלך[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"רוצה שנשים את כול הדברים בבית שלך ואז נצא לטיול קטן בטיילת?!"אשאל את נועם בשמחה ואז שם היא תרצה אעוף איתה לוילה שלנו, אשים שמה את החפצים ואז אעוף איתה לטיילת של העיר.
-
[quote]לוקאס
"בטח שאתה יכול להביא אותו!" אומר האיש המוזר עם חיוך גדול,
"אפילו יש לנו חלק במחנה לאימון חיות!" הוא מוסיף ואומר,
"דרך אגב אני ג'ון איך קראים לך?" שואל אותך ג'ון ואתם נכנסים למחנה,
"בוא אחרי!" הוא אומר לך ואתם מתחילים ללכת לכיוון מרכז המחנה,
"בוא אתה יכול לנוח פה בינתיים!" אומר לך ג'ון ופותח לך איזה אוהל במרכז המחנה, מסביבך אתה רואה עוד הרבה אנשים ואוהלים שפזורים בסביבה,
" יש פה הרבה מאמנים די חזקים!" אומר לך ג'ון והולך,מה תרצה לעשות?[/quote]
"ריינו אתה הולך להתאמן עם חיות אחרות, אל תחסל אותם בבקשה" אומר לריינו בגיחוך ואשים אותו במחלקה לאימון חיות
"אוקיי אני אלך להתאמן עם אנשים ריינו בינתיים אתה תעשה מה שתרצה פה" אומר לו ואתקדם לאנשים האחרים
"שלום לכם אני חדש פה, מה דעתכם לתת לי קרב קטן, אבל שזה לא יהיה מישהו חזק מידי בבקשה" אומר להם בצחוק ומתי שהאיש הזה ילחם נגדי אעמיד פנים שאני מפסיד לו...
"אוקיי מה דעתכם לעשות את זה יותר מעניין, התערבות קטנה?" אומר להם
-
[quote=♣DarkBoy♣;1050744]
[B][COLOR=red]אתה מאושר מאוד מהמחשבה שתוכל לאכול הרבה שוקולד טעים אתה יורה קרן בהרבה ריכוז,[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000]האנשים למטה לא שמים לב אל הקרן שלך ונפגעים ממנה, יש קצת עשן ואתה לא ממש מבין מה קרה, האנשים לא נהפכו לשוקולד,"שיט!! באסה!! אין שוקולד!!" אתה צועק מבואס והאנשים שמים לב אליך,[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000]"זה הוא שם!" צועק אחד מהם והם מסתכלים עליך,"קדימה בו! אל תעמוד ככה סתם! תהרוג אותם כבר!!!" צועק בעצבים באבידי,[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000]אתה מסתכל עליו ולא ממש מבין ופתאום האנשים מלמטה מתחילים לירות עליך כדורי אנרגייה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000]מה תעשה?[/COLOR][/B][/quote]
"אין... אין... אין שוקולד?" אשאל בתמימות.
"לעזאזל אתכם תמותו!!!" אקרא בעצבים ואשתגר אל עבר אחד מהם בעודי בועט אותו על השני.
"זה ילמד אותכם... לא להתעסק לי עם השוקולד!" אקרא בעצבים ואשר אל עבר השלישי קרן אנרגיה בניסיום לעשות שוב את אותו מהלך בעודי מדמיין שהוא הופך לשוקלד.
-
[I][U][B][COLOR="Red"]חברה,
אני סוגר את המשחק,
אני מתער אבל אני מתחיל משחק חדש,(לא של דרגון בול ),
אולי אני יחזור פעם אל המשחק הזה, ולכם אהיה מקום שמור.
סליחה והמשך יום נעים...[/COLOR][/B][/U][/I]