-
[quote=טום רידל;1041141]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה ממשיך בדרך לכיוון העיר ג'ובילייף,בריצה אתה רואה שתוך שלוש דקות אתה מגיע לעיר הזאת,אתה רואה שזו עיר מדהימה ממש,אתה רואה גם שלושה מאמנים נלחמים זה בזה,כול אחד משתמש בפוקימון אחר,אחד משתמש בצ'רמנדר אחד בבאלבזור והאחרון משתמש בסקווירטל.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
אני אתעלם מהם ואפנה אל אחד האנשים בעיר ואומר "סלח לי ..איפה הדרך הכי קצרה לעיר הבאה ? "
לאחר שיענה לי אמשיך לי לדרך הבאה תוך כדי שאי מוציא את סניבי ומחפש פוקימונים .
-
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מסתובב בעיר ואתה רואה שאין אף אחד אחר בעיירה חוץ ממך,ושני האחים המוזרים שממשיכים לריב,אתה רואה שהם החליטו להוציא פוקימונים ומתחילים להילחם זה נגד זו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=טום רידל;1041141][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]אתה רואה שטוד מחזיר את קרוגאנק שלו ואומר לו:"עשית עבודה נפלאה עם האיווי של היריב,כול הכבוד מגיעה לך מנוחה טובה,צא איווזור אני בוחר בך!" אתה רואה אותו,את ההתפתחות הראשונה של באלבזור,פוקימון מסוג עשב-רעל,אתה מבין שכדי לך ומהר להחליף את מדקיפ.[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]טוד הוציא את הפוקימון השלישי שלו-איווזור!
[/SIZE][/COLOR][/FONT][/B]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]שלמח''הם[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שומע את הפרופסור מלמל:"זו רק הדמיה,זה יהיה נס אם זה באמת יפעל,להתראות נערי הטוב" אתה ממשיך לכיוון מרכז הפוקימונים ואתה רואה שכתוב "סגור".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Pokefan[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red][FONT=Arial]*אם הייתי כועס לא היית מגיב עכשיו [/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial]XD[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה נכנס לאי,אחריי שצ'רלס הסיע אותך,אתה רואה שתי דמויות מרחפות באוויר,אתה מבין שאלה לטיאס ולטיאוס,אתה רואה שהאי לאט-לאט נעלם.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]Bhrui10[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה ששני הפוקימונים האגדיים יוצרים מגע,אתה רואה שהכנף של שאדו-לוגיה הופכת להיות לבנה כשלג ואילו הכנף של לוגיה הופכת להיות שחורה כלילה,אתה רואה מחזה מוזר,הכנף הלבנה מתחילה להפוך את כול שאדו לוגיה ללוגיה וזה קורא גם ללוגיה הטהור![/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=fuchsia][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה ממשיך בדרך לכיוון העיר ג'ובילייף,בריצה אתה רואה שתוך שלוש דקות אתה מגיע לעיר הזאת,אתה רואה שזו עיר מדהימה ממש,אתה רואה גם שלושה מאמנים נלחמים זה בזה,כול אחד משתמש בפוקימון אחר,אחד משתמש בצ'רמנדר אחד בבאלבזור והאחרון משתמש בסקווירטל.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][COLOR=#ff6600][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/SIZE]
[B][U][COLOR=#ff99cc][FONT=Arial][SIZE=2]MarshMellow[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff99cc][FONT=Arial][SIZE=2]*אם הייתי כועס לא היית מגיבה עכשיו [/SIZE][/FONT][/COLOR][COLOR=#ff99cc][FONT=Arial][SIZE=2]XD[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff99cc][FONT=Arial][SIZE=2]את רואה שאין דרך לעבור את ג'ובילייף דרך הר קורונט,את רואה שמאחוריי הר קטן יחסית יש הר הרבה יותר גדול,את מבינה שאלו הר קורונט והר אורבורג.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff99cc][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial]YamiYugi[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שהאבן נלכדת בתוך המקדש ואתה רואה משפט שכתוב על האבן המשפט הוא:"הזמן מרפא הכול" ואז המשפט נעלם,אתה רואה שהאי איירון מתרומם מתוך הים,אתה רואה את הפסלים העתיקים נעלמים כאילו לא היו,אתה רואה את ריקואזה מחייך ואומר לך:"כול הכבוד,סיימת את המשימה שלך,החזרת את האי איירון לאוויר,המלחמה הנוראית לא קרתה ופריימר דיאגלה לא חזר,ברכותיי".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]יגאל[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה עוד דמות מוזרה שאומרת לראשונה:"או אחי הטוב,פרופסור רואן מת מזה כבר שנה או יותר,אין זה באפשרותך לדבר איתו" הדמות הראשונה אומרת בזעם:"אחותי הטובה,דבריי שטות את מדברת,פרופסור רואן אינו מת!".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לשני הדמויות ''אני הולך להתראות'' ואני הולך עם הפוקימון שלי
-
[QUOTE=טום רידל;1041141][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw
[/SIZE][/COLOR][/FONT][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שומע את הפרופסור מלמל:"זו רק הדמיה,זה יהיה נס אם זה באמת יפעל,להתראות נערי הטוב" אתה ממשיך לכיוון מרכז הפוקימונים ואתה רואה שכתוב "סגור".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
Pokefan[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לעצמי בקול"אוף איזה באסה עכשיו איך אני ארפא את הפוקימונים שלי.יש לי רעיון אולי הפרופסור ירפא לי תפוקימונים ואלי אתן לישון אצלו". אני הולך לפרופסור ושאל אותו"אתה יכול לרפאות לי תפוקימונים ואני יכול לישון אצלך לילה?"
-
[QUOTE]YamiYugi
אתה רואה שהאבן נלכדת בתוך המקדש ואתה רואה משפט שכתוב על האבן המשפט הוא:"הזמן מרפא הכול" ואז המשפט נעלם,אתה רואה שהאי איירון מתרומם מתוך הים,אתה רואה את הפסלים העתיקים נעלמים כאילו לא היו,אתה רואה את ריקואזה מחייך ואומר לך:"כול הכבוד,סיימת את המשימה שלך,החזרת את האי איירון לאוויר,המלחמה הנוראית לא קרתה ופריימר דיאגלה לא חזר,ברכותיי".[/QUOTE]
"יופי!" אומר לריקואזה "אבל מה אני עושה עכשיו?ואיך לעזאזל אני יורד למטה?"
-
[quote=טום רידל;1041152][SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מסתובב בעיר ואתה רואה שאין אף אחד אחר בעיירה חוץ ממך,ושני האחים המוזרים שממשיכים לריב,אתה רואה שהם החליטו להוציא פוקימונים ומתחילים להילחם זה נגד זו.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
אני פשוט אכנס למרכז הפוקימונים ואשאל את האחות ג'ואי מהי הדרך הקצרה.
ואם היא לא שם פשוט אסתתכל על השלטים שכנראה נמצאים בכל עיר ואחפש יציאה .
-
[QUOTE=טום רידל;1041141][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]אתה רואה שטוד מחזיר את קרוגאנק שלו ואומר לו:"עשית עבודה נפלאה עם האיווי של היריב,כול הכבוד מגיעה לך מנוחה טובה,צא איווזור אני בוחר בך!" אתה רואה אותו,את ההתפתחות הראשונה של באלבזור,פוקימון מסוג עשב-רעל,אתה מבין שכדי לך ומהר להחליף את מדקיפ.[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]טוד הוציא את הפוקימון השלישי שלו-איווזור!
[/QUOTE]
"תחזור מדקיפ!"אצעק בקול רם תוך כדי שאני מחזיר את מדקיפ לפוקדור שלו
ואז מוסיף:"צאי ברמי תשתמשי בסופת עלים על איווזור ואז תשתמשי בראש ברזל כדי שהוא יפגע קשות!!!"
-
[QUOTE=טום רידל;1041141][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZ
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה ששני הפוקימונים האגדיים יוצרים מגע,אתה רואה שהכנף של שאדו-לוגיה הופכת להיות לבנה כשלג ואילו הכנף של לוגיה הופכת להיות שחורה כלילה,אתה רואה מחזה מוזר,הכנף הלבנה מתחילה להפוך את כול שאדו לוגיה ללוגיה וזה קורא גם ללוגיה הטהור![/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=fuchsia][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אז ככה זה פועל! שפוקימון שאדו נוגע ישירות בפוקימון רגיל הרגיל משתנה לשאדו וההפך חושב
-
[QUOTE=טום רידל;1041141]
[SIZE=2][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Pokefan[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red][FONT=Arial]*אם הייתי כועס לא היית מגיב עכשיו [/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial]XD[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה נכנס לאי,אחריי שצ'רלס הסיע אותך,אתה רואה שתי דמויות מרחפות באוויר,אתה מבין שאלה לטיאס ולטיאוס,אתה רואה שהאי לאט-לאט נעלם.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אצעק מהר לעבר לטיאוס ולטיאס,
''לטיאוס ולטיאס בבקשה חכו אני לא רוצה להעלם עם האי בבקשה חכו אל תעופו תתנו לי לפחות לצאת מהאי,
אני רק רציתי לחקור אותו בבקשה'', ואמתין בכוננות בריחה להחלטתם.
-
[SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]אתה רואה שאיווזור משתמש במתקפת ניב קרח שפוגע בברמי שלך,אתה רואה שהוא מתחיל להכחיל,אתה רואה שהוא לא מגיב,אתה מבין שהוא קפוא.[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]ברמי קיבל קיפאון![/SIZE][/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#000000] [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה אחות ג'וי אחת מסתובבת קצת בעיר,עם הפוקימון שלה,צ'לסי,אתה מבין שיש סיכוי שהאחות הזו יכולה לעזור לך לרפות את הפוקימונים שלך.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה נער בגילך אומר:"אתה יכול לחקור אותו,לנצח,כשהאי יעלם,אתה תהיה כלוא בו לנצח נצחים,כמוני,לא תזדקן,לא תמות,האי הזה יהיה שלך,שלי ושל הפוקימונים לטיאס ולטיאוס,האי נעלם רק לעיני האנשים,ברגע שהוא נעלם באמת,אתה רואה שאתה נמצא במקום אחר".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מבין שזה קרב נצחי,ברגע ששאדו לוגיה נוגע בלוגיה ולהפך שניהם משתנים לאויב ובחזרה,ובחזרה,אתה רואה דמויות מים קטנות,אתה רואה שאחת היא שאדו לוגיה,אחת היא לוגיה,אתה רואה שלוגיה משתמש במתקפה לבנה כשלג ושאדו-לוגיה הופך ללוגיה,ולוגיה המקורי נשאר עצמו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שאין אף אחד במרכז הפוקימונים,אתה שומע קולות של רוח אך העצים,הים והחול לזה נעים עם הרוח,אתה מבין שזה משהו אחר,משהו כנראה מסוכן יותר.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff99cc][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial]YamiYugi[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]ריקואזה מחייך ודוחף אותך,בדיוק כמו בגשר,אך הפעם אין גשר בלתי נראה,אתה רואה מין שביל אדמה נפרש מול הים,והוא ממשיך וממשיך,אתה שומע שריקואזה אומר לך:"זה מוביל לעיר סנופויט".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה שלושה פוקימוני חרק דומים אך שונים,אתה מזהה ששלושתם ברמי,אך אתה רואה אחד וורוד,אחד חום ואחד ירוק,אתה מבין ששלושתם מסוגים שונים וחרק[/SIZE].[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE]YamiYugi
ריקואזה מחייך ודוחף אותך,בדיוק כמו בגשר,אך הפעם אין גשר בלתי נראה,אתה רואה מין שביל אדמה נפרש מול הים,והוא ממשיך וממשיך,אתה שומע שריקואזה אומר לך:"זה מוביל לעיר סנופויט".[/QUOTE]
"מה?!" אשאל בעצבנות את ריקואזה "מה יש לי לעשות בעיר סנופוינט?!אני צריך להגיע בכלל לעיר סאנדג'ם!"
-
[QUOTE=טום רידל;1041860][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה אחות ג'וי אחת מסתובבת קצת בעיר,עם הפוקימון שלה,צ'לסי,אתה מבין שיש סיכוי שהאחות הזו יכולה לעזור לך לרפות את הפוקימונים שלך.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
/SIZE].[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני ניגש אליה בנחמדות ואומר לה"הי אחות ג'וי תוכלי לרפא את הפוקימונים שלי?.המרכז הפוקימונים סגור כרגעואני צריך לרפא את הפוקימונים שלי אז תוכלי לרפא אותם?"
-
[QUOTE]Bhrui10
אתה מבין שזה קרב נצחי,ברגע ששאדו לוגיה נוגע בלוגיה ולהפך שניהם משתנים לאויב ובחזרה,ובחזרה,אתה רואה דמויות מים קטנות,אתה רואה שאחת היא שאדו לוגיה,אחת היא לוגיה,אתה רואה שלוגיה משתמש במתקפה לבנה כשלג ושאדו-לוגיה הופך ללוגיה,ולוגיה המקורי נשאר עצמו.[/QUOTE]
"אז ככה זה פועל,שפוקימון שאדו יוצר מתקפה עם מגע ישיר של פוקימון רגיל אז שניהם הופכים להפוך"
"אבל במתקפה מיוחדת טהורה כמו שלוגיה שיגר רק הצד הנפגע הופך לרגיל!"
-
[QUOTE=טום רידל;1041860][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]אתה רואה שאיווזור משתמש במתקפת ניב קרח שפוגע בברמי שלך,אתה רואה שהוא מתחיל להכחיל,אתה רואה שהוא לא מגיב,אתה מבין שהוא קפוא.[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]ברמי קיבל קיפאון![/SIZE][/COLOR][/FONT][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה נער בגילך אומר:"אתה יכול לחקור אותו,לנצח,כשהאי יעלם,אתה תהיה כלוא בו לנצח נצחים,כמוני,לא תזדקן,לא תמות,האי הזה יהיה שלך,שלי ושל הפוקימונים לטיאס ולטיאוס,האי נעלם רק לעיני האנשים,ברגע שהוא נעלם באמת,אתה רואה שאתה נמצא במקום אחר".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מבין שזה קרב נצחי,ברגע ששאדו לוגיה נוגע בלוגיה ולהפך שניהם משתנים לאויב ובחזרה,ובחזרה,אתה רואה דמויות מים קטנות,אתה רואה שאחת היא שאדו לוגיה,אחת היא לוגיה,אתה רואה שלוגיה משתמש במתקפה לבנה כשלג ושאדו-לוגיה הופך ללוגיה,ולוגיה המקורי נשאר עצמו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שאין אף אחד במרכז הפוקימונים,אתה שומע קולות של רוח אך העצים,הים והחול לזה נעים עם הרוח,אתה מבין שזה משהו אחר,משהו כנראה מסוכן יותר.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff99cc][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]ריקואזה מחייך ודוחף אותך,בדיוק כמו בגשר,אך הפעם אין גשר בלתי נראה,אתה רואה מין שביל אדמה נפרש מול הים,והוא ממשיך וממשיך,אתה שומע שריקואזה אומר לך:"זה מוביל לעיר סנופויט".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה שלושה פוקימוני חרק דומים אך שונים,אתה מזהה ששלושתם ברמי,אך אתה רואה אחד וורוד,אחד חום ואחד ירוק,אתה מבין ששלושתם מסוגים שונים וחרק[/SIZE].[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לפוקימון שלי ''תתקוף את שלושתם במתחפה על חושי בכל הכוח ''
-
[quote=טום רידל;1041860]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[/quote]
"נוו באמת ! ! " אומר ואפנה אל סניבי "כנראה שלא נתפוס היום פוקימון .."
ואצא החוצה ואחכה לראות מה שוב נסגר עם לטיאוס ודארקריי.