-
[QUOTE]רטטה זוהר באור כתמתם, עוצם את עיניו, וממקד את האנרגיה שלו באזור הלסת.
הוא פוקח את עיניו ורץ במהירות לעבר אלקיד, נושך אותו בעוצמה; אלקיד משיב בגל חשמלי (Thunder Wave).
רטטה כעת משותק, ואלקיד משתמש במכת ברק (Thundershock) ופוגע בו.[/QUOTE]
"רטטה!תחזור לפוקדור!"אני מחזיר את רטטה לפוקדור ומוציא את באלבאזור."באלבזור,צא!זרע עלוקה!"
-
[B]תומר;[/B]
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/118.png[/IMG]
[I]גולדין, פוקימון דג הזהב. על אף שהוא נראה אלגנטי ביותר בעת שחייה עם סנפירים פרושים, הוא יכול לדקור בעוצמה רבה עם הקרן שעל ראשו.[/I]
אתה מוציא את סייטר מהפוכדור שלו, והוא נעמד מול גולדין העצבני. הוא רץ במהירות לעברו, ומתנגש בו חזיתית.
"גוללדד!" קורא גולדין, ומשיב במתקפת ניקור שפוצעת את סייטר קשה.
[B]טל;[/B]
בזמן שוורטרטל נח, טראפינץ' נושך את סאנדשרו ופוצע אותו חזק. הגלגול של פוקימון האדמה נשבר.
וורטרטל פוער את פיו ושולח אקדח מים שמסחל את סאנדשרו ומעיף אותו על המאמן שלו.
"תביאו תגבורת!" קורא המאמן לאחר שהוא קם על רגליו ומשיב את סאנדשרו אל הפוכדור. "חמושה!"
"אתה שלנו..." הוא אומר לך בחיוך זדוני. "צוות רוקט יתפוס אותך!!" אתה שומע רעש מסוקים. כדאי שתברח...
[B]עמית;[/B]
[I]פגשת כבר את צוות רוקט?[/I]
~~~
אתה שולף פוכדור, וזורק אותו על אברה, שנלכד בתוכו במסך אור אדום.
הפוכדור מתנדנד, ולבסוף נעצר; לכדת אברה! אתה מרים את הפוכדור, ומתקדם יחד עם צ'ארמנדר.
[I]אם כבר פגשת את צוות רוקט:[/I]
אתה מגיע לפתע להתרחבות של השביל, ולבסוף לקצה של צוק שמסמל את סופו של היער. אתה רואה את העיר פיוטר, כמעט מאה מטרים מתחתיך.
אתה רואה חבל משומש קשור לעץ עבה וחזק, שמוביל למטה.
[I]אם לא פגשת עדיין את צוות רוקט:[/I]
אתה מתקדם, ולפתע מגיע למבוי סתום. אתה פונה לחזור, ולפתע שומע קול של מישהו שמדבר, כנראה במכשיר קשר.
"אני מחפש את הסייטר שלך, בוס." אומר הקול. "כן, משלוח הפוקימונים הגנובים הגיע. הוא אצלי. כן, בוס."
אתה מתכונן לברוח, כשלפתע הוא יוצא מסבך שיחים ונעמד מולך. "אתה! שמעת הכל!" הוא אומר, ושולף שני פוכדורים.
"צאו!" הוא אומר ושולף שני פוכדורים, שולח החוצה זוג פוקימונים אחד עטלפי ואחד עכברי. "אתה לא זז מכאן..." הוא אומר.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/41.png[/IMG] [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/1/16/HGSS_Rocket_Grunt_M.png[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/27.png[/IMG]
[B]קודאק;[/B]
[I]1) אין בעיה, תכף תקבל. יש לך ביקוש מיוחד לפוקימון על חושי, לא מפותח ולא פסואדו אגדי?
2) כן, אתה יכול ללמד את כל הפוקימונים שלך מתקפה בכל פעם שאתה מגיע לעיר חדשה, אלא אם כן הם למדו דרך הליצן או על ידי החלטה שלי.[/I]
~~~
"לא," היא אומרת בחולמנות, מביטה במיאו נלכד בפוכדור שתוך מספר סיבובים נלכד. "אני מאונובה הרחוקה..." היא אומרת, מרימה את הפוכדור ומושיטה לך אותו.
אתה מסתובב להחזיר את פידג'י המעולף לפוכדור, כשלפתע אתה רואה שהוא כבר לא פידג'י; ציפור גדולה עם כרבולת על ראשה שוכבת על הקרקע באפיסת כוחות, מעט גדולה מפידג'י וחזקה למראה.
"הפידג'י שלך התפתח..." אומרת סיארה בהפתעה. הבחורה החולמנית מוחאת כפיים וצוחקת בשמחה.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/17.png[/IMG]
"דרך אגב, אני לונה. לונה הייסטינגס." אומרת לונה בקול חולמני ומהופנט. היא לוחצת את ידך וגם את ידה של סיארה. "קרב נחמד... קצת יצא משליטה לקראת הסוף." היא אומרת.
[B]ניב;[/B]
[I]רצית פוליוואג נכון?[/I]
~~~
מיים ג'וניור משתמש במחסום, ומייצר קיר שקוף בינו לבין מאצ'ופ. מאצ'ופ מנסה להשתמש עכשיו בבעיטה נמוכה, אך המחסום שמפריד בינו לבין מיים ג'וניור מונע ממנו. אתה רואה שהמחסום מתחיל לדהות.
"מיים!" קורא מיים ג'וניור ושולח כדור צל מהפונפון על ראשו. כדור הצללים עובר דרך המחסום ופוגע במאצ'ופ, מחסל אותו.
[B]נועם;[/B]
רטטה חוזר ובלבאזור מחליף אותו. הוא מנביט מהפקעת על גבו זרע קטן שפוגע באלקיד ומקיף אותו בחבלים ירוקים דקים ששואבים לו אנרגיה.
בלבאזור נרפא מהאנרגיה שנשאבת מאלקיד. "קיד!" קורא פוקימון החשמל, ושולח מראשו מכת ברק לעבר בלבאזור.
-
[QUOTE=Lord Voldemort;1060803][B]תומר;[/B]
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/118.png[/IMG]
[I]גולדין, פוקימון דג הזהב. על אף שהוא נראה אלגנטי ביותר בעת שחייה עם סנפירים פרושים, הוא יכול לדקור בעוצמה רבה עם הקרן שעל ראשו.[/I]
אתה מוציא את סייטר מהפוכדור שלו, והוא נעמד מול גולדין העצבני. הוא רץ במהירות לעברו, ומתנגש בו חזיתית.
"גוללדד!" קורא גולדין, ומשיב במתקפת ניקור שפוצעת את סייטר קשה.
[/QUOTE]
"סייטר בוא תלמד מתקפה חדשה! תשתמש במתקפה מהירה עם הכנפיים שלך כדי שתלמד מתקפת כנף! ואלחר מכן תשתמש בגל ואקום על גולדין כדי שהיא תחוסל!"אגיד לסייטר ואצפה על המעשים שלו כדי לראות אם הוא ילמד את המתקפה.
-
[quote]רטטה חוזר ובלבאזור מחליף אותו. הוא מנביט מהפקעת על גבו זרע קטן שפוגע באלקיד ומקיף אותו בחבלים ירוקים דקים ששואבים לו אנרגיה.
בלבאזור נרפא מהאנרגיה שנשאבת מאלקיד. "קיד!" קורא פוקימון החשמל, ושולח מראשו מכת ברק לעבר בלבאזור.
[/quote]
"בלבאזור,שוט גפן!"אני חושב לעצמי."נקווה שזה יספיק."
-
[quote=Lord Voldemort;1060803]
[B]טל;[/B]
בזמן שוורטרטל נח, טראפינץ' נושך את סאנדשרו ופוצע אותו חזק. הגלגול של פוקימון האדמה נשבר.
וורטרטל פוער את פיו ושולח אקדח מים שמסחל את סאנדשרו ומעיף אותו על המאמן שלו.
"תביאו תגבורת!" קורא המאמן לאחר שהוא קם על רגליו ומשיב את סאנדשרו אל הפוכדור. "חמושה!"
"אתה שלנו..." הוא אומר לך בחיוך זדוני. "צוות רוקט יתפוס אותך!!" אתה שומע רעש מסוקים. כדאי שתברח...
.[/quote]
[B]חחחחחחח..... רעיון טוב![/B]
[B]!~~~~~~~~~~~~~~~![/B]
[B]"ביי!" אני צועק ומתחיל לרות לכיוון היער[/B]
-
[B]תומר;[/B]
סייטר רץ לעבר גולדין במהירות רבה, ומכה בו בעזרת הכנף שלו ששנייה לפני המתקפה בוהקת בצבע בהיר וסגלגל.
גולדין עף אל המים, ויוצא משם, שולח קרן בועות (Bubblebeam) מפיו. סייטר מתחמק בזריזות.
הוא מצליב את זוג החרמשים שלו, ומפריד אותן במכה, שולח גל וואקום לעבר דג הזהב שנפצע קשה ונופל אל המים, מעולף.
[B]נועם;[/B]
בלבאזור שולח זוג גפנים מהפקעת בגבו, ומצליף באלקיד; אנרגיה נשאבת אל בלבאזור ומחסלת את אלקיד.
אתה שולף פוכדור, ושולח אותו לעבר אלקיד; הוא נשאב פנימה, ומתנדנד קלות. הפוכדור לבסוף נעצר.
ברכותיי, לכדת אלקיד זוהר!
[B]טל;[/B]
"חזור!" שואג האיש וזורק לעברך פוכדור ריק, מסיבה לא ברורה של טמטום זמני.
אתה רץ ורץ ביער, פונה במספר מקומות כדי להתחמק מהאיש ומהתגבורת שהזעיק, ורעש המסוקים נחלש לפתע.
אתה פונה פנייה חדה, ולפתע מגיע אל מול שלולית בוץ גדולה ומסריחה. אתה פונה במהירות ימינה, ומחליק בגבעה ארוכה אל רשת קורים.
אתה רואה פוקימון זהוב וקטן עם עיניים כחולות מביט בך ומתקרב. אתה תקוע ברשת, ומתחתיך יש תהום עמוקה...
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/595.png[/IMG]
-
[quote]עמית;
פגשת כבר את צוות רוקט?
~~~
אתה שולף פוכדור, וזורק אותו על אברה, שנלכד בתוכו במסך אור אדום.
הפוכדור מתנדנד, ולבסוף נעצר; לכדת אברה! אתה מרים את הפוכדור, ומתקדם יחד עם צ'ארמנדר.
אתה מתקדם, ולפתע מגיע למבוי סתום. אתה פונה לחזור, ולפתע שומע קול של מישהו שמדבר, כנראה במכשיר קשר.
"אני מחפש את הסייטר שלך, בוס." אומר הקול. "כן, משלוח הפוקימונים הגנובים הגיע. הוא אצלי. כן, בוס."
אתה מתכונן לברוח, כשלפתע הוא יוצא מסבך שיחים ונעמד מולך. "אתה! שמעת הכל!" הוא אומר, ושולף שני פוכדורים.
"צאו!" הוא אומר ושולף שני פוכדורים, שולח החוצה זוג פוקימונים אחד עטלפי ואחד עכברי. "אתה לא זז מכאן..." הוא אומר.
[/quote]
לא..
-------
"קדימה-בוא קרב!" אומר לאיש "קדימה-צ'ארמנדר וספירו!" אומר ואוציא את צ'אמנדר וספירו מהפוכדור שלהם.לאחר מכן אפקוד על צ'אמנדר להשתמש בזעם דרקון ועל ספירו להשתמש במתקפה מהירה.
-
[quote]בלבאזור שולח זוג גפנים מהפקעת בגבו, ומצליף באלקיד; אנרגיה נשאבת אל בלבאזור ומחסלת את אלקיד.
אתה שולף פוכדור, ושולח אותו לעבר אלקיד; הוא נשאב פנימה, ומתנדנד קלות. הפוכדור לבסוף נעצר.
ברכותיי, לכדת אלקיד זוהר![/quote]
אני מרים את הפוקדור של אלקיד ומוציא אותו מהפוקדור."בלבאזור ורטטה תכירו את החבר החדש שלנו!ועכשיו,"אני חושב לעצמי,"כדאי שנשיג לך אימון מתאים אלקיד,"אני מתחיל לרוץ."אבל קודם כל-נגיע לעיר פיוטר!"
-
[B]עמית;[/B]
צ'ארמנדר מזנק מול האיש בעוד ספירו מצטרף אליו מתוך הפוכדור.
צ'ארמנדר מזנק לעבר העטלף, ויורה לעברו להבות בצבע טורקיז וירוק. הוא נפצע קשה ונופל על הקרקע.
ספירו, בינתיים, יוצא במהירות וטס לעבר העכבר הזהוב ופוגע בו חזיתית.
"זובאט, מתקפת כנף!" קורא האיש. "סאנדשרו, סליל הגנה וגלגול!" הוא ממשיך.
העטלף עף לעבר צ'ארמנדר ופוגע בו בכנפו בעזרת מתקפת כנף (Wing Attack) שמסבה לו נזק בינוני.
בינתיים, סאנדשרו מתכדרר (Defense Curl) ולאחר מכן מתגלגל במהירות לעבר ספירו, מזנק באוויר ומתנגש בו חזיתית (Rollout). ספירו נפצע קשות בעקבות יתרון הסוגים של סלע על מעופף.
[B]נועם;[/B]
עם אלקיד, בלבאזור ורטטה, אתה מתקדם ביער ומתקרב לעיר פיוטר מרגע לרגע. לפתע, אתה שומע רחשים מבין השיחים.
אתה מסתובב, ומשהו צהוב וכדורי פוגע בך ומפיל אותך לקרקע. אתה רואה פוקימון עכבר צהוב, מאחוריו עטלף כחול, ולצידם מאמן לבוש חליפה שחורה עם האות R על החזה.
"הפוקימונים שלך נראים מעניינים..." הוא אומר בקול רשע. "אם לא אכפת לך, אני אקח אותם. הבוס יישמח מאוד..."
-
[QUOTE]עמית;
צ'ארמנדר מזנק מול האיש בעוד ספירו מצטרף אליו מתוך הפוכדור.
צ'ארמנדר מזנק לעבר העטלף, ויורה לעברו להבות בצבע טורקיז וירוק. הוא נפצע קשה ונופל על הקרקע.
ספירו, בינתיים, יוצא במהירות וטס לעבר העכבר הזהוב ופוגע בו חזיתית.
"זובאט, מתקפת כנף!" קורא האיש. "סאנדשרו, סליל הגנה וגלגול!" הוא ממשיך.
העטלף עף לעבר צ'ארמנדר ופוגע בו בכנפו בעזרת מתקפת כנף (Wing Attack) שמסבה לו נזק בינוני.
בינתיים, סאנדשרו מתכדרר (Defense Curl) ולאחר מכן מתגלגל במהירות לעבר ספירו, מזנק באוויר ומתנגש בו חזיתית (Rollout). ספירו נפצע קשות בעקבות יתרון הסוגים של סלע על מעופף.[/QUOTE]
"צ'ארמנדר-תקוף את סאנדשרו בזעם דרקון!" אומר לצ'אמנדר "ספירו!" אומר לספירו "תקוף במתקפת זעם את זובאט!" בחשש למצבו.
-
[b]עמית;[/b]
צ'ארמנדר שולח להבות תכולות וירוקות לעבר סאנדשרו הפעם ומפרק את מבנה הכדור שלו, פוצע אותו חזק.
בעוד סאנדשרו חוזר ומתגלגל לעבר צ'ארמנדר, ספירו תוקף את זובאט חמש פעמים עם מקורו, פוגע בו בפעם הרביעית פגיעה קריטית.
זובאט משיב בנשיכה. אתה שם לב שהפוקימונים לא מקבלים כל כך פקודות מהמאמן, כאילו הוא הרגיל אותם להילחם לבדם ולזהות מה לעשות בכוחות עצמם...
-
[QUOTE=Lord Voldemort;1060409][B]סיגל;[/B]
מטאפוד מתנגש בסקווירטל ומעיף אותו לתוך השלולית הדביקה. סקווירטל משתמש באקדם מים על הקרקע ועף אחורה שנייה לפני שהוא טובע בחומר הדביק.
הוא מכוון את אקדח המים לעבר מטאפוד שמתגלגל הצידה ומתחמק. הוא קופץ למעלה, ומתנגש בסקווירטל שיורה לעברו אקדח מים נוסף.
שני הפוקימונים נפגעים, ונופלים על הקרקע משני צידי השלולית שמתייבשת לה לאט לאט.
[/QUOTE]
"זה מספיק! חיזרו!" אני אומרת ומחזירה אותם לפוקדורים שלהם "עבדתם יפה מאוד" אני אומרת ומסתכלת על העיסה הדביקה "מעניין אם אפשר ליצור מזה דבק " אני אומרת ומסתכלת במפה לראות איפה אני
-
[b]סיגל;[/b]
[i]חחחחחחחחחחחח דבק[/i]
~~~
מטאפוד וסקווירטל חוזרים אל הפוכדורים, ואת בודקת במפה שאין לך ומגלה שאת בגבול יער וירידיאן.
-
[quote]עם אלקיד, בלבאזור ורטטה, אתה מתקדם ביער ומתקרב לעיר פיוטר מרגע לרגע. לפתע, אתה שומע רחשים מבין השיחים.
אתה מסתובב, ומשהו צהוב וכדורי פוגע בך ומפיל אותך לקרקע. אתה רואה פוקימון עכבר צהוב, מאחוריו עטלף כחול, ולצידם מאמן לבוש חליפה שחורה עם האות R על החזה.
"הפוקימונים שלך נראים מעניינים..." הוא אומר בקול רשע. "אם לא אכפת לך, אני אקח אותם. הבוס יישמח מאוד..."[/quote]
"היית מת,ראש כרוב!בלבאזור שוט גפן,רטטה מתקפה מהירה,ואלקיד מכת ברק!ותכוונו ישר לאיש הזה!
-
[QUOTE=Lord Voldemort;1060868][b]סיגל;[/b]
[i]חחחחחחחחחחחח דבק[/i]
~~~
מטאפוד וסקווירטל חוזרים אל הפוכדורים, ואת בודקת במפה שאין לך ומגלה שאת בגבול יער וירידיאן.[/QUOTE]
"אולי זה שימושי " אני אומרת ומחפשת צנצנת בתיק
אם אני מוצאת אז אני שמה קצת בפנים ואז סוגרת תמפה ומתחילה ללכת לעיר ורידאן
אם אינ לא מוצאת אני אומרת "אוף" וסוגרת תמפה והולכת לעיר ורידאן