-
[B][COLOR="Navy"]סטיב
אתה יוצא עם אקסיו שלך אל לובי מרכז האכסנייה.שם אתה רואה הרבה אנשים מבוהלים.אתה שואל את אחד האנשים שבלובי מה כול המהומה פה. אז האיש אומר לך " גנבי השאול באו לעיר.גנבי השאול הם צמד של 2אנשים שרוכבים על אונוע.הם באאים לעיר כול לילה כדי לחטוף אנשים מהעיר.ועכשיו הם באו לחטוף את פרוסור איזייק.בנוסף לזה שהם חוטפיםהם גם הורסים תעיר ". אקסיו עולה על כתפיך.שניכם יוצאים מהאכסניה ורואים [IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/hgss/65.png[/IMG] 2אנשים שכול אחד מהם רוכב על אופנוע על גגות העיר.אתה מבין שהם גנבי השאול[/COLOR][/B].
[B][COLOR="Red"]דארן
אתה מודה לאיש על העזרה.האיש אומר לך " אין בעד מה ". הוא נפרד מימך והולך לדרכו.אתה עושה ביחד עם צ'ארמנדאר את המסלול שהוא אמר לך.בפניה הבאה אתה פונה ימינה ומשיך ישר.כעבור 2דקות של הליכה אתה רואה כבר את האכסניה שהאיש דיבר עליה.אתה ניכנס לשם ורואה פקידה שיושבת על כסא.אתה ניגש אליה.הפקידה אומרת לך" לילה אחד עולה חינם.אז קח מפתח לחדרך אם תרצה ". היא מגישה לך מפתח לחדר 102.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]קודאק
אלריק אומר לך" נעזוב את גנבי השאול האלו.ניתןן למשטרה לתפוס אותם.עכשיו שהם בלי אופנוע היה למשטרה יותר קל לתפוס אותם.עכשיו נוכל להמשיך את המסע שלנו.אני מבין שאתה רוצה לתפוס פוקימון חדש לצוות שלך.אז בוא נלך לכפר דרייק.כפר מצוין ויש בו איזה פוקימון מיוחד שחיי שם אולי תאוהב אותו ותלכוד אותו.כפר דרייק נמצא לא רחוק מהעיר מתכתי.אז רוצה ללכת לשם ?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]ג'ון
קרל אומר לך " טוב אז בוא נלך לכפר דרייק.שמעתי שבכפר דרייק נמצאים שם הרבה זוראה.אז תוכל לתפוס זוראה אחד כמו שרצית.אנחנו נגיע לכפר לא בעוד הרבה זמן ". אתה מסכים עם קרל לכת לכפר דרייק.אתה ,קרל ופרולסאס פונים ימינה והולכים לכפר דרייק.כעבור הליכה של 15 דקות אתם רואים כבר כפר דרייק.כשאתם מגיעים לכניסה של הכפר אתם רואים שלכול איש יש לידו זוראה או זואראק.[/COLOR][/B]
-
[quote=גאנחשנ''ד;1094220]
[B][COLOR=green]קודאק[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אלריק אומר לך" נעזוב את גנבי השאול האלו.ניתןן למשטרה לתפוס אותם.עכשיו שהם בלי אופנוע היה למשטרה יותר קל לתפוס אותם.עכשיו נוכל להמשיך את המסע שלנו.אני מבין שאתה רוצה לתפוס פוקימון חדש לצוות שלך.אז בוא נלך לכפר דרייק.כפר מצוין ויש בו איזה פוקימון מיוחד שחיי שם אולי תאוהב אותו ותלכוד אותו.כפר דרייק נמצא לא רחוק מהעיר מתכתי.אז רוצה ללכת לשם ?"[/COLOR][/B]
[/quote]
"בסדר.." אומר ואהנהן בראשי.
לאחר מכן אתחיל ללכת לכפר דרייק ואשאל את אלריק "מי זה הפוקימון המיוחד?" תוך כדי שאני ממשיך ללכת.
לאחר מכן אוציא את אוניקס מקלף התפיסה,אעלה עליו,ואומר לאלריק לעלות גם כן.
לאחר מכן אצווה על אוניקס להשתמש בחפירה ולחפור עד שנגיע לכפר דרייק.
-
[B][COLOR="Green"]קודאק
אתה ,אלריק וליט מתחילים ללכת לכיוון כפר דרייק.אלריק אומר לך " לפי מה שעמתי בכפר דרייק נמצאים הרבה מאוד זוראה וקצת זורארק.אז תוכל כנראה להשיג זוראה אחד משלך לצוות שלך.אני מקווה שתרצה אחד כזה אם לא.לא נורא יש עוד הרבה פוקימונים שווים שתוכל לתפוס.אתה מוציא את אוניקס.שלושתכם עולים עליו.הוא משתמש בחפירה ונכנס לבור.הוא מתחיל לחפור עד לכפר דרייק.לאחר חצי שעה אוניקס יוצא מהבור שלו.אתה מבחין בכפר דרייק מולך.אתה רואה שלכול תושב יש שם זוראה.[/COLOR][/B]
-
[quote=גאנחשנ''ד;1091909][B][COLOR=darkorange]ג'יסון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]אתה וטאפיג הולכים למעבדה של פרופסור אייזיק.לאחר הליכה של 5דקות אתם מוצאים את המעבדה שלו.אתה דופק לו בדלת והוא פותח אותה.מולך עומד [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtr004.png[/IMG] אייזיק.אייזיק מורה לך להיכנס.אתה ואטפיג נכנסים ואז אתה מתישב על כיסא וגם אייזיק. אייזייק אומר לך" אז ככה אתה בודאי יודע שיש 6 מחוזות בכוכב הזה. ועל 5 המחוזות שולט אחד מלוחמי צוות בלאק. עליך וגם על כול שאר הניצולים להביס את צוות בלאק. תעשה את זה כך : בכול מחוז בעיר האחרונה של המחוז (חוץ מחוז 6 ). נמצאת מפקדה של צוות בלאק. שם במפקדה יושב לו אחד הלוחמים של צוות בלאק. כשתגיע למפקדה תסתנן אליה ותביס את הלוחם מצות בלאק. ואותו דבר בשאר המחוזות. כול שתעבור בין המחוזות הלוחם מצוות בלאק היה קשוח יותר. עליך להתאמן כול פעם. אני ממליץ לך ללכת פה בעיר ל"קרב אגדי ". עוד משהו לצות בלאק אין ממש לוחמים יש להם פוקימונים שנמצאים בשליטתם. הם נמצאים בכל מקום ועוקבים אחרינו. אז אם תפגוש כזה תביס את הפוקימון במהרה. יש שאלות? "[/COLOR][/B]
quote]
*מצטער שזה קצת ישתבש הציטוט.
אני אומר לפרופסור אייזיק: "אין לי שאלות מיוחדות לשאול אותך, יש משהו שאני צריך לקבל או שאני אלך עכשיו לקרב האגדי כדיל להתחיל. תודה על המידע" ומחכה לתשובתו.
-
[quote]סטיב
אתה יוצא עם אקסיו שלך אל לובי מרכז האכסנייה.שם אתה רואה הרבה אנשים מבוהלים.אתה שואל את אחד האנשים שבלובי מה כול המהומה פה. אז האיש אומר לך " גנבי השאול באו לעיר.גנבי השאול הם צמד של 2אנשים שרוכבים על אונוע.הם באאים לעיר כול לילה כדי לחטוף אנשים מהעיר.ועכשיו הם באו לחטוף את פרוסור איזייק.בנוסף לזה שהם חוטפיםהם גם הורסים תעיר ". אקסיו עולה על כתפיך.שניכם יוצאים מהאכסניה ורואים 2אנשים שכול אחד מהם רוכב על אופנוע על גגות העיר.אתה מבין שהם גנבי השאול.[/quote]
"היי!מה אתם חושבים שאתם עושים?!" אצעק אל גנבי השאול ולאחר מכן אומר לאקסיו:"אקסיו-השתמש בזעם דרקון על הגנבים!" בבטחון ובדאגה לאנשי העיר.
-
[quote=גאנחשנ''ד;1094239][B][COLOR=green]קודאק[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה ,אלריק וליט מתחילים ללכת לכיוון כפר דרייק.אלריק אומר לך " לפי מה שעמתי בכפר דרייק נמצאים הרבה מאוד זוראה וקצת זורארק.אז תוכל כנראה להשיג זוראה אחד משלך לצוות שלך.אני מקווה שתרצה אחד כזה אם לא.לא נורא יש עוד הרבה פוקימונים שווים שתוכל לתפוס.אתה מוציא את אוניקס.שלושתכם עולים עליו.הוא משתמש בחפירה ונכנס לבור.הוא מתחיל לחפור עד לכפר דרייק.לאחר חצי שעה אוניקס יוצא מהבור שלו.אתה מבחין בכפר דרייק מולך.אתה רואה שלכול תושב יש שם זוראה.[/COLOR][/B][/quote]
"אוקי.תודה אוניקס" אומר ואחזיר אותו לקלף התפיסה שלו.
לאחר מכן אלך עם אלריק ואחפש לי זורוארק פראי.
-
[quote]ג'ון
קרל אומר לך " טוב אז בוא נלך לכפר דרייק.שמעתי שבכפר דרייק נמצאים שם הרבה זוראה.אז תוכל לתפוס זוראה אחד כמו שרצית.אנחנו נגיע לכפר לא בעוד הרבה זמן ". אתה מסכים עם קרל לכת לכפר דרייק.אתה ,קרל ופרולסאס פונים ימינה והולכים לכפר דרייק.כעבור הליכה של 15 דקות אתם רואים כבר כפר דרייק.כשאתם מגיעים לכניסה של הכפר אתם רואים שלכול איש יש לידו זוראה או זואראק.[/quote]
אני אגש עם קרל לאחד מהאנשים ואשאל שם: "מאיפה מצאת זוראה\זורזאק? אני חייב אחד למסע שלי"
-
[B][COLOR="Red"]ג'ון
אתה,קרל ופרולסאס נכנסים אל הכפר ואז ניגשים אל אישה זקנה.אתה שואל אותה איפה אפשר להשיג זוראה או זורארק. האישה הזקנה אומרת לכם " בעיר היום מתקיימת תחרות של פוקימונים.המנצח של תחרות זאת יזכה בזוראה כמו שרצית ילד.אם תרצו להשתף בתחרות.אז לכו עוד קצת ישר ואז תראות הרבה אנשים ופוקימוים לידם.אז תדעו שהגעתם לתחרות.עדין יש לכם עוד זמן להירשם לתחרות הזאת ".[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]קודאק
אתה מודה לאוניקס על הזערה הרבה ואתה מחזיר אותו לקלף התפיסה שלך.אתה ליט ואלריק נכנסים לכפר ומחפשים זורארק פראי שמסתוב לו בכפר.אתם לא מוצאים אחד כזה וגם לא זוראה פראי. אישה אחת ניגשת אליכם ואומרת לכם " אני חושבת שאתם מחפשים זוראה.בעיר היום מתקיימת תחרות של פוקימונים.המנצח של תחרות זאת יזכה בזוראה כמו שרצית ילד.אם תרצו להשתף בתחרות.אז לכו עוד קצת ישר ואז תראות הרבה אנשים ופוקימוים לידם.אז תדעו שהגעתם לתחרות.עדין יש לכם עוד זמן להירשם לתחרות הזאת ".[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]סטיב
אתה פונה בזעם אל גנבי השאול.גנבי השאול אומרים לך " ילד אם אתה לא רוצה למות אז כדי שתסתלק מפה.אם לא נהרוג אותך או שפשוט נחטוף אותך.אבל נראה לי שאנחנו נהרוג אותך אם לא תסלק מפה ". אקסיו מיד תוקף בזעם דרקון את שניהם.אש כחולה כזאת יוצאת מאקסיו לעבר 2 גנבי השאול.זעם הדרקון פוגעת באופננים שלהם והורסת להם את האופנוע.הם מתעצבנים ומוצאים [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/64.png[/IMG] 2 קדברה מקלף התפיסה שלהם.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]ג'יסון
אייזיק אומר לך, לא ג'יסון אין לי שום דבר לתת לך שיעזור לך במסע .אולי בעתיד היה לי משהו לתת לך שיעזור לך במסע.אבל כרגע אין לי שום דבר.טוב תשמור על קשר בזמן המסע שלך.תשמור על קשר איתי ועם קוא.יש לך את מספר הטלפון שלנו בפוקידע שלך.אז טוב בהצלחה בקרב האגדי הראשון שלך.להתראות לך ובהצלחה במסע שלך "[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=גאנחשנ''ד;1094440][B][COLOR="Red"]ג'ון
אתה,קרל ופרולסאס נכנסים אל הכפר ואז ניגשים אל אישה זקנה.אתה שואל אותה איפה אפשר להשיג זוראה או זורארק. האישה הזקנה אומרת לכם " בעיר היום מתקיימת תחרות של פוקימונים.המנצח של תחרות זאת יזכה בזוראה כמו שרצית ילד.אם תרצו להשתף בתחרות.אז לכו עוד קצת ישר ואז תראות הרבה אנשים ופוקימוים לידם.אז תדעו שהגעתם לתחרות.עדין יש לכם עוד זמן להירשם לתחרות הזאת ".[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"תודה גברתי" אגיד לגברת ואז אלך ישר עם פרוסלאס ועם קרל קדימה כדי להשתתף בתחרות של הזוראים.
לאחר שהגיע ארשם עם פרוסלאס לתחרות.
-
[quote]סטיב
אתה פונה בזעם אל גנבי השאול.גנבי השאול אומרים לך " ילד אם אתה לא רוצה למות אז כדי שתסתלק מפה.אם לא נהרוג אותך או שפשוט נחטוף אותך.אבל נראה לי שאנחנו נהרוג אותך אם לא תסלק מפה ". אקסיו מיד תוקף בזעם דרקון את שניהם.אש כחולה כזאת יוצאת מאקסיו לעבר 2 גנבי השאול.זעם הדרקון פוגעת באופננים שלהם והורסת להם את האופנוע.הם מתעצבנים ומוצאים 2 קדברה מקלף התפיסה שלהם.[/quote]
"אני דווקא רוצה לחיות!" אומר לשני הגנבים ואחר כך אוציא את הפוקידע שלי ואבדוק עליהם מידע, בזמן שארפא גם את הפוקימונים שלי.לאחר מכן אוציא את אוניקס מקלף התפיסה ואגיד לו:"אוניקס-השתמש בחפירה ולאחר מכן בזנב ברזל!" ולאחר מכן אומר לאקסיו:"אקסיו-השתמש בפרצוף מפחיד כדי להקפיא את האברות במקום וכשאוניקס משתמש בזנב ברזל תשתמש אתה ביכולת שלך!"
-
[B][COLOR="Navy"]סטיב
אתה מוציא את הפוקידע שלך ובודק מידע על הקדברה. הפוקידע שלך אומר " קדברה התפחות של אברה.סוגו הוא על חושי טהור.היכולת שלו נקראת כיפוף- בעזרת יכולת זו הוא יכול לכפף כול מה שירצה.מתקפות וגם בני אדם ".בנוסף אתה מרפא את הפוקימונים שלך.אתה מוציא את אוניקס מקלף התפיסה שלו.אוניקס מיד משתמש בחפירה.הוא חופר בור ונכנס אליו.אקסיו משתמש בפרצוץ מפחיד כדי להרטיע את הקדברה.הקדברה נרטעים.אקסיו רץ אליהם ומשתמש ביכולת שלו להב ניב.הניבים שעל פיו גדלים לחרבות ענקיות.הוא תוקף את שני הקדברה עם הלהבים החדים שלו.2 הקדברה לא מצליחים להתחמק מזה ונפגעים קשה.אוניקס יוצא מהבור שלו ותוקף בזנב ברזל.שניהם נפגעים מזנב הברזל קשה.2 הקדברה יוצאים מרטעה שלהם ותוקפים בעל חושי את אוניקס ואת אקסיו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]ג'ון
אתה מודה לגברת הזקנה על העזרה שהיא נתנה לך.אתה ,קרל ופרולסאס הולכים לתחרות.כעבור הליכה קצרה אתם רואים מלא אנשים.אתם מבינים שהגעתם לאזור התחרות.אתם מתחילים לחפש את דוכן הרשמה בשביל להירשם.לאחר חיפוש קל אתם מוצאים את הדוכן.בדוכן נמצאים דפים .אתם לוקחים דף ומלאים את שמכם ומחזירים לדוכן.אתה מבין שגם קרל נלחם. לאחר חצי שעה של המתנה. מכריזים " המתמודד ג'ון והמתמוד סאי תעלו לזירה ".[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=גאנחשנ''ד;1094640][B][COLOR="Red"]ג'ון
אתה מודה לגברת הזקנה על העזרה שהיא נתנה לך.אתה ,קרל ופרולסאס הולכים לתחרות.כעבור הליכה קצרה אתם רואים מלא אנשים.אתם מבינים שהגעתם לאזור התחרות.אתם מתחילים לחפש את דוכן הרשמה בשביל להירשם.לאחר חיפוש קל אתם מוצאים את הדוכן.בדוכן נמצאים דפים .אתם לוקחים דף ומלאים את שמכם ומחזירים לדוכן.אתה מבין שגם קרל נלחם. לאחר חצי שעה של המתנה. מכריזים " המתמודד ג'ון והמתמוד סאי תעלו לזירה ".[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אעלה בביטחון עצמי לזירה עם פרוסלאס, "מי הלוזר שנלחם נגדי?" אצעק בביטחון עצמי כדי לשדר למתמודד שנגדי להיזהר ממני.
-
[quote=גאנחשנ''ד;1094440]
[B][COLOR=green]קודאק[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה מודה לאוניקס על הזערה הרבה ואתה מחזיר אותו לקלף התפיסה שלך.אתה ליט ואלריק נכנסים לכפר ומחפשים זורארק פראי שמסתוב לו בכפר.אתם לא מוצאים אחד כזה וגם לא זוראה פראי. אישה אחת ניגשת אליכם ואומרת לכם " אני חושבת שאתם מחפשים זוראה.בעיר היום מתקיימת תחרות של פוקימונים.המנצח של תחרות זאת יזכה בזוראה כמו שרצית ילד.אם תרצו להשתף בתחרות.אז לכו עוד קצת ישר ואז תראות הרבה אנשים ופוקימוים לידם.אז תדעו שהגעתם לתחרות.עדין יש לכם עוד זמן להירשם לתחרות הזאת ".[/COLOR][/B]
[/quote]
"תודה לך!" אודה לאישה וארוץ לכיוון האנשים עם הפוקימונים שלהם.
כשאגיע לשם אומר "אני רוצה להירשם עם הפוקימון ליטוויק.." ולאחר שאומר את זה אשאל "מתי התחרות תתקיים?"
-
[QUOTE=גאנחשנ''ד;1094220][B][COLOR="[B][COLOR="Red"]דארן
אתה מודה לאיש על העזרה.האיש אומר לך " אין בעד מה ". הוא נפרד מימך והולך לדרכו.אתה עושה ביחד עם צ'ארמנדאר את המסלול שהוא אמר לך.בפניה הבאה אתה פונה ימינה ומשיך ישר.כעבור 2דקות של הליכה אתה רואה כבר את האכסניה שהאיש דיבר עליה.אתה ניכנס לשם ורואה פקידה שיושבת על כסא.אתה ניגש אליה.הפקידה אומרת לך" לילה אחד עולה חינם.אז קח מפתח לחדרך אם תרצה ". היא מגישה לך מפתח לחדר 102.[/COLOR][/B]
][/QUOTE]
"תודה." אני אומר לה בנימוס ובחיוך, ומחפש באכסניה את חדר 102, "צ'ארמנדר אתה עייף?" אני שואל בחיוך את צ'ארמנדר בדרך לחדר.
-
[quote] סטיב
אתה מוציא את הפוקידע שלך ובודק מידע על הקדברה. הפוקידע שלך אומר " קדברה התפחות של אברה.סוגו הוא על חושי טהור.היכולת שלו נקראת כיפוף- בעזרת יכולת זו הוא יכול לכפף כול מה שירצה.מתקפות וגם בני אדם ".בנוסף אתה מרפא את הפוקימונים שלך.אתה מוציא את אוניקס מקלף התפיסה שלו.אוניקס מיד משתמש בחפירה.הוא חופר בור ונכנס אליו.אקסיו משתמש בפרצוץ מפחיד כדי להרטיע את הקדברה.הקדברה נרטעים.אקסיו רץ אליהם ומשתמש ביכולת שלו להב ניב.הניבים שעל פיו גדלים לחרבות ענקיות.הוא תוקף את שני הקדברה עם הלהבים החדים שלו.2 הקדברה לא מצליחים להתחמק מזה ונפגעים קשה.אוניקס יוצא מהבור שלו ותוקף בזנב ברזל.שניהם נפגעים מזנב הברזל קשה.2 הקדברה יוצאים מרטעה שלהם ותוקפים בעל חושי את אוניקס ואת אקסיו.
[/quote]
"אוניקס-" אומר לאוניקס "תשתמש בפירוק כדי לתקוף את האברה ולאחר מכן תשתמש בזנב ברזל!" ולאחר מכן אומר לאקסיו:"אקסיו- השתמש בפרצוף מפחיד ואז בזעם דרקון!"