[QUOTE=Yuval Ramot;1118335]אוקי...
לשתות אלכוהול בחיים לא שתית ולעשן בחיים לא עישנת? אצלי בשיכבה יש אולי 10 בנים שלא מעשנים...
כולם כמעט מעשנים[/QUOTE]
אתה רציני?!
אני שותה הרבה אבל אני עף פעם לא עישנתי...
Printable View
[QUOTE=Yuval Ramot;1118335]אוקי...
לשתות אלכוהול בחיים לא שתית ולעשן בחיים לא עישנת? אצלי בשיכבה יש אולי 10 בנים שלא מעשנים...
כולם כמעט מעשנים[/QUOTE]
אתה רציני?!
אני שותה הרבה אבל אני עף פעם לא עישנתי...
[QUOTE=Yuval Ramot;1118338]פעם ב-.... זה בסדר לעשן סיגריות זה חרא זה לא עושה סטלה ואין לזה אפילו טעם (ככה אמרו לי) ונרגילה כן...[/QUOTE]
בן דוד שלי מת מעישון, ככה שתבינו למה אני לא מעשן, לא עישנתי, ולא אעשן.
מילה שאני לא משתכרר מכלום עשיתי תחרות עם חבר מי משתכר ראשון החרא הביא אותי ל10 שוטים ככה עד שהוא השתכר
[QUOTE=Druddigon man;1118339]אתה רציני?!
אני שותה הרבה אבל אני עף פעם לא עישנתי...[/QUOTE]
מה עכשיו כולם יעבירו עלי ביקורת???????????? זה לא נעים...
ועישון זה כמו נשים you can't live with it you can't live without it
אלכוהול שתיתי.....
למקרה שמישהו לא הבין, אני ציני!
ויובל, לפני כמה זמן אתה אמרת לי שאתה בחיים לא תעשן... בחיים לא תיגע בדבר הזה...
אני רואה ילדים בני 10 מעשנים איזה מגעיל ועוד יותר מגעיל שמוכרים להם..
[QUOTE=mor15;1118341]מילה שאני לא משתכרר מכלום עשיתי תחרות עם חבר מי משתכר ראשון החרא הביא אותי ל10 שוטים ככה עד שהוא השתכר[/QUOTE]
פשששש! אני פעם עשיתי גם תחרות עם חבר שלי, שוטים של וויסקי ג'ק דניאלס, אחרי שבע שוטים הייתי מסטול מהתח*.
[QUOTE=buizel שולט;1118323]אז אל תתפלא אם עוד שבוע, יומיים ו5 שעות יפרוץ לך לבית ערבי מובטל בן 38....
וזה לא חייב להיות הוא.[/QUOTE]
איך ערבי יכול לפרוץ לו דרכי לא הבנתי? ואין לי בעיה להוריד ולדבר דרך סקייפ אני פשוט חושב שיותר נוח עם פייסבוק ואני לא כל כך מתמצא בסקייפ:(
וראול אין ראול מזרחי עכשיו בדקתי:(
[QUOTE=buizel שולט;1118343]אלכוהול שתיתי.....
למקרה שמישהו לא הבין, אני ציני!
ויובל, לפני כמה זמן אתה אמרת לי שאתה בחיים לא תעשן... בחיים לא תיגע בדבר הזה...[/QUOTE]
חצי שנה??
וואי אני לא אשכח נשבע שהתחלתי עם העישון והכל בגיל 11 והפסקתי תודה לאל ב 13 ככה 12 וחצי ועד היום אני עומד בזה(תאמינו שזה קשה, במיוחד כשחברים שלך עושים את זה מולך )
יואב-חחחח מילה שזה חזק אבל מה שהה לי עם חבר שלי יותר, לקחנו בלק לייבל אחי
[QUOTE=white_angel;1118346]איך ערבי יכול לפרוץ לו דרכי לא הבנתי? ואין לי בעיה להוריד ולדבר דרך סקייפ אני פשוט חושב שיותר נוח עם פייסבוק ואני לא כל כך מתמצא בסקייפ:(
וראול אין ראול מזרחי עכשיו בדקתי:([/QUOTE]
כתוב באנגלית raol mizrahi זה ייתן לך איזה אחד. אתה גר בבואנוס איירס ראול?
[QUOTE=white_angel;1118346]איך ערבי יכול לפרוץ לו דרכי לא הבנתי? ואין לי בעיה להוריד ולדבר דרך סקייפ אני פשוט חושב שיותר נוח עם פייסבוק ואני לא כל כך מתמצא בסקייפ:(
וראול אין ראול מזרחי עכשיו בדקתי:([/QUOTE]
אני אפתח חדש מחר..
איזה בעסה בטח כל החווה שלי יבשה :(
[QUOTE=cladino;1118345]פשששש! אני פעם עשיתי גם תחרות עם חבר שלי, שוטים של וויסקי ג'ק דניאלס, אחרי שבע שוטים הייתי מסטול מהתח*.[/QUOTE]
אני שותה מידי פעם עם חברם או במסיבות ואני אף פעם לא מעשן לבד...
[QUOTE=cladino;1118350]כתוב באנגלית raol mizrahi זה ייתן לך איזה אחד. אתה גר בבואנוס איירס ראול?[/QUOTE]
אבל ראול כותבים באנגלית raul :)
[QUOTE=AquaDesign;1118351]אני אפתח חדש מחר..
איזה בעסה בטח כל החווה שלי יבשה :([/QUOTE]
ראול, אני שולח לך בקשה בפייסבוק, קוראים לי:
[SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][COLOR="White"]יואב טנא[/COLOR][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER]