[QUOTE=anubis;1206496]eliyaex[/QUOTE]
אוקי, הוספתי אותך.
פתחתי חדר בירוק הסיסמא 555
Printable View
[QUOTE=anubis;1206496]eliyaex[/QUOTE]
אוקי, הוספתי אותך.
פתחתי חדר בירוק הסיסמא 555
איך מוספים חברים?
[QUOTE=Primo;1206499]איך מוספים חברים?[/QUOTE]
אתה נכנס לפרופיל שלהם בפרופיל וויואר ולוחץ אדד פרינד.
עריכה: anubis אתה בא?
איך אני נכנס לפרופלים של אחרים כי אני ברצינות לא יודע
יש לך דק טוב ואתה משחק טוב אני רוצה לנסות את הדק החלקי שניב הכין לי(היום הוא אמור להמשיך לבנתים סתם שמתי קלפים)
מישהנו רוצה????
[SIZE=4][COLOR=Red][B]WWWOOOWWW!!!!!![/B][/COLOR][/SIZE]
ניצחתי את המקום הראשון במשחק, [SIZE=2][B]"TupacBaki"[/B][/SIZE] בכבודו ובעצמו!!!
עשינו מאטץ' של שלוש קרבות... הוא ניצח בשתיים אבל ניצחתי בראשון וגם כמעט בשני, אילולה הקלף שלו שהשמיד לי את הקוו הגנה האחרון ואז טרישולה שלו סיים את העבודה!
אתה בטוח שהוא מקום ראשון במשחק?
וראיתי תקרב הראשון כל הכבוד
איזה כיף אני על 95 נצחונות, עוד 5 וסיימנו
יפה ניב אתה יכול ב8-9 ככה להיות מחובר ולעשות לי תדק מהתחלה הפעם אני אשים ר משתומר???פליזזזזזזז!!!!!!!!!!!!!
[quote=Blackbeard;1206553]אתה בטוח שהוא מקום ראשון במשחק?
וראיתי תקרב הראשון כל הכבוד
איזה כיף אני על 95 נצחונות, עוד 5 וסיימנו[/quote]
כל הכבוד אחי, 100 נצחונות ויש לך איזה 40 הפסדים נראלי אז יש לך rate מעולה סה"כ!!!
וכן הוא מקום ראשון מבחינת rate ניקוד.. יחס של נצחונות והפסדים.. כי יש לו 440 נצחונות ו-100 הפסדים. הוא ניצח אותי בשתיים מתוך שלוש, אבל ניצחתי אותו פעם אחד ואני מרגיש מצויין!
מישו רוצה דואל?
[quote=NivX10;1206564]כל הכבוד אחי, 100 נצחונות ויש לך איזה 40 הפסדים נראלי אז יש לך rate מעולה סה"כ!!!
וכן הוא מקום ראשון מבחינת rate ניקוד.. יחס של נצחונות והפסדים.. כי יש לו 440 נצחונות ו-100 הפסדים. הוא ניצח אותי בשתיים מתוך שלוש, אבל ניצחתי אותו פעם אחד ואני מרגיש מצויין![/quote]
אם ניצחת פעם אחת מתוך שלוש את ההכי טוב זה יותר טוב מלנצח שלוש מתוך שלוש פעמים אחד שהוא בתחתית
מישהו רוצה קרב מחר בבוקר?
הקדמה : ניב סליחה אישית אליך שאני לא מצליח להחליט על דק...
הייתי רוצה לנסות בלקווינג... מישהו יכול לעזור לי ?
אולי המלצות על קלפים או [b]חפיסה[/b]...
ניב אני לא מאמין שניצחת את תופאק !!! אתה ענק... אין פלא שאני לא מצליח לנצח אותך... [b]xd[/b]
וואו ניצחתי כרגע את מקום 5!
מעכשיו יש לי מטרה להגיע ל1700+
מישהו יכול להציע לי קלף קסם\מלכודת שיתמוך טוב בבלאק ווינג?
וואו !!! יצרתי אתמול חפיסת בלקווינג ובבוקר חרשתי איתה... היא ממש ממש טובה !!! כיסחתי כל כך הרבה אנשים!!! לא האמנתי שבלקווינג כל כך טובים... או שאולי זה אני שמשחק אותם ממש טוב [B](לא !!!)[/B]
ויצא לי להשתמש בבלקווינג רק נגד ג'וליאן כי אף אחד לא התחבר חוץ ממנו ronddol (שהתחבר ממש לקצת)
ומור שעלה לי על העצבים... הוא לא הסכים להילחם בי אלא אם כן נילחם בכחול שידעתי שהוא ינצח אותי אז אין סיבה שאני אוריד לעצמי נקודות...