[QUOTE=scizor-x;1201236]בוקר טוב עולם,מה שלום כולם?[/QUOTE]
גנב. זו השורה שלי...
בוקר טוב, טוב מאוד.
Printable View
[QUOTE=scizor-x;1201236]בוקר טוב עולם,מה שלום כולם?[/QUOTE]
גנב. זו השורה שלי...
בוקר טוב, טוב מאוד.
זה השורה של פינוקיו,יש לו עליה זכויות יוצרים
[QUOTE=scizor-x;1201241]זה השורה של פינוקיו,יש לו עליה זכויות יוצרים[/QUOTE]
אתה זה פינוקיו? אני השתמשתי בה בפורום ראשון. לכן פה זו השורה שלי.
[QUOTE=Primo;1201203]היי עידו,מה קורה?[/QUOTE]
הכל טוב עוד כמה דקות הולך לים :)
ביי עידו,איזה באסה הפסדתי לאביב
הקדשתי
די אנשים לא רציניים כאן בכלל ביוגיהו, יש לכם פאקינג חופש גדול, אתם לא לפני טירונות כמוני, ובכל זאת אף אחד לא רציני... יונתן בלי אף קרב, מור ועומר שיחקו רק נגדי...
[QUOTE=Blackbeard;1201268]די אנשים לא רציניים כאן בכלל ביוגיהו, יש לכם פאקינג חופש גדול, אתם לא לפני טירונות כמוני, ובכל זאת אף אחד לא רציני... יונתן בלי אף קרב, מור ועומר שיחקו רק נגדי...[/QUOTE]
אני בערך כמוך, אך אני לא משחק יוגיהו
וואי אני גרוע עם הג'ארק הזה אם זה היה נגיד עם חפיסות שאני יותר מבין בהם אז בכלל זה היה טוב
אבל זה כל הקטע לקחת דק שאף אחד לא מכיר[בחיים לא שיחקתי בג'וראק] ולנסות לבנות הכי טוב והכי מקורי ם:
תנסה לשחק מול יונתן ומור בחיאת ם:
[QUOTE=Blackbeard;1201268]די אנשים לא רציניים כאן בכלל ביוגיהו, יש לכם פאקינג חופש גדול, אתם לא לפני טירונות כמוני, ובכל זאת אף אחד לא רציני... יונתן בלי אף קרב, מור ועומר שיחקו רק נגדי...[/QUOTE]
לי אין כוח פשוט להירשם לdualing network, זה הכל..
[quote=SnoopyDisco;1201275]לי אין כוח פשוט להירשם לdualing network, זה הכל..[/quote]
אתה טוען שאתה מבין משהו ביוגיהו ואין לך כוח להירשם? כי זה.........שם....סיסמא...אימייל....סיימנו עבודה.....
הוא פשוט מפחד לשחק מול אנשים אמיתיים בטח
לול כשהייתי אדמין אגב הייתי נרשם למשחקים ודברים שעושים ביחד בפורום רק בשביל לעזור להם ולתרום, חומר למחשבה ם:
אביב כמה זמן היית מנהל [רצוף]?