-
[QUOTE=ttrrtte;1252759]
ג'קי-המפלצת מתפוררת לאבק, אתה כל כך מופתע עד שאתה בקושי שם לב לסוסים הנוחתים מולך ובכלל לא שם לב כמעטשיש להם כנפיים צחורות עם פלומת נוצות, הסוסים מחוברים למרכבה שממנה יוצא ילד[/QUOTE]
"שלום" אני אומר לילד ואז פתאום שם לב לכנפיים שעל הסוסים.
"רגע אתה רוכב עכשיו על סוסים מעופפים, ואני הרגע הרגתי מפלצת מוזרה שהפכה לאבק מול עיניי עם נונצ'אקו שהמורה הביא לי, נכון?"
-
ג'ק-הפגסוס מעט נבהל ומרחרח את האוויר, לבסוף הוא נותן לך לעלות עליו בלי בעיות ופרסי אומר ''יוצאים?'' אתה מהנהן וכירון מושיט לכל אחד מכם תיק שחור עם כיתוב ''פארק אמסטדון'', ואתם יוצאים ללדרך.
אתה רואה מעל גב הפגסוס שלך נוף מדהים, ברגע שאתם עוברים את עץ האורן הגדול אתה מרגיש הרגשה מוזרה וצננת. פרסי מחייך ואומר ''עברנו את הגבול, מלצות יוכלו לתקוף אאותנו מעכשיו'', ואז שואל ''מאיפה נתחיל לדעתך? הבנת משהו מהנבואה?''
לואי-''אוקיי'' אומר כירון ומסמן לכם לבוא, אתם מגיעים לאורוות פגסוסים וכירון אומר ''קחו אחד'', אתה רואה שם ארבע פגסוסים-
אחד לבן עם כתמים שחורים על גופו ועל כנפיו
אחד לבן לגמרי
אחד חור לגמרי
ואחד בצבע כחול ים עמוק
סיירה מיד מטפסת על הלבן ושואלת ''מי תיקח?''
ג'קי-הילד מחייך ואומר ''בניגוד לאחרים אתה לא נשמע מבוהל כל כך אבל זה נכון'' אתה נכנסאחריו לכרכרה והסוסים פורשים כנפיים ואתם עפים, הילד פונה אלייך ואומר ''שלום אני ג'וש עכשיו שאל מה שתרצה''
-
[QUOTE=ttrrtte;1253127]ג'ק-הפגסוס מעט נבהל ומרחרח את האוויר, לבסוף הוא נותן לך לעלות עליו בלי בעיות ופרסי אומר ''יוצאים?'' אתה מהנהן וכירון מושיט לכל אחד מכם תיק שחור עם כיתוב ''פארק אמסטדון'', ואתם יוצאים ללדרך.
אתה רואה מעל גב הפגסוס שלך נוף מדהים, ברגע שאתם עוברים את עץ האורן הגדול אתה מרגיש הרגשה מוזרה וצננת. פרסי מחייך ואומר ''עברנו את הגבול, מלצות יוכלו לתקוף אאותנו מעכשיו'', ואז שואל ''מאיפה נתחיל לדעתך? הבנת משהו מהנבואה?''
לואי-''אוקיי'' אומר כירון ומסמן לכם לבוא, אתם מגיעים לאורוות פגסוסים וכירון אומר ''קחו אחד'', אתה רואה שם ארבע פגסוסים-
אחד לבן לגמרי
אחד חור לגמרי
ואחד בצבע כחול ים עמוק
ג'קי-הילד מחייך ואומר ''בניגוד לאחרים אתה לא נשמע מבוהל כל כך אבל זה נכון'' אתה נכנסאחריו לכרכרה והסוסים פורשים כנפיים ואתם עפים, הילד פונה אלייך ואומר ''שלום אני ג'וש עכשיו שאל מה שתרצה''[/QUOTE]
"וואו! מגניב, אני נוסע על סוס מעופף!" אומר בהתלהבות ואבחן כל פגאסוס בריפרוף. "אני אקח את השחור!" אחליט לבסוף.
-
[QUOTE=ttrrtte;1253127]ג'ק-הפגסוס מעט נבהל ומרחרח את האוויר, לבסוף הוא נותן לך לעלות עליו בלי בעיות ופרסי אומר ''יוצאים?'' אתה מהנהן וכירון מושיט לכל אחד מכם תיק שחור עם כיתוב ''פארק אמסטדון'', ואתם יוצאים ללדרך.
אחד לבן לגמרי
אחד חור לגמרי
ואחד בצבע כחול ים עמוק
ג'קי-הילד מחייך ואומר ''בניגוד לאחרים אתה לא נשמע מבוהל כל כך אבל זה נכון'' אתה נכנסאחריו לכרכרה והסוסים פורשים כנפיים ואתם עפים, הילד פונה אלייך ואומר ''שלום אני ג'וש עכשיו שאל מה שתרצה''[/QUOTE]
"לא מה אתה חושב?"אני אומר לו
-
[QUOTE=ttrrtte;1253127]
"דבר ראשון מה לעזעזאל קורה לי?!"
"למה אני מדמיין חיות מעופפת ומפלצות מוזרות?!"
"מי אתה?"
"וואי איזה מגניב זה לראות את העיר מלמעלה."
אני מרגיש מבולבל ואין לי מושג למה שקורה מסביבי.
-
טוב אני ממש מצטערת אבל נשבר לי, אופק לא מגיב אפילו הקלתי עליו ואמרתי לו שיגיב בראשון-שני וזהו ואני הכל השאר אבל אפפילו כשהזכרתי לו הוא לא הגיב, אז אני פורשת, עם אופק רוצה להמשיך את המ''ת שימשיך, אני לא הולכת לעשות את זה לבד, זה מ''ת שבנוי לשני מנהלים לא לאחד, אני עובדת בדיוק על מ''ת משלי אז כשהוא ייפתח אשמח עם תירשמו