כשאני מנסה להתחבר לדאולינג נטוורק
רושמים משתמש וסיסמא ואז יש כזה Connecting
וזה תקוע עליו איך אני מסדר את זה?
Printable View
כשאני מנסה להתחבר לדאולינג נטוורק
רושמים משתמש וסיסמא ואז יש כזה Connecting
וזה תקוע עליו איך אני מסדר את זה?
כנראה יש לך בעיה באינטרנט,נסה לנתק את הראוטר ולחבר אותו
אוף התלחתי לסדר את זה אבל עכשיו נשארו לי עדיין כל הדקים שהיו לי והם מופיעים בעריכת דק אבל בדואל רום הם לא ויש לי רק וואטץ
זה בגלל ששינו את הבאן ליסט אם הדק שלך תואמת את הבאן ליסט הנוכחית פשוט תלחץ על Save ואז אתה תוכל לשחק איתה
אני לא מבין איך להשתמש במשחק..
כלום לא פועל
[B][SIZE=3][COLOR=red]הודעה חשובה:[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=#ff0000]תשכחו מ-DarknessAngel קיבל באן,מעכשיו אם מישהו קובע איתי בדואל שלא יחכה ל-DarknessAngel אלא ל-Yumi Omer[/COLOR][/SIZE][/B]
חחחחחחחחחחחחחח למה קיבלת באן?
עזוב סיפור ארוך מאוד
מישהו רוצה דואל?
אבל אני רוצה אחד טוב,לא אחד מהיר
אני יודע שאני כבר רשום באנשי קשר, אבל זה המשתמש של אח שלי, את המשתמש הזה (פה בפורום) הוא נתן לי. אני נרשם לדף הקשר עם המשתמש שלי
כינוי:PizzaBlaster
שם: זיו
שם במשחק: ziviop
תדירות: די גבוהה, אני חושב.
יש לי שאלה: עכשיו לפני עשר דקות הייתי בדואל, ואז קיבלתי מין פופ-אפ של המשחק והיה כתוב ככה:
enable to contact server. מישהו יודע מה הבעיה? כי יש לי אינטנט, עובדה שאני כותב פה עכשיו את ההודעה הזאת.
ד"א, עכשיו כל פעם שאני נכנס ההודעה מופיעה לי באמצע הסרטון פתיחה (אם אני מעביר אותו זה נתקע לי) וכשאני לוחץ אנטר אחרי השם משתמש וסיסמא...
כינוי: uzumaki naruto
שם: עידן
שם במשחק: idan418
תדירות: בינתיים גבוהה..
מי רוצה דואל?
ניצחתי דינו ראביט שהביא לי 2 לאגיה עם הברן שלי, רק אומר.
ניגד לי ג'אר כי פחד שאשלוף משהו טוב היו לו רק 900 חיים או פחות, ואז גילה שההפוך השני מביא לי תדואל.
*מנקה את האבק מהנושא הישן הזה*
מור,היה דואל טוב,דארקסייבר-דרגוניטי זה שילוב מעולה!
במיוחד עם השילוב של כאוס הרוח-אופל שדפק לך את כל הדואל
[QUOTE=Kaiser;1309375]*מנקה את האבק מהנושא הישן הזה*
מור,היה דואל טוב,דארקסייבר-דרגוניטי זה שילוב מעולה!
במיוחד עם השילוב של כאוס הרוח-אופל שדפק לך את כל הדואל[/QUOTE]
חחחחח כן באמת דואל טוב בנית דק מקורית ומרשימה ברצינות
אני אסביר לך למה אני מוותר על הקריין כאוס
אז ככה עזוב את זה שאני צריך שליפה ספציפית...נניח שקיבלתי קלפים טובים כמו הBLS שהיה לי
אם הם נדפקים אין בדק הזאת גיבוי מבין? ז"א שהם הלך לי הkey card ואין לי שליפה משהו אז הפסדתי ב110%
בדקי כאוס אני מעדיף או דרגון כאוס או פייפר כאוס או לייטסוורן כאוס [שכחתי איך קוראים לזה טווינלייט או משהו כזה]
אבל יש רגעים שחשבתי שאני הולך להפסיד