-
תומאס-''תומאס וצ'יצ'אר לבמה'' אתה שומע לפתע את הכרוז (אני יודעת שרשמתי צ'ימצ'אר לא נכון אין לי כח לתקן) אתה עולה לבמה ואתה מגלה שאתה מתחרה מול ילד ושמו קופ, קופ מוציא ליפיאון מהפוקדור וסביב ליפיאון מסתחררים פרחים ורודים אשר משווים לו מראה מדהים, סביב צ'מצ'אר מסתובבות להבות קטנות אדר משוות לו גם מראה נפלא והקרב מתחיל ''ליפיאון עלים קומים'' אתה שומע את קופ אונר
מרקוס-מאיה מושכת בכתפיה ומתיישבת שוב, אתם הולכים לישון מפני שכבר מאוחר ואתם קמים בבוקר וישר הולכים לתחרות, אתה מגלה שאתה עולה ראשון, אתה מוציא את מאיה מהפוקדור כאשר לבבות מסתובבים סביבה והיא מחכה להוראות שלך (זה שלב ראשון אתה לא מתחרה נגד מישו אלה צריך להשתמש במתקפות שיגרמו למאיה להראות יפה וחזקה
)
-
[QUOTE=ttrrtte;1271712]תומאס-''תומאס וצ'יצ'אר לבמה'' אתה שומע לפתע את הכרוז (אני יודעת שרשמתי צ'ימצ'אר לא נכון אין לי כח לתקן) אתה עולה לבמה ואתה מגלה שאתה מתחרה מול ילד ושמו קופ, קופ מוציא ליפיאון מהפוקדור וסביב ליפיאון מסתחררים פרחים ורודים אשר משווים לו מראה מדהים, סביב צ'מצ'אר מסתובבות להבות קטנות אדר משוות לו גם מראה נפלא והקרב מתחיל ''ליפיאון עלים קומים'' אתה שומע את קופ אונר
מרקוס-מאיה מושכת בכתפיה ומתיישבת שוב, אתם הולכים לישון מפני שכבר מאוחר ואתם קמים בבוקר וישר הולכים לתחרות, אתה מגלה שאתה עולה ראשון, אתה מוציא את מאיה מהפוקדור כאשר לבבות מסתובבים סביבה והיא מחכה להוראות שלך (זה שלב ראשון אתה לא מתחרה נגד מישו אלה צריך להשתמש במתקפות שיגרמו למאיה להראות יפה וחזקה
)[/QUOTE]
"טוב אממ... תסתחררי עם אבקת שינה וקרן סולארית בזמן שאת מעיפה אותה עם עלים קסומים ותנפצי את הלבבו ברכות ועדינות" אומר באלתור.
-
מרקוס- מאיה מסתחררת עם אבקת שינה וקרן סולרית, האבקה מוארת באור הקרן סולארית והופחת לנוצצים כאשר מותכת בידי הקרן, את הנוצצים שנוצרו היא מעיפה עםם עלים קגסומים ואז את הלבבות העדיין משוטטים סביבה היא מנפצת הצותאה היא קרעים אדומים ויפים הנראים כעלי כותרת ונוצצים אשר נופלים עליה ועל כל הבימה מכל עבר ומשווים לה מראה מדהים.
השופטים-
האחות ג'וי-''מדהים, פשוט אין לי מילים''
ראש העיר-''וואוו, כזה יופי לא ראיתי מזמן''
ראש התחרות מר קונטססטה-''פשוט מדהים רואים שהדירלינג שלך מיוחדת מאוד''
אתה מחכה לתוצאות ומגלה שערת לסיביבוב השני, קוראים לך לעלות ואתה מגלה שאתה מתמודד מול אישה ששמה הוא סיביליה, סיבילה מוציאה ....דירלינג! במשתמש הפעמון לתחילת הקרב סיביליה אומרת''דירלינג עלי תער על דירלינג!''
-
[QUOTE=ttrrtte;1271719]מרקוס- מאיה מסתחררת עם אבקת שינה וקרן סולרית, האבקה מוארת באור הקרן סולארית והופחת לנוצצים כאשר מותכת בידי הקרן, את הנוצצים שנוצרו היא מעיפה עםם עלים קגסומים ואז את הלבבות העדיין משוטטים סביבה היא מנפצת הצותאה היא קרעים אדומים ויפים הנראים כעלי כותרת ונוצצים אשר נופלים עליה ועל כל הבימה מכל עבר ומשווים לה מראה מדהים.
השופטים-
האחות ג'וי-''מדהים, פשוט אין לי מילים''
ראש העיר-''וואוו, כזה יופי לא ראיתי מזמן''
ראש התחרות מר קונטססטה-''פשוט מדהים רואים שהדירלינג שלך מיוחדת מאוד''
אתה מחכה לתוצאות ומגלה שערת לסיביבוב השני, קוראים לך לעלות ואתה מגלה שאתה מתמודד מול אישה ששמה הוא סיביליה, סיבילה מוציאה ....דירלינג! במשתמש הפעמון לתחילת הקרב סיביליה אומרת''דירלינג עלי תער על דירלינג!''[/QUOTE]
"עלי תער עם אבקת שינה" אומר ואחשוב:"עלי התער ישלחו את אבקת השינה על דירלינג ויפגע בו כמוהו".
-
מרקוס-''יש לי שם'' אומרת מאיה בלחש מבין שיניה, היא משתמשת בעלי תער מצופים אבקת שינה אשר מסיטים את עלי התער של דירלינג ופוגעים בוא, דירלינג נרדם והאחות ג'וי אומרת מהצד ''מהללך מדהים'', מאיה, על דעת עצמה משתמשת בעלים רסומים אשר מעלפים מיד את דירלינג, ''המנצח הוא מרקוס'' אומר הכרוז של הקרב ומאיה מאושרת מן העניין ולוחשת לך באוזן ''שבועיים בלי פוקדור אל תשכח''
-
[QUOTE=ttrrtte;1271712]תומאס-''תומאס וצ'יצ'אר לבמה'' אתה שומע לפתע את הכרוז (אני יודעת שרשמתי צ'ימצ'אר לא נכון אין לי כח לתקן) אתה עולה לבמה ואתה מגלה שאתה מתחרה מול ילד ושמו קופ, קופ מוציא ליפיאון מהפוקדור וסביב ליפיאון מסתחררים פרחים ורודים אשר משווים לו מראה מדהים, סביב צ'מצ'אר מסתובבות להבות קטנות אדר משוות לו גם מראה נפלא והקרב מתחיל ''ליפיאון עלים קומים'' אתה שומע את קופ אונר
)[/QUOTE]
"צ'ימצ'אר תוסיף לסופת המטאורים להביור כדי להעצים את המכה ."
-
תומאס-צ'ימצ'אר משתמש בסופת מטאורים חזקה במיוחד אשר שורפת את עלי התער ופוגעת קשה בליפיאון, ''ליפיאון, התאוששותת'' ליפיאון נרדם ואתה מבין שהוא מחדש כוחות אך בינתיים חשוף למתקפות
-
[QUOTE=ttrrtte;1271726]מרקוס-''יש לי שם'' אומרת מאיה בלחש מבין שיניה, היא משתמשת בעלי תער מצופים אבקת שינה אשר מסיטים את עלי התער של דירלינג ופוגעים בוא, דירלינג נרדם והאחות ג'וי אומרת מהצד ''מהללך מדהים'', מאיה, על דעת עצמה משתמשת בעלים רסומים אשר מעלפים מיד את דירלינג, ''המנצח הוא מרקוס'' אומר הכרוז של הקרב ומאיה מאושרת מן העניין ולוחשת לך באוזן ''שבועיים בלי פוקדור אל תשכח''[/QUOTE]
"טוב אבל אל תעזבי אותי אפשר אותך לתחרוית הבאות?" אומר ברצינות.
-
[QUOTE=ttrrtte;1271667]ג'ינה-''טום, אני מאמן פוקימונים ראיתי את כל הקרב תפיסה יפה'' , ''תודה'' את אומרת, ''רוצה להיות שותפים? אני ממש רוצה שותפה למסע שלי.'' אומר טום בבישנות[/QUOTE]
"אוקיי" אגיד בבישנות "איזה פוקימונים יש לך?" ארם את צ'ארי.
-
[QUOTE=ttrrtte;1271733]תומאס-צ'ימצ'אר משתמש בסופת מטאורים חזקה במיוחד אשר שורפת את עלי התער ופוגעת קשה בליפיאון, ''ליפיאון, התאוששותת'' ליפיאון נרדם ואתה מבין שהוא מחדש כוחות אך בינתיים חשוף למתקפות[/QUOTE]
"צ'ימצ'אר עוד פעם אפילו יותר חזק כדי לגמור אותו."
-
מרקוס-''אה.... אתה ממש רוצה שאהיה הפוקימון שלך אה?'' אומרת מאיה בזעף... ''אנחנו נראה'' היא אומרת, ואתם נכנסים לקרב הבא (הגמר), אתה מתמודד מול ילד ושמו גיא, גיא מוציא אמבריאון ברגע שנשמע הפעמון אומר גיא ''אמבריאון כדור צל עכשיו!''
ג'ינה-''לא הרבה, באלבאזור ופיקאצ'ו'' הוא עונה לך, טום ואת הולכים יחד ומדברים אחד עם הדני על עברכםשלפתע טום אומר ''תראי!'' את מסתכלת לכיוון עליו הוא מורה ורואה את העיר הראשונה לפנייך!
תומאס-צ'מצ'אר שהתחיל להתעיייף מעט מן השימוש במתקפה החזקה השתמש בא שוב, ליפיאון אשר עדיין היה שרוי בשינה נפגע בחוזקה מן המתקפה, עשן נראה בכל מקום וצרחות מהיושבים בקהל נשמעו בכל פינה, ''והמנצח הוא..'' נשמע קול הכרוז אשר ניסה להתגבר על הרעש, העשן התפזר והכרוז השלים את משפטו ''מרקוס'' לפניך עמד צ'מצ'אר רוכן מעל ליפיון המאולף
הגישו לך את סרט התחרות ו...מזל טוב!
-
[QUOTE=ttrrtte;1271747]
תומאס-צ'מצ'אר שהתחיל להתעיייף מעט מן השימוש במתקפה החזקה השתמש בא שוב, ליפיאון אשר עדיין היה שרוי בשינה נפגע בחוזקה מן המתקפה, עשן נראה בכל מקום וצרחות מהיושבים בקהל נשמעו בכל פינה, ''והמנצח הוא..'' נשמע קול הכרוז אשר ניסה להתגבר על הרעש, העשן התפזר והכרוז השלים את משפטו ''תומאס'' לפניך עמד צ'מצ'אר רוכן מעל ליפיון המאולף
הגישו לך את סרט התחרות ו...מזל טוב![/QUOTE]
"תודה תודה לכם" אני עוזב את התחרות ומחפש פוקימונים נוספים
-
[QUOTE=ttrrtte;1271747]ג'ינה-''לא הרבה, באלבאזור ופיקאצ'ו'' הוא עונה לך, טום ואת הולכים יחד ומדברים אחד עם הדני על עברכםשלפתע טום אומר ''תראי!'' את מסתכלת לכיוון עליו הוא מורה ורואה את העיר הראשונה לפנייך!
[/QUOTE]
"וואו, טום, בוא נרוץ לשם!" אגיד בהתפעלות. אני לא מתרגשת מהעיר עצמה אלא מהתחושה של תחילת המסע הרציני.
-
[QUOTE=ttrrtte;1271383]
ג'ק-אמברלוקס לא מגיב, הוא עומד מוכן להתקפה אך כאשר היא לא מגיע הוא אומר ''אמבר, אמבר לקס'' הוא מניף את זנבו מלע ומתחיל ללכת כאשר גבו אלייך בשחצנות חזרה אל תוך המקום ממנו בא, ''תברח..תברח... ''אומרת שליו או זואי בצחקוק
[/QUOTE]
"תשתקי... זואי!" אומר לשליו. 'זה הזמן' אחשוב לעצמי בזדוניות "הרקרוס עכשיו מתקפת קרן!!" אומר להרקרוס.
-
[QUOTE=ttrrtte;1271747]מרקוס-''אה.... אתה ממש רוצה שאהיה הפוקימון שלך אה?'' אומרת מאיה בזעף... ''אנחנו נראה'' היא אומרת, ואתם נכנסים לקרב הבא (הגמר), אתה מתמודד מול ילד ושמו גיא, גיא מוציא אמבריאון ברגע שנשמע הפעמון אומר גיא ''אמבריאון כדור צל עכשיו!''
ג'ינה-''לא הרבה, באלבאזור ופיקאצ'ו'' הוא עונה לך, טום ואת הולכים יחד ומדברים אחד עם הדני על עברכםשלפתע טום אומר ''תראי!'' את מסתכלת לכיוון עליו הוא מורה ורואה את העיר הראשונה לפנייך!
תומאס-צ'מצ'אר שהתחיל להתעיייף מעט מן השימוש במתקפה החזקה השתמש בא שוב, ליפיאון אשר עדיין היה שרוי בשינה נפגע בחוזקה מן המתקפה, עשן נראה בכל מקום וצרחות מהיושבים בקהל נשמעו בכל פינה, ''והמנצח הוא..'' נשמע קול הכרוז אשר ניסה להתגבר על הרעש, העשן התפזר והכרוז השלים את משפטו ''מרקוס'' לפניך עמד צ'מצ'אר רוכן מעל ליפיון המאולף
הגישו לך את סרט התחרות ו...מזל טוב![/QUOTE]
"עלים קסומים עם קרן סולארית ואבקת שינה לכל מקום" אומר בדאגה.