-
[QUOTE=r03e;1288578]"וואוו מענין מי זאת הציפור הזו" אומר בהתרגשות בזמן שאגע בתמונה "מדהים"אומר עדיין מתפעל "למי שצייר את התמונה הזו היה הרבה כישרון" ואני שם לב לכל פרט קטן בציפור "זה כאילו שהציפור נמצאת בתוך הסלע" אומר בהארה פתאומית[/QUOTE]
אמילי אומרת לך להרכיב מהאבנים הזוהרות את ההמשך ואתה רואה שהיא משתנה עוד ועוד.
-
[QUOTE=Diamondes;1288579]אמילי אומרת לך להרכיב מהאבנים הזוהרות את ההמשך ואתה רואה שהיא משתנה עוד ועוד.[/QUOTE]
אני מנסה להרכיב את המשך הציפור עדיין מוקסם מהיופי כנף לכנף ראש לראש וגוף לגוף
-
[QUOTE=r03e;1288608]אני מנסה להרכיב את המשך הציפור עדיין מוקסם מהיופי כנף לכנף ראש לראש וגוף לגוף[/QUOTE]
אתה מרכיב את הציפור ורואה הבזק אור ענקי שבתוכו בן אדם!.
-
[QUOTE=Diamondes;1288618]אתה מרכיב את הציפור ורואה הבזק אור ענקי שבתוכו בן אדם!.[/QUOTE]
"מי זה" אומר ביראה והתפעלות "ומה הוא עושה בתוך האבן שבתוך הציפור" אומר בבילבול "מעניין" אמלמל לעצמי בשקט "מה את יודעת על זה אמילי?" אשאל אותה
-
[QUOTE=r03e;1288622]"מי זה" אומר ביראה והתפעלות "ומה הוא עושה בתוך האבן שבתוך הציפור" אומר בבילבול "מעניין" אמלמל לעצמי בשקט "מה את יודעת על זה אמילי?" אשאל אותה[/QUOTE]
אמילי אומרת שלפני המון שנים פוקימון אחד זרע הרס וחתמו אותו אבל הוא חתם באותו כוח עוד בנאדם ואז אתה רואה ציפור כחולה-סגולה-ירוקה-כתומה ועליה אנשים עטופי שריון וסוג של מלכה שלהם שכולם בעצם מחוברים אל הפוקימון.
-
[QUOTE=Diamondes;1288626]אמילי אומרת שלפני המון שנים פוקימון אחד זרע הרס וחתמו אותו אבל הוא חתם באותו כוח עוד בנאדם ואז אתה רואה ציפור כחולה-סגולה-ירוקה-כתומה ועליה אנשים עטופי שריון וסוג של מלכה שלהם שכולם בעצם מחוברים אל הפוקימון.[/QUOTE]
"מי אתם"אשאל בסקרנות וחשדנות "ומה אתם עושים פה" אומר בזמן שאסתכל על הציפור ועל האנשים בכדי לקבל עוד פרטים עליהם ומאיפה באו. ואז אסתכל על אמילי כדי לראות עם היא מפחדת
-
[QUOTE=r03e;1288633]"מי אתם"אשאל בסקרנות וחשדנות "ומה אתם עושים פה" אומר בזמן שאסתכל על הציפור ועל האנשים בכדי לקבל עוד פרטים עליהם ומאיפה באו. ואז אסתכל על אמילי כדי לראות עם היא מפחדת[/QUOTE]
האנשים אומרים שהם חיל הפוקימונים הקדום של אוריה.
-
[QUOTE=Diamondes;1288634]האנשים אומרים שהם חיל הפוקימונים הקדום של אוריה.[/QUOTE]
"חיל הפוקימונים הקדום של אוריה?" אשאל אותם "מה זה? ולמה אתם פה עדיין לא עניתם לי ואני עדיין מחכה לתשובה" אומר בקוצר רוח
-
[QUOTE=r03e;1288640]"חיל הפוקימונים הקדום של אוריה?" אשאל אותם "מה זה? ולמה אתם פה עדיין לא עניתם לי ואני עדיין מחכה לתשובה" אומר בקוצר רוח[/QUOTE]
האנשים עונים "חתמו אותנו יחד עם הפוקימון הזה ואנחנו הצי המלכותי של הארץ אוריה".
-
[QUOTE=Diamondes;1288372]הבחורה מנשקת אותך ואומרת שהיא אוהבת שמנים ואז אתה הופך לשמן מאוד קצת יותר מקודם אפילו והיא מתאהבת בך עד שאתה תופס לאבדיסק ורואה המבורגרר ענק.(תמרח).[/QUOTE]
מה הבחורה הזאת עושה?!" אני שואל בקול ומתגלגל מהמקום.
-
[QUOTE=Diamondes;1288644]האנשים עונים "חתמו אותנו יחד עם הפוקימון הזה ואנחנו הצי המלכותי של הארץ אוריה".[/QUOTE]
"אבל איזה פוקימון" אשאל בבילבול "כי אני רואה שהצפור הזאת יכולה לזוז ועם כך אז השאלה שלי עדיין בתוקף: מה אתם עושים כאן???!!!" אשאל בכעס
-
[QUOTE=Master Po;1288645]מה הבחורה הזאת עושה?!" אני שואל בקול ומתגלגל מהמקום.[/QUOTE]
הלאבדיסק חוזר למים והנערה מעיפה אותך מהסירה אבל אתה צף.
[QUOTE=r03e;1288652]"אבל איזה פוקימון" אשאל בבילבול "כי אני רואה שהצפור הזאת יכולה לזוז ועם כך אז השאלה שלי עדיין בתוקף: מה אתם עושים כאן???!!!" אשאל בכעס[/QUOTE]
הם עונים "הציפור הזאת שנקראת וינגדון ואתה שיחררת אותנו אז קח" אתה רואה שהם נותנים לאמילי אבן כחולה שמרפה אותה ואז רואה שהם עפים אל הר געש.
-
[QUOTE=Diamondes;1288658]
הם עונים "הציפור הזאת שנקראת וינגדון ואתה שיחררת אותנו אז קח" אתה רואה שהם נותנים לאמילי אבן כחולה שמרפה אותה ואז רואה שהם עפים אל הר געש.[/QUOTE]
"הר געש גדול" אומר בהתרגשות "אני רוצה לתפןס פוקימון אש כולשהו אז נראה לי שנלך לשם" אומר ואתחיל ללכת לכיוון הר הגעש
-
[QUOTE=r03e;1288683]"הר געש גדול" אומר בהתרגשות "אני רוצה לתפןס פוקימון אש כולשהו אז נראה לי שנלך לשם" אומר ואתחיל ללכת לכיוון הר הגעש[/QUOTE]
אתה הולך אל הר הגעש ורואה מטאור מגיע אליך.
-
[QUOTE=Diamondes;1288701]אתה הולך אל הר הגעש ורואה מטאור מגיע אליך.[/QUOTE]
"וואו הוא גדול המטאור הזה" אומר לעצמי ואוציא את גארצ'ומפ "תשתמש במטאור דרקון על המטאור הזה ותסתי אותו מכדור הארץ מהר לפני שיגיע לפה" אומר לגארצ'ומפ במהירות ובבהילות אך מבנחרצות ונחישות