מה קורה עומר, יש חדש?
אבי, אני אוהד רומא,חשבתי שהכינוי החדש שלי מסגיר את זה..
Printable View
מה קורה עומר, יש חדש?
אבי, אני אוהד רומא,חשבתי שהכינוי החדש שלי מסגיר את זה..
[quote=Cool Nick;1292718]נו ריאל אהדת גם קודם.. אבל ממזמן לא דיברתי עם מישהו בפורום על ריאל /=
טל, אני הולך לאכול. אחר כך Xd[/quote]
אהדתי בגלל השנאה לבארסה, עכשיו לגמרי.
אה יפה, מה חדש משה?.
מוזר...רשום לי במשוב שני אי הכנת ש.ב באנגלית
וכן הכנתי..:\
[QUOTE=Responsible;1292720]אהדתי בגלל השנאה לבארסה, עכשיו לגמרי.
אה יפה, מה חדש משה?.[/QUOTE]
חיים :)
אהמ.. לא הרבה, מה איתך?
[quote=CAESAR OF ROME;1292722]חיים :)
אהמ.. לא הרבה, מה איתך?[/quote]
גם :),
היום ליגת אלופות :).
אבא שלי משתחרר מחר :)
מזל טוב
[QUOTE=Responsible;1292724]גם :),
היום ליגת אלופות :).[/QUOTE]
אחלה.
כן באיירן נגד באזל ואינטר נגד מארסיי, אם אתה שואל אותי מתחו את שמינית הגמר יותר מדי זה כבר מוגזם מדי..
[quote=CAESAR OF ROME;1292727]אחלה.
כן באיירן נגד באזל ואינטר נגד מארסיי, אם אתה שואל אותי מתחו את שמינית הגמר יותר מדי זה כבר מוגזם מדי..[/quote]
כע,
אני מקווה שבאיירן ואינטר יודחו, אני מקווה שמחר ננצח את צסק"א וצ'לסי את נאפולי (עדיין יש לי אהבה קטנה לצ'לסי).
[QUOTE=Responsible;1292728]כע,
אני מקווה שבאיירן ואינטר יודחו, אני מקווה שמחר ננצח את צסק"א וצ'לסי את נאפולי (עדיין יש לי אהבה קטנה לצ'לסי).[/QUOTE]
אני מקווה שאינטר ונאפולי יעפילו לרבע, כי זה טוב לרומא ולכדורגל האיטלקי כי אני אוהד של רומא ונבחרת איטליה.
[QUOTE=Master Po;1292678]אני, מה קרה?[/QUOTE]
איפה לעזאזל כפתור הR3?!?!?!?!?!
[QUOTE=Cool Nick;1292695]מגל, אני מבין בפלייסטיישן, למרות שה- dragon ball ultimate budokai 2 שלי הוא הדבר היחיד שעובד אצלי ועכשיו גם הוא לא XD
יש לו אותו מכשהייתי קטן P:[/QUOTE]
אני משחק בdragon ball budokai tencihi 3
P:
איפה כפתור הR3?!?! אני צריך אותי כדי להגיע לצורה הבאה (למרות שאני יכול פשוט לבחור אותה מההתחלה, אבל זה לא עובד בסטורי S: )
[QUOTE=ttrrtte;1292714]דבר ראשון-
[SIZE="6"]יאי! קיבלתי 86 במדעים, כמעט כולם נכשלו בזה-אני גאהP:[/SIZE]
שנית-עומר, תשרדרP:[/QUOTE]
את ראית יותר מדי צבי הנינג'ה :oing:
[quote=CAESAR OF ROME;1292729]אני מקווה שאינטר ונאפולי יעפילו לרבע, כי זה טוב לרומא ולכדורגל האיטלקי כי אני אוהד של רומא ונבחרת איטליה.[/quote]
אני אוהב גם את נאפולי, לא אבכה אם נאפולי תעלה, אבל אינטר אני אשמח שתודח, כך נוכל להתמודד עם קבוצות חלשות יותר כמו באזל ואפועל ברבע. אבל עדיין לא עלינו, נקווה מחר (ריאל) שנעלה.
[B][SIZE=5]הנה הסיבה שיוגי הו זקסל באנגלית זה ח*א גדול:[/SIZE][/B]
[B][SIZE=5][URL="http://images.wikia.com/yugioh/images/2/2c/Kite_img.jpg"][IMG]http://images4.wikia.nocookie.net/__cb20110708092352/yugioh/images/thumb/2/2c/Kite_img.jpg/300px-Kite_img.jpg[/IMG][/URL][/SIZE][/B]
[B][SIZE=5]ביפנית קאיטו,באנגלית [COLOR=red]קייט[/COLOR]![/SIZE][/B]
[B][SIZE=5]WTF!!![/SIZE][/B]
מישהו מעניין?
אתה המקורי [נדב] או תומר?