-
יש לי רעיון אייל,אולי במקום לעבוד על מת''ים שהסיכויים שלהם להצליח* מאוד נמוכים או לדווח סתם,אולי [B][COLOR=red]תנסה למצוא את מור וזיו ולקבוע איתם קרב[/COLOR][/B]? מה אתה חושב על הרעיון הזה
הצלחה של מ''ת=הגעה לסיומו ומעט מאוד משחקים אם בכלל הגיעו לשלב הזה
-
[QUOTE=Kaiser;1309155] יש לי רעיון אייל,אולי במקום לעבוד על מת''ים שהסיכויים שלהם להצליח* מאוד נמוכים או לדווח סתם,אולי [B][COLOR=red]תנסה למצוא את מור וזיו ולקבוע איתם קרב[/COLOR][/B]? מה אתה חושב על הרעיון הזה
הצלחה של מ''ת=הגעה לסיומו ומעט מאוד משחקים אם בכלל הגיעו לשלב הזה [/QUOTE]
אני קבעתי איתם עכשו ואני לא מדווח סתם, הסיכויים של המ"תים שלי להצליח הם לא נמוכים מאוד ותיזהר(לא ממני)
-
סתכל בשורה האחרונה מה זה 'הצלחה של מ''ת' ואז תגיד לי אם זה נמוך או לא
-
[QUOTE=Kaiser;1309158]סתכל בשורה האחרונה מה זה 'הצלחה של מ''ת' ואז תגיד לי אם זה נמוך או לא[/QUOTE]
הסתכלתי וזה לא נמוך באמת
-
[quote=monster;1309145][URL="http://www.youtube.com/watch?v=ae3hJcR0kAY&feature=related"]חח איזה קטע הזוי[/URL]- לא הבנתי מה הקטע שהם דחפו פאוור רינג'רס במצע הקטע?XD.[/quote]
לא ראיתי איפה בדיוק הפאווריינג'רס, אבל גם בלעדיהם זה הזוי Xddd
-
אז זה הולך להיות מ''ת לא בדיוק מוצלח אם הוא הולך להגיע לסיום ממש מהר.
זה כאילו לעשות מ''ת על פוקימון שמתחיל בסוף התג השמיני והמטרה היא לנצח בליגה
ויש לי תיקון קטן:סיומו או לקראת סיום,ממש בשלבים האחרונים הוא נסגר.
ניקח לדוגמא פוקימון,המטרה היא לסיים את הליגה הצלחה והמ''ת נסגר ממש באליט פור השלישי או בטופ 8 [תלוי איזה סגנון ליגה יש,אנימה או משחקים]
-
[QUOTE=Kaiser;1309161]אז זה הולך להיות מ''ת לא בדיוק מוצלח אם הוא הולך להגיע לסיום ממש מהר.
זה כאילו לעשות מ''ת על פוקימון שמתחיל בסוף התג השמיני והמטרה היא לנצח בליגה
ויש לי תיקון קטן:סיומו או לקראת סיום,ממש בשלבים האחרונים הוא נסגר.
ניקח לדוגמא פוקימון,המטרה היא לסיים את הליגה הצלחה והמ''ת נסגר ממש באליט פור השלישי או בטופ 8 [תלוי איזה סגנון ליגה יש,אנימה או משחקים][/QUOTE]
אז בינוניים
-
[quote=הנואש לווינר;1309148]Lol בחיים לא קיבלתי באן, לעומתך..
אני אומר הרבה Lol..
שחר יא נסיך אני סוגד לך. (ניתן לך להנות מהכינוי שלך Lol)[/quote]
כן קיבלת באן P:
בטעות נתתי לך באן במקום ווינר לדקה חח.. אבל פספסת את הרגע המרגש
-
[QUOTE=~Donphan~;1309163]כן קיבלת באן P:
בטעות נתתי לך באן במקום ווינר לדקה חח.. אבל פספסת את הרגע המרגש[/QUOTE]
אולי תתן לעומר באן בזמן שהוא בצימר? P:
-
לא..
חחחחח איזה מגניב הכוח שלי אצל מאי, ציירתי פצצה, היא נוצרה באמיתי וזרקתי אותה מהחלון P:
ואז כל התלמידים נלחצו
-
[QUOTE=~Donphan~;1309160]לא ראיתי איפה בדיוק הפאווריינג'רס, אבל גם בלעדיהם זה הזוי Xddd[/QUOTE]
יש בדקה כולשהייא תשיר של הפאוור רינג'רס.
-
-
[QUOTE=~Donphan~;1309165]לא..
חחחחח איזה מגניב הכוח שלי אצל מאי, ציירתי פצצה, היא נוצרה באמיתי וזרקתי אותה מהחלון P:
ואז כל התלמידים נלחצו[/QUOTE]
ממי צריך לבקש אישור לעוד פעילות חת"ם?(כמו ליגת חת"ם והישרדות חת"ם)
-
כמו מ''ת,מאביזי,אבל פרסים זה בדר''כ מפקחים
-
[quote=ワンピース;1309167]גאנטז = פורנו[/quote]
עכשיו גילת זאתxd?