אני שונא את זה,וזה בן,טיפה מפגר,אבל בן
ושוב,אני לא סובל וואן פיס
Printable View
אני שונא את זה,וזה בן,טיפה מפגר,אבל בן
ושוב,אני לא סובל וואן פיס
[quote=monster;1315688]איפה לופי,קיד?נארוטו?
מה התמונה אמורה להגיד? אני לא מכיר רק את הבחור/ה שמצד ימין ליוקי-אני די בטוח שהדמות מואנגראד.[/quote]
לופי השמעקסי, אני אתה ומגל מקימים קבוצת סגידה לOP רוצה?
איזה טמבל אני, גיליתי איך גוד אנל נראה XD [אח שלי הקטן (בן 5) גם רואה איתי מדי פעם והוא משחק איתי בזה.. חיפשתי פרי לאגיה של חשמל אם יש כזה בשביל אחת הדמויות שהמצאנו וגיליתי שאנל משתמש בו XDDDDDDDD אבל לא נורא עוד איזה 2 פרקים אני מגיע לפרק שאנל מופיע אז זה לא יהרוס לי כלום D=]
[QUOTE=♣Gogeta ssj4♣;1315692]הטופ 10 דמויות אנימה שלי בחתימה~[/QUOTE]
במקום יוני שירושי עדיפה.
[QUOTE=Chopper;1315697]לופי השמעקסי, אני אתה ומגל מקימים קבוצת סגידה לOP רוצה?
איזה טמבל אני, גיליתי איך גוד אנל נראה XD [אח שלי הקטן (בן 5) גם רואה איתי מדי פעם והוא משחק איתי בזה.. חיפשתי פרי לאגיה של חשמל אם יש כזה בשביל אחת הדמויות שהמצאנו וגיליתי שאנל משתמש בו XDDDDDDDD אבל לא נורא עוד איזה 2 פרקים אני מגיע לפרק שאנל מופיע אז זה לא יהרוס לי כלום D=][/QUOTE]
קיד יותר שעמקסי מלופי הטמבל. רוצה לדעת איך מביסים את אנל? אנל אחת הדמויות החזקות.
תקים.
[QUOTE=Kaiser;1315696]אני שונא את זה,וזה בן,טיפה מפגר,אבל בן
ושוב,אני לא סובל וואן פיס[/QUOTE]
משפט שאמת כרגע לא הגינוי.
תקשיב ליאור,לא כל אחד בעולם אוהב וואן פיס,אני אחד מהם
יש לי ניחוש
אם אנל הוא חשמל ולופי הוא גומי, אז החשמל לא יעבוד על הגומי [שהוא חומר מבודד]
ולכן אנל יהיה חסר אונים, כמו שקרוקודייל היה כשלופי השתמש במים.
אני צודק?
ומי זה קיד?
גם אני,סדרה די דבילית(ואת זה אומר מישהו שאחד מהסדרות האהובות עליו היא עם חרק שנפתח לחרק קטן יותר)
וואן פיס זה גאוני אם אתם לא מבינים את זה אתם טפשים.
ועומר לא אמרתי שכל אחד בעולם חייב לאהוב את וואן פיס.
אז אתה קורא לי טיפש?
לא, אבל תפסיק להגיד כל רגע "אני שונא וואן פיס אני שונא וואן פיס"
ואל תחפש ריבים, זה לא יועיל לאף אחד מאיתנו באף דרך
[QUOTE=מאסטר ליאון;1315704]גם אני,סדרה די דבילית(ואת זה אומר מישהו שאחד מהסדרות האהובות עליו היא עם חרק שנפתח לחרק קטן יותר)[/QUOTE]
הי לא להעליב את גודה.
[QUOTE=Chopper;1315702]יש לי ניחוש
אם אנל הוא חשמל ולופי הוא גומי, אז החשמל לא יעבוד על הגומי [שהוא חומר מבודד]
ולכן אנל יהיה חסר אונים, כמו שקרוקודייל היה כשלופי השתמש במים.
אני צודק?
ומי זה קיד?[/QUOTE]
חח אתה צודק ככה הוא יביס את אנל.
קיד פיראט שיופיע בפרק 392 באנימה.
[QUOTE=Kaiser;1315700]תקשיב ליאור,לא כל אחד בעולם אוהב וואן פיס,אני אחד מהם[/QUOTE]
מוזר מאוד.
אני פירסמתי את זה הטופ 15 שלי בלי דמויות מוואן פיס,ליאור שאל אותי למה לא שמתי שתי דמויות מוואן פיס,אמרתי שאני שונא את זה ואתם יצאתם עליי.
[quote=monster;1315710]הי לא להעליב את גודה.
חח אתה צודק ככה הוא יביס את אנל.
קיד פיראט שיופיע בפרק 392 באנימה.
מוזר מאוד.[/quote]
חחח אהבתי "גודה" [כתבת את זה בכוונה ככה?]
אני גאון אני D=
חחח אני דיי רחוק מזה
[QUOTE=Kaiser;1315711]אני פירסמתי את זה הטופ 15 שלי בלי דמויות מוואן פיס,ליאור שאל אותי למה לא שמתי שתי דמויות מוואן פיס,אמרתי שאני שונא את זה ואתם יצאתם עליי.[/QUOTE]
לא יצאתי עליך. זכותך לא לאהוב את וואן פיס- פשוט אתה הראשון ששמעתי שאומר שהוא לא אוהב וואן פיס.
טוב נפסיק תריב כל אחד שיואהב מה שבא לו.
דניס,כע גודה האהלואים שליXD
[quote=Kaiser;1315711]אני פירסמתי את זה הטופ 15 שלי בלי דמויות מוואן פיס,ליאור שאל אותי למה לא שמתי שתי דמויות מוואן פיס,אמרתי שאני שונא את זה ואתם יצאתם עליי.[/quote]
אמרתי את זה בכלל לליאון שאמר שוואן פיס זה דבילי [לפחות ככה הבנתי מהתגובה שלו]
-.-"
ליאור,עכשיו אני קולט שואנגארד זה אחת האנימות היחידות שיש כמה בפורום שרואים\ראו ואתה לא,זה ממש נדיר!