[quote=YoRt3m;1320869]איך 60 יום? [B]לא עברו אפילו 60 יום מאז שהמוד הותקן[/B]... חח שתהיה בריא.[/quote]
התגובה הזאת הרגה אותי XD
Printable View
[quote=YoRt3m;1320869]איך 60 יום? [B]לא עברו אפילו 60 יום מאז שהמוד הותקן[/B]... חח שתהיה בריא.[/quote]
התגובה הזאת הרגה אותי XD
וואו אני סלב(סתם אני לא מופתע Zehahaha )
עומר הוא עולה ליוטיוב השני זה 2 קרבות של 15 דקות פשוט Xd(שניהם יחד)
חשבתי שדיברנו על זה שהסרטון דואל הבא שלך יהיה מולי :cry:
ולא הבנתי,זה 2 דואלים בנפרד שכל אחד מהם זה 15 דקות,סרטון אחד של 2 דואלים שכל אחד מהם 15 דקות,סרטון אחד 2 דואלים 15 דקות הכל או 15 דקות שני סרטונים בנפרד?
זה שונה,תאמינו לי,זה שונה
אז.. איך קוראים לך ? BLackBeard.
והממ.. בבקשה תנו לי רעיונות, בא לי להתחיל את המ"ת הזה. כל דבר עתידי, מכונות שמשלבות פוקימון (יהיה) פייקים, טריינרים וכל דבר שעולה לכם בראש שטוב למ"ת הזה ! בבקשה תגידו לי .
אהה כן, וממצב?
[quote=פרופסור פטריק;1320871]אל תדאג ליכולות שלי.. היום נזכרתי במשחק שהייתי שחקן פה, והייתי אחד הטובים, באמת הייתי מצטיין[/quote]
תאמין לי שאחרי אפילו חודש בלי להיות פעיל במ"ת אתה מחליד רצח.
[QUOTE=I♥Alon;1320875]אז.. איך קוראים לך ? BLackBeard.
והממ.. בבקשה תנו לי רעיונות, בא לי להתחיל את המ"ת הזה. כל דבר עתידי, מכונות שמשלבות פוקימון (יהיה) פייקים, טריינרים וכל דבר שעולה לכם בראש שטוב למ"ת הזה ! בבקשה תגידו לי .
אהה כן, וממצב?[/QUOTE]
מכונת התפתחות שתגרום לפוקימון לכמה הפרעות מוזרות ואני אתן לך הוראות שלהם
[quote=מאסטר ליאון;1320877]מכונת התפתחות שתגרום לפוקימון לכמה הפרעות מוזרות ואני אתן לך הוראות שלהם[/quote]
זה יותר מידי.. אני רוצה שיתפתחו כרגיל.
קוראים לו אביב
[quote=The Sir;1320876]תאמין לי שאחרי אפילו חודש בלי להיות פעיל במ"ת אתה מחליד רצח.[/quote]
לא חושב.. קיבלתי 81 סופי בספרות XD
וחוצמזה לא באלי משחק פוקימון..
[quote=מאסטר ליאון;1320877]מכונת התפתחות שתגרום לפוקימון לכמה הפרעות מוזרות ואני אתן לך הוראות שלהם[/quote]
מה ?!
עומר אל תעשה שטויות כאלה במשחק זה סתם הורס
ממצב מור?.. זוכרני? ם-ם
[QUOTE=I♥Alon;1320875]אז.. איך קוראים לך ? BLackBeard.
אהה כן, וממצב?[/QUOTE]
משחק עם מגיפת פוקימונים שאוכלים פוקימונים אחרים וגם את בני האדם,איך?
[QUOTE=monster;1320884]משחק עם מגיפת פוקימונים שאוכלים פוקימונים אחרים וגם את בני האדם,איך?[/QUOTE]
נוותר.. o-e
ורומה צודק, זה כבר יהרוס כמו שרשמתי לפני.
בכ"מ יש לכם הצעות להתחלתיים? :>
[QUOTE=I♥Alon;1320885]נוותר.. o-e
ורומה צודק, זה כבר יהרוס כמו שרשמתי לפני.
בכ"מ יש לכם הצעות להתחלתיים? :>[/QUOTE]
למה, זה אחלה רעיון? אז ה עם רציחת פוקימונים?
אני עושה את זה במשחק שלי.
קרבות מגניבים?