[quote=The Flupy;1325521]אהממ במקרה היה לך שאלות על :
מרד בר כוכבא.
השפעות ההלניזם על יהודה
תוצאת חורבן בת המקדש?[/quote]
היה את זה בטופס אבל המורה שלנו לא לימד את זה.
Printable View
[quote=The Flupy;1325521]אהממ במקרה היה לך שאלות על :
מרד בר כוכבא.
השפעות ההלניזם על יהודה
תוצאת חורבן בת המקדש?[/quote]
היה את זה בטופס אבל המורה שלנו לא לימד את זה.
[QUOTE=The Flupy;1325521]אהממ במקרה היה לך שאלות על :
מרד בר כוכבא.
השפעות ההלניזם על יהודה
תוצאת חורבן בת המקדש?[/QUOTE]
קטעים לי היה..
ואני למדתי על אמאשךניזם ם:
סתם סתם בא לי לקלל ם:
[QUOTE=The Sir;1325522]היה את זה בטופס אבל המורה שלנו לא לימד את זה.[/QUOTE]
זה היה פרק שלם Oם
מורה זונה.
[QUOTE]ואני למדתי על אמאשךניזם ם:
סתם סתם בא לי לקלל ם:
[/QUOTE]
אני אישית נפגעתי.
[quote=Blackbeard;1325524]ואני למדתי על אמאשךניזם ם:
סתם סתם בא לי לקלל ם:[/quote]
המ"ת דאמרת שאולי תירשם אליו נפתח, יש קישור בחתימה שלי ((:
המצב שלי החמיר... לא אוכל להירשם וגם בקושי להיות כאן בנוד \:
פלופי- אויואבוי ם0000
אביזי!
כן תפחד =@
[quote=The Flupy;1325525]זה היה פרק שלם Oם
מורה זונה.
אני אישית נפגעתי.[/quote]
בנוגע לסיבוך שאתה מנסה להכניס אותי אליו במשחק שלי:
אני כינסתי מועצה של כל פיצולי האישיות שלי, ודנו עמוקות בבקשה שלך.
ראשית, המועצה ציינה, שלקלריקים אין בהכרח ידע נרחב על גוף האדם, שכן הם לא כל כך צריכים להתעמק בפרטים טכניים, אלא הם משאירים את העבודה השחורה לאלוהים, ומבחינתם מספיק רק להתפלל.
המועצה הציעה את האפשרות שאולי יש לך מידה מסויימת של ידע בנושא גוף האדם, אך מכל מקום, אתה עברת את ההכשרה הסטנדרטית של לוחם, ולכן אתה בטח יודע להלחם כרגיל, והלחימה לפי נקודות תורפה אותי תשחק חלק פחות חשוב באופי הלחימה שלך.
כמו כן, המועצה קבעה שכל אימת שאתה מסתמך על שיקולים של נקודות תורפה שהם לא כל כך נפוצים, יהיה עליך לספק הוכחה מתקבלת על הדעת באמצעות הרשת, או הפניה למקור מידע זמין אחר, שמוכיח את השיקולים האלו.
המועצה פוזרה בסוף הדיון.
[QUOTE=LordAbizi;1325529]בנוגע לסיבוך שאתה מנסה להכניס אותי אליו במשחק שלי:
אני כינסתי מועצה של כל פיצולי האישיות שלי, ודנו עמוקות בבקשה שלך.
ראשית, המועצה ציינה, שלקלריקים אין בהכרח ידע נרחב על גוף האדם, שכן הם לא כל כך צריכים להתעמק בפרטים טכניים, אלא הם משאירים את העבודה השחורה לאלוהים, ומבחינתם מספיק רק להתפלל.
המועצה הציעה את האפשרות שאולי יש לך מידה מסויימת של ידע בנושא גוף האדם, אך מכל מקום, אתה עברת את ההכשרה הסטנדרטית של לוחם, ולכן אתה בטח יודע להלחם כרגיל, והלחימה לפי נקודות תורפה אותי תשחק חלק פחות חשוב באופי הלחימה שלך.
כמו כן, המועצה קבעה שכל אימת שאתה מסתמך על שיקולים של נקודות תורפה שהם לא כל כך נפוצים, יהיה עליך לספק הוכחה מתקבלת על הדעת באמצעות הרשת, או הפניה למקור מידע זמין אחר, שמוכיח את השיקולים האלו.
המועצה פוזרה בסוף הדיון.[/QUOTE]
אהממ הבנתי עד מחר בערב אני מכין לך טופס ואני אכין לך גם מקור מידע אמין .
[quote=The Flupy;1325530]אהממ הבנתי עד מחר בערב אני מכין לך טופס ואני אכין לך גם מקור מידע אמין .[/quote]
מצויין.
[quote=Blackbeard;1325527]המצב שלי החמיר... לא אוכל להירשם וגם בקושי להיות כאן בנוד \:
פלופי- אויואבוי ם0000[/quote]
אוי תרגיש טוב ותחלים מהר ((:
היי
[QUOTE=The Flupy;1325505]חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
הרגתם אותי באמת שהרגתם אותי, אם זה מה שמפריע לכם בחתימות באמת שהרגתם אותי,
הדבר המשמעותי בחתימות זה הרוחב שלהם, למי אכפת מהאורך ?אתה לא רוצים תגלגלו קצת למטה.
ברגע שמישהו ישים בחתימה משהו שמרחיב את העמוד זה אמור להפריע לכם, חוץ מזה
אתה מאיים על מישהו ? לא באמת אכפת לי מה עשית מה היית ואת מי דפקת.
באמת שיצאת אפס כרגע.
נוב ? יש לכם בכלל מושג מה הדבר הזה אומר ? זה בנאדם חדש מהמילה new.
חחח "צריך להקשיב לוותיקים ממנו" הצחקת אותי, עין תחת עין שן תחת שן מכיר את זה ? אתה רוצה שיכבדו אותך תתייחס אליהם בכבוד.
נרשמת קצת לפניי אז אתה יותר טוב ממני? לא, אתה אפס אחד גדול, שתהיה רבע מהבנאדם שאדם אני רוצה לראות אותך מעיר לו.
דניס באמת שאני לא מבין אותך.
בתור מנהל היית מעולה, הכוח לא עלה לך לראש שירדת התחלת לאיים ?הכבוד עלה לך לראש ? תשתחרר קצת, להשיג כבוד לוקח זמן לאבד אותו אתה יכול ברגע.
אם איך שהפורום התדרדר אני מעדיף את רומה ניתאי ונורג.[/QUOTE]
לא ביקשתי שיכבדו אותי ביקשתי שלא יתחילו לחפור לי בקטע של "על זה אתם רבים!?!!" ונובים לא מחוייבים להקשיב אבל זה שהם כל הזמן משחקים לפי הקללים או משהו עושה אותם כאלה.
חחחחח ואם היית מכיר אותי מהתקופה שנרשמתי היית רואה שאני מכבד פה אחרים הרבה יותר משכיבדתי פעם הרבה יותר ממה שאחרים פה יכבדו, אבל כן, זה שאני ישן ומוכר די נותן לי ת'אופציה להרגיש שמותר לי להרשות לעצמי קצת יותר ממך. אז כן באיזשהו מקום אני יותר טוב ממך. עכשיו אתה יכול לקחת את זה למקום של להבין אותי, את מי שאני ואת מי שתיארתי שהייתי פעם, או להמשיך לחפור ולריב :>
בהצלחה בהמשך דרכך ^~^
ואני היום למדתי כמו שצריך למגן באזרחות והגשתי סוף סוף ת'עבודת גמר! :D
חזרתי אחרי יום קצר ומעצבן בבית ספר...
המ"ת החדש שלי נפתח תתחילו להירשם :)