-
[b]ג'ואי ~
[/b]
אתה מושיט ידיים קדימה לאחר אמירת המילים (אתה אמור להגיד את זה Xd זה חלק מחווית המשחק אבל נניח לזה כרגע Xd) עפר הארץ הופך לכדור אנרגיה בצבע חום בהר ומסתחרר במהירות עד שנשאב אל כפות ידיך, אז אתה משליך אותו לריצפה והוא חוזר לצורתו המקורית ונעמד. הוא מביט בך בחיוך. גובהו לא יותר מברכיך. 'שלום לך!'
אתה שומע קול בקרקעית מוחך.
[b]לוק ~[/b]
לוק 8
נברן כפייתי 4
החזרת לנברן הכפייתי בעיטות רבות היישר אל פניו והוא הועף אחורה במשך פעמיים. לאחר מספר שניות באופן מפתיע למדי פניך הפסיקו לכאוב. כאילו כלום לא קרה להם קודם.
הנברן לא מוותר הוא שולח נחירה עוצמתית ומעין סכינים חדים יוצאים מגופו, הוא מתחיל לרוץ לעברך, כולו עטוף בסכינים הללו.
[b]אנג'ל ~
[/b]
"תשובות מעולות." אמרה סטף והתיישבה על הספה בעייפות. "אני מאמינה שאני חייבת לך הסבר קל. הדמון שלך ואתה עליתם רמה. מה שאומר שתוחלת החיים שלכם הוכפלה. זה הולך לקרות כל פעם שאתה עולה רמה. שים לב גם שפאנג משתמש בהתקפה שהיא גם קרח וגם חשמל בצורה משולבת. זה די נדיר, אבל זה לא שצייתי לפחות מאראן צחור.
אתה תלמד בבית הספר כבר את ההבדלים בין כל דבר. ואת הייתרונות שלך בקרב. האראן הצחור הוא ממשפחת האראנים והם לא פראיירים בכלל אחי. בכל אופן, אולי אוכל להשתמש בך בשביל המשימה שלי? יש לך שבוע עד בית הספר בכל מקרה. מעוניין? אתה פשוט נראה לי מספיק חזק בשביל משימה לאחותך הגדולה. ואני לא מדברת על סנדוויץ."
-
[QUOTE]ג'ואי ~
אתה מושיט ידיים קדימה לאחר אמירת המילים (אתה אמור להגיד את זה Xd זה חלק מחווית המשחק אבל נניח לזה כרגע Xd) עפר הארץ הופך לכדור אנרגיה בצבע חום בהר ומסתחרר במהירות עד שנשאב אל כפות ידיך, אז אתה משליך אותו לריצפה והוא חוזר לצורתו המקורית ונעמד. הוא מביט בך בחיוך. גובהו לא יותר מברכיך. 'שלום לך!'
אתה שומע קול בקרקעית מוחך.[/QUOTE]
*שאלה-יש אפשרות לכמה דמונים או רק אחד?
"אז אתה הדמון שלי הא?" אשאל את הדמון.
-
[b]ג'ואי ~[/b]
דמון אחד לכל משתתף.
'אני לא יכול להבין את מה שאמרת כרגע.' אמר עפר הארץ. 'אני מתקשר באמצעות טלפתיה בלבד. בכל אופן... חשוב בתוך ראשך את מה שאתה רוצה להגיד לי וכוון שגם אני אשמע את זה. חשוב על שם בשבילי, אני לא יודע איך קוראים לי עדיין.'
-
[QUOTE=ヒトカゲ;1367123][b]ג'ואי ~[/b]
דמון אחד לכל משתתף.
'אני לא יכול להבין את מה שאמרת כרגע.' אמר עפר הארץ. 'אני מתקשר באמצעות טלפתיה בלבד. בכל אופן... חשוב בתוך ראשך את מה שאתה רוצה להגיד לי וכוון שגם אני אשמע את זה. חשוב על שם בשבילי, אני לא יודע איך קוראים לי עדיין.'[/QUOTE]
'אז אתה הדמון שלי הא?' אחשוב בראשי 'אני אקרא לך סאנדמן, כי אתה עשוי מחול.'
-
[b]ג'ואי ~
[/b]
'סאנדמן הא?' צחק סאנדמן 'אני אוהב את השם הזה. אני גם אוהב אותך! אתה נראה לי אחלה אלף!'
"ג'ואי!" קרא נוד לעברך "אתה עשית עבודה מעולה! אני מציע לך עכשיו לחזור הביתה. יש לך דמון חזק מאוד שמתמחה בהתקפות חול."
-
[QUOTE=ヒトカゲ;1367133][b]ג'ואי ~
[/b]
'סאנדמן הא?' צחק סאנדמן 'אני אוהב את השם הזה. אני גם אוהב אותך! אתה נראה לי אחלה אלף!'
"ג'ואי!" קרא נוד לעברך "אתה עשית עבודה מעולה! אני מציע לך עכשיו לחזור הביתה. יש לך דמון חזק מאוד שמתמחה בהתקפות חול."[/QUOTE]
"סבבה, אבל איך אני אסתובב בחוץ עם דמון ענקי?" אשאל את נוד 'לי קוראים ג'ואי לידיעתך, סאנדמן.' אומר לסאנדמן בטלפתיה.
-
[b]ג'ואי ~
[/b]
"בגלאריה אתה יכול להסתובב חופשי עם הדמון. והוא לא כל כך ענקי, כל כולו מגיע עד גובה ברכיך." צחק נוד. "אם תרצה לצאת מגלאריה, עליך לשים אותו ברצועה סגולה. שאל את המוכרים פה, היא לא יקרה. בכל או]ן אנחנו עומדים לצאת, תרצה להישאר פה או לבוא איתנו?"
-
[QUOTE=ヒトカゲ;1367248][b]ג'ואי ~
[/b]
"בגלאריה אתה יכול להסתובב חופשי עם הדמון. והוא לא כל כך ענקי, כל כולו מגיע עד גובה ברכיך." צחק נוד. "אם תרצה לצאת מגלאריה, עליך לשים אותו ברצועה סגולה. שאל את המוכרים פה, היא לא יקרה. בכל או]ן אנחנו עומדים לצאת, תרצה להישאר פה או לבוא איתנו?"[/QUOTE]
*חשבתי שהוא גדול, ככה תיארתי לעצמי אותו..XD
"אני אבוא איתכם." אומר לנוד 'קדימה, תעקוב אחרי סאנדמן' אומר לסאנדמן.
-
[b]ג'ואי ~
[/b]
'אני לא צריך שתגיד לי לעקוב אחריך בוס. יש לי דעת משל עצמי חח.' צחק סאנדמן ועקב אחריך.
"אתה יודע ג'ואי, יש לך יכולת לחימה יוצאת דופן! חשבתי אולי אם תרצה לעשות למעני משימה קלה. מה דעתך?" שאל נוד. "תמיד תוכל לחזור הביתה, אבל אתגר כזה יכול להיות פוש רציני לקראת בית הספר."
-
[QUOTE=ヒトカゲ;1367257][b]ג'ואי ~
[/b]
'אני לא צריך שתגיד לי לעקוב אחריך בוס. יש לי דעת משל עצמי חח.' צחק סאנדמן ועקב אחריך.
"אתה יודע ג'ואי, יש לך יכולת לחימה יוצאת דופן! חשבתי אולי אם תרצה לעשות למעני משימה קלה. מה דעתך?" שאל נוד. "תמיד תוכל לחזור הביתה, אבל אתגר כזה יכול להיות פוש רציני לקראת בית הספר."[/QUOTE]
"נו נראה אותך." אומר לנוד.
-
[QUOTE=ヒトカゲ;1367099]
[b]אנג'ל ~
[/b]
"תשובות מעולות." אמרה סטף והתיישבה על הספה בעייפות. "אני מאמינה שאני חייבת לך הסבר קל. הדמון שלך ואתה עליתם רמה. מה שאומר שתוחלת החיים שלכם הוכפלה. זה הולך לקרות כל פעם שאתה עולה רמה. שים לב גם שפאנג משתמש בהתקפה שהיא גם קרח וגם חשמל בצורה משולבת. זה די נדיר, אבל זה לא שצייתי לפחות מאראן צחור.
אתה תלמד בבית הספר כבר את ההבדלים בין כל דבר. ואת הייתרונות שלך בקרב. האראן הצחור הוא ממשפחת האראנים והם לא פראיירים בכלל אחי. בכל אופן, אולי אוכל להשתמש בך בשביל המשימה שלי? יש לך שבוע עד בית הספר בכל מקרה. מעוניין? אתה פשוט נראה לי מספיק חזק בשביל משימה לאחותך הגדולה. ואני לא מדברת על סנדוויץ."[/QUOTE]
"נאמ אני אעשה כל דבר שיעביר את השבוע הזה "אומר באדישות.
-
[B]ג'ואי ~
[/B]
"אני צריך שתשיג לי קרן של צ'ימצ'אע. הרמז הראשון למשימה שאני יכול להביא לך זה שבעלי החנויות עשויים לעזור לך." אומר נוד ומוביל אתכם לדלת היציאה מהמקום. האלף השמן חייך אליכם והודיע לך שאבא שלך אמר שיחזור לקחת אותך בשבע בערב. אתה מציץ בשעות ומגלה שיש לך עוד כמה שעות טובות. הקניון לרשותך. "בהצלחה!" אומר נוד ונפרד ממך יחד עם אחיו.
[B]אנג'ל ~
[/B]
"אני צריכה שתלך לגלאריה ותשיג לי משם משהו." אמרה סטף וגירדה את השיער שלה כאחוזת כינה. "יש ברחוב שבו הקניון הגדול נמצא פאב מפורסם של קוסמים, מנהל את המקום אדם בשם לאונרד. בקש ממנו את השרביט של 'החמקן'. תגידו לו שזה בשביל סטף וסטן. מוכן לצאת לשם בשבילי? אגב, אני מקווה שאתה מבין שזה לא יהיה קל להוציא ממנו את השרביט אם אתה מבין למה אני מתכוונת. הוא עקשן, אך בשעות האלה הוא גם שיכור כך שזו הזדמנות טובה. ואני סומכת עליך. השרביט נראה כך." אומרת סטף ומראה לך קלף עם תמונה:
[IMG]http://www.wandworkshop.pwp.blueyonder.co.uk/orbicular-jasper-master-wand-apr-04.JPG[/IMG]
-
[QUOTE=ヒトカゲ;1367653]
[B]אנג'ל ~
[/B]
"אני צריכה שתלך לגלאריה ותשיג לי משם משהו." אמרה סטף וגירדה את השיער שלה כאחוזת כינה. "יש ברחוב שבו הקניון הגדול נמצא פאב מפורסם של קוסמים, מנהל את המקום אדם בשם לאונרד. בקש ממנו את השרביט של 'החמקן'. תגידו לו שזה בשביל סטף וסטן. מוכן לצאת לשם בשבילי? אגב, אני מקווה שאתה מבין שזה לא יהיה קל להוציא ממנו את השרביט אם אתה מבין למה אני מתכוונת. הוא עקשן, אך בשעות האלה הוא גם שיכור כך שזו הזדמנות טובה. ואני סומכת עליך. השרביט נראה כך." אומרת סטף ומראה לך קלף עם תמונה:
[IMG]http://www.wandworkshop.pwp.blueyonder.co.uk/orbicular-jasper-master-wand-apr-04.JPG[/IMG][/QUOTE]
"עוד משהו ?"אשאל בזמן שאקח את התמונה של השרביט.
-
[b]אנג'ל ~
[/b]
"שהאל יהיה איתך." אמרה סטף בדרמתיות ותקעה נוד מסריח. "נכון ששכחת איך יוצאים מפה? המראה. במרכז הסלון... תזיז אותה הצידה ותגיע לשם.
-
[QUOTE=ヒトカゲ;1367658][b]אנג'ל ~
[/b]
"שהאל יהיה איתך." אמרה סטף בדרמתיות ותקעה נוד מסריח. "נכון ששכחת איך יוצאים מפה? המראה. במרכז הסלון... תזיז אותה הצידה ותגיע לשם.[/QUOTE]
"נסים לא קורים סתם, אנחנו גורמים להם "אומר לאחותי בדרמתיות, לאחר מכן אלך אזיז את המראה ואכנס.