[QUOTE=ホミカ;1345763]איזה כיף התפתח לי הריולו :d[/QUOTE]
באיזהרמה השמחה שלו כבר הייתה במקס? :ם
Printable View
[QUOTE=ホミカ;1345763]איזה כיף התפתח לי הריולו :d[/QUOTE]
באיזהרמה השמחה שלו כבר הייתה במקס? :ם
מישהו מכיר אתר טוב למשחקי פוקימון ערוכים?
אני ייתן לך בפרטי
[quote=F|upy;1345724]ברור הסוף של פריזה זה קלאסי לסיום, הגיבור הופך לסופר סאיין האגדי הורג את פריזה מציל את חבריו ומת (זה מה שידעו בסוף לפחות)
אחר כך אתה יכול לקרוא לזה תקוע אבל זה סוס.
חובבן לא יודע שבארדוק הוא הסופר סאיין הראשון והאגדי שהיה לפני 1000 שנה.[/quote]
מבחינתי זה היה סתם ספיישל אבל שיהיה אם זה כך אני יותר מעריך את DBZ, גם בגלל שגוקו מת בסוף וזה. זה אומר שהוא לא באמת רצה לתקוע יריבים כמו סל ובו משום מקום בלי תכנון
בוקר טוב כולם
בוקר טוב אביבק'ה :)
העיניים שלי אדומות כבר שבועיים ושורפות וזהף הלכתי לרופא באיזו קליניקה אומר שים מים קרים, מה זה החרא הזה?!
עצוב שאין לי מה לעשות כאן מלבד ללכת ולראות כמה אדם מסור לסיפור שלו Xd
[QUOTE=X-Drake;1345794]
עצוב שאין לי מה לעשות כאן מלבד ללכת ולראות כמה אדם מסור לסיפור שלו Xd[/QUOTE]
זה טוב או רע :O?
חזרתי
היי כולם
הי, זה כאילו חבל סוג של Xd
[QUOTE=X-Drake;1345791]מבחינתי זה היה סתם ספיישל אבל שיהיה אם זה כך אני יותר מעריך את DBZ, גם בגלל שגוקו מת בסוף וזה. זה אומר שהוא לא באמת רצה לתקוע יריבים כמו סל ובו משום מקום בלי תכנון
בוקר טוב כולם[/QUOTE]
הסאגות היחידות עם קישור בDBZ זה הסאיינים ופריזה בסאגת האנדרוידים יש קישור אבל זה רק אחרי תחילת הסאגה, לעומת זאת בין האנדרוידים לפריזה היה פשוט אפשר להפסיק...
אבל טוב שזה המשיך הדבר שהכי מעצבן אותי בDBZ כמו שאמרתי זה שהדמויות המשניות נהיו משניות מדי ולא חשובות עד כדי כך שהן היו כמו תקועות סתם לנוסטלגייה ופילרים.
נראה לי שמשם קובו למד איך ליצור דמויות משניות
שוב חזרתי
[QUOTE=Chity;1345810]שוב חזרתי[/QUOTE]
קרא חתימה
[QUOTE=X-Drake;1345802]נראה לי שמשם קובו למד איך ליצור דמויות משניות[/QUOTE]
כן גם בבליץ' זה ככה אבל לפחות בסאגת הארנקאר לקפטנים היה מה לעשות לא כמו בDBZ שכולם חוץ מגוקו וגוהן לא עשו כלום.
אופס האמת שהתכוונתי לקישי אז Xd כי זה יותר נכון אפילו על נארוטו