-
[QUOTE=Spider Man!;1356295][COLOR="DarkRed"]
[COLOR="Purple"]
[B]ספיידי וטל[/B]
אתם עפים באוויר ומתרסקים במקדש האוויר המערבי. טנזין משתחווה לשניכם וניתן לראות כי הוא מבין ששניכם אוואטרים.אנג בא איתכם ואז הוא אומר "טנזין,הזיכרון האחרון שלי ממך הוא כשהיית היפראקטיבי עם פלולה באף שצריך להחליף לו חיתול כל שעה וחצי." אתה רואה את קטרה מחבקת את אנג ואנג מחבק אותה בחזרה. אתם שמים לב לביזון שעומד למחוץ אתכם מהאוויר.
[/COLOR][/QUOTE]
''אפה><'' לא שוב' אומר ואגלגל עיינים
אני אדחו; את האוואטר השני הצידה וארוץ הצידה במהירות
''אנג, חשבתי על התקפה חדשה'' אומר
אני אנפח כדור מים בידי, בתוך כדור המים אצור ברקים ואזרוק אל ההר שממול למקדש
-
[QUOTE=Spider Man!;1356295][COLOR="DarkRed"]
[B]ליאור[/B]
אתה הולך עם טנשי ורואה מנהרה עם סלעים שחוסמים אותה ושם טנשי עובר,בעוד שבמנהרה השנייה יש שלדים ונהמות. אתה נכנס יחד עם טונשים ורואה שאתה מגיע לעולם הגשמי יחד עם טנשי. אתה רואה שאמון מת וכך גם המשווים שלו. אתה רואה בן אדם שנראה כמו החייל שלין הביסה,רק בתלבושת מהודרת יותר. החייל אומר "שמי הוא קיין לי ואני השולט בעיר הרפובליקה,שאר חברי ארגון "ירח אדום" ואני עוד נהרוג את האוואטר ונשלוט ביקום!!".
[B]קיין לי:[/B]
[SPOILER] [url="http://jpg.co.il/view/4ffecb690730b.png/"][img]http://srv1.jpg.co.il/6/4ffecb690730b.png[/img][/url] [/SPOILER]
[/COLOR]
[COLOR="Purple"]
[B]ספיידי וטל[/B]
אתם עפים באוויר ומתרסקים במקדש האוויר המערבי. טנזין משתחווה לשניכם וניתן לראות כי הוא מבין ששניכם אוואטרים.אנג בא איתכם ואז הוא אומר "טנזין,הזיכרון האחרון שלי ממך הוא כשהיית היפראקטיבי עם פלולה באף שצריך להחליף לו חיתול כל שעה וחצי." אתה רואה את קטרה מחבקת את אנג ואנג מחבק אותה בחזרה. אתם שמים לב לביזון שעומד למחוץ אתכם מהאוויר.
[/COLOR][/QUOTE]
זה היקום שלה עדיין..?
~~~~
"גוד דמאט, מה זה הביזון הזה?" אתחמק לצד ואביט בו. "אה הוא יעני של אנג? או של טנזין..?"
-
[COLOR="Purple"]
[B]ספיידי וטל[/B]
אתם מתחמקים הצידה ואפה חוזר לאוויר. מנאמי מראה לאנג תרגיל חדש,כדור מים מלא בברקים מבפנים. טנזין אומר לשניכם "אני שמעתי על ג'זליון ועל לין,צר לי על מותן. לין ניסתה לעצור את ג'זליון ושתיהן מתו יחד עם תושבי עיר הרפובליקה שנכבשה. השבעה תיערך בצהרי היום ותימשך שבוע. אבל כולם שם חוץ מהמרושעת המניאקית יימח שמה,ג'זליון כדי שאתם תצילו את העולם ולכן אתם עדיין תלמדו כשפות אוויר. עכשו אתם צריכים לרכז אוויר למגן מאוויר ולירות חצי אוויר מהמגן. תנסו עד שתצליחו לשבור את הפסל". ואתם רואים פסל קריסטל של איש זקן מאומת האש.
[/COLOR]
[COLOR="Green"]
[B]דניאל[/B]
אתה ממשדיך במנהרה ורואה את איום משולש שורפים כמה דגים,מוציאים את הלחות מהפירות ומועכים חפצים יקרים ושבירים. פתאום איום משולש בא אלייך ותוקף אותך. אתה רואה את הנינג'ה מצטרף אליהם לחגיגה.
[/COLOR]
-
[QUOTE=Spider Man!;1356382][COLOR="Purple"]
[B]ספיידי וטל[/B]
אתם מתחמקים הצידה ואפה חוזר לאוויר. מנאמי מראה לאנג תרגיל חדש,כדור מים מלא בברקים מבפנים. טנזין אומר לשניכם "אני שמעתי על ג'זליון ועל לין,צר לי על מותן. לין ניסתה לעצור את ג'זליון ושתיהן מתו יחד עם תושבי עיר הרפובליקה שנכבשה. השבעה תיערך בצהרי היום ותימשך שבוע. אבל כולם שם חוץ מהמרושעת המניאקית יימח שמה,ג'זליון כדי שאתם תצילו את העולם ולכן אתם עדיין תלמדו כשפות אוויר. עכשו אתם צריכים לרכז אוויר למגן מאוויר ולירות חצי אוויר מהמגן. תנסו עד שתצליחו לשבור את הפסל". ואתם רואים פסל קריסטל של איש זקן מאומת האש.
[/COLOR]
[COLOR="Green"]
[B]דניאל[/B]
אתה ממשדיך במנהרה ורואה את איום משולש שורפים כמה דגים,מוציאים את הלחות מהפירות ומועכים חפצים יקרים ושבירים. פתאום איום משולש בא אלייך ותוקף אותך. אתה רואה את הנינג'ה מצטרף אליהם לחגיגה.
[/COLOR][/QUOTE]
"שמע אחי" אומר לטנזין, "לין הייתה חברה טובה שלי שלימדה אותי כשפות שמש וברק ועזרה לי לנצח את אמון, ג'זליון לימדה אותי כשפות מים ודם. קצת מוזר לי לקלוט שהם מתו.." אמלמל ואתרכז ברוח, פעם חמישית היום.
אנסה לגרום לו להיות בצורת מגן, לנשוב בשלווה בתוך הרקמה שלה עצמה.
אעביר את היד שלי במגן שיצרתי, וארגיש את הרוח שלו. אנסה בבת אחת לדחוס חלק ממנו לצורת כדור, ולשלוח אותה על פסל האיש הזקן.
-
[QUOTE=Spider Man!;1356382][COLOR="Purple"]
[B]ספיידי וטל[/B]
[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
'''לא כל אומת האש רעה'' אמלמל לעצמי
אבל אני אנשום ואנשוף 10 פעמים ואז אני יעטוף את האוייר בעדינות לצורת מגן
אני אתרכזהיטב ואדמיין חצים יוצאים מהמגן, אני ינסה לעצב את החצים ביידם ולשלח אותך אל עבר הפסל
-
[QUOTE=ttrrtte;1356388]'''לא כל אומת האש רעה'' אמלמל לעצמי
אבל אני אנשום ואנשוף 10 פעמים ואז אני יעטוף את האוייר בעדינות לצורת מגן
אני אתרכזהיטב ואדמיין חצים יוצאים מהמגן, אני ינסה לעצב את החצים ביידם ולשלח אותך אל עבר הפסל[/QUOTE]
"נכון, קחו לדוגמה אותי אני חתיך וסקסי."
-
[COLOR="Purple"]
[B]טל וספיידי[/B]
אתם מצליחים לשבור את הפסל במכה אחת. אתם מתרגשים וכשאתם באים לאמר את זה לטנזין,אתם רואים שטנזין שוכב על האדמה חסר תנועה ולידו יש חייל מאומת האש ולחוחם משבט המים. החברים שלכם שוכבים איתו ושמותיהם התווספו לרשימת התנצב"ה. אתם רואים 10מצבות:לין,ג'זליון,טנזין,הינטה,קיין,היאטו,מאיו,איסמו,מינורו,מיו." נזיר אחד מזמין אתכם לשאת נאום על כל האנשים האלו. הראשונה היא מנאמי.כולם מתחילים לבכות כשמנאמי עולה לבמה.
[/COLOR]
-
[QUOTE=Spider Man!;1356414][COLOR="Purple"]
[B]טל וספיידי[/B]
אתם מצליחים לשבור את הפסל במכה אחת. אתם מתרגשים וכשאתם באים לאמר את זה לטנזין,אתם רואים שטנזין שוכב על האדמה חסר תנועה ולידו יש חייל מאומת האש ולחוחם משבט המים. החברים שלכם שוכבים איתו ושמותיהם התווספו לרשימת התנצב"ה. אתם רואים 10מצבות:לין,ג'זליון,טנזין,הינטה,קיין,היאטו,מאיו,איסמו,מינורו,מיו." נזיר אחד מזמין אתכם לשאת נאום על כל האנשים האלו. הראשונה היא מנאמי.כולם מתחילים לבכות כשמנאמי עולה לבמה.
[/COLOR][/QUOTE]
זה היה מהיר לא הבנתי איך הם מתו בכלל0-ם
פגשתי את היאטו יחד עם הינטה, הוא היה בחור בודד, הוא חי על אי בודד מאז היה בן 10 ללא כל זכר לעברו, רציתי לעזור לו למצא את הזיכרונות האבודים שלו אבל..נראה שזה לעולם לא יקרה, שינוח בשלום על משכבו, מאיו תמיד הייתה ילדותית'' אומר ואחייך מעט כנזכרת ''היא התנהגה כמו ילדה בת 5, היא הייתה הבדחנית שבחבורה ושהמצב היה אפל היא הזכירה לכולנו בשביל מה אנחנו חיים, ואחרון...קיין, בפעם הראשונה שפגשתי את קיין הייתי בטוחה שהוא רוצח שכיר שהולך לרצוח אותי'' אני אשחרר צחוק מעורב ביפחה, ''אך לאחר אמ..אי ההבנה הזאת הבנתי שקיין בסך הכל ניסה לדבר איתי וללמד אותי כשפות אש מתקדמת וברקים, פעם אחת אפילו ריגלתי אחריו עד לבית שלו ואמ..זה לא היה נעים במיוחד לשנינו בואו נאמר'' אני ארד מהבמה ואבכה בצד, ''רק רגע!'' אזכר לפתע ''מי החיים שלי!'' אחשוב בשמחה
אני אפנה אל האוואטר השני ואומר ''מיי החיים שלי! אני יכולה להחיות 5 אנשים'' אחכה לתשובתו
-
[QUOTE=ttrrtte;1356418]זה היה מהיר לא הבנתי איך הם מתו בכלל0-ם
פגשתי את היאטו יחד עם הינטה, הוא היה בחור בודד, הוא חי על אי בודד מאז היה בן 10 ללא כל זכר לעברו, רציתי לעזור לו למצא את הזיכרונות האבודים שלו אבל..נראה שזה לעולם לא יקרה, שינוח בשלום על משכבו, מאיו תמיד הייתה ילדותית'' אומר ואחייך מעט כנזכרת ''היא התנהגה כמו ילדה בת 5, היא הייתה הבדחנית שבחבורה ושהמצב היה אפל היא הזכירה לכולנו בשביל מה אנחנו חיים, ואחרון...קיין, בפעם הראשונה שפגשתי את קיין הייתי בטוחה שהוא רוצח שכיר שהולך לרצוח אותי'' אני אשחרר צחוק מעורב ביפחה, ''אך לאחר אמ..אי ההבנה הזאת הבנתי שקיין בסך הכל ניסה לדבר איתי וללמד אותי כשפות אש מתקדמת וברקים, פעם אחת אפילו ריגלתי אחריו עד לבית שלו ואמ..זה לא היה נעים במיוחד לשנינו בואו נאמר'' אני ארד מהבמה ואבכה בצד[/QUOTE]
מי אלה כל האנשים האלה O.O
~~~~
אביט על האווטארית השנייה בהבנה, ואביט בצער על הרצפה. 'כל כך הרבה אנשים בבת אחת, איזה נורא..' אחשוב לעצמי בצער. "תשתמשי בהם, בהצלחה."
-
[COLOR="DarkOrchid"]
[B]ספיידי וטל[/B]
הנזיר מזמין את הארו לנאום ואז אתם רואים חייל מאומת האש,חייל משבט המים ומשווה של אמון שנופלים למים וטובעים. אתם רואים את קטרה נותנת לכם בקבוקונים בצורת דוב ובצורת שועל שבתוכם מים מרפאים שיוכלו להחזיר לחיים 2 אנשים ועוד אחד שלה שמחזיר לחיים בן אדם אחד. קטרה אומרת לכם לנהוג בהם בחוכמה כי זוהי מתנת החיים והארו עולה לנאום.
[/COLOR]
-
[QUOTE=Spider Man!;1356441][COLOR="DarkOrchid"]
[B]ספיידי וטל[/B]
הנזיר מזמין את הארו לנאום ואז אתם רואים חייל מאומת האש,חייל משבט המים ומשווה של אמון שנופלים למים וטובעים. אתם רואים את קטרה נותנת לכם בקבוקונים בצורת דוב ובצורת שועל שבתוכם מים מרפאים שיוכלו להחזיר לחיים 2 אנשים ועוד אחד שלה שמחזיר לחיים בן אדם אחד. קטרה אומרת לכם לנהוג בהם בחוכמה כי זוהי מתנת החיים והארו עולה לנאום.
[/COLOR][/QUOTE]
הארו לא מת? 0-ם
''למה אתם מחכים?!'' אומר וארוץ למתים
-
[COLOR="Blue"]
[B]טל~[/B]
*באופן חריג,אני הפרדתי בין קווי העלילה שלכם לפעם אחת
את מנסה לרפא את האנשים ומתחילה בטנזין. קטרה אומרת לך לשים טיפה אחת רק ואת מתחילה מטנזין. את לא מצליחה להחיות אותו,גם לא בשתי טיפות,אבל אז את רואה את קטרה אומרת לך "עכשו את צריכה להרגיש את אנרגיית החים של המת ולהגביר אותה,ברק חלש יחסית יעשה את העבודה,ואז את צצטרכי לעשות כשפות דם לצערי,אני שונאת לכשף דם אבל רק ככה תוכלי להקים אותו. אחרי שטנזין יעמוד,את תצטרכי להעביר את האנרגיה לידיים ולטפל בו ממצב האוואטר. זה מה שאנג עשה כשהוא ריפא אותי ממחלה מסוימת,מרפאים לא יכולים לרפות את עצמם. את רואה שהטיפת עומדות לשקוע ואז יהיה מאוחר מדי להקים לתחייה את טנזין.
[/COLOR]
-
[QUOTE=ttrrtte;1356443]הארו לא מת? 0-ם
''למה אתם מחכים?!'' אומר וארוץ למתים[/QUOTE]
"לא יודע, כוסון כמוני לא רץ >:" אמלמל ואלך לשם.
"מי הכי כוסית שכדאי לי להחיות..?" אמלמל ואביט בין הקברים. (תחליט אתה אני לא זוכר איך הם נראות..)
-
[QUOTE=Spider Man!;1356446][COLOR="Blue"]
[B]טל~[/B]
*באופן חריג,אני הפרדתי בין קווי העלילה שלכם לפעם אחת
את מנסה לרפא את האנשים ומתחילה בטנזין. קטרה אומרת לך לשים טיפה אחת רק ואת מתחילה מטנזין. את לא מצליחה להחיות אותו,גם לא בשתי טיפות,אבל אז את רואה את קטרה אומרת לך "עכשו את צריכה להרגיש את אנרגיית החים של המת ולהגביר אותה,ברק חלש יחסית יעשה את העבודה,ואז את צצטרכי לעשות כשפות דם לצערי,אני שונאת לכשף דם אבל רק ככה תוכלי להקים אותו. אחרי שטנזין יעמוד,את תצטרכי להעביר את האנרגיה לידיים ולטפל בו ממצב האוואטר. זה מה שאנג עשה כשהוא ריפא אותי ממחלה מסוימת,מרפאים לא יכולים לרפות את עצמם. את רואה שהטיפת עומדות לשקוע ואז יהיה מאוחר מדי להקים לתחייה את טנזין.
[/COLOR][/QUOTE]
''אוקי'' אני אומר ואנשום עמוק
אני אנסה להרגיש את אנרגייה החיים של טנזין ואשגר אליו ברק חלש.
לאחר מכן אשתמש בכשפות דם (למרות שאני שונאת את זה) ואקים את טנזין לעמידה
אחר כך אני יעביר אנרגיה אל טנזין, תוך כדי שאנשום עמוק ואכנס למצב האוואטר
-
[QUOTE=Spider Man!;1356027][COLOR="MediumTurquoise"]
[B]אדם~[/B]
*קיבלת את הצבע הזה בגלל שאתה כשף האוויר הראשון!
אתה לא מצליח לזוז ואתה רואה שהנינג'ה נעלם באופק. אתה שומע חבורת בריונים מאיימים על מוכר כרובים ועל העז שלו. אתה רואה שאחד מהם הוא כשף אש,אחד מהם הוא כשף מים והאחרון הוא כשף אדמה. אתה מתחיל להיזכר איפה ראית את החבורה הזאת ונזכר שראית אותם על כרזות מבוקשים: איום משולש,מורכב מ:טריפל ברייקר ברוק,שאדי שין וטו טואד טוד.
[SPOILER] [url="http://jpg.co.il/view/4ffe617d67de5.png/"][img]http://srv1.jpg.co.il/3/4ffe617d67de5.png[/img][/url] [/SPOILER]
[/COLOR]
אלוהים ישמור! מה עליי לעשות! אין לי אומץ לעשות דבר... נראה לי פשוט אשאר אדיש כמה שאפשר ואמשיך ללכת. אחשוב לעצמי.