ופורום Dad יותר טוב?
Printable View
ופורום Dad יותר טוב?
41 דקות, זה בכלל משהו.
עומר גם אני עשיתי 2 כוכבים עכשיו D:
יאללה לפתוח!!
[quote=Spider Man;1372794]41 דקות, זה בכלל משהו.
עומר גם אני עשיתי 2 כוכבים עכשיו D:[/quote]
מזל טוב
[quote=Archangel;1372795]יאללה לפתוח!![/quote]
פורום DAD יש כבר
נכון
מזה הדאד הזה?
Dark Armed Dragon עומר ..? <<
[quote=Brook;1372802]מזה הדאד הזה?
Dark Armed Dragon עומר ..? <<[/quote]
אין לי מושג מה הראשי תיבות באנגלית אבל בעברית זה מבוכים ודרקונים רעיון של ניר או איך שלא קראו לו
אהה כן ו-XD פורום שלהם לקלף הזה XD
באנגלית זה Dnd או D&d.
אהה חשבתי זה כמו ב-and
[quote=Archangel;1372789]אני בעד שתתנו לי הסבר+דרישות מערכת לגבי המשחק.[/quote]
שחקנים מתחלקים לשתי קבוצות - 3 על 3, או 5 על 5. כל קבוצה מזדמנת בקצה אחד של המפה שנקרא Spawning Pool, הנמצא ליד מה שנקרא ה-Nexus. כדי לנצח משחק, מטרת קבוצה אחת הוא להרוס את הבניינים שבדרך ל-Nexus של הקבוצה היריבה וכאשר יביסו את ה-Nexus ינצחו את המשחק. הבניינים מופיעים בכל נתיב (לכל מפה יש מספר נתיבים שונה. לדוגמה - במפה של 5 על 5 ישנם שלושה נתיבים, אילו במפה של 3 על 3 ישנם שניים). בזמן שעושים זאת, כל שחקן מקבל רמות לשחקן שבו הוא משחק על ידי הריגת ה-Minions של היריב (שחקנים קטנים שלא מדברים ומתקיפים אויבים), או את היריב עצמו. כל הריגה של שחקן או Minion מזכה את ההורג בזהב (Gold) - שזה הכסף במשחק. עם זהב ניתן לקנות חפצים בחנות שנמצאת ב-Spawning Pool וכך להתבסס ולקנות חפצים ולשפר את הדמות לחוזק, הגנה ועוד. במשחק, כל שחקן מתחיל ברמה 1 ויכול לעלות עד רמה 18. כל רמה מזכה נקודת יכולת, שאתה ניתן לשחרר יכולת נוסף של השחקן בו משחקים. לכל שחקן ישנן ארבע יכולות, שאיתן יש עוד אחת שנקראת Ultimate (יכולת סופית), אך ניתן לשחרר אותה רק ברמות 6, 11 ו-16. במשחק רגיל של 5 על 5, שני שחקנים ייקחו את הנתיב העליון, שני שחקנים ייקחו את הנתיב התחתון והשחקן הנותר ייקח את הנתיב האמצעי לבד. לפעמים גם שחקן אחד שאמור לקחת את הנתיב העליון ילך לג'ונגל, שאלו כמה אזורים ספציפיים במפה שנמצאים לשני הקבוצות שכוללות כמה [URL="http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7%A4%D7%9C%D7%A6%D7%95%D7%AA"][COLOR=#0066cc]מפלצות[/COLOR][/URL] שיזכו את מי שהרג אותן בזהב ובנקודות ניסיון. לאחד שהולך לג'ונגל קוראים ג'אנגלר, והוא עולה רמות ומשיג כסף מהמפלצות המצויות בג'ונגל. תפקידו הוא לבצע מידי פעם התקפות פתע בנתיבים אחרים ובכך לעזור לחברי הקבוצה שמתקשים בנתיביהם תוך הריגת האויבים והריסת מגדלים, דבר המחזק את חברי הקבוצה (צבירת כסף מהריגות האויבים ומהריסת המגדלים) ומחליש את האויבים.
הסבר פשוט מויקיפדיה , ודרישות מערכת מאוד קטנות.
אין בעיות להריץ משחק כזה
[quote=LordAbizi;1372790]זה מה שכולם אומרים.[/quote]
אני יודע זה מלחיץ :(
[QUOTE=Fizz;1372771]אני לא מוזמן?
זכור[/QUOTE]
לא נשלחו עדיין הזמנות!!! >< :tiresome::tiresome::tiresome::tiresome:
אני אשלח כשיהיו!!!
[quote=Ritsuka kun;1372810]לא נשלחו עדיין הזמנות!!! >< :tiresome::tiresome::tiresome::tiresome:
אני אשלח כשיהיו!!![/quote]
אבל אני לא סתם בן אדם , אתה מגיע עד הדלת ומביא לי את זה
[quote=Fizz;1372808]שחקנים מתחלקים לשתי קבוצות - 3 על 3, או 5 על 5. כל קבוצה מזדמנת בקצה אחד של המפה שנקרא Spawning Pool, הנמצא ליד מה שנקרא ה-Nexus. כדי לנצח משחק, מטרת קבוצה אחת הוא להרוס את הבניינים שבדרך ל-Nexus של הקבוצה היריבה וכאשר יביסו את ה-Nexus ינצחו את המשחק. הבניינים מופיעים בכל נתיב (לכל מפה יש מספר נתיבים שונה. לדוגמה - במפה של 5 על 5 ישנם שלושה נתיבים, אילו במפה של 3 על 3 ישנם שניים). בזמן שעושים זאת, כל שחקן מקבל רמות לשחקן שבו הוא משחק על ידי הריגת ה-Minions של היריב (שחקנים קטנים שלא מדברים ומתקיפים אויבים), או את היריב עצמו. כל הריגה של שחקן או Minion מזכה את ההורג בזהב (Gold) - שזה הכסף במשחק. עם זהב ניתן לקנות חפצים בחנות שנמצאת ב-Spawning Pool וכך להתבסס ולקנות חפצים ולשפר את הדמות לחוזק, הגנה ועוד. במשחק, כל שחקן מתחיל ברמה 1 ויכול לעלות עד רמה 18. כל רמה מזכה נקודת יכולת, שאתה ניתן לשחרר יכולת נוסף של השחקן בו משחקים. לכל שחקן ישנן ארבע יכולות, שאיתן יש עוד אחת שנקראת Ultimate (יכולת סופית), אך ניתן לשחרר אותה רק ברמות 6, 11 ו-16. במשחק רגיל של 5 על 5, שני שחקנים ייקחו את הנתיב העליון, שני שחקנים ייקחו את הנתיב התחתון והשחקן הנותר ייקח את הנתיב האמצעי לבד. לפעמים גם שחקן אחד שאמור לקחת את הנתיב העליון ילך לג'ונגל, שאלו כמה אזורים ספציפיים במפה שנמצאים לשני הקבוצות שכוללות כמה [URL="http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7%A4%D7%9C%D7%A6%D7%95%D7%AA"][COLOR=#0066cc]מפלצות[/COLOR][/URL] שיזכו את מי שהרג אותן בזהב ובנקודות ניסיון. לאחד שהולך לג'ונגל קוראים ג'אנגלר, והוא עולה רמות ומשיג כסף מהמפלצות המצויות בג'ונגל. תפקידו הוא לבצע מידי פעם התקפות פתע בנתיבים אחרים ובכך לעזור לחברי הקבוצה שמתקשים בנתיביהם תוך הריגת האויבים והריסת מגדלים, דבר המחזק את חברי הקבוצה (צבירת כסף מהריגות האויבים ומהריסת המגדלים) ומחליש את האויבים.
הסבר פשוט מויקיפדיה , ודרישות מערכת מאוד קטנות.
אין בעיות להריץ משחק כזה
אני יודע זה מלחיץ :([/quote]
מזל שאמרת מויקיפדיה כי הייתי בטוח שכתבת הכל לבד :S
[QUOTE=Fizz;1372814]אבל אני לא סתם בן אדם , אתה מגיע עד הדלת ומביא לי את זה[/QUOTE]
נו אתה גר קרוב אליי חח
אני מוכן אפילו לארגן לך הסעה לחתונה :P
הממ הי