-
זה Soul Silver המשחק שיצא לפני שנתיים אפילו יותר שזה רי-מייק של סילבר שהיה בגיימבוי,רק שמישהו ערך אותו,שינה את המכונים,מביא פוקימונים מתנה,שינה את הפוקימונים בשדות [אפשר למצוא בידוף בשדה שליד ניו-ברק] זה מוגבל עד דור 4 אבל מקבלים את הנשיונאלדקס+ג'וטודקס בהתחלה
-
יאי השתנה לי הכינוי עוד פעם היום.-הבאג הלך
-
-
-
אחחח איזה דפוק חבר שלי ))):
וואו אביזי יא סטלן אפילו אני לא אוכל כ"כ הרבה ביצי הפתעה Xd
-
[quote=Guns N Roses;1391982]אחחח איזה דפוק חבר שלי ))):
וואו אביזי יא סטלן אפילו אני לא אוכל כ"כ הרבה ביצי הפתעה Xd[/quote]
אתה מודע לכך שהביצים האלו הן מהסוג הישן שלא קיים בארץ יותר, ושהדרך היחידה להשיג אותו זה לקנות אותו בחו"ל..? (להבדיל אלפי הבדלות מKINDER JOY המקולל)
-
מגניב ... וכן נסיתי את הsoul silver..לא כ''כ אהבתי אותו...
עכשיו עוד מעט יוריד לי את המשחק ונראה איך הוא..מקווה שזה לא יהיה יותר מידי באגים וכאלה
-
עומואים תגיבו לי לחתימה ):
-
-
[QUOTE=LordAbizi;1391984]אתה מודע לכך שהביצים האלו הן מהסוג הישן שלא קיים בארץ יותר, ושהדרך היחידה להשיג אותו זה לקנות אותו בחו"ל..? (להבדיל אלפי הבדלות מKINDER JOY המקולל)[/QUOTE]
ברור שאני מודע לזה ... אחינו, אני הייתי מחסל ארגזים של זה XD
אבל איזה דפוק זה, הוציאו את הקלאסיות מהחוק בגלל שעלולים לבלוע את ההפתעה XDDDDDDDD
ואיתי- חתימה שמעקסית~
-
[quote=Guns N Roses;1391988]ברור שאני מודע לזה ... אחינו, אני הייתי מחסל ארגזים של זה XD
אבל איזה דפוק זה, הוציאו את הקלאסיות מהחוק בגלל שעלולים לבלוע את ההפתעה XDDDDDDDD
ואיתי- חתימה שמעקסית~[/quote]
פשוט רציתי לוודא, כי כשאמרת שאפילו אתה לא אוכל כל כך הרבה זה נשמע מוזר, משום שאי אפשר לאכול את הביצים האלו על בסיס יומיומי, אלא אם כן ייבאו לך לאחרונה אספקה של כאלה מחו"ל. בכל מקרה, הכמות שיש לי כאן זה בערך שנה של איסוף. (שבה היו 4 נסיעות לחו"ל שבהן הצטיידתי בביצי הפתעה)
-
[QUOTE=LordAbizi;1391991]פשוט רציתי לוודא, כי כשאמרת שאפילו אתה לא אוכל כל כך הרבה זה נשמע מוזר, משום שאי אפשר לאכול את הביצים האלו על בסיס יומיומי, אלא אם כן ייבאו לך לאחרונה אספקה של כאלה מחו"ל. בכל מקרה, הכמות שיש לי כאן זה בערך שנה של איסוף. (שבה היו 4 נסיעות לחו"ל שבהן הצטיידתי בביצי הפתעה)[/QUOTE]
סתם שתדע- תפסו שניים שקנו בארה"ב וניסו להביא להונגריה, ותבעו אותם על 5000$ + מעצר לשבוע :O
אז תזהר קצת.
-
עומר ההורדה באתר הורדה הרוסי לא נותן לי להוריד את המשחק בכלל
הsoul silver דומה לסטורם? נגיד עם דור 4 ועם כל מה שיש ..
-
נשאלת השאלה: האם לרסק את כל הליגה עם הראיקווזה Modest (שזה טוב כי Outrage מיוחד בדור הזה) או לחסל אותה רגיל?
ברור שהשלכתי ישר מאסטאר בל כאילו אפשר לתפוס ראיקווזה עם שישייה של רמות 45..
-
[quote=Guns N Roses;1391994]סתם שתדע- תפסו שניים שקנו בארה"ב וניסו להביא להונגריה, ותבעו אותם על 5000$ + מעצר לשבוע :O
אז תזהר קצת.[/quote]
חשבתי שבארה"ב גם נאסרה המכירה של זה..?
אם הם קנו בהונגריה ורצו להביא לארה"ב זה יותר הגיוני, אבל ידוע גם שאמריקנים הם עם קצת משוגע. מתי בפעם האחרונה בדקו אותך במכס בנתב"ג...