נננננננדדדדדבבבבב
Printable View
נננננננדדדדדבבבבב
אוף אבל גם אם אני אשכתב את פרק 34 שבו אני נמצא בגרסא הישנה.... אני אצטרך להמציא המשך לסיפור שלי... והדמיון שלי די התנוון מאז...
..אני?
Yes me.
Me, Me, Me.
Me too!
שלום שמנים
בוא נחשוב "בקול רם". קודם כל אני צריך להסתכל בכל הפרקים ולעשות את חישובי ההריון כדי לדעת איך לתזמן את כל המאורעות בסיפור שלי כך שייפלו נכון. עכשיו, אני בערך רוצה שבפרק 50 יקרה the big bang. הפרק האחרון שכתבתי הוא פרק 36, אז אני צריך להמציא 14 פרקים. זה המון. אני מניח שאני ארצה להקדיש איזה 4-5 פרקים לארועים שיובילו לbig bang, ולכן אני צריך להמציא 10 פרקים. 10 פרקים זה ממש השתלשלות ארועים בפני עצמה שאני יכול להמציא. נניח שאני מקדיש פרק לזה שהם חוזרים ליבשת ונפטרים מהתינוקות, אז אני צריך עוד 9 פרקים, שבהם הם חייבים להשאר בסביבת מוטיפיסיוס... אני לא רוצה שום דבר שיכול לתת עיטור וודן גאף בזמן הזה, כי הbig bang אמור לחלק הכל ל-2, ואם יהיו להם שלושה עיטורים לפני הbig bang זה לא יציב. אז מאיפה אני אקח רעיון... אני מניח שאני אולי אנסה לחשוב על איזשהי סדרת קווסטים במייפל שיכולה להתפרש, או סתם לגנוב איזשהו רעיון מכל ספר אחר שקראתי אי פעם, ולהמציא איזשהו סיפור מוזר...
אביזי יא אהבה בלב
הצעות למיני-סיפור שיכול לארוך בערך 35 עמודים?
[quote=lordabizi;1445513]הצעות למיני-סיפור שיכול לארוך בערך 35 עמודים?[/quote]
sure you do
מה?
רגע אבל למה הם צריכים בכלל להשאר בסביבת מוטיפיסיוס... לאחת יש תינוק בן 4 חודשים בערך לאחת תינוקת שנולדה זה עתה. אני מניח שהם יישארו בסביבה כמה חודשים כדי לראות שהכל בסדר... ואז מה? יקחו אותם איתם? איך נלחמים כשצריך לדאוג גם לדברים קטנים? אז ישאירו אותם אצל ההורים של מרטין ויחזרו פעם בכמה חודשים לראות אותם? הכל פה מאוד מוזר.... אני לא חושב שאני אצליח להתקדם הרבה.
מה בשם היצורים הסגולים בהיר... מתי לעזאזל פלופי המשיך את המשחק שלו ואיך זה שאני שם לב לזה בחודש וחצי של איחור?
[quote=lordabizi;1445513]הצעות למיני-סיפור שיכול לארוך בערך 35 עמודים?[/quote]
'תה צריך רעיון מקורי לעלילה או שאתה בעיקרון רוצה רעיון קיים לבסס עליו כמו שמרטין'ס סטורי היה מבוסס בצורה כלשהי על מייפל? ):
[quote=saber;1445520]'תה צריך רעיון מקורי לעלילה או שאתה בעיקרון רוצה רעיון קיים לבסס עליו כמו שמרטין'ס סטורי היה מבוסס בצורה כלשהי על מייפל? ):[/quote]
סתם צריך איזשהו מיני סיפור. "ארק-ון" שכזה שיתפרש על 9 פרקים. למרות שבעצם 9 פרקים זה יחסית המון למאורע כלשהו בסיפור שלי... מרשמלו היה 4 פרקים. מרטין משתגע היה 8 פרקים... אז 9 פרקים זה די הרבה. אז אני מניח שאני צריך להגיד "ארק על סטריאוידים"...
לא אכפת לי מה המקור.
כנראה מה שיקרה זה שאני אגיע לקטע הזה, ואז לא יהיה לי כח לחשוב על סיפור, אז אני אמצא את עצמי כותב את "חוברת ההשלמות לסיפור" ואכתוב את ההיסטוריות של מרטין ברנז ג'אוורה אולי על פינלה, לא יודע, וכנראה גם על חוק הקוסמים היחיד בערך שמוזכר בסיפור...
חזרתי לפעילות אחרי שבטח אף אחד פה לא זוכר אותי, וכמו שאני רואה, גם אני לא ממש זוכר אף אחד חוץ מאביזי.
אתה מוכר לי, אני חייב להודות
I am ALWAYS here.
-The Dark, Battle Realms.
אה... אולי אני יכול להפגיש אותם בזמן הזה עם אלוף וולנט, שהשאלתי את הדמות הזו, AS IS, פחות או יותר, מסדרת ספרים אחרת לגמרי...
הם יפגשו אותו כשהוא עוד היה חלש יחסית, יצילו אותו, יעזרו לו, הוא יהיה חייב להם תודה ולכן בהמשך הוא יוכל לתת להם את הנשק שיאפשר את "הפוקס".