שימו לב שיש כאלה ממש שקטים שלא הגיבו מתחילת המשחק!!!
Printable View
שימו לב שיש כאלה ממש שקטים שלא הגיבו מתחילת המשחק!!!
אני מצביע לטוגפי, הוא פשוט מנסה להיבלע ברקע. "אני לא מצביע לאף אחד..." הוא לא רוצה שהרציחות יהוו קשר לאלה שהוא חושד בהם.
[quote=uzumaki naruto;1450918]אוי מגל המסכן
מתי האזרחים בוחרים מתי להוציא להורג מי שנראלנו הרוצח?[/quote]
^
תענו לי בבקשה
[quote=pizzablaster;1450938]אני מצביע לטוגפי, הוא פשוט מנסה להיבלע ברקע. "אני לא מצביע לאף אחד..." הוא לא רוצה שהרציחות יהוו קשר לאלה שהוא חושד בהם.[/quote]
אמרתי אני לא מצביע לאף אחד כרגע!
כי אני מחפש ראיות למה מי רוצח!
[quote=uzumaki naruto;1450955]^
תענו לי בבקשה[/quote]
אנחנו עכשיו דנים את מי לעמיד
ומותר כבר להצביע?
אם כן, עד איזה שעה?
טוגופי
[quote=uzumaki naruto;1450968]ומותר כבר להצביע?
אם כן, עד איזה שעה?[/quote]
עד מחר ב4 או 5
יש עד 17:00 אני לא אחליט עכשיו.
אוקיי אחרי חשיבה מעמיקה וע"פ קשרים בין תושבים שונים לנרצח, אני מאמין שהרוצח הוא אייל..
בבקשה אם למישהו יש הוכחה למה זה לא הוא, לומר לי אותה!
[QUOTE=Hecarim;1450972]טוגופי[/QUOTE]
מה?
הקרים אתה חושב שאני הרוצח?
משהו מוזר לי פתאום באים אנשים ומתחילים לזרוק על משתמשים אשמות
אני יאמר את הטענה שלי לבחירה באייל אבל לפני זה אני יענה לטוגפי על האמירה "משהו מוזר לי פתאום באים אנשים ומתחילים לזרוק על משתמשים אשמות"
אנשים לא באמת מוצאים את עצמם ויודעים מה לעשות בשלב כ"כ מוקדם של המשחק ולכן מתחילים עם האשמות סתמיות ורנדומליות כדי להתחיל להניע את המשחק..
עכשיו ההסבר שלי, לדעתי הרוצח הוא אייל מכיוון שלפי הידע שלי הוא לא מת על מגל ולהפך, תקנו אותי אם אני טועה.
רציחה ראשונה ע"י הרוצחים גם תהיה רנדומלית כי עדיין אין איום ממשי על הרוצח.
מכאן נובע שאייל ביצע את הבחירה שלו ע"פ שנאה אישית, מעבר למשחק על מנת לספק את היצרים שלו..
שוב, אם למישהו יש הוכחה חותכת שזה לא אייל, בבקשה לומר לי.. :)
אני לאט לאט חושב אולי רותם צודק וזה אדם אבל זה גם יכול ליהיות סלקטרון כי מגל חשד בו וסלקטרון רצה להעיף אותו....... עכשיו אני מתעורר ומבין ששתיהם יכולים אולי ליהיות רוצחים סלקטרון ואדם....