אני לא מרגיש טוב):
בא לי לישון שנה):
Printable View
אני לא מרגיש טוב):
בא לי לישון שנה):
היטמן הבנתי את מזימך. אם הייתי יכול לשנות כינוי הייתי משנה ללורד אביזי ומגיב...
עברנו דף, עכשיו גם אם הוא יתהפך מבפנים החוצה, אף אחד לא ידע מה יש לאביזי לומר על המצב :)
[quote=lordabizi;1457455]oh really?
אני מכריז שמהרגע הזה עד לסיום הבדיחה המטופשת הזו אני לא אגיב יותר בנו"ד, ללא תלות בנסיבות.
אני, לעומתכם, יודע להפסיד בתנאים שלי. להפסיד תוך שמירה על התנאים זה לפעמים יותר חזק מניצחון.
אך אני עדיין מרשה לעצמי לערוך את ההודעה הזו.
אם כך אז אני לא אגיב. אני לא אכנע ראשון. בכך שאני לא משתף פעולה אני מוציא לכם את כל הכיף מזה. כשאנשים מהסוג שלכם לא נהנים מפעולה מסויימת הם ממשיכים אותה. מצד שני, כשאנשים מהסוג שלי לא נהנהים מפעולה מסויימת הם ימשיכו לעשות אותה. לכן אני לא אגיב. Ore no kachi des.[/quote]
אני מצטט כי אני מגניב וכי משעמם לי
מסכן אביזי ):
מסכנים אנחנו שהיינו צריכים לשמוע את החפירות שלו ולעשות כאילו אנחנו מתעניינים במה שיש לו לומר. עכשיו לפחות יש שקט.
אביזי הוא לא חייזר... הוא בנאדם רגיל שמיצה את הפוטנציאל האנושי שלו והשתגר למאדים כדי להפוך ליצור נעלה יותר!
אני אישית נהנה מהחפירות שלו, הוא אדם משעשע ):
אולי גם המשוב אעביר לפה. ככה אהרוג שתי ציפורים במכה אחת.
למה? אביזי גם ככה לא הגיב במשוב
למה מפלים תמפלצת?
אני מכריז שמהרגע הזה עד לסיום הבדיחה המטופשת הזו אני לא אגיב יותר בנו"ד, ללא תלות בנסיבות.
אני, לעומתכם, יודע להפסיד בתנאים שלי. להפסיד תוך שמירה על התנאים זה לפעמים יותר חזק מניצחון.
אם כך אז אני לא אגיב. אני לא אכנע ראשון. בכך שאני לא משתף פעולה אני מוציא לכם את כל הכיף מזה. כשאנשים מהסוג שלכם לא נהנים מפעולה מסויימת הם ממשיכים אותה. מצד שני, כשאנשים מהסוג שלי לא נהנהים מפעולה מסויימת הם ימשיכו לעשות אותה. לכן אני לא אגיב. Ore no kachi des.
שיעביר את משוב לפה, אני במילא לא כותב כל כך בנושאי משוב.
ואם מנסים לבחון את הסבלנות שלי כדאי להבין שזה די חסר תועלת. הסבלנות שלי גדולה. מאודדד.[/quote]
אבזי תעשה לי חייזר תינוק ):
כי מפלצות זה נאחס (למרות שהן ניצחו במפלצות נגד חייזרים)
חייזרים יש אפשרות שהם קיימים
מפלצות זה סתם מגניב
אם כך אז אני לא אגיב. אני לא אכנע ראשון. בכך שאני לא משתף פעולה אני מוציא לכם את כל הכיף מזה. כשאנשים מהסוג שלכם לא נהנים מפעולה מסויימת הם ממשיכים אותה. מצד שני, כשאנשים מהסוג שלי לא נהנהים מפעולה מסויימת הם ימשיכו לעשות אותה. לכן אני לא אגיב. Ore no kachi des.
שיעביר את משוב לפה, אני במילא לא כותב כל כך בנושאי משוב.
ואם מנסים לבחון את הסבלנות שלי כדאי להבין שזה די חסר תועלת. הסבלנות שלי גדולה. מאודדד.
אתה רואה היטמן? אני לא צריך לעשות שום דבר כדי שמשתמשים יגנו עליי. אני לא צריך לבקש מamitlv לצטט את התגובה שלי. הוא עושה את זה בעצמו. אני לא צריך להגיד לאנשים לכתוב all hail abizi. למה? כי אני מבין את הטבע האנושי טוב יותר ממך. היחיד שמגבה אותך זה רותם, וגם זה כי אתה מחזיק באייל גולן כבן ערובה. הפסדת.[/quote]
אתה אוהב אותי? ):