-
[QUOTE=The Charmander;1483298]
אלון ~
"כתוב במכתב שתקפתי נינקדה, אבל אני בגלל לא יודע מה זה. אין לי מושג מה לעשות, כתוב שהוא נפצע על ידי זכוכיות חיצוניות." הוא מחה את דמעותיו. "למה אתה דואל? מה תוכל לעשות בעניין?"
[/QUOTE]
״קודם כל בוא נמצא את הנינקדה״ אומר לו, ״היכן זה היה?״ אשאל אותו, ולאחר מכן אתקדם בעקבותיו למקום בו הוא היה, בעודי מחפש עם טוטודייל אחר פוקימונים נוספים היכולים לעזור.
-
אלון ~
אתה עוקב אחריו בזמן שהוא מוליך אותך לעבר המקום שבו הקרב אירע, בזמן הזה לפתע אתה פוגש מגנמייט שמרחף לעברך בכעס. "מ ~ ג ~ נ...."
-
אביזי ~
"אתה באמת חושב שאשכור עורך דין בוגדני שכמותך?" אמרה ג׳ייזי בקול רם. "אתה לא בדקת א הנסיבות לבריחתו וישר הצעת לי מחיר! אמולבה, תסיימי אותו בדחיפה!" אמולגה שיחררה את אמולגה שלך שכמעט רוקן לחלוטין מחשמל, היא בהקה באור חזק מרוב אמרגיה שטענה, וממש לפני שדחפה את אמולגה היא קראה "פריקה!" אמולגה שיחררה המות אדירה של חשמל שהוטח בעוצמה באמולגה שלך שהשתטח על הרצפה. הוא לא ויתר ונעמד על שתי רגליו. "אמו!" הוא קרא.
[/QUOTE]
"את מגנה על המניעים שלו! זה אומר רק דבר אחד! שאתם באותו הצד! ולכן הוא אכן בגד בי! whatever, אני כבר לא מבין מה את, הוא, או the charmander רוצים ממני בעולם הזה. אמולגה! קרב עד הסוף עד שיהרגו אותנו ונזכה למנוחת עולמים בפח אשפה! קדימה, נענוע זנב ואז זרם חשמלי!"
-
[QUOTE=The Charmander;1483305]אלון ~
אתה עוקב אחריו בזמן שהוא מוליך אותך לעבר המקום שבו הקרב אירע, בזמן הזה לפתע אתה פוגש מגנמייט שמרחף לעברך בכעס. "מ ~ ג ~ נ...."[/QUOTE]
״אולהלה!״ אומר במבטא צרפתי כבד.
״טוטודייל, אקדח מים!״ אורה לו לתקוף את המגנמייט.
״כבר איתך בחוריקו. מה השם שלך?״ אשאל אותו.
-
אלון ~
אתה משלח את טוטודייל שכבר מיד ירה אקדח מים עוצמתי ביותר והטיח אותו במלוא הכוח במגנמייט שמחמת העוצמה הועף לאחור, אך לא נראה הי המון קרה שם, הוא אוגר חשמל במהירות ושולח שוק חשמלי לעבר טוטודייל. טוטודייל כורע ברך ומביט בכעס לעבר מגנמייט. עכשיו סה כבר אישי, אשוניו האדומות התרחבו והוא זינק היישר לעבר מגנמייט עם צפורניים בוהקות, מגנמייט חמק בעדינות וטוטודייל פירש את סה כביכול כאילו הוא לעג לו. הוא פשוט צרח בקול מחריש אוזניים ונראה מתוסכל מאוד.
-
[QUOTE=The Charmander;1483313]אלון ~
אתה משלח את טוטודייל שכבר מיד ירה אקדח מים עוצמתי ביותר והטיח אותו במלוא הכוח במגנמייט שמחמת העוצמה הועף לאחור, אך לא נראה הי המון קרה שם, הוא אוגר חשמל במהירות ושולח שוק חשמלי לעבר טוטודייל. טוטודייל כורע ברך ומביט בכעס לעבר מגנמייט. עכשיו סה כבר אישי, אשוניו האדומות התרחבו והוא זינק היישר לעבר מגנמייט עם צפורניים בוהקות, מגנמייט חמק בעדינות וטוטודייל פירש את סה כביכול כאילו הוא לעג לו. הוא פשוט צרח בקול מחריש אוזניים ונראה מתוסכל מאוד.[/QUOTE]
שכחת תגובה למליפאן היקר
--
"בחוריקו, מה השם שלך?" אשאל לשמו שוב, כנראה שלא שמע, או שהשה''מ הזקן שלי שכח.
"טוטודייל, תירגע. רק מגנט קטן ומסכן שאנחנו עומדים להדביק למקרר" אלעג למגנמייט בחזרה, "תשתמש באקדח מים נוסף! תרטיב אותו, זה אמור לטפל בו כהוגן"
-
1 קבצים מצורפים)
[B][U]כינוי:[/U][/B] [COLOR="#FF0000"]itayQT[/COLOR]
[B][U]שם:[/U][/B] דקסטר מורגן
[B][U]גיל:[/U][/B] 17
[B][U]מין:[/U][/B] בן
[B][U]ספרייט דמות:[/U][/B] [ATTACH=CONFIG]18[/ATTACH]
[B][U]חפצים:[/U][/B] לא לגעת.
[B][U]פוקימון התחלתי:[/U][/B] לא לגעת.
[B][U]רקע:[/U][/B] דקסטר כל חייו היה בן אדם מאוד מופנם. מאז שהוא היה בן תשע הוא הלך ליער הסמוך לעירו, שם הוא שיחק עם פוקימונים, מהצהריים כשחזר מבית הספר, עד השעות המאוחרות של הלילה. רק הם קיבלו אותו בחברה, והם היחידים שהוא הסכים לקבל ולהיפתח אליהם. היה פוקימון אחד מיוחד, צ'ארמנדר, שיום אחד, כשדקסטר היה בן 12, הוא ראה אותו מותקף על ידי חבורה של ספירוים. דקסטר הרים מקל הן הקרקע ונלחץ לעזרתו של צ'ארמנדר. הוא חבט בספירויים בחוזקה על מנת להציל את חברו הטוב צ'ארמנדר, שהתחילו הספירויים כמובן להשיב מתקפה חזרה. כעבור דקות ספורות של לחימה והגנה על חברו הטוב צ'ארמנדר, חזר דקסטר הביתה כולו חבוט ופצוע, תומך ונתמך בצ'ארמנדר. בצ'ארמנדר טופל על ידי דקסטר במשך תקופה לא קצרה, ומאז דקסטר וצ'ארמנדר נהפכו שניהם להיות חברים טובים זה של זה.
שותף:
הערות/טענות/מענות/מרשמלו: מרשמלו.
-
[QUOTE=The Charmander;1483298]בל ~
"התנגדות!" קורא לפתע מהצד השני של האולם, בחור צעיר נעמד על רגליו וקרא לעבר השופט. הוא היה בגילך ושיערו היה כחול בעל זוג עיניים עמוקות וכחולות וחליפה לבנה. "על מה מבוססת הטענה, על שימוש בתבונתו של הפרופסור כדי להתעלל בלקוח שלי? אני לא מבין!"
עורכת הדין בוחנת אותך, מצפה לשמוע את תשובתך בענין.
אלון ~
"כתוב במכתב שתקפתי נינקדה, אבל אני בגלל לא יודע מה זה. אין לי מושג מה לעשות, כתוב שהוא נפצע על ידי זכוכיות חיצוניות." הוא מחה את דמעותיו. "למה אתה דואל? מה תוכל לעשות בעניין?"
אביזי ~
"אתה באמת חושב שאשכור עורך דין בוגדני שכמותך?" אמרה ג׳ייזי בקול רם. "אתה לא בדקת א הנסיבות לבריחתו וישר הצעת לי מחיר! אמולבה, תסיימי אותו בדחיפה!" אמולגה שיחררה את אמולגה שלך שכמעט רוקן לחלוטין מחשמל, היא בהקה באור חזק מרוב אמרגיה שטענה, וממש לפני שדחפה את אמולגה היא קראה "פריקה!" אמולגה שיחררה המות אדירה של חשמל שהוטח בעוצמה באמולגה שלך שהשתטח על הרצפה. הוא לא ויתר ונעמד על שתי רגליו. "אמו!" הוא קרא.
רובי ~
"אתה יודע שהיא לא יכולה להעניק סיוע נשימתי. אתה חייב לעזור לנו! השגתי לנו שימוע ממש בעוד כמה דקות, בוא איתי. תייצג אותי! לא את אבא שלי!"[/QUOTE]
"להתעלל?" אשאל בעודי יושב בנחת "יש לי שאלה" אגיד ואעמוד על רגלי "אם יש בן אדם שמתחיל לבצע ניסוים בבני אדם, עלול לפגוע בהם, עלול להרוג אותם, האם פעיל זכויות אדם לא יעשה ככל שביכולתו לעצור את אותו אדם?" אשאל "אם פרופסור אוק קובע שיש משהו שמסכן פוקימונים, דבר הקרוב ביותר לליבו!, האם שלא לא יעשה ככל שביכולתו לעצור את אותו סבל? אם הוא לא יעשה זאת" אגיד בעצירה דרמטית "הרי שלא מגיע לו התואר פרופסור פוקימונים, והוא סתם שקרן. אבל! בגלל שכל מה שמרתי אליו נכון, הוא עשה ככל שביכולתו לעצור את סבלם." אסיים מרוצה מעצמי
-
[B][COLOR=#800080]אליסה ~
קלפה נראתה נחושה מאוד לעזור והיא קפצה ישירות לעבר בידריל ושרה, סקוירטל ירה בועות ופספס אך קלפה כבר זינקה על בידריל והחלה להלקאות את בידריל שהתעלף. קלפה למדה הלקאה pound.
סטן ממהר להזדקף מהנפילה. את רואה שהחולצה שלו נקרעה. חושפת גוף חטוב וקוביות מסודרות מאוד. "אני מצטער שלא יכלתי לעזור יותר אליסה!" הוא מתנצל. הוא מוציא מהתיק שלו חולצה חדשה ומחליף חולצה. את מביטה בו בהלם ולא יכולה להסיר את העיניים שלך ממנו.
יש עליי פוקדורים? קצת באלי ללכוד אותו חח
~~~~~~~
אנער את ראשי לרגע כדי להתפקס. "אממ זה בסדר לא הייתה לך ברירה. נפצעת?" אשאל בדאגה ואסרוק אותו זריז במבטי במטרה לראות אם יש פציעות גדולות. אם יש עליי פוקדורים אזרוק אחד על בידריל במטרה ללכוד אותו. אם לא אומר לקאיטו שכדאי שנמשיך בחיפושים שלנו, ונתקדם יחד לכיוון שאמרו לנו ללכת אליו.
-
אביזי ~
(סורי כפרות)
אמולגה נעמד, הוא מרגיש את הכעס שלך וזה זורם בעורקיו. אתה פתאום קולט משהו מוזר, לא רק שהוא לא היה מעולף, נראה שהמתקפה לא השפיעה עליו בכלל. אמולגה נראה לפתע ממוקד יותר, הוא זינק ובמהירות הרבה יותר גבוהה הוא שיחרר מכה חשמלית יוצאת דופן, זה נראה כמו מעין ניצוץ חשמלי שהעיף את אמולגה השניה לאחור אל תוך מחשב נוסף שהתפוצץ. אמולגה שהיתה כה טעוננ בחשמל איבדה שליטה וממש יצרה פיצוץ עצום שפוצץ את הקיר מאחור.
אמולגה גררה את עצמה החוצה ואצולגה שלך, ללא רחם, עף במהירות מרהיבה לעברה וירה ניצוץ נוסף שעילף אותה סופית.
"אני לא מבינה... איך הוא לא התעלף מהמתקפה הזאת?!" אמרה זיידי והחזירה את אמולגה לפוקדור. "פשוט תסתלק מכאן! אנחנו כהר ניפגש בבית המשפט, במידה ותייצג אותו."
אלון ~
"שמנ ארוין." אמר לך ופשוט פרץ בבכי, הוא הביט בקיר מלא בגראפיטי. אתה שואל אותו מה קרה שוב והוא אוצר לך "אני בוכה מרוב שזה יפה... ואז הוא מתנער ואומר לך שפה הקרב התרחש, הוא זוכר אץ שמו של המאמן. "קראו לו סטיבן, הוא במקור מג׳וטו איפהשהו. אני זוכר שאני לא עשיתי לו שום דבר, פשוט ניצחתי בקרב. מצד שני, אני לא זוכר שנינקדה התעורר לאחר שהתעלף..."
איתי תתקן את הטופס, הוא לא מסתדר עם העלילה של המשחק אחי. תבדוק א העמוד הראשי...
בל ~
"אני מקשיבה לך." אוצרת לפתע השופטת. "אתה מבסס את טענתך על מידע מקצועי, על חיובו בתור פרופסור להיות אחראי ליידע את הציבור."
"גברתי!" התערב עורך דינם של טלפוקימון, "הוא לא פנה לבעלים לפני שהוא פרסם את החומר! יש לי הוכחה!"
"זה שקר!" הזדעק פתאום אוק "פניתי אליו כמה וכמה פעמים!"
"אדוני, אל תתפרץ בבית המשפט! אני מכריזה על הפסקה של חמש דקות. נראה שקו ההגנה מבולבלת מעט!" צביטה חדה מורגשת בחזה שלך כשהשופטת מעליבה אותך כך.
אליסה ~
את מביטה בגופו והוא מחייך לעברך. את מרגישה את הלב שלך רץ במהירות והוא לוחש לך שהוא בסדר. "רק כמה שריטות, אני אהיה בסדר אליסה." הוא מביט בך במבט חודר. את ממהרת לנסות ללכוד את הבידריל כי יש בידך חמישה פוקדורים ריקים, אך הבידריל כבר הסתלק בזמן שהיית עסוקה בלהביט בהיפנוט בסטן.
אתם ממשיכים בדרכם וקלפה מטפסת על ראשך ושרה שיר נעים שלא גורם לכם להרדם, אתם ממשיכים והמסלול מדהים, סטן לא מפסיק להביט בך במבטים מוזרים ונראה שהוא רוצה להגיד לך משהו...
-
[QUOTE=The Charmander;1483542]
אלון ~
"שמנ ארוין." אמר לך ופשוט פרץ בבכי, הוא הביט בקיר מלא בגראפיטי. אתה שואל אותו מה קרה שוב והוא אוצר לך "אני בוכה מרוב שזה יפה... ואז הוא מתנער ואומר לך שפה הקרב התרחש, הוא זוכר אץ שמו של המאמן. "קראו לו סטיבן, הוא במקור מג׳וטו איפהשהו. אני זוכר שאני לא עשיתי לו שום דבר, פשוט ניצחתי בקרב. מצד שני, אני לא זוכר שנינקדה התעורר לאחר שהתעלף..."
.[/QUOTE]
אדם לאן העלמת את המגנמייט יא לא עקבי
---
"מה מקור הגרפיטי? מי עשה את זה?" אשאל אותו בנימה סקרנית
"טוטודייל, אקדח מים אקדח מים אקדח מים!!!!!!!!" אורה לו ואצביע על המגנמייט
-
[QUOTE=The Charmander;1483542]אביזי ~
(סורי כפרות)
אמולגה נעמד, הוא מרגיש את הכעס שלך וזה זורם בעורקיו. אתה פתאום קולט משהו מוזר, לא רק שהוא לא היה מעולף, נראה שהמתקפה לא השפיעה עליו בכלל. אמולגה נראה לפתע ממוקד יותר, הוא זינק ובמהירות הרבה יותר גבוהה הוא שיחרר מכה חשמלית יוצאת דופן, זה נראה כמו מעין ניצוץ חשמלי שהעיף את אמולגה השניה לאחור אל תוך מחשב נוסף שהתפוצץ. אמולגה שהיתה כה טעוננ בחשמל איבדה שליטה וממש יצרה פיצוץ עצום שפוצץ את הקיר מאחור.
אמולגה גררה את עצמה החוצה ואצולגה שלך, ללא רחם, עף במהירות מרהיבה לעברה וירה ניצוץ נוסף שעילף אותה סופית.
"אני לא מבינה... איך הוא לא התעלף מהמתקפה הזאת?!" אמרה זיידי והחזירה את אמולגה לפוקדור. "פשוט תסתלק מכאן! אנחנו כהר ניפגש בבית המשפט, במידה ותייצג אותו."
[/QUOTE]
היי, זו זכותך להתעלל בי כתאוות נפשך!
so no hard feelings
--
"טוב, אין לי מושג מה עשית אמולגה, אבל עשית את זה טוב. תחזור." אני אחזיר אותו. 'עכשיו אני צריך למצוא את ה backstabbing weasel הזה כריס ולפוצץ אותו במכות.' אני אחשוב ואתחיל ללכת בזהירות לכיוון שממנו הוא הסתלק, ואני אנסה לבדוק מה יש מסביבי לפני שאני הולך לאנשהו וכן הלאה צעדי זהירות.
-
רובי ~
"אתה יודע שהיא לא יכולה להעניק סיוע נשימתי. אתה חייב לעזור לנו! השגתי לנו שימוע ממש בעוד כמה דקות, בוא איתי. תייצג אותי! לא את אבא שלי!"[/QUOTE]
"אבל" אתחיל לומר "אני לא חושב שאני יכול לעזור בכלל. אין לי כ"כ איך לעזור לכם בקטע הזה" אומר בקול בטוח בעצמי "אני לא יכול בכמה דקות להתארגן לשימוע"
-
אלון ~
סורי התבלבלתי בהמשכון...
~
טוטודייל לא נרגע וארוין החליט לבכות עוד טיפה מרוב שזה יפה. שיניו של טוטודייל בהקו והוא ניסה נואשות לנשוך את מגנמייט שריחף בלגלוג לפני הקיר...
אביזי ~
It wont happen again mate.
~
בכעס רב אתה יוצא לעבר כריס. כריס חיכה לך ברכב של אוק בשולי הכביש וסימן לך לרוץ ליברו צהר, בזמן שאוק התניע.
רובי ~
"ברור שאתה לא יכול לעזור בכלל." נשמע לפתע קול מעצבן ומכעיס עד מאוד. זה היה הארי שהגיח מאחוריכם, "זה בגלל שהוא קיבל את הרשיון שלו כעורך דין במזל, אין לו שמץ של מושג...
רק תגידי לי מילה אחת ואני אטפל בהכל ג׳וי."
ג׳וי ממהרת להביט בך במבט מלא תקוה...
-
[QUOTE=The Charmander;1483547]אביזי ~
It wont happen again mate.
~
בכעס רב אתה יוצא לעבר כריס. כריס חיכה לך ברכב של אוק בשולי הכביש וסימן לך לרוץ ליברו צהר, בזמן שאוק התניע.
[/QUOTE]
"הוי הוי הוי! נראה לך אני ארוץ לעברך מהר! מה זה צריך להיות?! ביקשת ממך לעשות משהו מועיל, ובמקום זה אתה בורח לי ככה! טוב לפחות אני רואה שהבאת את אוק, אבל לפחות היה כדאי אם היית אומר לי משהו. כמעט התנדבתי לתבוע אותך בשם פוקגיר, בחצי המחיר. מזלך היחידה הוא שסוזי הזו פחות אוהבת בוגדים ממני. טוב נגיד." אני אגער בו ממשוכות, ואז בסופו של דבר אשתכנע ואלך למכונית.