-
[QUOTE]
מאט- תגיד אכפת לך שסוובלו תהיה נקבה? לדעתי זה יותר מתאים חח
אתה מחליט לתפוס את טריקו ונראה שמאדקיפ מרוצה מכך. אתה זורק פוכדור על טריקו שלאחר כמה נידנודים הפוכדור נעצר. תפסת טריקו! אתה לוקח את הפוכדור ומאדקיפ הולך לצידך ושניכם יוצאים מיער פטלבורג. הקשר שלך ושל מאדקים מתחזק כששניכם שרים שירי פוקימונים ביחד, מאדקיפ מדקלם אותם בעליזות ולאחר שאתה מחקה אותו הוא משגר מעט מים לראש שלך ושניכם צוחקים. אתם מגיעים לבקטה קטנה על שפת הים בה עוגנת סירת מנוע ועליה איש זקן והפוקימון שלו ווינגל. "קוראים לך מאט נכון?" הזקן שואל בחביבות ואתה עונה באישור. "יופי. אני בדיוק יוצא לאי, יש שם את המכון הבא שלך" הזקן אומר ואתה עולה על הסירה. מאדקיפ קורא בהתלהבות כשהסירה מתניעה. מאדקיפ מביט בהתלהבות במים ואתה מרגיש שאתה חייב לשתף את שאר הפוקימונים שלך ביום השמש היפה הזה ולכן אתה משחרר את כולם. לאחר חצי שעה של שייט אתם עושים עצירה באמצע הים, ממרחק אתה מבחין בפוקימוני מים שונים המאפיינים את מחוז הואן. צ'רמנדר משתזף בשמש בכיף ואילו מאדקיפ קופץ למים ומדגים שחייה מהירה כשרלטס מביט בו בהתלהבות. סוובלו מעופף לו בהנאה ומשקיף על כולכם. טריקו מעט מתבייש אך הוא עושה היכרות עם כולם והפוקימונים שלך מקבלים אותו כחבר לצוות. לאחר זמן הכיף שלכם אתם ממשיכים לשוט בסירה לעוד 20 דקות, צ'רמנדר מקבל מחלת ים לכן אתה מחזיר אותו. אתה מגיע לעיר (שכחתי את השם) ומגלה עיירה קטנטנה ושטופת שמש; בה אתה מבין ממאמנים באזור שישנה מערה מעניינת, פינת דייגים ואת המכון השני. מה תעשה?
[/QUOTE]
אני מאוד רוצה ללכת לעבר המערה, אך אני זוכר את הנחיותיו של המדריך שלי. אני לוקח נשימה עמוקה וניגש לעבר המכון השני. לא לפני שאני ארפא את הפוקימונים שלי כמובן ואעודד אותם בשיחת חיזוק.
-
[COLOR=#008000][B]מאט-
לא ענית לי על השאלה עם סוובלו.[/B]
אתה מאוד רוצה ללכת לטייל במערה אך מבין שעליך לעבור את המכון במהירות לבקשתו של נולנד ולכן אתה ניגש לשם. אתה רואה את מבנה המכון הגדול אך מהכניסה ישנו תור מאוד ארוך של מאמנים שמחכים להילחם, התור גורם לך למעט חלחלה ואתה באמת מאמין שתוכל להספיק ללכת למערה וגם להגיע למכון שלך. אתה עושה פרסה וצועד על החול הזהוב עד שאתה מגיע לפתח המערה של דיופורד. הספקת להחזיר את הפוקימונים שלך ואתה ניגש פנימה אל תוך המערה, אתה מבחין במספר פוקימונים המאפיינים מערות כשאתה שומע זעקה מקוטעת ממרחק, הדבר היחיד שאתה מצליח לשמוע זה "מגמה" אתה מחליט ללכת לשם בזהירות ובחשדנות. אתה מתקרב לסלעים גדולים ומציץ על המתרחש. ומגלה לנגד עיניך [IMG]http://up416.siz.co.il/up3/yyyomuwujwvj.png[/IMG]שני חיילים מאיימים על מאמנת בבכי תמרורים [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/255.gif[/IMG] ועל הפוקימון שלה שמפחד מאוד באמצעות שלל פוקימונים [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/296.gif[/IMG][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/261.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/302.gif[/IMG] מאיימים. "קדימה! תביאי עכשיו את הכסף שלך והפוקימונים שלך. אנחנו לא נבקש שוב" החייל צועק ואתה מבחין שלחיילת ישנה סכין ביד.
[/COLOR][COLOR=#0000cd][B]דרו-
לך כבר למכון בן אדם[/B]
[RIGHT]"אושאווט אל תיתן לו, השתמש בצדף תער כנגד. וליפני שהוא מתחיל בסופת העלים נסה לפגוע או לפחות להעיף אותו עם אקדח מים חזק וסוחף!" אתה מדריך את אוושוואוט שמקשיב לך. אושוואוטט שולף את הצדף שלבטנו וחובט בו בראשו של סנייבי שמתגלגל אחורה, מיד אחר כך הוא מתכונן לסופת העלים של סנייבי בכך שהוא יורה אקדח מים שמפר את שיווי המשקל של סנייבי ומפיל אותו לקרקע. סנייבי לא מוותר ולופט את אוושואוט בגפן מצליפה שמטיחה אותו על הקרקע, בצעדים מהירים אושוואוט משיב לסנייבי בצדף טער שמעלף אותו לחלוטין. "קרב טוב" אומר המאמן ומחזיר את סנייבי. אושוואווט נראה חזק מאוד. מה תעשה?[/RIGHT][/COLOR]
-
[QUOTE=Sharpedo;1500243][COLOR=#333399]
[B][U]דרו-[/U]
לך כבר למכון בן אדם[/B].
[/COLOR][RIGHT][COLOR=#333399]~~~
"אושאווט אל תיתן לו, השתמש בצדף תער כנגד. וליפני שהוא מתחיל בסופת העלים נסה לפגוע או לפחות להעיף אותו עם אקדח מים חזק וסוחף!" אתה מדריך את אוושוואוט שמקשיב לך. אושוואוטט שולף את הצדף שלבטנו וחובט בו בראשו של סנייבי שמתגלגל אחורה, מיד אחר כך הוא מתכונן לסופת העלים של סנייבי בכך שהוא יורה אקדח מים שמפר את שיווי המשקל של סנייבי ומפיל אותו לקרקע. סנייבי לא מוותר ולופט את אוושואוט בגפן מצליפה שמטיחה אותו על הקרקע, בצעדים מהירים אושוואוט משיב לסנייבי בצדף טער שמעלף אותו לחלוטין. "קרב טוב" אומר המאמן ומחזיר את סנייבי. אושוואווט נראה חזק מאוד. מה תעשה?[/COLOR]
[/RIGHT]
[/QUOTE]
חחחח... אין לך כבר כוח להמשכים שלי אה?! אני רואה הכל קצר ומשעמם. רציתי לנסות להמציא מהלך שישמש אותי במכון... יא לחוץ
~~~
אשבח את אושאווט אודה למאמנת ואלך למכון מלא ביטחון עצמי. (הינה טסתי. יאללה בוא נגיע לשם אבל תשקיע)
-
[COLOR=#0000cd][B]דרו-
חחחח זה לא רק שאין כוח להמשכים שלך פשוט העלילה מתפתחת ונהיית יותר ויותר מעניינת אחרי שעוברים את המכון הראשון, ואל תהיה כל כך לחוץ על להתאמן כי ניקולס מדי פעם יאמן את הפוקימונים שלך אימון משמעותי. ואני תמיד משקיע!!! פשוט כשאני עושה המשכים מהפלאפון אין צבעים ותמונות, כשאני על המחשב הכל מושלם :) תהיה יותר השקעה גם אחרי המכון :)[/B]
אתה משבח את אושוואוט ומחזיר אותו לפוכדור. מודה למאמנת שנלחמה איתך ואתה מרפא את הפוקימונים שלך. אתה ניגש למכון ובאופן פלאי המכון ריק מאנשים (שמעו שאתה מגיע) המכון עצמו צבעוני מאוד, מנורות שנדלירים וציורים תלויים על הקירות כשאתה מתקדם למרכז המכון. [IMG]http://up416.siz.co.il/up2/midujxm25nvz.png[/IMG] מבחינים בך מתקרב ומנופפים לך להתקרב אליהם. "שלום! לי קוראים צ'ילי! ואני אוהב פוקימוני אש!" אומר הבחור עם השיער האדום. "שלום! קוראים לי כרס! ואני אוהב פוקימוני מים!" אומר הבחור עם השיער הכחול. "שלום! קוראים לי סילן! ואני אוהב פוקימוני עשב!" אומר הבחור בעל השיער הירוק. "אנחנו אחים, ומנהלים את המכון ביחד. השיטה שלנו עובדת כך" סילן אומר בחיוך ובתיאום מושלם עם האחים שלו. "אם בחרת בטפיג, אתה נלחם איתי" כרס אומר. "אם בחרת בסנייבי, אתה נלחם איתי" צ'ילי אומר. "ואם בחרת באושוואוט, אתה נלחם בי" סילן אומר בחיוך. "תשחרר את הפוקימון ההתחלתי שלך בלי להגיד איזה! אנחנו רוצים להיות מופתעים!" שלושתם אומרים בו זמנית ואתה מתחיל לצחוק לאור הסיטואציה המשעשעת. אתה מביט במבטיהם הסקרניים כשהפוכדור שלך עף לאוויר ומשחרר את אושוואוט החמוד שמביט בשלושת האחים בחמידות. "יש!!!!" סילן קורא ומניף את ידיו לאוויר בעוד שני האחים האחרים מסתירים את אכזבתם המרה. "אתה נלחם בי ופנסייג'!" סילן קורא בהתלהבות ולוקח אותך איתו לזירת המכון. אתה נעמד באזור המאמנים ואושוואוט עומד מולך במרחק מספר מטרים מוכן ומזומן ואילו סילן משחרר מהפוכדור שלו פוקימון דמוי קוף בצבע ירוק [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/511.gif[/IMG]"איזה כיף! פנסייג' קליע זרעים!" סילן קורא ופוקימון הקופיף קופץ מצד לצד בהתלהבות ומכין את המתקפה שלו. מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=Sharpedo;1500245][COLOR=#333399][B][U]דרו-[/U]
חחחח זה לא רק שאין כוח להמשכים שלך פשוט העלילה מתפתחת ונהיית יותר ויותר מעניינת אחרי שעוברים את המכון הראשון, ואל תהיה כל כך לחוץ על להתאמן כי ניקולס מדי פעם יאמן את הפוקימונים שלך אימון משמעותי. ואני תמיד משקיע!!! פשוט כשאני עושה המשכים מהפלאפון אין צבעים ותמונות, כשאני על המחשב הכל מושלם :) תהיה יותר השקעה גם אחרי המכון :)[/B]
אתה משבח את אושוואוט ומחזיר אותו לפוכדור. מודה למאמנת שנלחמה איתך ואתה מרפא את הפוקימונים שלך. אתה ניגש למכון ובאופן פלאי המכון ריק מאנשים (שמעו שאתה מגיע) המכון עצמו צבעוני מאוד, מנורות שנדלירים וציורים תלויים על הקירות כשאתה מתקדם למרכז המכון. [IMG]http://up416.siz.co.il/up2/midujxm25nvz.png[/IMG] מבחינים בך מתקרב ומנופפים לך להתקרב אליהם. "שלום! לי קוראים צ'ילי! ואני אוהב פוקימוני אש!" אומר הבחור עם השיער האדום. "שלום! קוראים לי כרס! ואני אוהב פוקימוני מים!" אומר הבחור עם השיער הכחול. "שלום! קוראים לי סילן! ואני אוהב פוקימוני עשב!" אומר הבחור בעל השיער הירוק. "אנחנו אחים, ומנהלים את המכון ביחד. השיטה שלנו עובדת כך" סילן אומר בחיוך ובתיאום מושלם עם האחים שלו. "אם בחרת בטפיג, אתה נלחם איתי" כרס אומר. "אם בחרת בסנייבי, אתה נלחם איתי" צ'ילי אומר. "ואם בחרת באושוואוט, אתה נלחם בי" סילן אומר בחיוך. "תשחרר את הפוקימון ההתחלתי שלך בלי להגיד איזה! אנחנו רוצים להיות מופתעים!" שלושתם אומרים בו זמנית ואתה מתחיל לצחוק לאור הסיטואציה המשעשעת. אתה מביט במבטיהם הסקרניים כשהפוכדור שלך עף לאוויר ומשחרר את אושוואוט החמוד שמביט בשלושת האחים בחמידות. "יש!!!!" סילן קורא ומניף את ידיו לאוויר בעוד שני האחים האחרים מסתירים את אכזבתם המרה. "אתה נלחם בי ופנסייג'!" סילן קורא בהתלהבות ולוקח אותך איתו לזירת המכון. אתה נעמד באזור המאמנים ואושוואוט עומד מולך במרחק מספר מטרים מוכן ומזומן ואילו סילן משחרר מהפוכדור שלו פוקימון דמוי קוף בצבע ירוק [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/511.gif[/IMG]"איזה כיף! פנסייג' קליע זרעים!" סילן קורא ופוקימון הקופיף קופץ מצד לצד בהתלהבות ומכין את המתקפה שלו. מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
'מממ... איזה קופיף נחמד' אהרהר בליבי ואסרוק אותו בפוקדע. 'זה יהיה קרב קשה. פעם ראשונה שאני מול מאמן מכון, נראה מה השוני.
בהתאם להתקפה של פנסייג' אדריך את אושאווט "קדימה חבר, פול על ארבע שתוכל לרוץ מהר יותר. נוע מצד ליד והתגלגל בקפיצות ונסה כך להתחמק מקליע הזרעים בעודך מתקרב אליו!"
אחכה לשנייה בא תיהיה מעידה מצד פנסייג' ואכריז "קדימה רוץ אליו קפוץ, הסתחרר עם זנבך והכה עם הזנב בכוח באמצעות בלימה!"
-
[COLOR=#0000cd][B]דרו-
הסתחרר עם זנבך? תן הוראות לטווח הארוך![/B]
אתה סורק את הפוקימון בפוקידע ומגלה שמדובר בפנסייג', פוקימון קופיף העשב. אתה פוקד על אוושוואוט ללכת על ארבע כדי לצבור מהירות אך ספק אם ככה הוא מהיר יותר, אושוואוט מתקשה בלרוץ על ארבע ושינוי הזווית של קליע הזרעים של פנסייג' גורם לכך שאושוואוט ייפגע. אתה פוקד על אוושוואט בשנית לרוץ לכיוון פנסייג' אך הפעם על שתיים, אושוואוט קופץ ומסתובב באוויר, מתכונן לחבוט בפנסייג' עם זנבו. לצערו של אושוואוט פנסייג' מתחמק מזנבו הקטן אך הבלימה של אושוואוט שמגיעה לאחר מכן מצליחה להדחיק את פנסייג לאחור. "פנסייג' קדימה! זה כיף להילחם נכון? פצצת זרע מסביב לאושוואוט!" (אוי כמה שזה נשמע לא טוב חח) סילן קורא ופנסייג' קופץ בקפיצה אחורית מאחוריי אושוואווט ומפוצץ זרעים מסביב לו, אושווואוט מכסה את עיניו בגלל הרעש, בעקבות פצצות הזרע נוצר מעין ערפל של חול ואדמה, ואוושוואט נמצא במרכז. "פנסייג'! נשיכה! ומיד אחר כך מתקפת זעם!" סילן קורא. מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=Sharpedo;1500256][COLOR=#0000cd][B]דרו-
הסתחרר עם זנבך? תן הוראות לטווח הארוך![/B]
אתה סורק את הפוקימון בפוקידע ומגלה שמדובר בפנסייג', פוקימון קופיף העשב. אתה פוקד על אוושוואוט ללכת על ארבע כדי לצבור מהירות אך ספק אם ככה הוא מהיר יותר, אושוואוט מתקשה בלרוץ על ארבע ושינוי הזווית של קליע הזרעים של פנסייג' גורם לכך שאושוואוט ייפגע. אתה פוקד על אוושוואט בשנית לרוץ לכיוון פנסייג' אך הפעם על שתיים, אושוואוט קופץ ומסתובב באוויר, מתכונן לחבוט בפנסייג' עם זנבו. לצערו של אושוואוט פנסייג' מתחמק מזנבו הקטן אך הבלימה של אושוואוט שמגיעה לאחר מכן מצליחה להדחיק את פנסייג לאחור. "פנסייג' קדימה! זה כיף להילחם נכון? פצצת זרע מסביב לאושוואוט!" (אוי כמה שזה נשמע לא טוב חח) סילן קורא ופנסייג' קופץ בקפיצה אחורית מאחוריי אושוואווט ומפוצץ זרעים מסביב לו, אושווואוט מכסה את עיניו בגלל הרעש, בעקבות פצצות הזרע נוצר מעין ערפל של חול ואדמה, ואוושוואט נמצא במרכז. "פנסייג'! נשיכה! ומיד אחר כך מתקפת זעם!" סילן קורא. מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
"אושאווט התרכז חפש את הצללית של פנסייג', נסה אולי להסתכל מאחוריך. ברגע שאתה רואה אותו והוא פותח את הפה? אקדח מים בכל הכוח אל תוך פיו!" אדריך את הפוקימון שלי.
ואקווה שאפילו שזאת מתקפת מים לפחות שיחנק והשתעל קצת מהנזקת המים הזאת לפה שלו...
לאחר מכן אבקש אנסה מהלך משונה "אושאווט הקשב היטב, רוץ לצד השני של הזירה, נתר וכך נשימה עמוקה. ואז אקדח מים שוב בכל הכוח, העף את עצמך בתוך סילון המים שנוצר אל פנסייג' במהירות רבה והכה בבלימה!"
-
[COLOR=#0000cd][B]דרו-
סילון אקווה אה? שכחתי שהוא לומד את המתקפה הזאת ובחייאת אחרי שאתה פשוט תמשיך לעיר הבאה ולא להיתקע בעיר![/B]
[RIGHT]"אושאווט התרכז חפש את הצללית של פנסייג', נסה אולי להסתכל מאחוריך. ברגע שאתה רואה אותו והוא פותח את הפה? אקדח מים בכל הכוח אל תוך פיו!" אתה פוקד, וסילן מוחא כא, עידוד, "יפה" הוא מוסיף. בשונה מערפל הוא מסך עשן, ההסוואה שפסנייג' יצר כאן היא בעצם חול שהתעופף, לכן כשאוושוואוט מבחין בפנסייג' ויורה עליו את אקדח המים הוא מצליח גם להעיף עליו מתקפת חול שמעוור את פנסייג' זמנית ומקשה עליו לתפקד. "אושאווט הקשב היטב, רוץ לצד השני של הזירה, נתר וכך נשימה עמוקה. ואז אקדח מים שוב בכל הכוח, העף את עצמך בתוך סילון המים שנוצר אל פנסייג' במהירות רבה והכה בבלימה!" אתה פוקד בשנית על אושוואוט. אושוואוט מסובב את ראשו ומביט בך מעט לא מבין אך נראה שהוא ינסה בכל זאת. אושוואוט קופץ לאוויר ויורה אקדח מים שפוגע בפנסייג' אך שוטף את פרצופו ואת החול, "פנסייג' קליע זרעים!" סילן קורא ופנסייג' פוגע באושוואוט בחוזקה ומקשה עליו מלהמשיך. "עכשיו מתקפת זעם!" סילן קורא ופנסייג' רץ לכיוון אושוואוט שעוצם את עיניו ונראה מתרכז. כמה מטרים בודדים מאושוואוט אושוואוט נעטף כולו מים ומתעופף באוויר, הוא לא מצליח לשלוט על הזרם אך לאחר מספר סיבובים לא מוצלחים באוויר הוא מזהה את פנסייג' ופוגע בו בחוזקה, [B]אושוואוט למד סילון אקווה!' [/B]פנסייג' מוטל על הקרקע מעולף. "אושוואוט הוא המנצח!" קורא השופט. "כל הכבוד!" סילן מברך אותך תוך כדי שהוא מחזיר את פנסייג' לפוכדור שלו. הוא מרפא איתך את אושוואוט ומושיט לך נרתיק שחור קטן בו תוכל לשים את תגי המכון שלך וכמובן את תג המכון [/RIGHT][IMG]http://vignette3.wikia.nocookie.net/pokemon/images/f/fd/Triobadge.png/revision/latest?cb=20101019231550[/IMG] "קדימה! נשארו לך רק עוד שבעה מכונים עד ליגת אונובה!" סילן אומר לך בהתלהבות ומלווה אותך למחוץ למכון. מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=Sharpedo;1500238]מייק-
אתה מודה למאמן ומלטף את ראשו הנעים של אייווזור. גופו גדל מעט מגודלו הקודם אך מלגעת בו אתה מרגיש עד כמה מסיבי הוא נהיה. אתה לוקח מהדייג את החכה ומקפל אותה ומכניס אותה לתיק. אתה ואייוזור ממשיכים ללכת על הגשר בו אתם צופים בפוקימוני מים ובמאמנים נלחמים אחד בשני. אתה מגיע לשפה השנייה של הגשר וממשיך ימינה עד שאתה מבחין בבית מבודד. אתה נכנס אליו ומבחין בג'קלין. אתה מתנצל בפני ג'קלין שאיחרת והיא מבקשת ממך שזה לא יקרה יותר. שלושתכם מתיישבים ומעבירים דוח על האירוע. ג'קלין מסבירה לך שמדי פעם צוות רוקט שודד פוקימונים ממאמנים מהמערה הזו ושהיא הייתה בטוחה שהם לא יגיעו לשם יותר. "מאוד מלהיב לראות את אייווזור. הוא נראה חזק ובריא" ג'קלין אומרת בחיוך ומחטפת את אייוזור. "אתה משוחרר. באימון הבא נלמד מהטעויות שלך באירוע " ג'קלין אומרת ונפרדת ממך. אתה יוצא החוצה מהבית וחוזר לגשר מעל המים. אפשרויות רבות לפניך. מה תעשה?
מאט- תגיד אכפת לך שסוובלו תהיה נקבה? לדעתי זה יותר מתאים חח
אתה מחליט לתפוס את טריקו ונראה שמאדקיפ מרוצה מכך. אתה זורק פוכדור על טריקו שלאחר כמה נידנודים הפוכדור נעצר. תפסת טריקו! אתה לוקח את הפוכדור ומאדקיפ הולך לצידך ושניכם יוצאים מיער פטלבורג. הקשר שלך ושל מאדקים מתחזק כששניכם שרים שירי פוקימונים ביחד, מאדקיפ מדקלם אותם בעליזות ולאחר שאתה מחקה אותו הוא משגר מעט מים לראש שלך ושניכם צוחקים. אתם מגיעים לבקטה קטנה על שפת הים בה עוגנת סירת מנוע ועליה איש זקן והפוקימון שלו ווינגל. "קוראים לך מאט נכון?" הזקן שואל בחביבות ואתה עונה באישור. "יופי. אני בדיוק יוצא לאי, יש שם את המכון הבא שלך" הזקן אומר ואתה עולה על הסירה. מאדקיפ קורא בהתלהבות כשהסירה מתניעה. מאדקיפ מביט בהתלהבות במים ואתה מרגיש שאתה חייב לשתף את שאר הפוקימונים שלך ביום השמש היפה הזה ולכן אתה משחרר את כולם. לאחר חצי שעה של שייט אתם עושים עצירה באמצע הים, ממרחק אתה מבחין בפוקימוני מים שונים המאפיינים את מחוז הואן. צ'רמנדר משתזף בשמש בכיף ואילו מאדקיפ קופץ למים ומדגים שחייה מהירה כשרלטס מביט בו בהתלהבות. סוובלו מעופף לו בהנאה ומשקיף על כולכם. טריקו מעט מתבייש אך הוא עושה היכרות עם כולם והפוקימונים שלך מקבלים אותו כחבר לצוות. לאחר זמן הכיף שלכם אתם ממשיכים לשוט בסירה לעוד 20 דקות, צ'רמנדר מקבל מחלת ים לכן אתה מחזיר אותו. אתה מגיע לעיר (שכחתי את השם) ומגלה עיירה קטנטנה ושטופת שמש; בה אתה מבין ממאמנים באזור שישנה מערה מעניינת, פינת דייגים ואת המכון השני. מה תעשה?
דרו-
חחחחח שכחתי ואושוואוט לא מבוסס על חתול הוא מבוסס על לוטרה!
אתה פוקד על אושוואוט להשתמש במיקוד אנרגיה וכך הוא עושה. המאמן פוקד על סנייבי להשתמש בגפן מצליפה אך ברגע האחרון אושוואוט קופץ ומתחמק מהמתקפה, מלמעלה הוא נוחת על סנייבי במתקפת בלימה שפוגעת בחוזקה בסנייבי. "סנייבי בלימה גם אתה! ואז סופת עלים!" פוקד המאמן. מה תעשה?[/QUOTE]
"מעניין מה אפשר לעשות בעיר הזו. אולי עוד קרבות, אולי פוקימונים חדשים לצוות, מקודם כשעברנו בדרכנו לג'קלין שמתי לב למכון אפשר גם להלחם בו." אומר לאיוויזור ואתקדם לעבר המכון אך אם משהו יעצור בעדי אקפוץ על ההזדמנות לאימון.
נ.ב מה עם ריהורן והמאמן עם הדופק החלש?
-
[B][QUOTE]
מאט-
לא ענית לי על השאלה עם סוובלו.
אתה מאוד רוצה ללכת לטייל במערה אך מבין שעליך לעבור את המכון במהירות לבקשתו של נולנד ולכן אתה ניגש לשם. אתה רואה את מבנה המכון הגדול אך מהכניסה ישנו תור מאוד ארוך של מאמנים שמחכים להילחם, התור גורם לך למעט חלחלה ואתה באמת מאמין שתוכל להספיק ללכת למערה וגם להגיע למכון שלך. אתה עושה פרסה וצועד על החול הזהוב עד שאתה מגיע לפתח המערה של דיופורד. הספקת להחזיר את הפוקימונים שלך ואתה ניגש פנימה אל תוך המערה, אתה מבחין במספר פוקימונים המאפיינים מערות כשאתה שומע זעקה מקוטעת ממרחק, הדבר היחיד שאתה מצליח לשמוע זה "מגמה" אתה מחליט ללכת לשם בזהירות ובחשדנות. אתה מתקרב לסלעים גדולים ומציץ על המתרחש. ומגלה לנגד עיניך שני חיילים מאיימים על מאמנת בבכי תמרורים ועל הפוקימון שלה שמפחד מאוד באמצעות שלל פוקימונים מאיימים. "קדימה! תביאי עכשיו את הכסף שלך והפוקימונים שלך. אנחנו לא נבקש שוב" החייל צועק ואתה מבחין שלחיילת ישנה סכין ביד.
[/QUOTE]
אוקיי שתהיה נקבה.
לא מת על זה ששינית לי את המסלול על אף שאתה נתת לי מפורש לבחור מה לעשות. אבל אני זורם...[/B]
אני מביט בזיעזוע. איך הם לא מתביישים לתקוף ילדה מסכנה?
אני ממהר לעברם ומוציא את סוואבלו צ׳ארמנדר וראלטס. אני בעצמי קופץ במהירות ובמיומנות לעבר פרק ידה של החיילת על מנת לפרוק אותה מנשקה.
"סוואבלו, השתמשי בשירה כדי להרדים את הפוקימונים! צ׳ארמנדר מסך עשן! ראלטס תקוף בקרן על חושית את הפוקימונרוחשאנילאזוכראתשמו אהמ אהמ!"
-
[quote=sharpedo;1500262][color=#333399][b][u]דרו-[/u]
סילון אקווה אה? שכחתי שהוא לומד את המתקפה הזאת ובחייאת אחרי שאתה פשוט תמשיך לעיר הבאה ולא להיתקע בעיר!
[/b][/color][right][color=#333399]~~~~
"אושאווט התרכז חפש את הצללית של פנסייג', נסה אולי להסתכל מאחוריך. ברגע שאתה רואה אותו והוא פותח את הפה? אקדח מים בכל הכוח אל תוך פיו!" אתה פוקד, וסילן מוחא כא, עידוד, "יפה" הוא מוסיף. בשונה מערפל הוא מסך עשן, ההסוואה שפסנייג' יצר כאן היא בעצם חול שהתעופף, לכן כשאוושוואוט מבחין בפנסייג' ויורה עליו את אקדח המים הוא מצליח גם להעיף עליו מתקפת חול שמעוור את פנסייג' זמנית ומקשה עליו לתפקד. "אושאווט הקשב היטב, רוץ לצד השני של הזירה, נתר וכך נשימה עמוקה. ואז אקדח מים שוב בכל הכוח, העף את עצמך בתוך סילון המים שנוצר אל פנסייג' במהירות רבה והכה בבלימה!" אתה פוקד בשנית על אושוואוט. אושוואוט מסובב את ראשו ומביט בך מעט לא מבין אך נראה שהוא ינסה בכל זאת. אושוואוט קופץ לאוויר ויורה אקדח מים שפוגע בפנסייג' אך שוטף את פרצופו ואת החול, "פנסייג' קליע זרעים!" סילן קורא ופנסייג' פוגע באושוואוט בחוזקה ומקשה עליו מלהמשיך. "עכשיו מתקפת זעם!" סילן קורא ופנסייג' רץ לכיוון אושוואוט שעוצם את עיניו ונראה מתרכז. כמה מטרים בודדים מאושוואוט אושוואוט נעטף כולו מים ומתעופף באוויר, הוא לא מצליח לשלוט על הזרם אך לאחר מספר סיבובים לא מוצלחים באוויר הוא מזהה את פנסייג' ופוגע בו בחוזקה, [b]אושוואוט למד סילון אקווה!' [/b]פנסייג' מוטל על הקרקע מעולף. "אושוואוט הוא המנצח!" קורא השופט. "כל הכבוד!" סילן מברך אותך תוך כדי שהוא מחזיר את פנסייג' לפוכדור שלו. הוא מרפא איתך את אושוואוט ומושיט לך נרתיק שחור קטן בו תוכל לשים את תגי המכון שלך וכמובן את תג המכון[/color][url="http://www.siz.co.il/"][color=#333399][img]http://up416.siz.co.il/up3/ldtxzmfnyovd.png[/img][/color][/url][color=#333399]"קדימה! נשארו לך רק עוד שבעה מכונים עד ליגת אונובה!" סילן אומר לך בהתלהבות ומלווה אותך למחוץ למכון. מה תעשה?[/color][/quote]
[/right]
אודה לסילן על הקרב הנהדר. "תודה רבה, אתה בהחלט מאמן מכון מרשים. להתראות" אלחץ את ידו ואלך לדרכי. אשרבט לי בפנקס שלי ציור של תג המכון. ואתקשר לניקולס לספר לו על כך ובכללי לשמוע אם יש חדש ומה הוא אומר. אחליט שאין מה לרפא את הפוקימונים, מנוחה בפוקדור תספיק. ואצא מהעיר אל הדרך הבאה.
-
[COLOR=#ff0000][B]מייק-
שכחתי לעדכן בקשר לזה סליחה. [/B]
[RIGHT]"מעניין מה אפשר לעשות בעיר הזו. אולי עוד קרבות, אולי פוקימונים חדשים לצוות, מקודם כשעברנו בדרכנו לג'קלין שמתי לב למכון אפשר גם להלחם בו." אתה אומר לאייווזור שנראה מסכים איתך ושניכם יוצאים לכיוון המכון. בדרך אתם עוצרים לקרב מול מאמן עם פוליוואג אך גם אותו איווזור מנצח ללא בעיה. אתם חוזרים לסרוליין ונכנסים למכון. באותו זמן ג'קלין שולחת לך הודעה שהמאמן נשאר חי אך צריך לעבור לאישפוז לזמן ממושך, מאחר וחטף הרעלה כבדה של אחד מפוקימוני הרעל נגדו נלחמתם היום. מכיוון שלא רצית את הריהורן לעצמיך היא שלחה אותו לספארי הנמצא רחוק בעיר מכון הרעל. כל המכון מכיל בריכות שחייה ומספר רב של פוקימונים ואנשים משתמשים בהם עד שאתה פוגש את מנהיגת המכון [/RIGHT][IMG]http://vignette3.wikia.nocookie.net/pokemon/images/2/20/VSMisty.png/revision/latest?cb=20100822192249[/IMG]"שלום! קוראים לי מיסטי. אתה רוצה מעוניין בקרב מכון?" היא שואלת אותך בנחמדות. מה תעשה?
[B]מאט-
שיניתי כי כביכול היה לך תור במכון ולא חשבתי שתרצה להמתין... לא יקרה יותר פעם הבאה! וקוראים להם סייבלי, פוצ'יאנה ומקוהיטה[/B]
אתה מביט מזועזע על מה שמתרחש מולך ומחליט להתערב. אתה מיד מתפרץ לאזור ההתרחשות ופוקד על סוובלו להשתמש בשירה שמצליחה להרדים את הפוקימונים היריבים, צ'רמנדר מתעצבן ומשחרר מסך עשן שחור וסמיך מפיו שמחשיך את כל האזור. רלטס מרים את ידיו הדקיקות ואנרגיה כחולה מקיפה אותו, רלטס מנסה להרים עם האנרגיה את הפוקימונים אך רק מקוהיטה מתרומם ומוטח על קיר המערה מכיוון שסייבלי ופוצ'יאנה הם פוקימוני אופל שלא מושפעים ממתקפות על חושיות. "מי זה?!" החיילת קוראת ואתה מצליח לראות את טורצ'יק הקטן מנקר את ראשה של המאמנת שניסית להציל מתעלפת בגלל שאיפת העשן של צ'רמנדר. מה תעשה?
אהבתי את זה שציירת את התג ושהתקשרת לעדכן את ניקולס. כל הכבוד על היצירתיות! ולמה שינית את התמונה של התג אני אוהב את הגודל[/B]
[RIGHT]"תודה רבה, אתה בהחלט מאמן מכון מרשים. להתראות" אתה משיב לסילן ויוצא מהמכון. מלא מחשבות מהיום אתה מחליט להוציא את הספר הירוק של ניקולס ולרשום בו את כל מה שאירע, בהתחלה בגינת החלומות, אחר כך את קרב המכון ואפילו את אושוואוט עושה סילון אקווה. לבסוף אתה מצייר את תג המכון החדש שלך בצורה די משכנעת. אתה מעיין במפה של המחוז ורואה כי הדרך היוצא מהעיר לעיר לנסרן ששם נמצא המכון הבא שלך היא דרך 3. אתה הולך לבדך ומחליט להתקשר לניקולס שלאחר מספר צלצולים עונה לך. אתם מנהלים שיחה חביבה מאוד ואתה מתחיל לספר לו על כך שניצחת במכון הראשון שלך. "וואו! כל הכבוד לך. זה באמת מרשים למדי" ניקולס משיב בהתלהבות. "כרגע אין חדש. אני רק מחכה לקבל אור ירוק לצאת למשימה שסיפרתי לך עליה. עד אז כמו שעשית, לספר לי על כל התרחשות מוזרה ולטפל בה בהתאם. סומך עליך" ניקולס אומר ומנתק. הדרך עצמה פתוחה בלי עצים, מעט מאוד אנשים מתהלכים בה. אתה מצליח לראות מספר פוקימונים האמנם [/RIGHT][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/627.gif[/IMG]המתהלך על הקרקע ומתאמן בתעופה. [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/616.gif[/IMG]וגם [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/546.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/520.gif[/IMG]בהמשך אתה רואה שישנו פיצול בין הדרכים, כאשר הפנייה ימינה מובילה למערה ששמה מערת המעיין ושמאלה זו דרך שממשיכה את דרך 3 לעיר הבאה. מה תעשה?[/COLOR][COLOR=#ff0000]
[/COLOR]
-
[QUOTE=Sharpedo;1500267][COLOR=#ff0000][B]מייק-
שכחתי לעדכן בקשר לזה סליחה. [/B]
[RIGHT]"מעניין מה אפשר לעשות בעיר הזו. אולי עוד קרבות, אולי פוקימונים חדשים לצוות, מקודם כשעברנו בדרכנו לג'קלין שמתי לב למכון אפשר גם להלחם בו." אתה אומר לאייווזור שנראה מסכים איתך ושניכם יוצאים לכיוון המכון. בדרך אתם עוצרים לקרב מול מאמן עם פוליוואג אך גם אותו איווזור מנצח ללא בעיה. אתם חוזרים לסרוליין ונכנסים למכון. באותו זמן ג'קלין שולחת לך הודעה שהמאמן נשאר חי אך צריך לעבור לאישפוז לזמן ממושך, מאחר וחטף הרעלה כבדה של אחד מפוקימוני הרעל נגדו נלחמתם היום. מכיוון שלא רצית את הריהורן לעצמיך היא שלחה אותו לספארי הנמצא רחוק בעיר מכון הרעל. כל המכון מכיל בריכות שחייה ומספר רב של פוקימונים ואנשים משתמשים בהם עד שאתה פוגש את מנהיגת המכון [/RIGHT][IMG]http://vignette3.wikia.nocookie.net/pokemon/images/2/20/VSMisty.png/revision/latest?cb=20100822192249[/IMG]"שלום! קוראים לי מיסטי. אתה רוצה מעוניין בקרב מכון?" היא שואלת אותך בנחמדות. מה תעשה?
[B]מאט-
שיניתי כי כביכול היה לך תור במכון ולא חשבתי שתרצה להמתין... לא יקרה יותר פעם הבאה! וקוראים להם סייבלי, פוצ'יאנה ומקוהיטה[/B]
אתה מביט מזועזע על מה שמתרחש מולך ומחליט להתערב. אתה מיד מתפרץ לאזור ההתרחשות ופוקד על סוובלו להשתמש בשירה שמצליחה להרדים את הפוקימונים היריבים, צ'רמנדר מתעצבן ומשחרר מסך עשן שחור וסמיך מפיו שמחשיך את כל האזור. רלטס מרים את ידיו הדקיקות ואנרגיה כחולה מקיפה אותו, רלטס מנסה להרים עם האנרגיה את הפוקימונים אך רק מקוהיטה מתרומם ומוטח על קיר המערה מכיוון שסייבלי ופוצ'יאנה הם פוקימוני אופל שלא מושפעים ממתקפות על חושיות. "מי זה?!" החיילת קוראת ואתה מצליח לראות את טורצ'יק הקטן מנקר את ראשה של המאמנת שניסית להציל מתעלפת בגלל שאיפת העשן של צ'רמנדר. מה תעשה?
אהבתי את זה שציירת את התג ושהתקשרת לעדכן את ניקולס. כל הכבוד על היצירתיות! ולמה שינית את התמונה של התג אני אוהב את הגודל[/B]
[RIGHT]"תודה רבה, אתה בהחלט מאמן מכון מרשים. להתראות" אתה משיב לסילן ויוצא מהמכון. מלא מחשבות מהיום אתה מחליט להוציא את הספר הירוק של ניקולס ולרשום בו את כל מה שאירע, בהתחלה בגינת החלומות, אחר כך את קרב המכון ואפילו את אושוואוט עושה סילון אקווה. לבסוף אתה מצייר את תג המכון החדש שלך בצורה די משכנעת. אתה מעיין במפה של המחוז ורואה כי הדרך היוצא מהעיר לעיר לנסרן ששם נמצא המכון הבא שלך היא דרך 3. אתה הולך לבדך ומחליט להתקשר לניקולס שלאחר מספר צלצולים עונה לך. אתם מנהלים שיחה חביבה מאוד ואתה מתחיל לספר לו על כך שניצחת במכון הראשון שלך. "וואו! כל הכבוד לך. זה באמת מרשים למדי" ניקולס משיב בהתלהבות. "כרגע אין חדש. אני רק מחכה לקבל אור ירוק לצאת למשימה שסיפרתי לך עליה. עד אז כמו שעשית, לספר לי על כל התרחשות מוזרה ולטפל בה בהתאם. סומך עליך" ניקולס אומר ומנתק. הדרך עצמה פתוחה בלי עצים, מעט מאוד אנשים מתהלכים בה. אתה מצליח לראות מספר פוקימונים האמנם [/RIGHT][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/627.gif[/IMG]המתהלך על הקרקע ומתאמן בתעופה. [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/616.gif[/IMG]וגם [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/546.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/520.gif[/IMG]בהמשך אתה רואה שישנו פיצול בין הדרכים, כאשר הפנייה ימינה מובילה למערה ששמה מערת המעיין ושמאלה זו דרך שממשיכה את דרך 3 לעיר הבאה. מה תעשה?[/COLOR][COLOR=#ff0000]
[/COLOR][/QUOTE]
"כן, אשמח לאתגר אותך. את מנהיגת המכון או שסתם הצעתי לך קרב?" אחייך אליה בטיפשות. 'מכון מים... יש לי בצוות חשמל מעופף ועשב/רעל. נראה לי שאני יודע במי להשתמש.' אחשוב לעצמי ואומר לה להוציא פוקימון ראשונה.
-
[QUOTE] מאט-
שיניתי כי כביכול היה לך תור במכון ולא חשבתי שתרצה להמתין... לא יקרה יותר פעם הבאה! וקוראים להם סייבלי, פוצ'יאנה ומקוהיטה
[/QUOTE]
סליחה שאני משגע אותך, אבל לא עדכנת אותי לגבי הסכין, פרקתי אותה או לא? חח
-
אחשוב בקדחנות. ראלטס לא יכול לעזור לי ישירות נגד 2 פוקימונים עם זאת, אני לא רוצה להחזיר אותו עדיין. מה הקטע של טורצ׳יק הזה בכלל?
"מאדקיפ, תצא ותתפוס את טורצ׳יק. תרגיע אותו, הוא כנראה לחוץ!" אחר כך אחזור להתרכז בקרב. איך אוכל לעזאזל לתרום את יכולתיו של ראלטס לקרב אם זה לא צשפיע על המשתתפים.
אבל זה לא נכון, יש משתתפים מסויימים שהמתקפות של ראלטס כן משפיעות עליהם. לטובה דווקא! יש לי אסטרטגיה.
"צ׳ארמנדר, השתמש בגחלת, תירה אותה לאוויר!ראלטס, כוון את האנרגיה שלך על הגחלת של צ׳ארמנדר וצור מזה להבה גדולה! לאחר מכן תקוף איתה את סייבלי! בנתיים סוואבלו, תתקפי בכנף ברזל את פוצ׳יאנה!"
-
[QUOTE=Sharpedo;1500267][COLOR=#333399]
[B][U]דרו-[/U]
אהבתי את זה שציירת את התג ושהתקשרת לעדכן את ניקולס. כל הכבוד על היצירתיות! ולמה שינית את התמונה של התג אני אוהב את הגודל.
[/B][/COLOR][COLOR=#333399]~~~~
"תודה רבה, אתה בהחלט מאמן מכון מרשים. להתראות" אתה משיב לסילן ויוצא מהמכון. מלא מחשבות מהיום אתה מחליט להוציא את הספר הירוק של ניקולס ולרשום בו את כל מה שאירע, בהתחלה בגינת החלומות, אחר כך את קרב המכון ואפילו את אושוואוט עושה סילון אקווה. לבסוף אתה מצייר את תג המכון החדש שלך בצורה די משכנעת. אתה מעיין במפה של המחוז ורואה כי הדרך היוצא מהעיר לעיר לנסרן ששם נמצא המכון הבא שלך היא דרך 3. אתה הולך לבדך ומחליט להתקשר לניקולס שלאחר מספר צלצולים עונה לך. אתם מנהלים שיחה חביבה מאוד ואתה מתחיל לספר לו על כך שניצחת במכון הראשון שלך. "וואו! כל הכבוד לך. זה באמת מרשים למדי" ניקולס משיב בהתלהבות. "כרגע אין חדש. אני רק מחכה לקבל אור ירוק לצאת למשימה שסיפרתי לך עליה. עד אז כמו שעשית, לספר לי על כל התרחשות מוזרה ולטפל בה בהתאם. סומך עליך" ניקולס אומר ומנתק. הדרך עצמה פתוחה בלי עצים, מעט מאוד אנשים מתהלכים בה. אתה מצליח לראות מספר פוקימונים האמנם [/COLOR]
[COLOR=#333399][/COLOR][COLOR=#333399][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/627.gif[/IMG]המתהלך על הקרקע ומתאמן בתעופה. [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/616.gif[/IMG]וגם [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/546.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/520.gif[/IMG]בהמשך אתה רואה שישנו פיצול בין הדרכים, כאשר הפנייה ימינה מובילה למערה ששמה מערת המעיין ושמאלה זו דרך שממשיכה את דרך 3 לעיר הבאה.
[B][COLOR=#333399]מה תעשה?[/COLOR][/B][/COLOR][COLOR=#ff0000]
[/COLOR][/QUOTE]
שניתי בשביל עצמי, תמונות גדולות מוציאות אותי מריכוז כשאני קורא חח... זה היה או למחוק אותה או לשים קטן.
~~~
אביט בשלל הפוקימונים ואסרוק את הגוזל הקטן, ואת פוקימון האביר המצחיק עם השפתיים המוזרות, הם חדשים לי.
אך לא אתעקב, אביט סביב על הדרך וכשאגיע לצומת שנייה ליפני שאלך אם האינסטינקט שלי אל דרך מס' 3. אעצור ואחשוב בסקרנות על הדרך השנייה אל המערה 'מממ... למה לא בעצם? לא בוער לי כלום. ואני במסע הזה גם בשביל לחקור, לראות נופים ולהכיר את היבשת. ומי יודע אולי אמצא שם משהו שיעניין אותי או את ניקולס' ואז אחליט ללכת לשם בחיוך.
שורק לי מנגינות מוכרות בדרך...