פרק [B]133
[/B]פרק נחמד, מלא פוקימונים נדירים במקום אחד.
מיו התגלמות השטן והמלאך? זה חדש לי.
יאי קיבלנו הצצה לדור 9 באנימה.
Printable View
פרק [B]133
[/B]פרק נחמד, מלא פוקימונים נדירים במקום אחד.
מיו התגלמות השטן והמלאך? זה חדש לי.
יאי קיבלנו הצצה לדור 9 באנימה.
אוקיי אז ה aftermath של הזכייה המיתולוגית של אש: כמה(?) פרקים שעוסקים בגו. נראה אם זה יהיה סיום הולם או ending fatigue. הממ faraway island זה איפה שמוצאים את מיו במשחקי דור 3, לא? גו, זה יותר מפתיע שיש לך field of expertise כשאתה בן 10, אבל ניחא. המומחיות של חרב זה מקומות שבהם בן אדם לא נמצא, מה שמחזק את האנטיפטיות שלו. זה לא פוקימון אגדי שיש לטוקיו? מדור 5? או משהו. אכן. טוב, לגו יש סוויקון, אז אני מניח שזה fair game. וואו פוכדורים מתקלקלים, זה לא משהו שהם עשו, או לפחות, עשו לעתים מאוד נדירות. הנה הteamwork שהם עבדו עליו, שבמקרה הזה זה פשוט קבלת הסמכות של האדם האחד שמעמיד פנים שהוא יודע מה הוא עושה במצב קשה. אופס אין לכם חבל יותר. קצת מצחיק אותי איך שאזומריל מטפס על ההר. גראודון????? Wtf והם יפגשו את קיוגר מן הסתם.
אוקיי סבבה.
בפרק הבא:
[spoiler]
הממ נראה שהחיפוש אחר מיו יקבל טוויסט מעניין.
[/spoiler]
סגמנט חדש עם צוות רוקט בסוף...
אוקיי מראים לנו את ההתחלתיים של דור 9.
מה דעתכם? [IMG]http://www.myforum.co.il/attachment.php?attachmentid=35&stc=1[/IMG]
[quote=charman;1514691]מה דעתכם? [img]http://www.myforum.co.il/attachment.php?attachmentid=35&stc=1[/img][/quote]
fake.
[B]פרק 134
[/B]
פרק נחמד אך קצת מאכזב איך שהם סיימו את פרויקט מיו, גו התיידד עם מיו וכך החלום שלו נגמר?.
מיו כן שבר את חוקי המשחקים, השתמש כאן יותר מ4 מתקפות, ואשכרה שינה צורה ל2 פוקימונים במקביל.
באמת חשבתי שזה גארודון וקיוגר אמיתיים.
מיו מכסח את כולם- את זה אני מקבל.
מקווה שנזכרה לראות את גארי שוב.
אה כן, גראודון וקיוגר מגנים על מיו, אמין בכיף 2. כמובן שlevi יתקוף מיד ולא יהסס את גראודון. לול גארי שפך על גראודון מים. איזה badass. וזה נגמר לגראודון הכוח לשחק עם הילדים. וגו וטוקיו מאיימים על קיוגר עם... זיקוקים?? Wtf. סרונורי עשה מתקפה מועילה??? הגראודון והקיוגר היו מיו??? מונטז' סמים של היווצרות היקום. ברגע שאבני החן כבו, הזיות הסמים של כולם נפסקו והם התחילו לריב? כמובן שהתגובה המיידית של levi זה ללכת מכות עם מיו. האלקטויוויל של גארי, long time. הזיות הסמים חזרו. וואו איזה משפט מרגש של levi, זה בטח היה קשה חהחה. וזה נגמר הarc של גו. זהו? הסוף של הסדרה?
בפרק הבא?
[spoiler]
אולי זה יהיה הפרק האחרון? גו נפרד ויוצא לדרכו שלו?
[/spoiler]
וצוות רוקט פוגש את ההתחלתי אש. בפרק הבא הם יפגשו את התחלתי המים ובזה תסתיים הסדרה והסגמנט הזה?
[B]פרק 135
[/B]
פרק מעניין ומרגש, אפילו זכינו לפלאשבק מצד של אש.
חח ממתי גו הפך לפוקידע מהלך?
מעניין גם אש וגם גו רוצים להתחיל מסע חדש.
נראה שהפרק הבא הוא האחרון?
סיבוב דאווין של אש עם הגביע במעבדה של אוק. ואז גו עושה סיבוב דאווין אצלו במעבדה. אני לא מבין את הטיעון "אם אני יוצא למסע, אז אני לא אראה אתכם" - אתה לא יכול פשוט לקרוא להם דרך מרכז הפוקימונים..? גו מנסה להרשים את קוהארו עם פרטי טריוויה אקראיים? לול הפוקדקס של גו כשהוא היה קטן זה מהדור של הפוקדקדס שהיה לאש כשהוא התחיל בקנטו. תכלס זה די מקריפ שאברה אקראי משתגר לבית שלך פעם בכמה זמן. עוד יותר מקריפ אם הוא שותה לך את המיץ באופן אקראי... ומשתגר וגונב לך את הכוס. כן, אני מניח שלאש אולי יש טראומה מסויימת מספירוים... אבל אש לא הזכיר את זה. השקף הזה של הפוקימונים שהיו לאש והוא נתן להם לעזוב... כולל הברטרפרי הוורוד ההוא... גו השתפן מלומר לאש את מה שרצה. לול אש גנב לו את המשפט. מה, אבל גו רצה לעשות אותו דבר. אוף למה גו כזה דרמה קווין. התפתחות המונית אקראית של מטפוד לבטרפרי... ואז פתאום... לוגיה אקראי? זה throwback לתחילת הסדרה? זה היה... מאוד אקראי.
כל הפרק הזה.. הרגיש מאוד אקראי ומודבק בצורה גסה.
בפרק הבא:
[spoiler]
ג'ובאני וצוות רוקט... אש וגו מפנים את המגורים שלהם במכון סקורגי.... זה הסוף? אבל אני כן סקרן לגבי מה יש לג'ובאני לומר לצוות רוקט..
[/spoiler]
סגמנט צוות רוקט: ההתחלתי מים.
[B]פרק 136
[/B]מי חשב שנגיע לרגע הזה ואנימה תסתיים(כמעט).
זה היה פרק מרגש וקצת עצוב אבל אהבתי את סגירת המעגל.
אש ופיקאצ'ו פוגשים בהו או שראו אותו בפרק הראשון.
אש וגו רוכבים על לוגיה כמו שקרה כשנפגשו.
אש מתאחד עם באטרפי שנטש לפני מיליון שנה- לא ציפתי לזה.
גו יוצא למסע חדש לבדו עם התחלתיים שלו.
אש יוצא שוב עם פיקאצ'ו ועם לוקאריו(?).
למאמן שנלחם נגד אש בסוף הפרק מגיע צל"ש
פרק האנימה האחרון* של אש קאצ'ם!
*לא כולל מבצעים, ספיישלים, ושאר מרעין בישין מרעישין.
אה כן, אז פתאום לוגיה הופיע. אין פתיח! פשש, פיקאצ'ו התעלה לרמה שהמתקפות שלו מדגדגות פוקימונים אגדיים שחלשים פי 4 אליהן! בונא, אינטליאון ג-ב-ו-ה. העיקר סרונורי מהנהן כאילו הוא רלוונטי בקרב הזה. אה הוא באמת רלוונטי! כן, ללוגיה ממש אכפת מהמתקפות שלכם. ואז לוגיה תפס אותם והם רואים פיג'יוטים שאחד מהם יכול להיות זה של אש..? ופשוט רואים עכשיו את כל ה-700 פוקימונים, נכון? Wtf מה הקטע של מיוטו שטס לו ברקע עם כל מיני פוקימונים אחריו..?? (מעל הלפרסים) שלום הוהו??? קוהארו בטח כזה: מה לעזאזל קרה פה... אז בסוף קוהארו כן הולכת לתוך השבלונה של להתעניין בפוקימונים כי אבא שלה פרופסור? אבל זה מה שהיא לא רצתה לעשות כל הסדרה!!! והנה החלק הכי חשוב - צוות רוקט. אוף שום דבר מעניין. הם עדיין בשלהם :( אוקיי אוקיי בוא נבדוק מי אנחנו רואים כאן. ההורים של קוהארו, רנג'י, המדענית הכחולה, אוק, אמא של אש, האח של קוהארו, אני לא בטוח מי הם השניים בצהוב ומי זאת הזאתי עם השיער האדום שליד סקורגי (היא לא אמא של קוהארו, נכון? כי היא יותר ימינה) אוקיי אחד מהאלה בצהוב היא סבתא של גו, אוקיי. חה, כן הsnippets שאנחנו מקבלים כאן מאוד מציאותיים, זה שאמא של אש מנהלת שיחה עמוקה עם אמא של קוהארו שות', זה שהמדענים התחילו פשוט לדבר על העבודה שלהם כי מה עוד הם יכולים לעשות, ושהדוד השיכור הזקן התחיל לשיר. צוות רוקט!!! המוטו שלהם פעם אחת אחרונה~ לול הפעם אש אפילו לא צריך להתאמץ, מורפקו חיבל בהם לבד. זה היה... מאכזב. אז אש הופך לג'ק ריצ'ר. ועכשיו יש פתיח! אני לא אדלג הפעם. טוקיו וגארי באו לומר שלום לפרופסור אוק, הא. וואו אח של דנדה מתחיל להתאמן נגד אנשים רציניים כמו הזאתי עם התמנון. מיסטי וגו! לול מיסטי כולה נמחרת על אינטליאון. חה. יפה. וואו אש ובטרפרי. מי היה מאמין. זה כל כך אקראי. והכי חשוב - מר. מיים חזר לבית של אש. ואיכשהו כולם הגיעו לאותו מקום, שזאת מטפורה לזה שהעולם מאוד קטן. וכרגיל, הפרק מסתיים במילים to be continued, למרות שזה לא.
וזהו! זה הסוף!
יפה מאוד. אני חושב שאני אכתוב מתישהו קצת יותר במרוכז מה דעתי על האנימה הזאת, אבל זהו, היא באמת הסתיימה, וגם הסיפור של אש סוג של הסתיים**, וזה באמת מאורע היסטורי.
**לא כולל מבצעים, ספיישלים, ושאר מרעין בישין מרעישין.
פוסט סיכום של האנימה:
זה יהיה קצת מבולגן כי לא באמת סידרתי לעצמי את זה בראש. אז אם מסתכלים על ההתחלה של הנושא הזה, לא מאוד התחברתי לאנימה. לא היה ברור מה המטרה, פשוט פרקים בלי קשר ובלי שום דבר שמחבר ביניהם. סיפור אחד בשבוע אחד, סיפור אחר לגמרי בשבוע אחר. ואפילו שקלתי להפסיק לצפות, אבל איפשהו עם הקורונה והכל החלטתי להמשיך לצפות, ובשלב מסויים זה השתפר כי התחילה להיות מטרה. אחר כך התחילה להיות מטרה, וזה נהיה סבבה. במובן מסויים, הקצב היה כמו בעונות הקודמות, גם אם הפורמט הרגיש חדש. יש הרבה פרקים של "הסיפור השבועי" שמחברים בין מאורע חשוב למאורע חשוב. כשבסדרות הקודמות מאורע חשוב היה להגיע לעיר חדשה של מכון / תחרות או משהו, וכאן מאורע חשוב היה קרב על דירוג של אש, או מבחן מיו של גו. אז הקצב חזר לקצב המוכר, אם כי זה קצת הרגיש חדש כי הייתה פרואקטיביות מסויימת של אש וגו: הם לא סתם הולכים ל"עיר הבאה", אלא הם הולכים לאן שהם רוצים.
הבדל מרכזי שהיה בסדרה הזאת לעומת סדרות קודמות הוא הפיתוח של הפוקימונים. את רוב הפוקימונים (מינוס לוקאריו) אש תפס בצורה מפותחת, ואימן אותם משם. חיסרון של זה היה שלא הייתה תחושה של progression עם הפוקימונים, אבל כן הושקע מאמץ בעבודה עם כל אחד מהפוקימונים וחיזוק שלהם. זה היה נחמד. מה שהייתי מעדיף כמובן הוא שימוש בפוקימונים מהעבר. לא היה בהם שימוש חוץ ממר. מיים ופוקימוני האש שלימדו את גנגר will o wisp. זה היה יכול להיות הרבה יותר מעניין אם אש כל פעם היה מרכיב שישייה tailor made לאתגר שמולו, ומחליף אותם באופן תדיר. למשל, אש היה לוקח שישייה שונה לכל אחד מהקרבות בטורניר עצמו. זה היה יכול להיות מאוד מרגש ומעניין. אני מבין למה הם לא עשו את זה כנראה - כדי לא להרחיק צופים שלא מכירים כל כך, ולעשות את הסיפור ל self contained. התוצאה הייתה בסדר, אבל לדעתי החלופה שתיארתי הייתה מוצלחת יותר.
מבחינת גו והפוקימונים שלו - בהתחלה זה היה מאוד מוזר שגו לכד כל דבר שזז, ו-30 פוקימונים בפרק, בסוף מתרגלים לזה, אבל זה עדיין היה מאוד מוזר שיש מישהו שמשחק לפי חוקים שונים מאלו שאנחנו רגילים אליהם עד עתה, רק כי "גו בא מהמשחק פוקימון גו". בסופו של דבר מתרגלים לזה וזה לא היה כזה משמעותי כי היו לו את הפוקימונים שתמיד היו אצלו, ההתחלתיים, והשאר שמדי פעם נתנו הופעת אורח. בסופו של דבר גו עצמו היה חביב, היו לו קצת מניירות שדי היו מעייפות, אבל זה היה נחמד בדרך כלל לצפות בו.
קוהארו הייתה דמות שמאוד נהניתי ממנה לאורך הסדרה. היא הייתה מאוד שפויה וdown to earth. הגילוי העצמי שלה עם איווי היה חביב. בסופו של דבר אני קצת מאוכזב שמה שהיא אמרה בסוף הסדרה זה שהיא תהיה ה research fellow במקום אש וגו, כי בתחילת הסדרה היא אמרה שהיא לא רואה סיבה לעסוק במחקר פוקימונים רק כי אבא שלה פרופסור לפוקימונים. ואיכשהו זה מה שהיא עשתה בסוף, גם אם הסיבה שלה היא לא "כי אבא שלי חוקר" אלא אולי קצת אחרת, אבל עדיין. הייתי רוצה שהיא הייתה מוצאת תכלית אחרת לגמרי.
אהבתי את זה שהיו דמויות מהעבר, ברמה כזאת או אחרת. החל מדברים כמו פלקנר שנלחם פעם באש, או גארי שהיה מרכזי בסיפור של גו, הדמויות מאלולה (שאני לא מכיר), ופול שבא להילחם באש ולהכין אותו לקרבות שיהיו לו בטורניר עצמו. זה מאוד חשוב לי כשיש זיכרון באנימה. מבחינת הקרבות עצמם - בדרך כלל הם היו סבבה. לפעמים ה plot armor היה ניכר, אבל בסך הכל רוב הקרבות היו חביבים. השילוב של מהלכים op של אש היה נחמד והוסיף לגיוון.
צוות רוקט - עשה את הדברים שלו כמובן. קצת מאוכזב מהסוף שלהם - אחרי שהם נכנסו לענייני הפודקאסט ושידרו את הגמר וכל זה, הייתי דווקא שמח אם הם באמת היו עוזבים את צוות רוקט ומחפשים משהו אחר לעשות עם החיים שלהם, אבל הסיום מרמז אחרת. שזה חבל. מורפקו לדעתי לא תרם יותר מדי לסדרה. הצוותים הרעים המקומיים שהופיעו מדי פעם לא היו מאוד משמעותיים, אבל ככה זה תמיד.
זהו, זה בערך מה שהיה לי בראש, אם אני אחשוב על עוד דברים אני אוסיף אותם. זהו, נגמר, לחשוב שזה פרק האנימה האחרון בכיכובו של אש קאצ'ם*. זאת בהחלט הייתה סדרה שונה ממה שאנחנו מכירים, ומעניין מה מצפה לנו בהמשך!
[B]ספיישל
[/B]מבהיר שאש שמוצג לנו בספיישל זה אש מיקום אחר(יקום סרט 20) ולא האש שאנחנו רגילים מהאנימה.
טוב היה ספיישל נחמד, טוב לדעת שלאש יש אבא היה צפוי שהארוטו הוא רוח רפאים מהרגע שהוא נמנע מלגעת פיזית באש.
אוקיי אז מהתגובה של ליאור אני מבין שעליי לצפות לכל מיני חוסר עקביות פה בגלל שזה לא אש ל האנימה, אבל נראה איפה זה בא לידי בטוי. פוקימונים שוחים במים... אי, אש כמעט לכד גיארדוס... פיקאצ'ו מנצח מצ'מפ אקראי כחימום על ארוחת בוקר. אבא של אש מוזכר. סוקרנתי. גנגר חרוט על אבנים רנדומליות בשולי הדרך, לבטח אין לזה שום חשיבות. צוות רוקט מטומטם מאי פעם. כן, החיוך העצוב הזה של הארוטו חשוד. אש עושה כל מיני שטויות עם פוקימונים, כהרגלו בקודש. תרגיל בידריל קלאסי... הבחור בבית נראה דומה בשיער להארוטו אז לפי החוק האוניברסלי של אנימות, זה אבא של הארוטו. האם אש לא אמור לפגוש את אמא שלו בכפר? לול מנקים וכובעים... אש מוותר על הכובע שלו???? בלתי אפשרי. מוות של ילדים ממחלות קשות, נושא עצוב ללא ספק לגעת בו. מה לעזאזל אש עושה. יש לו כוחות על טבעיים! לול כובע חדש בדיוק מתי שהיה צריך. וברור שלא נראה אף פעם את אבא של אש... וזה הכובע הog שלו מעונה אחת, לא? לול צוות רוקט.
נראה שזה הכל. זה היה חמוד אבל לא מאוד מעניין.
[B]פוקימון: שואף להיות פוקימון מאסטר: פרק 1[/B].
כמה נוסטלגיה הפרק והפתיח הביאו.
אהבתי שאש משתמש בפוקימונים הישנים שלו, יחד עם פי'אצ'ו ולשם שינוי משתמש בשכל!
צוות רוקט צריך פוקידע שיגיד להם מי זאת לטיאס ואש לאxd
קוראידון חיים שלי! חשבתי שהם יראו רק תהתחלתים אבל נראה שגם יראו את האגדיים של דור 9.
פרפוסור אוק חזר לעשות "האייקו".
Lmao אש ופיקאצ'ו מטרילים אחד את השני. רגע, זה הפתיח הראשון של פוקימון מיפנית..? אלואים. אוקיי, עם וריאציות קלות. קבוצה של מג'יקרפים אכלו את התחת של אש... אף אינטרקציה עם קוקון אף פעם לא מסתיימת טוב. ... חוץ מזאתי. הפוקימון ה-151 שאוק הזכיר בהאיקו שלו... זה לא מיוטו או מיו? מעניין. אומאיגאד אש מחזיק עליו פקומונים רנדומליים שלו מכל התקופות, כמו למשל אונברן. עכשיו סוקרנתי! צוות רוקט נזכרו שיש להם פוקימון op בלתי ניתן להבסה... אבל אש גם משתמש בדונפן! והוא משתמש בשניהם! וספטייל! צוות רוקט גרמו ללטי להתרסק..? Wtf. או שאול יהלטיאס כבר היה פגוע קודם. זה הגיוני. ובויזל גם בשישייה. אני תוהה כשהפוקימונים של אש מתבוננים בלטיאס הם נזכרים ברגעים בהם אש טיפל בהם ככה (גם אם לא היו כאלו "מצולמים", בוודאות היו כאלו שקרו...) אה, אז זה למה הפוקימונים של אש נותרו בחוץ, כדי שכשאב יישאב הם יוכלו לטפל בזה לבד. כן, אונברן היה צריך להבין את התכנית הזאת מוקדם יותר. או שבעצם אונברן הוא ה-300iq ואני לא ראיתי מספיק רחוק.
טוב, זה היה פרק די גנרי של פוקימון. אני מאוד מרוצה מזה שאש משתמש בפוקימונים שלו מכל הדורות, מקווה שתהיה תחלופה בין פרקים. בואו נראה אם ל-10 הפרקים שנותרו יש איזשהו רעיון מרכזי, או שזה איזשהו בליל אקראי.
בפרק הבא:
[spoiler]
אש נגד מיסטי x.x
[/spoiler]
אה וצוות רוקט ממשיכים עם השיט שלהם. עם פוקימון אגדי הפעם.