[b]אביב~[/b]
אתה ופאר מתחילים לרוץ ותחושת הקור נעלמת. לאחר ריצה של כרבע שעה אתה עוצר לנוח בתחילת דרך 30. פאר נוחת על הרצפה לידך, ונראה שהוא רעב.
Printable View
[b]אביב~[/b]
אתה ופאר מתחילים לרוץ ותחושת הקור נעלמת. לאחר ריצה של כרבע שעה אתה עוצר לנוח בתחילת דרך 30. פאר נוחת על הרצפה לידך, ונראה שהוא רעב.
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 13 2009, 09:20 PM
[b] [b]אביב~[/b]
אתה ופאר מתחילים לרוץ ותחושת הקור נעלמת. לאחר ריצה של כרבע שעה אתה עוצר לנוח בתחילת דרך 30. פאר נוחת על הרצפה לידך, ונראה שהוא רעב. [/b][/quote]
"אתה רעב פאר? בוא נחפש בארים" אומר ואסחוב אותו בידיי, אסתכל מסביב ואחפש ברים טעימים ועסיסיים לפאר שלי.
[b]אביב~[/b]
אתה מתחיל לחפש ברים ולאחר כמה דקות אתה מוצא עץ עם בר של אפרסמון.
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 13 2009, 09:22 PM
[b] [b]אביב~[/b]
אתה מתחיל לחפש ברים ולאחר כמה דקות אתה מוצא עץ עם בר של אפרסמון. [/b][/quote]
"מעולה! אולי תוכל לעוף למעלה ולהפיל לך ברים פאר? או לזרוק את המקל שלך בכדי להביא להתגשמות המטרה?"
[b]אביב~[/b]
פאר מהנהן וזורק את האלה שלו שפוגעת בעץ ומפילה מספר ברים, אך יחד איתם נופלת גם קקונה מהעץ.
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 13 2009, 09:25 PM
[b] [b]אביב~[/b]
פאר מהנהן וזורק את האלה שלו שפוגעת בעץ ומפילה מספר ברים, אך יחד איתם נופלת גם קקונה מהעץ. [/b][/quote]
"קקונה!" אומר בבהלה!
"זה לא טוב!" אומר, אקח את פאר בידי, את כמות הברים שאוכל לקחת מבלי להפיל תוך כדי ריצה ביד השנייה ואברח בבהלה מהמקום!
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 13 2009, 11:10 PM
[b] [b]יוסי~[/b]
אתה מחכה בתור במשך רבע שעה, עד שלבסוף מגיע תורך "שלום, כרטיס מתאם בבקשה" היא אומרת לך. [/b][/quote]
''אין לי..
אני מתאם חדש .''
[b]אביב~[/b]
אתה נבהל ותופס כמה שיותר ברים, כשלפתע קקונה זוהר באור לבן, הוא גדל וגדל ומתפתח לבידריל! בידרי מנופף בזרועות המחט שלו מולך, ופתאום מגיחים עוד 5 בידרילים מהעצים הסמוכים.
[b]יוסי~[/b]
"אני מבינה, אז תן לי את הפוקדע שלך בבקשה" היא אומרת לך
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 13 2009, 09:29 PM
[b] [b]אביב~[/b]
אתה נבהל ותופס כמה שיותר ברים, כשלפתע קקונה זוהר באור לבן, הוא גדל וגדל ומתפתח לבידריל! בידרי מנופף בזרועות המחט שלו מולך, ופתאום מגיחים עוד 5 בידרילים מהעצים הסמוכים.
[/b][/quote]
"בדיוק מזה חששתי...טוב, לברוח לא נוכל!
אתה רעב ועייף, לא תוכל להילחם בקרב ישיר...
יש דבר אחד שאפשר לעשות!
תעצבן אותם בפרצופים ותעוף למעלה, הם ירדפו אחריך, תנסוק אל עץ גבוה במיוחד, וכאשר הם יבואו מתחתיך, תתקוף בכל הכוח במתקפת ניקור, את אחד הענפים הגדולים, כך שייפגע בכולם וייחסל אותם, או יתן לנו זמן לברוח!"
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 13 2009, 11:29 PM
[b]
[b]יוסי~[/b]
"אני מבינה, אז תן לי את הפוקדע שלך בבקשה" היא אומרת לך [/b][/quote]
''אוקיי''
אני אומר ומושיט לה את הפוקדע שלי .
[b]יוסי~[/b]
היא לוקחת לך את הפוקדע ומכניסה אותו למחשב, מתקתקת מספר פמעםי ומחזירה לך אותו יחד עם כרטיס מתאם "התחרות מתחילה מחר ב9. תהיה כאן" היא אומרת לך.
[b]אביב~[/b]
פאר שולח פרצופים מרגיזים לעבר הבידרילים ועף למעלה, אך רק 3 עפים אליו והוא פוגע בהם עם ניקור, בעוד 2 אחרים שולחים עוקצי רעל שפוגעים בו ומרעילים אותו.
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 13 2009, 09:46 PM
[b]
[b]אביב~[/b]
פאר שולח פרצופים מרגיזים לעבר הבידרילים ועף למעלה, אך רק 3 עפים אליו והוא פוגע בהם עם ניקור, בעוד 2 אחרים שולחים עוקצי רעל שפוגעים בו ומרעילים אותו. [/b][/quote]
הוא פוג עבענף שיפול עליהם על ידי הניקור...
---
"אוי לא! פאר...בידרילים אני מתחנן, מספיק, אתם חושבים שאתם כאלה קשוחים? חמישה נגד אחד? אתם חלשים, אתם בטח לא מסוגלים לנצח אף אחד בקרב של אחד על אחד. אם אתם חושבים שכן, שאחד יבוא איתי ועם פארף וברגע שהוא יקבל טיפול, הוא יכסח את כל מי שיבוא"
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 13 2009, 11:46 PM
[b] [b]יוסי~[/b]
היא לוקחת לך את הפוקדע ומכניסה אותו למחשב, מתקתקת מספר פמעםי ומחזירה לך אותו יחד עם כרטיס מתאם "התחרות מתחילה מחר ב9. תהיה כאן" היא אומרת לך.
[/b][/quote]
''אוקיי .''
אני אומר , והולך אל מרכז הפוקימונים , ''האחות ג'וי , אני צריך עוד לילה .''
אני אומר , ונותן לה 5$ , והולך לישון .
[quote][i]Originally posted by Jeff hardy[/i]@Mar 13 2009, 10:08 PM
[b]
[b]שי~[/b]
אתה יוצא מהמעבדה ומשחרר החוצה את גרואולייט, שנובח מאושר ברגע היציאה. אתה מורה לו לחפש אחר אברה, והוא מתחיל לרחרח ולחפש אותו. כעבור רבע שעה, הוא קופץ לפתע ומתחיל לרוץ לעבר היציאה מהעיר. [/b][/quote]
"היי' חכה, יותר לאט" אני צועק תוך כדי ריצה אחריו
'זה י'הי'ה לא נעים מהפרופסור אם הוא יברח לי' חושב לעצמי
[b]אביב~[/b]
הבידרילים לא מקשיבים לך ותוקפים שוב את פאר עם מתקפת מחטים הפעם, ופוצעים אותו קשה מאוד. לפתע, ניצוצות עפים ופוגעים בבידרילים שעפים מהמקום "אתה בסדר?" אתה שומע קול מאחוריך. אתה מסתובב ומבחין בילד עם משקפיים ושינקס לידו.
[b]יוסי~[/b]
הולך לישון ב10 בבוקר? :huh:
[b]שי~[/b]
אתה רץ בעקבות גרואולייט ואתם יוצאים אל מחוץ לעיר. אתה מבחין בו עוצר ליד עץ, ונובח. עליו אתה מבחין באברה! :ph34r: