-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 22 2009, 07:20 PM
[b] מקס
לא לימדת את סטארלי רוח, ולכן המתקפה די חלשה.
--
"רטיקייט השתמש בניב על כנגד הניקור!" אומר פול מורפי. רטיקייט נשאמר במקום נגד הרוח, מחזיק את העמדה, לאחר מכן כסטארלי עף אליו, ומנקר את רטיקייט, שגם מתשמש בניב על. [/b][/quote]
"סטארלי, תעוף למעלה ואז תעשה האצה מהירה מאוד לכיוון רטיקייט ושנייה לפני שאתה פוגע בו תפנה ותתחיל להסתובב מסביבו ואז ניקור!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 22 2009, 07:20 PM
[b] דודי
"קלפייבל, התחמקי!" אומר פול מורפי. שינקס יורה מכת ברק, ופוגע בשינקס בדיוק לפני שהיא מתחמקת. "כעת השתמשי באגרוף ממקוד!". [/b][/quote]
"מכת ברק!"
-
ניתאי
אז לא הבנתי, במה אני אמור להתחשב? לימדת את מגבי אגרוף ממקוד, לא את וויזמיר, אז במי להתחשב?
--
"לדעתי לך יש עדיפות מסויימת שאני אברח ואשתמש במטרונום, ככה וויזמיר שלך לא סופג מכות רציניות מקלפייבל, ויש לו הזמדנות לברוח. נגיד" הוא אומר, ולא נראה שהוא נעלב. "תפסי את האזניים שלו ותזרקי אותו!" וויזמיר מצליח להצליף בה עם אוזן אחד, וקלפייבל תופסת את האוזן השנייה וזורקת את וויזמיר הצידה.
מקס
"רטיקייט, חישבתי הכל. הוא לא יצליח. תהיה מוכן לנשוך אותו כשהוא מתקרב!" אומר פול מורפי. סטארלי עף למעלה, ועף מהר מאוד למטה, אבל בגלל המהירות, הוא לא מצליח להכנס למסלול מעגלי בסיס רטיקייט ונהדף ברצפה. רטיקייט רץ לכיוון סטארלי ומתכוון לנשוך אותו.
דודי
שינקס יורה מספר מכות ברק, אך קלפייבל מתחמקת, ופוגעת בו עם אגרוף ממוקד. לאחר מכן שינקס יורה מכת ברק ופוגע בקלפייבל.
"קלפייבל, חבטת גוף!" אומר פול מורפי.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 22 2009, 08:49 PM
[b] ניתאי
אז לא הבנתי, במה אני אמור להתחשב? לימדת את מגבי אגרוף ממקוד, לא את וויזמיר, אז במי להתחשב?
--
"לדעתי לך יש עדיפות מסויימת שאני אברח ואשתמש במטרונום, ככה וויזמיר שלך לא סופג מכות רציניות מקלפייבל, ויש לו הזמדנות לברוח. נגיד" הוא אומר, ולא נראה שהוא נעלב. "תפסי את האזניים שלו ותזרקי אותו!" וויזמיר מצליח להצליף בה עם אוזן אחד, וקלפייבל תופסת את האוזן השנייה וזורקת את וויזמיר הצידה. [/b][/quote]
טעות שלי >>
------------------------------
"קדימה וויזמיר,תצליף בו שוב!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 22 2009, 08:20 PM
[b]
תמיר
'לגובה לא הגיוני' מרמז על כך שהקפיצה גבוהה מאוד.
--
"תפוס אותו עם נשיכה!" אומר פול מורפי, רטיקייט נאחז בהופיפ, והפיפ יורה מספר כדורי אנרגיה שפוגעים ברטיקייט אבל הוא מחזיק ברטיקייט ומושך אותו למטה. הם בערך בחצי הגובה של האולם. [/b][/quote]
לפני שאנחנו ממשיכים,תעשה פריז למשחק.
אני צריך שתתאר לי את הסביבה,את הזירה,את הקירות,הכל.
אם תוכל לעשות זאת אני יודה לך מאוד.
-
[b] מקס
"רטיקייט, חישבתי הכל. הוא לא יצליח. תהיה מוכן לנשוך אותו כשהוא מתקרב!" אומר פול מורפי. סטארלי עף למעלה, ועף מהר מאוד למטה, אבל בגלל המהירות, הוא לא מצליח להכנס למסלול מעגלי בסיס רטיקייט ונהדף ברצפה. רטיקייט רץ לכיוון סטארלי ומתכוון לנשוך אותו.
[/b][/quote]
"סטארלי, תעוף מהר!"
-
ניתאי
"השתמש באגרוף ממוקד!" אומר פול מורפי. וויזמיר פוגע מספר פעמים בקלפייבל, ואז וויזמיר נפגע מאגרוף ממוקד.
תמיר
הזירה שטוחה, מורכבת מקצת אדמה ורצפה מלאכותית.
[img]http://img40.imageshack.us/img40/5543/29183555.jpg[/img]
כמובן יש תקרה, וזה בערך הכל.
מקס
סטארלי מצליח להתחמק מהשיניים של רטיקייט.
"רטיקייט כעת חבטת גוף!" אומר פול מורפי.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 22 2009, 10:52 PM
[b] ניתאי
"השתמש באגרוף ממוקד!" אומר פול מורפי. וויזמיר פוגע מספר פעמים בקלפייבל, ואז וויזמיר נפגע מאגרוף ממוקד. [/b][/quote]
"תעשה את זה שוב עד שייפול!"
-
[b] דודי
שינקס יורה מספר מכות ברק, אך קלפייבל מתחמקת, ופוגעת בו עם אגרוף ממוקד. לאחר מכן שינקס יורה מכת ברק ופוגע בקלפייבל.
"קלפייבל, חבטת גוף!" אומר פול מורפי. [/b][/quote]
"שוב מכת ברק"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 22 2009, 10:52 PM
[b] מקס
סטארלי מצליח להתחמק מהשיניים של רטיקייט.
"רטיקייט כעת חבטת גוף!" אומר פול מורפי. [/b][/quote]
"סטארלי, התחמק והשתמש בניקור!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 22 2009, 11:52 PM
[b]
תמיר
הזירה שטוחה, מורכבת מקצת אדמה ורצפה מלאכותית.
[img]http://img40.imageshack.us/img40/5543/29183555.jpg[/img]
כמובן יש תקרה, וזה בערך הכל. [/b][/quote]
אין סלעים,זיזים בתקרה,או משהו שאפשר לאחוז בהם?
-
ניתאי
"קלפייבל, המשיכי להשתמש באגרוף ממוקד!" אומר פול מורפי. קלפייבל משתמש באגרוף ממוקד, וויזמיר מתחמק ומכה בקלפייבל. נראה שהמתקפה שלו מתחזקת.
דודי
קלפייבל רצה ומתחמקת ממכות הברק, ולבסוף פוגעת בשינקס. לאחר מכן שינקס מנסה שוב מכת ברק ופוגע.
"קלפייבל, השתמשי במטרונום!" אומר פול מורפי
מקס
סטארלי הפעם מתחמק, ולאחר מכן תוקף בניקור, אך רטיקייט מספיק לברוח.
"רטיקייט, השתמש במהירות!" אומר פול מורפי.
תמיר
לא. הזירה כאן זירה נורמלית לחלוטין, בגלל שזה מכון הנורמאל. לכל מכון אחר יהיה מיוחדות משלו, אך כאן, כלום.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 23 2009, 08:48 AM
[b] ניתאי
"קלפייבל, המשיכי להשתמש באגרוף ממוקד!" אומר פול מורפי. קלפייבל משתמש באגרוף ממוקד, וויזמיר מתחמק ומכה בקלפייבל. נראה שהמתקפה שלו מתחזקת. [/b][/quote]
"מצוין וויזמיר!,תמשיך להצליף בו ולהשתמש באגרוף ממוקד!"
-
[b] דודי
קלפייבל רצה ומתחמקת ממכות הברק, ולבסוף פוגעת בשינקס. לאחר מכן שינקס מנסה שוב מכת ברק ופוגע.
"קלפייבל, השתמשי במטרונום!" אומר פול מורפי [/b][/quote]
"דחיפה!!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 23 2009, 09:48 AM
[b]
תמיר
לא. הזירה כאן זירה נורמלית לחלוטין, בגלל שזה מכון הנורמאל. לכל מכון אחר יהיה מיוחדות משלו, אך כאן, כלום. [/b][/quote]
"הופיפ!יש לי תוכנית אבל זה חייב להיות מהר!תשתמש בכדור אנרגיה 3 פעמים במהירות,ותירה אותם אחד על השני וצור פיצוץ באוויר!עם גל האוויר שייווצר תעוף למעלה!"
-
ניתאי
"הוא לא לומד אף פעם, הא?" אומר פול מורפי "קדימה קלפייבל, המשיכי באגרופים ממוקדים!" קלפייבל ממשיכה באגרופים ממוקדים, וויזמיר ממשיך עם ההתפקות שלו, אבל ההתקפות של קלפייבל חזקות בהרבה.
דודי
המטרונום הופך לגפן מצליפה שיוצאת מהאצבעות של קלפייבל. שינקס מתחמק מהגפנים ולבסוף פוגע בקלפייבל.
"כעת אגרוף ממוקד!" אומר פול מורפי.
תמיר
"רטיקייט שחרר!" אומר פול מורפי. רטיקייט עוזב את הופיפ, וכדורי האנרגיה פוגעים זה בזה ויוצרים את הפיצוץ, מה שגורם להופיפ להגיע שוב לתקרת האולם, ורטיקייט נוחת, הוא נפגע מעט מהפיצוץ.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 23 2009, 10:21 AM
[b] ניתאי
"הוא לא לומד אף פעם, הא?" אומר פול מורפי "קדימה קלפייבל, המשיכי באגרופים ממוקדים!" קלפייבל ממשיכה באגרופים ממוקדים, וויזמיר ממשיך עם ההתפקות שלו, אבל ההתקפות של קלפייבל חזקות בהרבה. [/b][/quote]
"וויזמיר חזור!" אני אומר ומחזיר את וויזמיר "צא וורמפל,תשתמש ביריית חוט!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 23 2009, 11:21 AM
[b]
תמיר
"רטיקייט שחרר!" אומר פול מורפי. רטיקייט עוזב את הופיפ, וכדורי האנרגיה פוגעים זה בזה ויוצרים את הפיצוץ, מה שגורם להופיפ להגיע שוב לתקרת האולם, ורטיקייט נוחת, הוא נפגע מעט מהפיצוץ. [/b][/quote]
"עכשיו הופיפ,תירה המון כדורי אנרגיה על האדמה בכל מיני מקומות אקראיים ותיצור חורים קטנים באדמה!"
*הערה לך ולך בלבד:אם יש חורים על הרצפה,רטיקייט יפול כשהוא ינסה לרוץ...*
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 23 2009, 10:21 AM
[b] דודי
המטרונום הופך לגפן מצליפה שיוצאת מהאצבעות של קלפייבל. שינקס מתחמק מהגפנים ולבסוף פוגע בקלפייבל.
"כעת אגרוף ממוקד!" אומר פול מורפי. [/b][/quote]
"מכת ברק!"
-
ניתאי
יריית החוט פוגעת בקלפייבל וקושרת מעט את הידיים של קלפייבל.
"קלפייבל השתחררי!" הוא אומר. וקלפייבל מתאמצת מעט, ולבסוף קורעת את החוט.ף
תמיר
אהא!!!
--
"רטיקייט, קפוץ ותן לו ניב על!" אומר פול מורפי. הופיפ יורה כדורי אנרגיה על האדמה, אבל רטיקייט קופץ ופוגע בהופיפ, שעסוק בלייצר חורים.
דודי
מכת הברק פוגעת בקלפייבל, אך היא ממשיכה ופוגעת בשינקס.
"השתמשי כעת בחבטת גוף!" אומר פול מורפי.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 23 2009, 11:41 AM
[b] דודי
מכת הברק פוגעת בקלפייבל, אך היא ממשיכה ופוגעת בשינקס.
"השתמשי כעת בחבטת גוף!" אומר פול מורפי. [/b][/quote]
"שוב מכת ברק!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 23 2009, 11:41 AM
[b] ניתאי
יריית החוט פוגעת בקלפייבל וקושרת מעט את הידיים של קלפייבל.
"קלפייבל השתחררי!" הוא אומר. וקלפייבל מתאמצת מעט, ולבסוף קורעת את החוט [/b][/quote]
"תנסה שוב,וורמפל!,ואז תשתמש בדחיפה!"
-
[b] מקס
סטארלי הפעם מתחמק, ולאחר מכן תוקף בניקור, אך רטיקייט מספיק לברוח.
"רטיקייט, השתמש במהירות!" אומר פול מורפי.
[/b][/quote]
"תראה לוח איך התאמנו על מהירות סטארלי, תעוף ממנו מהר שלא יגיע אלייך"
-
דודי
קלפייבל נפגעה ממכת הברק, אבל המשיכה ופגעה לבסוף בשינקס.
"קלפייבל השתמשי כעת במטרונום!" אומר פול מורפי.
ניתאי
"תשתחררי שוב!" אומר פול מורפי. קלפייבל נפגעת מהחוטים, ובזמן שהיא קורעת אותם, וורמפל דוחף את קלפייבל.
מקס
"אתם התאמנתם על מהירות?!" הוא מתחיל לצחוק צחוק מטורף שגורם לשאר הנוכחים באולם להביט בו בסלידה. "הרטיקייט שלי יכול להתחרות במהירותו לזו של ארקניין!" אומר פול מורפי. "קדימה רטיקייט תראה לו את המהירות האמיתית שלך!" סטארלי מאיץ במהירות מרטיקייט, אבל רטיקייט מאיץ גם הוא בקצב מאוד מהיר, ולבסוף פוגע בסטארלי.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 23 2009, 01:54 PM
[b] מקס
"אתם התאמנתם על מהירות?!" הוא מתחיל לצחוק צחוק מטורף שגורם לשאר הנוכחים באולם להביט בו בסלידה. "הרטיקייט שלי יכול להתחרות במהירותו לזו של ארקניין!" אומר פול מורפי. "קדימה רטיקייט תראה לו את המהירות האמיתית שלך!" סטארלי מאיץ במהירות מרטיקייט, אבל רטיקייט מאיץ גם הוא בקצב מאוד מהיר, ולבסוף פוגע בסטארלי. [/b][/quote]
"סטארלי, תקום מהר ותתקוף בניקור!"
-
[b] ניתאי
"תשתחררי שוב!" אומר פול מורפי. קלפייבל נפגעת מהחוטים, ובזמן שהיא קורעת אותם, וורמפל דוחף את קלפייבל. [/b][/quote]
"מצוין וורמפל!,עכשיו תירה על קלפייבל כמות חוטים שהיא לא תוכל לקרוע ואז תשתמש בדחיפה!"
-
[b] דודי
קלפייבל נפגעה ממכת הברק, אבל המשיכה ופגעה לבסוף בשינקס.
"קלפייבל השתמשי כעת במטרונום!" אומר פול מורפי. [/b][/quote]
"נשיכה!"
-
מקס
סטארלי קם ומנקר את רטיקייט.
"כעת רטיקייט השתמש בנשיכה!" אומר פול מורפי. רטיקייט נושך את סטארלי ועוזב אותו.
ניתאי
"מטרונום!" אומר פול מורפי. החוטים קושרים את קלפייבל, ובינתיים קלפייבלה עושה מטרונום. וורמפל דוחף את קלפייבל, ולאחר מכן המטרונום של קלפייבל הפך לגל חום ששורף את החוטים ופוגע בוורמפל.
דודי
המטרונום של קלפייבל הופך לזרע עלוקה, אבל שינקס מתחמק ממנו ולבסוף נושך את קלפייבל.
"קלפייבל, השתמשי באגרוף ממוקד!" אומר פול מורפי.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 23 2009, 02:34 PM
[b] מקס
סטארלי קם ומנקר את רטיקייט.
"כעת רטיקייט השתמש בנשיכה!" אומר פול מורפי. רטיקייט נושך את סטארלי ועוזב אותו. [/b][/quote]
"תקום מהר ותעוף למעלה ואז תאיץ אליו בדחיפה!"
-
[b] ניתאי
"מטרונום!" אומר פול מורפי. החוטים קושרים את קלפייבל, ובינתיים קלפייבלה עושה מטרונום. וורמפל דוחף את קלפייבל, ולאחר מכן המטרונום של קלפייבל הפך לגל חום ששורף את החוטים ופוגע בוורמפל. [/b][/quote]
"תמשיך ככה וורמפל!,תקשור אותו שוב ואז תנה למשוך את החוט אליך ותתקע בו עם דחיפה!"
-
[b] דודי
המטרונום של קלפייבל הופך לזרע עלוקה, אבל שינקס מתחמק ממנו ולבסוף נושך את קלפייבל.
"קלפייבל, השתמשי באגרוף ממוקד!" אומר פול מורפי. [/b][/quote]
יווו אני יותר מה 15 עמודים נילחם נגדו
-------------------------------------
"טעינה ומכת ברק בכול הכוח!"
-
מקס
"אחריו חבטת גוף!" אומר פול מורפי. סטארלי ממריא, ומסתובב כדי לדחוף את רטיקייט, ורטיקייט קופץ לעבר סטארלי ומתנגש איתו. הנזק הקשה יותר הוא לסטארלי. רטיקייט מתעייף מעט, וגם סטארלי
ניתאי
"טוב קלפייבל, בואי נפסיק לשחק עם המשחקים האלה, תפסי את החוט שלו ותזרקי אותו הצידה!" אומר פול מורפי. וורמפל שולח את החוט, אבל קלפייבל תופסת אותו ומסתובב, ומעיפה את וורמפל.
דודי
יש בזה משהו.
--
"מטרונום!" אומר פול מורפי. קלפייבל נפגעת בחזקה מהמכה, ולאחר מכן מסיימת את המטרונום, שהופך לקרן על שפוגעת בשינקס. קלפייבל מתחילה להתעייף, אולי בגלל קרן העל.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 23 2009, 03:43 PM
[b] ניתאי
"טוב קלפייבל, בואי נפסיק לשחק עם המשחקים האלה, תפסי את החוט שלו ותזרקי אותו הצידה!" אומר פול מורפי. וורמפל שולח את החוט, אבל קלפייבל תופסת אותו ומסתובב, ומעיפה את וורמפל. [/b][/quote]
"וורמפל,תירה חוטים על כל הרצפה שמסביב לקלפייבל ותגביל את תנועתו!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 23 2009, 12:41 PM
[b] תמיר
אהא!!!
--
"רטיקייט, קפוץ ותן לו ניב על!" אומר פול מורפי. הופיפ יורה כדורי אנרגיה על האדמה, אבל רטיקייט קופץ ופוגע בהופיפ, שעסוק בלייצר חורים. [/b][/quote]
'ואו,כבר ממש נימאס לי מהקרב הזה!' אני חושב לעצמי בכעס
"הופיפ,חזור!" אני קורא ומחזיר את הופיפ לפוכדור.
"צא פוליאג!" אני קורא,וזורק את הפוכדור שלו באוויר "תשתמש בבועות באקראיות על האדמה,ותתחמק מהמתקפות של רטיקייט!"
-
[b] מקס
"אחריו חבטת גוף!" אומר פול מורפי. סטארלי ממריא, ומסתובב כדי לדחוף את רטיקייט, ורטיקייט קופץ לעבר סטארלי ומתנגש איתו. הנזק הקשה יותר הוא לסטארלי. רטיקייט מתעייף מעט, וגם סטארלי [/b][/quote]
"סטארלי, תעוף למעלה ואז קח תנופה אחורה בעזרת הכנפיים ותאיץ לכיוונו בניקור!"
-
[b] דודי
יש בזה משהו.
--
"מטרונום!" אומר פול מורפי. קלפייבל נפגעת בחזקה מהמכה, ולאחר מכן מסיימת את המטרונום, שהופך לקרן על שפוגעת בשינקס. קלפייבל מתחילה להתעייף, אולי בגלל קרן העל. [/b][/quote]
אתה רואה בוא נתחיל קצת לקצר את זה
-----------------------------------
"שוב טעינה ומכת ברק בכול הכוח!"
-
ניתאי
"הממ, קלפייבל לא חייבת לזוז, אתה יודע" אומר פול מורפי. "קלפייבל מטרונום!". קלפייבל מתחילה להשתמש במטרונום, והמטרונום הופך לאקדח מים.
תמיר
להקדים תרופה למכה, אתה מנסה שהבועות גם ייצרו חורים קטנים באדמה?
--
"אני מבין את החיבה שלך לתורת הכאוס, אבל לדעתי יש יותר סיכוי שתפגע עם תכוון" אומר פול מורפי. "רטיקייט, השתמש במהירות!" רטיקייט מתחיל לרוץ, נתקע באחד החורים באדמה, מתהפך, אבל קם מיד "אז אני מניח שנצטרך לעוף! רטיקייט חסל סדר עכבר, עבור למצב קנגורו!" רטיקייט מתחיל לקפץ לכיוון פוליואג.
מקס
"רטיקייט ניב על!" אומר פול מורפי. רטיקייט קופץ לכיוון סטארלי, וסטארלי עושה את הדבר הזה באוויר ופוגע ברטיקייט, ובאותה הזמדנות מתחמק מניב העל.
דודי
לי אין בעיה להמשיך את הקרב הזה עוד 15 עמודים... עשיתי דברים משעממים יותר.
--
"קלפייבל, מטרונום!" אומר פול מורפי. המטרונום הופך גם הוא למכת ברק, ומתנגש עם מכת הברק של שינקס, רק שמכת הברק של שינקס גובר על זה של קלפייבל. שינקס מתחיל גם להתעייף (מרוב התקפות בכל הכח, ששאובות את הכח שלו)
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 23 2009, 08:54 PM
[b] ניתאי
"הממ, קלפייבל לא חייבת לזוז, אתה יודע" אומר פול מורפי. "קלפייבל מטרונום!". קלפייבל מתחילה להשתמש במטרונום, והמטרונום הופך לאקדח מים. [/b][/quote]
"קדימה וורמפל,תכסה לקלפייבל את העיניים כדי שלא תוכל לכוון אליך ואז תשתמש עליה בדחיפה!"
-
[b] מקס
"רטיקייט ניב על!" אומר פול מורפי. רטיקייט קופץ לכיוון סטארלי, וסטארלי עושה את הדבר הזה באוויר ופוגע ברטיקייט, ובאותה הזמדנות מתחמק מניב העל.
[/b][/quote]
וואו כמה זמן אני נגדו
"סטארלי, תעשה את זה שוב!"
-
[b] דודי
לי אין בעיה להמשיך את הקרב הזה עוד 15 עמודים... עשיתי דברים משעממים יותר.
--
"קלפייבל, מטרונום!" אומר פול מורפי. המטרונום הופך גם הוא למכת ברק, ומתנגש עם מכת הברק של שינקס, רק שמכת הברק של שינקס גובר על זה של קלפייבל. שינקס מתחיל גם להתעייף (מרוב התקפות בכל הכח, ששאובות את הכח שלו) [/b][/quote]
לא בבקשה לא!
---------------
"תחזור שינקס תנוח צא טרטוויג עלי טער!"