-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Sep 11 2009, 02:36 PM
[b] [i][b]~nitay~[/b][/i]
[i]"ריולו חמוק בעזרת מתקפה מהירה" אמר פרולינו, טוטודייל תוקף בנשיכה אבל ריולו חמוק, היא מנסה לתקוף את טוטודייל ביד כוחנית אבל טוטודייל חומק, לפתע הוויווילים תוקפים בשסע ליילי ופוגעים בפוקימונים שלכם חזק.[/i] [/b][/quote]
"חתיכת מטומטם,הם יהרגו אותנו לפני שתתחיל לחשוב" אני צועק עליו ואז צועק את טוטודייל "טוטודייל! אקדח מים על האדמה!"
-
[i][b]Dingo[/b][/i]
[i]רייהורן נסה לתקוף אבל הוא לא המצליח הוא היה חלש מדי, לפעת אתה רואה שוב את המניפרנו שעזר לך להמיס את הקרח.[/i]
[i][b]HoundooM[/b][/i]
[i]לפתע ברחוב עובר סייטר הוא מלקק את כל האבקה, לפתע הוא מתחיל לזהור ומתפתח לסכיזור, הוא נראה מוזר.
לפתע אתה רואה שאחד הארקניינים מתקרב לעברכם הוא עומד לתקוף את המלון ולנסות לשרוף אותו, האנשים שנימצאים במלון בסכנה.[/i]
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/8/81/123.png[/img][img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/6/64/212.png[/img]
[i][b]The Cheshire Cat[/b][/i]
שניכם יוצאים מהחנות והולכים לכיוון המקדש, לפתע מגיע עוד חבורה של ממוסווינים, "מוכנה לקרב?" שאל טוני והוציא גולבאט.
"כשהגעתי לאי עם הספינה היה לי זובאט חלש אבל תוך כמה ימים אימנתי אותו ואז אחרי המכון הוא התפתח" אמר טוני.
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/c/cc/Spr_4h_042_m.png[/img]
[i][b]~JolTeoN~[/b][/i]
[i]"אז אתה רוצה ללכת להרים, אתה יודע שהם מאוד רחוקים יקח לך 4 ימים להגיע לשם, וגרי אמר שאסור ללכת לשם" אמרה ליזי.
לפתע אל תוך מרכ הפוקימונים פורץ ממוסווין הוא תוקף במקרן קרח ומקפיא את אוזמריל.
"לא עוד פעם" אמרה ליזי.[/i]
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/e/ec/473.png[/img]
[i][b]The Trooper[/b][/i]
[i]לפתע לני יוצא מאחד המקומות, "צא פיג'יוטו תקוף בסופה" אמר לני והוציא את הפיג'יוטו שלו שתקף בסופה ופגע בארקניים שברחו.
"היי מה קורה חברה, לא תאמינו פיג'י של התפתח" אמר לני[/i]
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/b/b3/Spr_4h_017.png[/img]
[i][b]~nitay~[/b][/i]
[i]טוטודייל תוקף באקדח מים לאדמה ועף בעזרתו לגובה, ריולו תוקף את אחד הוויווילים במתקפ מהירה ופוגע בו.
הוויוויל חוזר לעצמו במהירות וממשיך להלחם.[/i]
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Sep 11 2009, 03:57 PM
[b]
שניכם יוצאים מהחנות והולכים לכיוון המקדש, לפתע מגיע עוד חבורה של ממוסווינים, "מוכנה לקרב?" שאל טוני והוציא גולבאט.
"כשהגעתי לאי עם הספינה היה לי זובאט חלש אבל תוך כמה ימים אימנתי אותו ואז אחרי המכון הוא התפתח" אמר טוני.
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/c/cc/Spr_4h_042_m.png[/img] [/b][/quote]
"אני מניחה" אני אומרת בלחץ ומוציאה את סטארביה. "תיכונני" אני אומרת לה בחיוך ומחכה.[
~~~~~~~~~~~~~
תוסיף לי אותה X:
-
[b]
[i][b]HoundooM[/b][/i]
[i]לפתע ברחוב עובר סייטר הוא מלקק את כל האבקה, לפתע הוא מתחיל לזהור ומתפתח לסכיזור, הוא נראה מוזר.
לפתע אתה רואה שאחד הארקניינים מתקרב לעברכם הוא עומד לתקוף את המלון ולנסות לשרוף אותו, האנשים שנימצאים במלון בסכנה.[/i]
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/8/81/123.png[/img][img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/6/64/212.png[/img]
[/b][/quote]
"סיזור אני צריך את העזרה שלך,הארקניינים האלו רוצים להשמיד את כל המקום הזה,עם תעזור אני אני אביא לך אוכל,ואני אשמח עם תצתרף אלי"אני אומר לו
-
[b]
[i][b]~JolTeoN~[/b][/i]
[i]"אז אתה רוצה ללכת להרים, אתה יודע שהם מאוד רחוקים יקח לך 4 ימים להגיע לשם, וגרי אמר שאסור ללכת לשם" אמרה ליזי.
לפתע אל תוך מרכ הפוקימונים פורץ ממוסווין הוא תוקף במקרן קרח ומקפיא את אוזמריל.
"לא עוד פעם" אמרה ליזי.[/i]
[/b][/quote]
אני ניכנס לפניקה כי פי'צי וקוקי לא ממש יועילו נגדם ואז ניזכר איך פיצ'י הפיל אותם בעזרת זנב הברזל.
וצועק:"צא פיצ'י תקוף אותו בזנב ברזל ואז קוקי תנסי הקסמה ואז נמכת ברק על האזומריל כי אולי כך הקרח ימאס,ליזי יש לך אולי עוד פוקימונים חוץ מאזומריל??".
-
[b]
[i]לפתע לני יוצא מאחד המקומות, "צא פיג'יוטו תקוף בסופה" אמר לני והוציא את הפיג'יוטו שלו שתקף בסופה ופגע בארקניים שברחו.
"היי מה קורה חברה, לא תאמינו פיג'י של התפתח" אמר לני[/i]
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/b/b3/Spr_4h_017.png[/img] [/b][/quote]
"חברה? חברה?! אתה עוד מעז להחשיב אותי בתור חבר שלך אחרי שנטשת אותי עם המאמוסווינים?" אני אומר לו בכעס והולך אל שרון, ונותן לה סטירה בשביל להעיר אותה.
-
[b] [i][b]Dingo[/b][/i]
[i]רייהורן נסה לתקוף אבל הוא לא המצליח הוא היה חלש מדי, לפעת אתה רואה שוב את המניפרנו שעזר לך להמיס את הקרח.[/i]
[/b][/quote]
"היי אתה יכו לעזור לי להמיס את הקרח?" אני שואל אותו
-
[i]בסדר עידכנתי לך אותו
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
גולבאט תוקף במכנת כנף ופוגע באחד הממוסווינים, לפתע כל חבורת הממוסווינים רצים לעברכם הם עומדים לתקוף אתכם.[/i]
[i][b]HoundooM[/b][/i]
[i]סיזור לא רוצה לעזור לך או להצטרף עליך, לפתע ארקניין תוקף את סיזור הלהביור ופוגע בו חזק.
מתחיל ביניהם קרב, לפתע טומי יוצא מן הבניין.
"מוזר גם גרי וגם אוגי נעלמו, אני הולך לחפש אותם" אמר טומי.
לפתע אתה רואה שהאש במרכז הפוקימונים מתחילה לגדול, לפתע הפוקדור של סקווירטל ניפתח הוא יוצא ממנו הוא ניראה יותר טוב.[/i]
[i][b]~JolTeoN~[/b][/i]
[i]פיצ'י תוקף בזנב ברזל אבל ממוסווין מגן על עצמו ברקע ומעיף את פיצ'י על הקופה ופוגע בו חזק.
"נימאס לי ממך סופית, צא סנדקוויל תקוף בלהביור" אמרה ליזי והוציאה סנדקוויל שתקף בלהביור ופגע חזק בממוסווין שברח, "כל העיר מותקפת אי אפשר להיות פה בלי שפוקימון יתקוף אותך, המקום הכי מוגן זה המקדש, לשם אף פוקימון לא יצליח להכנס" אמרה ליזי.[/i]
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/3/39/155.png[/img]
[i]"מה אתה רוצה, גם אחרי הם רדפו אז ראיתי שיש פניה ופניתי כדי לנסות להציל את עצמי, אני לא חייב ללכת איתך תמיד, מי הציל אותך עכשיו, עם לא הייתי מציל אותך עכשיו הייתה מת" אמר לני בזעם.
"טוב תפסיקו לריב, צריך להגיע למקדש לפני שעוד פוקימונים יתקפו אותנו" אמרה שרון.
"אז בא?" שאל אותך לני.[/i]
[i][b]Dingo[/b][/i]
[i]מניפרנו תוקף בלהביור וממיס את הקרח מאוגי ומפוליווג, "מה קרה עכשיו, היי מזו האבן הזו שביד שלך?" שאל אוגי שהביט באבן שאתה מחזיק.[/i]
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Sep 11 2009, 07:25 PM
[b]
[i]"מה אתה רוצה, גם אחרי הם רדפו אז ראיתי שיש פניה ופניתי כדי לנסות להציל את עצמי, אני לא חייב ללכת איתך תמיד, מי הציל אותך עכשיו, עם לא הייתי מציל אותך עכשיו הייתה מת" אמר לני בזעם.
"טוב תפסיקו לריב, צריך להגיע למקדש לפני שעוד פוקימונים יתקפו אותנו" אמרה שרון.
"אז בא?" שאל אותך לני.[/i] [/b][/quote]
היא לא הייתה מעולפת? Oם
--
"אני מניח שכולנו הולכים. ובכל זאת, מה שעשית לי עם המאמוסווינים היה מגעיל וולא יהיה קל כל כך לגרום לי לסלוח" אני אומר בזמן שאני הולך אל עבר המקדש.
-
[b]
[i][b]Dingo[/b][/i]
[i]מניפרנו תוקף בלהביור וממיס את הקרח מאוגי ומפוליווג, "מה קרה עכשיו, היי מזו האבן הזו שביד שלך?" שאל אוגי שהביט באבן שאתה מחזיק.[/i] [/b][/quote]
"אני תכב אתפנה אליך.." אני אומר לו ואז אומר"פולי מהר היפנוזה על המונפרו ואז בועות חזקות!!" אני אומר
-
[b]
[i][b]~JolTeoN~[/b][/i]
[i]פיצ'י תוקף בזנב ברזל אבל ממוסווין מגן על עצמו ברקע ומעיף את פיצ'י על הקופה ופוגע בו חזק.
"נימאס לי ממך סופית, צא סנדקוויל תקוף בלהביור" אמרה ליזי והוציאה סנדקוויל שתקף בלהביור ופגע חזק בממוסווין שברח, "כל העיר מותקפת אי אפשר להיות פה בלי שפוקימון יתקוף אותך, המקום הכי מוגן זה המקדש, לשם אף פוקימון לא יצליח להכנס" אמרה ליזי.[/i]
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/3/39/155.png[/img]
[/b][/quote]
"וואי תודה טוב איפה המקדש הזה"אני אומר ומחכה לתשובה "בוי נלך לשם"אני מוסיף.
-
[i]אתם הולכים לכיוון המקדש, הוא לא רחוק ממכם, אתם יוצאים מאחד הפינות והולכים ברחוב הראשי, לפתע חבורת ממוסווינים יוצאת לכם מאחד הרחובות, הם רצים לעברכם.
"טוב קדימה יש לנו פה קרב רציני" אמרה שרון והוציאה את טורצ'יק שלה.
"קדימה פיג'יוטו בו נראה להם כמה התחזקתה" אמר לני והוציא את פיג'יוטו.[/i]
[i][b]Dingo[/b][/i]
[i]מניפרנו המבוהל חומק, ותוקף באגרוף ממוקד ומחסל את פוליוואג, היא שונא שמאמנים מנסים לתפוס אותו.
הוא תוקף אותך בלהביור ואז חוטף לך את האבן ומתחיל לברוח.
"אוי לא צריך לעצור אותו" אמר אוגי.[/i]
[i][b]~JolTeoN~[/b][/i]
[i]"הוא לא רחוק מפה, קדימה בו נלך לפני שיתקפו אותנו עוד פוקימונים" אמרה ליזי, אתה לוקח את פיצ'י ואתם יוצאים ממרכז הפוקימונים, אתם הולכים לכיוון המקדש, לפתע אתה רואה מאמן אחד שרץ במהירות ומגיע מאחוריכם ועוקף אתכם, "הם באים" הוא צועק בבהלה, לפתע אתם רואים מאחורייכם חבורה של איזה 50 ממוסווינים הם רצים במהירות לכיוונכם.[/i]
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Sep 11 2009, 08:21 PM
[b] [
[i][b]~JolTeoN~[/b][/i]
[i]"הוא לא רחוק מפה, קדימה בו נלך לפני שיתקפו אותנו עוד פוקימונים" אמרה ליזי, אתה לוקח את פיצ'י ואתם יוצאים ממרכז הפוקימונים, אתם הולכים לכיוון המקדש, לפתע אתה רואה מאמן אחד שרץ במהירות ומגיע מאחוריכם ועוקף אתכם, "הם באים" הוא צועק בבהלה, לפתע אתם רואים מאחורייכם חבורה של איזה 50 ממוסווינים הם רצים במהירות לכיוונכם.[/i] [/b][/quote]
אני אומר לליזי:"בואי נעוף מיפה"ולוקח אותה ביד ומתחיל לרוץ ביחד איתה לכיוון שאליו הממואסוינים לא רצים
-
[i][b]~JolTeoN~[/b][/i]
[i]אתה רואה שכל המקומות מלאים פוקימוני צבא, לפתע אתה רואה שאחת הדלתות של אחד הבתים פתוחה, אתה וליזי ניכנסים במהירות לפני שהממוסווינים ידרסו אתכם, אתם רואים שבתוך הבית יש מלא איפומים שאוכלים בננות הם ניראים מאוד שמחים, אחד מהם זורק עליך את הקליפה של הבננה שלו, ומתחיל לצחוק.[/i]
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/6/60/190.png[/img]
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Sep 11 2009, 08:21 PM
[b]
[i][b]Dingo[/b][/i]
[i]מניפרנו המבוהל חומק, ותוקף באגרוף ממוקד ומחסל את פוליוואג, היא שונא שמאמנים מנסים לתפוס אותו.
הוא תוקף אותך בלהביור ואז חוטף לך את האבן ומתחיל לברוח.
"אוי לא צריך לעצור אותו" אמר אוגי.[/i]
[/b][/quote]
"מה עם הפוקימונים שלך? תומיא אותם!" אני אומר ומתחיל לרוץ אחריו
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Sep 11 2009, 08:59 PM
[b] [i][b]~JolTeoN~[/b][/i]
[i]אתה רואה שכל המקומות מלאים פוקימוני צבא, לפתע אתה רואה שאחת הדלתות של אחד הבתים פתוחה, אתה וליזי ניכנסים במהירות לפני שהממוסווינים ידרסו אתכם, אתם רואים שבתוך הבית יש מלא איפומים שאוכלים בננות הם ניראים מאוד שמחים, אחד מהם זורק עליך את הקליפה של הבננה שלו, ומתחיל לצחוק.[/i]
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/6/60/190.png[/img] [/b][/quote]
אני מתחיל ליצחוק גם כןו ומראה חיבה לאיפומים אני מתקרב אל זה שזרק עלי את הקליפה ומלטף אותו בראש ומחכה ליראות איך הוא יגיב.
-
[b]
[i][b]HoundooM[/b][/i]
[i]סיזור לא רוצה לעזור לך או להצטרף עליך, לפתע ארקניין תוקף את סיזור הלהביור ופוגע בו חזק.
מתחיל ביניהם קרב, לפתע טומי יוצא מן הבניין.
"מוזר גם גרי וגם אוגי נעלמו, אני הולך לחפש אותם" אמר טומי.
לפתע אתה רואה שהאש במרכז הפוקימונים מתחילה לגדול, לפתע הפוקדור של סקווירטל ניפתח הוא יוצא ממנו הוא ניראה יותר טוב.[/i]
[/b][/quote]
"סקווירטל תשתמש באקדח מים על הלהבות במרכז הפוקימונים"אני אומר לו
-
[i][b]Dingo[/b][/i]
[i]אוגי מוציא טוטודייל שניראה מאומן מאוד, "קדימה בוא נרוץ אחריו" אמר אוגי, "טוטודייל תשתמש באקדח מים ובזעם יחד ותיצור מן סילון אקווה כדי להגיע אל המניפרנו הזה" אמר אוגי, טוטודייל ביצע את מה שהוא אמר אבל המניפרנו חמק מהמתקפה של טוטודייל, לפתע מניפורנו תקף בחבטת זעם ופגע בחוזקה בטוטודייל.
ואז לפתע מניפרנו התחיל לתפס על אחד ממנורות הרחוב, והתחיל לצחוק עליכם.
"יש לי גם ספינרט אבל הוא פוקימון חרק הוא יפסיד בטוח מול מניפרנו" אמר אוגי.[/i]
[i][b]~JolTeoN~[/b][/i]
[i]האיפום אוהב שאתה מלטף אותו, לפתע הוא נותן לך סטירה עם זנבו, אתה צורח בגלל הכאב.
לפתע אל החדר ניכנסת אישה מבוגרת ע כערת בננות, "מה אתם עושים פה ילדים?" היא שואלת.[/i]
[img]http://www.pokemonelite2000.com/rstrainer38.png[/img]
[i][b]HoundooM[/b][/i]
[i]סקווירטל מתחיל לתקוף באקדח מים אל תוך מרז הפוקימונים ומכבה את האש, לפתע ארקניין מעיף ממנו את סיזור שמתעלף ותוקף אותך, אתה נופל על הריצפה וניפצע.[/i]
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Sep 11 2009, 10:34 PM
[b]
[i][b]HoundooM[/b][/i]
[i]סקווירטל מתחיל לתקוף באקדח מים אל תוך מרז הפוקימונים ומכבה את האש, לפתע ארקניין מעיף ממנו את סיזור שמתעלף ותוקף אותך, אתה נופל על הריצפה וניפצע.[/i] [/b][/quote]
"סקווירטל תקוף אותו באקדח מים!"אני צועק לו,"בנתיים אני מנסה לזחול לאט לעבר סיזור ולנסות לעזור לו
-
[quote][b]
~JolTeoN~
האיפום אוהב שאתה מלטף אותו, לפתע הוא נותן לך סטירה עם זנבו, אתה צורח בגלל הכאב.
לפתע אל החדר ניכנסת אישה מבוגרת ע כערת בננות, "מה אתם עושים פה ילדים?" היא שואלת.
[/b][/quote]
אני עונה לה:"אנחנו מיתחבאים מהמאמוסווינים שבחוץ,ואיפום למה נתתה לי סטירה זה כאב אתה יודע" ואני מיסתכל על איפום.
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Sep 11 2009, 10:34 PM
[b] [i][b]Dingo[/b][/i]
[i]אוגי מוציא טוטודייל שניראה מאומן מאוד, "קדימה בוא נרוץ אחריו" אמר אוגי, "טוטודייל תשתמש באקדח מים ובזעם יחד ותיצור מן סילון אקווה כדי להגיע אל המניפרנו הזה" אמר אוגי, טוטודייל ביצע את מה שהוא אמר אבל המניפרנו חמק מהמתקפה של טוטודייל, לפתע מניפורנו תקף בחבטת זעם ופגע בחוזקה בטוטודייל.
ואז לפתע מניפרנו התחיל לתפס על אחד ממנורות הרחוב, והתחיל לצחוק עליכם.
"יש לי גם ספינרט אבל הוא פוקימון חרק הוא יפסיד בטוח מול מניפרנו" אמר אוגי.[/i]
[/b][/quote]
"פולי מהר בועות ואז היפנוזה!" אני אומר
-
[i]טוטודייל תוקף באקדח מים לאדמה ועף בעזרתו לגובה, ריולו תוקף את אחד הוויווילים במתקפ מהירה ופוגע בו.
הוויוויל חוזר לעצמו במהירות וממשיך להלחם.[/i] [/b][/quote]
התכוונתי שהם יחליקו,לא משנה
------------------
"טוטודייל! נשיכה על ראשו של וויביל!"
-
[i][b]HoundooM[/b][/i]
[i]אתה מתקשה לזחול לעברו, סקווירטל תוקף באקדח מים ופוגע חזק בארקניין שמתחיל לברוח, סקווירטל רץ לעבריך ומשפריץ מים על המקום שבו נפצעתה, אתה מצליח לקום, אתה רואה שסיזור התרפאה הוא מתחיל לעוף ועולה על גג בית המלון.
לפתע אתה רואה שסקווירטל הולך לכיוון האבקה, הוא משפריץ עליה מים, לפתע היא הופכת חזרה לאבן.[/i]
[i][b]~JolTeoN~[/b][/i]
[i]לפתע צ'אטוט שלך קופץ על כתפה של האישה, ניראה כאילו שהוא מחבב אותה, "אתם יכולים להשאר פה, סליחה שאיפום תקף אותך הוא אוהב לצחוק על מאמנים, הוא ננטש על ידי המאמן שלו ומאז הוא אוהב לצחוק על מאמנים, אני אוהבת לטפל באיפומים הם מאוד חמודים" אמר האישה.
לפתע איפום מכניס את זנבו לכיס שלך וחוטף לך את התג שקיבלתה היא מביט בו וניראה המום מהיופי של התג.[/i]
[i][b]Dingo[/b][/i]
[i]פוליוואג הפצוע שלך מנסה לתקוף בבועות ומצליח הוא פוגע במניפורנו ומפיל אותו מהפנס הרחוב על האדמה.
אתה רואה שהמניפרונו הפצוע מחזיק בידו את הפוקדור.[/i]
[i][b]~nitay~[/b][/i]
[i]אז בפעם הבא תגיד ככה "טוטודייל תקוף באקדח מים על הריצפה כדי שהוויווילים יחליקו"
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
טוטודייל תוקף בנשיכה אבל וויוויל חוסם אותו בשסע ליילי ופוגע חזק בטוטודייל שעף על הריצפה וניפגע חזק.
ריולו תוקף את הוויוויל השני במתקפה מהירה ואז בבעיטה נמוך ופוגע בוויוויל חזק, "עוד מתקפה אחת והוויוויל ההוא שלי" אמר פרולנו.[/i]
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Sep 12 2009, 12:46 AM
[b]
[i][b]Dingo[/b][/i]
[i]פוליוואג הפצוע שלך מנסה לתקוף בבועות ומצליח הוא פוגע במניפורנו ומפיל אותו מהפנס הרחוב על האדמה.
אתה רואה שהמניפרונו הפצוע מחזיק בידו את הפוקדור.[/i]
[/b][/quote]
פוכדור של מי?
-----
"מהר טוטדייל פולי תקפו באקדח מים בכל הכח!" אני אומר ומנסה לקחתת את האבן והכדור
-
[i][b]Dingo[/b][/i]
[i]בטעות כתבתי פוקדור במקום אבן, פשוט לא הייתי מרוכז.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
מניפרנו מנסה לקום אבל פוליווג תוקף אותו שוב בבועות ופוגע בו חזק, מניפורנו מחוסל.[/i]
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Sep 12 2009, 01:00 AM
[b] [i][b]Dingo[/b][/i]
[i]בטעות כתבתי פוקדור במקום אבן, פשוט לא הייתי מרוכז.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
מניפרנו מנסה לקום אבל פוליווג תוקף אותו שוב בבועות ופוגע בו חזק, מניפורנו מחוסל.[/i] [/b][/quote]
"יש לך פוכדורים?" אני שואל את אוגי בזמן שאני לוקח ממונפרו את האבן
-
[i][b]Dingo[/b][/i]
[i]"אני לא מאמין עליך רק על תפיסת פוקימונים אתה חושב, אתה פשוט מגעיל, יש לך שני פוקימונים בקושי איתם אתה מסתדר ואתה רוצה עוד, לא מגיע לך להחזיק את האבן הזו" אמר אוגי וחטף את האבן מידך.
אוגי התחיל ללכת בחזרה אל המלון, לפתע אתה רואה שמתקרבת חבורת ממוסווינים עצבנים היא עומדת לדרוס אותך עם לא תברח.[/i]
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Sep 12 2009, 01:07 AM
[b] [i][b]Dingo[/b][/i]
[i]"אני לא מאמין עליך רק על תפיסת פוקימונים אתה חושב, אתה פשוט מגעיל, יש לך שני פוקימונים בקושי איתם אתה מסתדר ואתה רוצה עוד, לא מגיע לך להחזיק את האבן הזו" אמר אוגי וחטף את האבן מידך.
אוגי התחיל ללכת בחזרה אל המלון, לפתע אתה רואה שמתקרבת חבורת ממוסווינים עצבנים היא עומדת לדרוס אותך עם לא תברח.[/i]
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/e/ec/473.png[/img] [/b][/quote]
אני מתחיל לברוח ותוך כדי הבריחה חוטף את האבן מאוגי ותחיל לברוח לאן שהאבן מראה לי
-
[i][b]Dingo[/b][/i]
[i]אתה ופוליווג רצים במהירות כדי לחמוק מהממוסווינים אתה חוטף לאוגי את האבן מהיד, לפתע הוא שולף אקדח מן הכיס שלו.
"אתה חתיכת מאמן עלוב" הוא אומר ואז נותן לך ירייה ברגל אתה נופל על הריצפה ולא יכול לזוז, לפתע הוא מתקרב עליך ונותן לך גם בעיטה בבטן ואז לוקח ממך את האבן, "אמן תידרס על ידי הממוסווינים" הוא אומר והולך.
אתה מנסה לקום אבל אתה לא יכול, אפילו לזחול אתה יכול בקושי, לפתע פוליוואג, רץ לעבר הממוסווין, ותוקף אותם בהיפנוזה בכל הכוח, הוא מרדים את כולם אבל מתעלף אחר כך.
לפתע אתה רואה שלא רחוק ממך יש מן מקל שבעזרתו תוכל לעמוד, אתה זוחל עליו ולוקח אותו, אתה מצליח לעמוד, לפתע אתה רואה שאוגי נכנס אל המלון.[/i]
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Sep 12 2009, 01:16 AM
[b] [i][b]Dingo[/b][/i]
[i]אתה ופוליווג רצים במהירות כדי לחמוק מהממוסווינים אתה חוטף לאוגי את האבן מהיד, לפתע הוא שולף אקדח מן הכיס שלו.
"אתה חתיכת מאמן עלוב" הוא אומר ואז נותן לך ירייה ברגל אתה נופל על הריצפה ולא יכול לזוז, לפתע הוא מתקרב עליך ונותן לך גם בעיטה בבטן ואז לוקח ממך את האבן, "אמן תידרס על ידי הממוסווינים" הוא אומר והולך.
אתה מנסה לקום אבל אתה לא יכול, אפילו לזחול אתה יכול בקושי, לפתע פוליוואג, רץ לעבר הממוסווין, ותוקף אותם בהיפנוזה בכל הכוח, הוא מרדים את כולם אבל מתעלף אחר כך.
לפתע אתה רואה שלא רחוק ממך יש מן מקל שבעזרתו תוכל לעמוד, אתה זוחל עליו ולוקח אותו, אתה מצליח לעמוד, לפתע אתה רואה שאוגי נכנס אל המלון.[/i] [/b][/quote]
מאיפה אתה מביא את הדברים האלה?!?!
-----
אני מחזיר את פולי ומנסה ללכת אחרי אוגי לתוך המלון
-
[i][b]Dingo[/b][/i]
[i]ממציא את זה, חושב על רעיון מפתיע ואז כותב אותו, תודה שהייתה מופתע מכך שהוא ירה בך.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה הולך בעזרת המקל ובאטיות אחרי אוגי, חמש דקות אחרי שהו נכנס למלון אתה מגיע אחריו, אתה ניכנס למלון ורואה שהוא יושב בלובי, אתה מתחבא כדי שהוא לא יראה אותך ובודק מה הוא עושה, לפתע אתה רואה שהוא משתמש במחשב שלו כדי לבדוק את האבן, לפתע אתה רואה שבעציץ שאתה מתחבא לידו יש רובה.[/i]
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Sep 12 2009, 01:40 AM
[b] [i][b]Dingo[/b][/i]
[i]ממציא את זה, חושב על רעיון מפתיע ואז כותב אותו, תודה שהייתה מופתע מכך שהוא ירה בך.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה הולך בעזרת המקל ובאטיות אחרי אוגי, חמש דקות אחרי שהו נכנס למלון אתה מגיע אחריו, אתה ניכנס למלון ורואה שהוא יושב בלובי, אתה מתחבא כדי שהוא לא יראה אותך ובודק מה הוא עושה, לפתע אתה רואה שהוא משתמש במחשב שלו כדי לבדוק את האבן, לפתע אתה רואה שבעציץ שאתה מתחבא לידו יש רובה.[/i] [/b][/quote]
מודה..אבל תזרום עם הדברים שאני עושה..
------
אני לוקח את הרובה ויורה לו ביד ואז בראש3 פעמים לוקח את האבן ואת הרובה שלו והולך למרכז הפוקימונים
-
[i][b]Dingo[/b][/i]
[i]אתה יורה לכיוון היד שלו אבל אתה מחמיץ הוא מבחין בך וישר מתחבא מתחת לשולחן, לפתע הוא קם במהירות ויורה לכיוונך ושובר את העציץ שבעזרתו את מתחבא.
"עם תהרוג אותי גרי יעיף אותך מהכול, אני המורה שלך אתה צריך להקשיב למה שאני אומר וקבל את זה, בחיים שלך אל תעז לחטוף לי משהו מהיד, ועכשיו אני באמת מזהיר אותך עוד משהו אחד ואני יורה עליך עוד כדור, עכשיו אני ממליץ לך לעוף מפה" אמר אוגי.[/i]
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Sep 12 2009, 02:01 AM
[b] [i][b]Dingo[/b][/i]
[i]אתה יורה לכיוון היד שלו אבל אתה מחמיץ הוא מבחין בך וישר מתחבא מתחת לשולחן, לפתע הוא קם במהירות ויורה לכיוונך ושובר את העציץ שבעזרתו את מתחבא.
"עם תהרוג אותי גרי יעיף אותך מהכול, אני המורה שלך אתה צריך להקשיב למה שאני אומר וקבל את זה, בחיים שלך אל תעז לחטוף לי משהו מהיד, ועכשיו אני באמת מזהיר אותך עוד משהו אחד ואני יורה עליך עוד כדור, עכשיו אני ממליץ לך לעוף מפה" אמר אוגי.[/i] [/b][/quote]
רציתי שתזרום איתי..
-----
"טוב.." אני אומר יוצא החוצה ואז מנסה מבחוץ לרירות לו בראש
-
[i][b]Dingo[/b][/i]
[i]זה לא קשור בלזרום איתך, יש עוד דמויות עם אני העשה רק מה שטוב לך המשחק יהיה ממש משעמם וצפוי.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;;
אתה יוצא מהמלון, ואז יורה מן הדלת השקופה בראשו של אוגי, אתה רואה שהוא נופל על הספה ולא זז, לפתע המסוק של גרי מגיע, הוא נוחת בול ליד בית המלון, גרי יורד ממנו והולך לכיוון הכניסה, "שלום לך מאמן צעיר, בשביל מה הרובה?, טוב אין זמן לשאות אוגי ואני צריכים לעבוד על מה שיציל את כל המחוז הוא שלח לי הודע ובא הוא אומר שיש לו את הפיתרון.
גרי ניכנס אל המלון ולפתע הוא קפא במקום, את התשובה למה יש לך רובה ביד הוא קיבל.
לפתע היא הוציא את הפלאפון שלו ודיבר עם משהו, ואז לפתע מהמסוק יצאו שני אנשים הם תפסו אותך וזרקו לך את הרובה מהיד.
לפתע גרי יצא מהמלון, "אני לא מאמין עליך בחרנו אותך מתוך מליון ואתה יורה במי שהמליץ עליך לבוא, אתה משוגע לגמרי, רק בגללך ההזדמנות שלנו להציל את האי נהרסה, מה לך יש להגיד בעניין" אמר גרי שאחז ברובה שבכיסו בחוזקה.[/i]
-
[b] [i][b]The Cheshire Cat[/b][/i]
[i]בסדר עידכנתי לך אותו
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
גולבאט תוקף במכנת כנף ופוגע באחד הממוסווינים, לפתע כל חבורת הממוסווינים רצים לעברכם הם עומדים לתקוף אתכם.[/i] [/b][/quote]
תודה 3:
~~~~~~~~~~~~~~~~~
"סטארביה אס שמיים!" אני קוראת.
-
[i]סטאראביה תוקף באס השמיים, ופוגע בכמה מן הממוסווינים וגולבאט תוקף בסופה ומחסל את כל השניים האחרים.
אתם רצים במהירות, לפתע אתם עוברים ליד הבית שבו היה מסוק.
"בני תפסתי לך פוקימון מעופף כמי שרציתה ליום ההולדת ה10 שלך אבל גנבו לנו את המסוק ולכן אני לא יכול להביא לך את הפוקימון שלך.
את נזכרת שאת סטאראביה מצאת במסוק.[/i]
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Sep 12 2009, 03:17 AM
[b] [i][b]The Cheshire Cat[/b][/i]
[i]סטאראביה תוקף באס השמיים, ופוגע בכמה מן הממוסווינים וגולבאט תוקף בסופה ומחסל את כל השניים האחרים.
אתם רצים במהירות, לפתע אתם עוברים ליד הבית שבו היה מסוק.
"בני תפסתי לך פוקימון מעופף כמי שרציתה ליום ההולדת ה10 שלך אבל גנבו לנו את המסוק ולכן אני לא יכול להביא לך את הפוקימון שלך.
את נזכרת שאת סטאראביה מצאת במסוק.[/i] [/b][/quote]
מאיפה זה צץ בדיוק? Oם
~~~~~~~~~~~~~~~~
"המסוק שהיה פה, היה שלך לך או למישהו מהמשפחה שלך?" אני שאולת בפליאה.
-
[i]"המסוק היה שלי אבל משהו גנב אותו, ואז הודיעו לי שהוא התפוצץ, חבל, הסטאראביה הזה בקושי הכיר אותנו וריציתי שהו יהיה הפוקימון הראשון של הבן שלי" אמר האב שניראה מאוכזב מאוד.[/i]
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Sep 12 2009, 12:46 AM
[i]אז בפעם הבא תגיד ככה "טוטודייל תקוף באקדח מים על הריצפה כדי שהוויווילים יחליקו"
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
טוטודייל תוקף בנשיכה אבל וויוויל חוסם אותו בשסע ליילי ופוגע חזק בטוטודייל שעף על הריצפה וניפגע חזק.
ריולו תוקף את הוויוויל השני במתקפה מהירה ואז בבעיטה נמוך ופוגע בוויוויל חזק, "עוד מתקפה אחת והוויוויל ההוא שלי" אמר פרולנו.[/i] [/b][/quote]
אני אתעלם ממנו בכע ואז אצעק לטוטודייל "טוטודייל! תזנק בעזרת אקדח המים שוב! ואז תמשיך לירות אקדחי מים מלמעלה!"