-
[color=darkred][SIZE=1][b]ברנדון רוקס-
הם לוקחים אותך לצד ומתנצלים.
''אנחנו מצטערים אדוני, מכשפים הם חזקים, יש להם יכולת מעבר מאוד טובה שנקראת מצמוץ, כדורי אנרגיה ואש, שינוי צורה, קרן לייזר...... אנחנו נעזור לך אבל.'' הם אומרים וקוראים בקול, ''מתחילים!'' ואז יורים קרן לייזר על אחד מהמכשפים, הוא מתפוצץ מיד והמכשף השני שם לב לזה, ''מנוולים!!!!'' הוא אומר ויורה כדור אש על אחד מהמשרתים, הוא מתפוצץ מיד והמשרת השני מגיע אליך ומתחנן לעזרה, בזמן שהמכשף מגיע אליכם, רותח ורוצה לנקום.[/b][/color][/SIZE]
[color=green][SIZE=1][b]סטיב-
אתה רואה שרוני התעשט והגיע, ברנדון גם מגיע ונעמד לצידך, לפתע כוח חזק מקיף אותכם והמאיר השחור נבהל ואומר, ''כוח השלוש?!!!!!! זה לא ייתכן! אין לכם את כוח השלוש! אתם לא המכושפות!!!!!!!!!!'' אומר המאיר השחור ויורה ברק שחור אל המעגל שנוצר, הברק חוזר אליו והוא זועק מכאב, אתה בנוסף יורה עליו כדור אש חזק במיוחד, המאיר השחור זועק מכאב בכל מעגל השרפה ואומר, ''אל תדאגו טיפשים, הלורד זאנקו ייחסל אותכם!!!!!'' הוא אומר, ולפתע רוני בהפתעה גמורה מנסה להקפיא אותו ומפוצץ אותו! המאיר השחור מתפוצץ ולא חוזר יותר.
''הצלחתם.'' אומרים ליאו והמאיר הלבן השני.[/b][/color][/SIZE]
[color=blue][SIZE=1][b]רוני-
אתה מתעשט ומגיע, אתה רואה שמאיר לבן אחד מרפא את ליאו מהחץ של המאיר השחור, סטיב עומד מול המאיר השחור, ברנדון לידו וברנדון ומפייר בנתיים מטפל בשדים שנותרו, אתה נעמד ליד סטיב וברנדון ולפתע כוח חזק מקיף אותכם והמאיר השחור נבהל ואומר, ''כוח השלוש?!!!!!! זה לא ייתכן! אין לכם את כוח השלוש! אתם לא המכושפות!!!!!!!!!!'' אומר המאיר השחור ויורה ברק שחור אל המעגל שנוצר, הברק חוזר אליו והוא זועק מכאב, סטיב בנוסף יורה עליו כדור אש חזק במיוחד, המאיר השחור זועק מכאב בכל מעגל השרפה ואומר, ''אל תדאגו טיפשים, הלורד זאנקו ייחסל אותכם!!!!!'' הוא אומר, ולפתע אתה בהפתעה גמורה מנסה להקפיא אותו ומפוצץ אותו! המאיר השחור מתפוצץ ולא חוזר יותר.
''הצלחתם.'' אומרים ליאו והמאיר הלבן השני.
*רוני, קיבלת שידרוג לכוח שלך, בנוסף להאטת מולקולות(הקפאה) קיבלת האצת מולקולות(פיצוץ.)[/b][/color][/SIZE]
[color=red][SIZE=1][b]ניק-
''תשמע ניק, אתה שד מרמה גבוהה בעולם התחתון, אתה פשוט צריך לבצע משימות של המקור הגדול, כדי שלא יאיימו על העולם התחתון... המכשפים האלה בגדו בו.'' אומר המשרתים שלך ומובילים אותך לחדר שבו נמצאים המכשפים, אתם מגיעים והם מופיעים במעבר שלהם: המיצמוץ.
''שלום לכם, חיכינו לכם!'' אומרים השניים והמשרתים מופתעים, הם שולחים קרן לייזר עליהם אך הם מתחמקים ושולחים כדור אש וכדור אנרגיה על המשרתים שלך, גם הם מתחמקים.
הם מופיעים מאחורייך ואומרים, ''תעזור לנו.'' הם אומרים והמכשפים מתקרבים אליך.[/b][/color][/SIZE]
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Jan 23 2010, 11:49 AM
[b]
אתה מתעשט ומגיע, אתה רואה שמאיר לבן אחד מרפא את ליאו מהחץ של המאיר השחור, סטיב עומד מול המאיר השחור, ברנדון לידו וברנדון ומפייר בנתיים מטפל בשדים שנותרו, אתה נעמד ליד סטיב וברנדון ולפתע כוח חזק מקיף אותכם והמאיר השחור נבהל ואומר, ''כוח השלוש?!!!!!! זה לא ייתכן! אין לכם את כוח השלוש! אתם לא המכושפות!!!!!!!!!!'' אומר המאיר השחור ויורה ברק שחור אל המעגל שנוצר, הברק חוזר אליו והוא זועק מכאב, סטיב בנוסף יורה עליו כדור אש חזק במיוחד, המאיר השחור זועק מכאב בכל מעגל השרפה ואומר, ''אל תדאגו טיפשים, הלורד זאנקו ייחסל אותכם!!!!!'' הוא אומר, ולפתע אתה בהפתעה גמורה מנסה להקפיא אותו ומפוצץ אותו! המאיר השחור מתפוצץ ולא חוזר יותר.
''הצלחתם.'' אומרים ליאו והמאיר הלבן השני.
*רוני, קיבלת שידרוג לכוח שלך, בנוסף להאטת מולקולות(הקפאה) קיבלת האצת מולקולות(פיצוץ.)[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
אני מרים את היד ועושה פו בסטייל ואז הולך לבדוק מה עם ליאו
-
[b] [color=darkred][SIZE=1][b]ברנדון רוקס-
הם לוקחים אותך לצד ומתנצלים.
''אנחנו מצטערים אדוני, מכשפים הם חזקים, יש להם יכולת מעבר מאוד טובה שנקראת מצמוץ, כדורי אנרגיה ואש, שינוי צורה, קרן לייזר...... אנחנו נעזור לך אבל.'' הם אומרים וקוראים בקול, ''מתחילים!'' ואז יורים קרן לייזר על אחד מהמכשפים, הוא מתפוצץ מיד והמכשף השני שם לב לזה, ''מנוולים!!!!'' הוא אומר ויורה כדור אש על אחד מהמשרתים, הוא מתפוצץ מיד והמשרת השני מגיע אליך ומתחנן לעזרה, בזמן שהמכשף מגיע אליכם, רותח ורוצה לנקום.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
חושב לעמצי 'המכשף הזה הרבה יותר חזק ממה שחשבתי. אני צריך שד חדש אחרי המשימה הזאת. נו טוב' ומצמיד את המכשף לריצפה בעזרת כוח הטלקנזיס שלי, ואז יורה עליו כדור אנרגיה.
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Jan 23 2010, 10:45 AM
[b]
[color=gray][SIZE=1][b]ברנדון ומפייר-
אתה מתחיל איתו קרב כדורי אנרגיה, אתה והוא נפגעים ואתה מצליח לחסל אותו, המאיר השחור מצליח לפגוע בליאו עם חץ שחור, והמאיר הלבן שבא להזהיר אותו קודם מגיע ומרפא אותו, הוא מוזיז אותו הצידה ומשאיר את העבודה בידכם.
סטיב יורה המון כדורי אש על המאיר השחור ואתה יורה כדור אנרגיה על המאיר השחור, הוא נשרף ומתפוצץ בפיצוץ גדול! אך הוא חוזר מיד ואומר, ''יש לי כוח עצום, טיפשים!'' ואז יורה ברק שחור על סטיב, הוא נפגע קשה אבל מחזיק מעמד.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
קראתי את ההמשכים הבאים..
~~~
"ניצחנו?יש!עכשיו הולכים לנצח את זאנקו?" אשאל את ליאו.
-
אתה ממש מתלהב מעצמך, אתה רואה שברנדון ומפייר ממש מתלהב מהניצחון ושואל את ליאו מתי אתם הולכים לזאנקו. בנתיים, המאיר הלבן ריפא לגמריי את ליאו וליאו קם ומדבר אליך, אל סטיב, אל ברנדון וברנדון ומפייר, ''אוקיי, אני לא חושב שזאנקו כאן, נראה לי שנ......'' הוא אומר ולא מסיים את משפטו, הוא מביט במבט המום קדימה ומתחיל לגמגם, ''ז.זא...נ...זאנקו!!!!!!!!'' הוא אומר ומושיט את ידו קדימה, כולכם רואים שד בעל צורה של בן-אדם, לבוש מכנס וחולצה שחורים, ומבט שטני על הפנים.
''שלום לכם... חיכיתי וחיכיתי... וסוף סוף הגעתם!!!'' אומר זאנקו ומעיף אותך ואת ברנדון ומפייר לקיר בעזרת טלקינזיס, ברנדון מיד מזנק אליו וזאנקו מעיף אותו באגרוף, ברנדון מקבל מכה רצינית מהקיר והוא נשכב על הרצפה, סטיב בנתיים לא עושה כלום.[/b][/color][/SIZE]
[color=gray][SIZE=1][b]ברנדון מפייר-
אתה מתלהב מהניצחון, אתה רואה שרוני ממש מתלהב מהכוח החדש שלו, אתה שואל את ליאו מתי אתם הולכים לזאנקו. בנתיים, המאיר הלבן ריפא לגמריי את ליאו וליאו קם ומדבר אליך, אל רוני, אל סטיב, ואל ברנדון, ''אוקיי, אני לא חושב שזאנקו כאן, נראה לי שנ......'' הוא אומר ולא מסיים את משפטו, הוא מביט במבט המום קדימה ומתחיל לגמגם, ''ז.זא...נ...זאנקו!!!!!!!!'' הוא אומר ומושיט את ידו קדימה, כולכם רואים שד בעל צורה של בן-אדם, לבוש מכנס וחולצה שחורים, ומבט שטני על הפנים.
''שלום לכם... חיכיתי וחיכיתי... וסוף סוף הגעתם!!!'' אומר זאנקו ומעיף אותך ואת רוני לקיר בעזרת טלקינזיס, ברנדון מיד מזנק אליו וזאנקו מעיף אותו באגרוף, ברנדון מקבל מכה רצינית מהקיר והוא נשכב על הרצפה, סטיב בנתיים לא עושה כלום.[/b][/color][/SIZE]
אתה מיד מצמיד את המכשף לאדמה בעזרת טלקינזיס, ''יפה יפה, אתה שד מרמה גבוהה.'' אומר המכשף, אתה טוען כדור אנרגיה וזורק אותו על המכשף, המכשף נעלם בעזרת מיצמוץ ותוקע סכין מוזרה בשד השני שלך, הוא זועק ומתפוצץ מול העיניים שלך.
''זאת, סכין קדושה, והיא ממש אבל ממש טובה נגד הגזע הנחות שלכם.'' אומר המכשף בחיוך שטני.
הוא מעיף אותך בעזרת קרן לייזר, אתה עף אל האדמה ומיד קם.[/b][/color][/SIZE]
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Jan 23 2010, 06:42 PM
[b] [color=blue][SIZE=1][b]רוני-
אתה ממש מתלהב מעצמך, אתה רואה שברנדון ומפייר ממש מתלהב מהניצחון ושואל את ליאו מתי אתם הולכים לזאנקו. בנתיים, המאיר הלבן ריפא לגמריי את ליאו וליאו קם ומדבר אליך, אל סטיב, אל ברנדון וברנדון ומפייר, ''אוקיי, אני לא חושב שזאנקו כאן, נראה לי שנ......'' הוא אומר ולא מסיים את משפטו, הוא מביט במבט המום קדימה ומתחיל לגמגם, ''ז.זא...נ...זאנקו!!!!!!!!'' הוא אומר ומושיט את ידו קדימה, כולכם רואים שד בעל צורה של בן-אדם, לבוש מכנס וחולצה שחורים, ומבט שטני על הפנים.
''שלום לכם... חיכיתי וחיכיתי... וסוף סוף הגעתם!!!'' אומר זאנקו ומעיף אותך ואת ברנדון ומפייר לקיר בעזרת טלקינזיס, ברנדון מיד מזנק אליו וזאנקו מעיף אותו באגרוף, ברנדון מקבל מכה רצינית מהקיר והוא נשכב על הרצפה, סטיב בנתיים לא עושה כלום.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
אני נעמד ומיסתכל עליו בכעס "אני אראה לך מה זה!" אקרא ואופצץ אותו
-
אתה מיד מצמיד את המכשף לאדמה בעזרת טלקינזיס, ''יפה יפה, אתה שד מרמה גבוהה.'' אומר המכשף, אתה טוען כדור אנרגיה וזורק אותו על המכשף, המכשף נעלם בעזרת מיצמוץ ותוקע סכין מוזרה בשד השני שלך, הוא זועק ומתפוצץ מול העיניים שלך.
''זאת, סכין קדושה, והיא ממש אבל ממש טובה נגד הגזע הנחות שלכם.'' אומר המכשף בחיוך שטני.
הוא מעיף אותך בעזרת קרן לייזר, אתה עף אל האדמה ומיד קם.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
"לא ציפיתי לכזה אתגר. אני מניח שאתה החזק מבין השניים, אם את החלשלוש ההוא השדים שלי חיסלו בכזאתי קלות. לא ברור לי מה עשית שגרם למקור לשלוח אותי לחסל אותך, אבל ברור לי שאני לא עומד לחשוב פעמיים לפני שאני אהרוג אותך"
אני משתמש בכוח הטלקניזס שלי כדי להעיף את הסכין הקדושה למרחק, כמה שיותר רחוק ממנו, בעודי מכין כדור אנרגיה ביד, ואז אהבהב מאחוריו וארה בו את הכדור הכי מהר שאני יכול, לפני שהוא יספיק להיעלם.
-
[b]
[color=gray][SIZE=1][b]ברנדון מפייר-
אתה מתלהב מהניצחון, אתה רואה שרוני ממש מתלהב מהכוח החדש שלו, אתה שואל את ליאו מתי אתם הולכים לזאנקו. בנתיים, המאיר הלבן ריפא לגמריי את ליאו וליאו קם ומדבר אליך, אל רוני, אל סטיב, ואל ברנדון, ''אוקיי, אני לא חושב שזאנקו כאן, נראה לי שנ......'' הוא אומר ולא מסיים את משפטו, הוא מביט במבט המום קדימה ומתחיל לגמגם, ''ז.זא...נ...זאנקו!!!!!!!!'' הוא אומר ומושיט את ידו קדימה, כולכם רואים שד בעל צורה של בן-אדם, לבוש מכנס וחולצה שחורים, ומבט שטני על הפנים.
''שלום לכם... חיכיתי וחיכיתי... וסוף סוף הגעתם!!!'' אומר זאנקו ומעיף אותך ואת רוני לקיר בעזרת טלקינזיס, ברנדון מיד מזנק אליו וזאנקו מעיף אותו באגרוף, ברנדון מקבל מכה רצינית מהקיר והוא נשכב על הרצפה, סטיב בנתיים לא עושה כלום.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
"זאנקו!כמה זמן חיכתי לסוף שלך!" אומר ואצחקק.
אאגור כדור אנרגיה וארוץ לכיוונו כדי שיחשוב שאני אנסה להכניס לו את הכדור לבטן,אבל אז שנייה לפני שאפגע בו אהבהב למאחוריו וארה לו את הכדור על הראש,לאחר מכן אדחוף אותו על הרצפה וארה לו עוד כדור אנרגחה על הגב.
-
אתה מניף את ידייך אל זאנקו, ''חעחע, הקפאה? אתה מצחיק רוני.'' אומר זאנקו, אבל אתה מפוצץ אותו, הפיצוץ לא מפוצץ אותו לגמרי ורק מעיף אותו אל הקיר, ''זה לא ייתכן, אתה שידרגת את הכוח שלך?!!!'' אומר זאנקו, ולפתע ברנדון ומפייר זורק עליו כדור אנרגיה, זאנקו מעיף את הכדור וברנדון ומפייר מגיע מאחוריו ומשתמש בכדור אנרגיה עליו, אך זאנקו מהבהב משם ותופס את ברנדון ומפייר בראשו, הוא זורק אותו על הקיר וברנדון ומפייר מקבל מכה רצינית, ''רוני.. אני הכרתי את סבתך, פייפר, למען האמת, היא ממש עלובה, הייתי מנצח את השלושה האלה, אבל הם חיסלו אותי במפתיע.'' אומר זאנקו ומעצבן אותך, ברנדון מנסה לקום אך זאנקו זורק עליו כדור אנרגיה ומעיף אותו על ליאו, ליאו אומר לך, ''זה יקח זמן לרפא אותו, תסתדר עם ברנדון ומפייר וסטיב?'' אומר ליאו ומתחיל לרפא את ברנדון.[/b][/color][/SIZE]
''אכן, אני בין המכשפים החזקים ביותר בקהילה שלנו, והשדים העלובים לא יצליחו להפיל אותנו.'' אומר המכשף וזורק עליך את הסכין הקדושה, אתה מעיף אותה בעזרת טלקינזיס, ''לעזאזאל.'' אומר המכשף ואתה טוען כדור אנרגיה, ''ניסיון יפה.'' אומר המכשף ויוצר עוד סכין קדושה, הוא יורה עליך קרן לייזר ואתה מהבהב משם, אתה מופיע מאחוריו ומפוצץ אותו בפיצוץ ענק!!!!!!!! אך אתה מרגיש משהו מאוד מוזר בבטן שלך....... המכשף הכניס בך את הסכין הקדושה בבטן!!! אתה זועק מכאב ויורד לך דם.[/b][/color][/SIZE]
אתה אומר לו את זה, אך הוא לא עונה ורק מחייך, רוני מושיט את ידיו אל זאנקו וזאנקו צוחק על רוני שהוא מנסה להקפיא אותו, אך רוני מפוצץ אותו ומעיף אותו אל הקיר, אתה זורק על כדור אנרגיה והוא הודף אותו, בזמן שהוא אומר שזה לא ייתכן שרוני שידרג את כוחו, אתה מהבהב אל מאחוריי זאנקו ויורה עליו כדור אנרגיה, אך זאנקו מתחמק בעזרת היבהוב ומגיע מאחורייך, הוא תופס בראש שלך ומעיף אותך אל הקיר, אתה מקבל מכה רצינית בגופך, אתה רואה שזאנקו מתגרה ברוני, ושולח כדור אנרגיה בברנדון שניסה לעזור לכם, ליאו בנתיים מרפא אותו.[/b][/color][/SIZE]
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Jan 23 2010, 10:49 PM
אתה מניף את ידייך אל זאנקו, ''חעחע, הקפאה? אתה מצחיק רוני.'' אומר זאנקו, אבל אתה מפוצץ אותו, הפיצוץ לא מפוצץ אותו לגמרי ורק מעיף אותו אל הקיר, ''זה לא ייתכן, אתה שידרגת את הכוח שלך?!!!'' אומר זאנקו, ולפתע ברנדון ומפייר זורק עליו כדור אנרגיה, זאנקו מעיף את הכדור וברנדון ומפייר מגיע מאחוריו ומשתמש בכדור אנרגיה עליו, אך זאנקו מהבהב משם ותופס את ברנדון ומפייר בראשו, הוא זורק אותו על הקיר וברנדון ומפייר מקבל מכה רצינית, ''רוני.. אני הכרתי את סבתך, פייפר, למען האמת, היא ממש עלובה, הייתי מנצח את השלושה האלה, אבל הם חיסלו אותי במפתיע.'' אומר זאנקו ומעצבן אותך, ברנדון מנסה לקום אך זאנקו זורק עליו כדור אנרגיה ומעיף אותו על ליאו, ליאו אומר לך, ''זה יקח זמן לרפא אותו, תסתדר עם ברנדון ומפייר וסטיב?'' אומר ליאו ומתחיל לרפא את ברנדון.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
"או כן?" אשאל ואנסה לגרום לו לומר איך חיסלו אותו "מה הן כבר עשו? כי אני לא חושב שהן עד כדי כך משהו" אומר לו ואז אסתובב אל ליאו "פשוט תמשיך לרפא"
-
[b]
אתה אומר לו את זה, אך הוא לא עונה ורק מחייך, רוני מושיט את ידיו אל זאנקו וזאנקו צוחק על רוני שהוא מנסה להקפיא אותו, אך רוני מפוצץ אותו ומעיף אותו אל הקיר, אתה זורק על כדור אנרגיה והוא הודף אותו, בזמן שהוא אומר שזה לא ייתכן שרוני שידרג את כוחו, אתה מהבהב אל מאחוריי זאנקו ויורה עליו כדור אנרגיה, אך זאנקו מתחמק בעזרת היבהוב ומגיע מאחורייך, הוא תופס בראש שלך ומעיף אותך אל הקיר, אתה מקבל מכה רצינית בגופך, אתה רואה שזאנקו מתגרה ברוני, ושולח כדור אנרגיה בברנדון שניסה לעזור לכם, ליאו בנתיים מרפא אותו.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
אצמד לאחד הקירות כדי שלא יוכל להבהב שוב למאחוריי,אצמיד אותו לקיר עם טלקנזיס וארה עליו את הכדור אנרגיה החזק ביותר שאני יכול.
-
''אכן, אני בין המכשפים החזקים ביותר בקהילה שלנו, והשדים העלובים לא יצליחו להפיל אותנו.'' אומר המכשף וזורק עליך את הסכין הקדושה, אתה מעיף אותה בעזרת טלקינזיס, ''לעזאזאל.'' אומר המכשף ואתה טוען כדור אנרגיה, ''ניסיון יפה.'' אומר המכשף ויוצר עוד סכין קדושה, הוא יורה עליך קרן לייזר ואתה מהבהב משם, אתה מופיע מאחוריו ומפוצץ אותו בפיצוץ ענק!!!!!!!! אך אתה מרגיש משהו מאוד מוזר בבטן שלך....... המכשף הכניס בך את הסכין הקדושה בבטן!!! אתה זועק מכאב ויורד לך דם.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
אני מוציא את הסכין מהבטן ובוהה בה, ואז מהבהב למקום שבו אני נפגש עם המקור
-
[b] [color=green][SIZE=1][b]סטיב-
אתה רואה שרוני התעשט והגיע, ברנדון גם מגיע ונעמד לצידך, לפתע כוח חזק מקיף אותכם והמאיר השחור נבהל ואומר, ''כוח השלוש?!!!!!! זה לא ייתכן! אין לכם את כוח השלוש! אתם לא המכושפות!!!!!!!!!!'' אומר המאיר השחור ויורה ברק שחור אל המעגל שנוצר, הברק חוזר אליו והוא זועק מכאב, אתה בנוסף יורה עליו כדור אש חזק במיוחד, המאיר השחור זועק מכאב בכל מעגל השרפה ואומר, ''אל תדאגו טיפשים, הלורד זאנקו ייחסל אותכם!!!!!'' הוא אומר, ולפתע רוני בהפתעה גמורה מנסה להקפיא אותו ומפוצץ אותו! המאיר השחור מתפוצץ ולא חוזר יותר.
''הצלחתם.'' אומרים ליאו והמאיר הלבן השני.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
אני מסתכל בזעם אל האפר שנשאר ואומר "זה מגיע לך מאיר שחור " ממשיך למלמל לעצמי כמה מילים
ואז מודה לשאר חברי על העזרה , משבח אותם על כוחם האדיר ושואל את ליאו "יש עוד אנשים שאפשר כרגע להיפטר מהם ועוד לא נפטרנו מהם ?"
-
אתה אומר לו מה הן כבר עשו, ומודיע לליאו שימשיך לרפא, המאיר הלבן בנתיים מתכונן לרפא אותכם אם תיפגעו.
זאנקו לא עונה לך, הוא נלחם בברנדון ומפייר, ברנדון ומפייר מצמיד אותו אל לקיר בעזרת טלקינזיס, זאנקו ממשיך לחייך ואפילו לצחקק, ברנדון ומפייר טוען את כדור האנרגיה החזק ביותר שלו וזורק אותו אל זאנקו, להפתעתך הכדור פוגע!! הקיר כולו מתפוצץ, אך זאנקו נעלם משם בהילה אדומה בהירה כזאת, זאנקו מופיע ליד ברנדון ומפייר ואומר לו בחיוך שטני, ''הקרנה אסטראלית, כמה חובבני.'' אומר זאנקו ונותן לברנדון ומפייר אגרוף ממש ממש חזק בבטן שלו, לאחר-מכן אתה רואה שכף היד של זאנקו זוהרת ואתה קולט כדור אנרגיה מתפוצץ בביטנו של ברנדון ומפייר, הוא עף אל ליאו ומתנגש בו, ליאו מיד קורא למאיר הלבן לרפא את ברנדון ומפייר, מצבו מאוד קשה.
''בנוגע לשאלה שלך, הם השתמשו בקסם עתיק מאוד כאשר הכנסתי לתוכי את הצל, כמו שאתה יודע...אבל, זה לא יחזור פעם שניה, אני אחסל אותכם ואקח את הצל!!!'' אומר זאנקו ומעיף את סטיב שניסה לעזור לך באמצעות טלקינזיס.[/b][/color][/SIZE]
רוני אומר משהו לזאנקו, זאנקו לא מתייחס אליו ונלחם בך, אתה מצמיד אותו אל לקיר בעזרת טלקינזיס, זאנקו ממשיך לחייך ואפילו לצחקק, אתה טוען את כדור האנרגיה החזק ביותר שלך וזורק אותו אל זאנקו, להפתעתך הכדור פוגע!! הקיר כולו מתפוצץ, אך זאנקו נעלם משם בהילה אדומה בהירה כזאת, זאנקו מופיע לידך ואומר לו בחיוך שטני, ''הקרנה אסטראלית, כמה חובבני.'' אומר זאנקו ונותן לך אגרוף ממש ממש חזק בבטן שלך, אתה מרגיש שאתה רואה כוכבים והבטן שלך מתפוצצת מבפנים, לאחר-מכן אתה מרגיש ורואה מהלומה כחולה נוצרת בכף היד של זאנקו, ואתה קולט כדור אנרגיה מתפוצץ בבטן שלך במלוא העוצמה, אתה שומע את הלחישה של זאנקו, ''בלי רחמים.'' ואז אתה נזרק אל ליאו כאשר רוני מביט בך, המום ולא יודע מה להגיד, אתה לא מרגיש את הגוף שלך ובקושי מסוגל לדבר, ליאו תופס אותך ונותן למאיר הלבן השני לרפא אותך בזמן שהוא ממשיך לרפא את ברנדון, בנתיים זאנקו מעיף גם את סטיב מהזירה ונשאר עומד מול רוני.[/b][/color][/SIZE]
אתה מוציא את הסכין מהבטן שלך ובוהה בה, מכשפים שהיו שם שמים לב אליך ואומרים, ''שד?! בשטח שלנו?!'' הם אומרים ויורים עליך קרני לייזר בשילוב זריקת סכינים קדושים, אתה מהבהב משם ומגיע שוב לחדר שלך, ''לא חשבתי שזה יהיה לך כל כך קשה....'' אומר המקור שיושב כבר שם, אתה אומר שהמשימה הושלמה, יש בידך סכין קדושה אבל אתה פצוע, המקור לוקח את הסכין הקדושה והולך משם, הוא קורא לך לבוא איתו ואתם מגיעים לשד בעל צורה של בן-אדם שנראה ממש מוזנח, עם מין מקל ביד ולידו נמצאים חומרים שבחיים לא ראית, ''טפל בו, הוא שד שלי.'' אומר המקור ונעלם משם באש לוהטת וגדולה, אתה מתקרב אל השד והוא מושיב אותך, הוא מתחיל לטפל בך וממש שורף לך בבטן.[/b][/color][/SIZE]
המאיר השחור הושמד, זאנקו השד העליון הגיע ופצע קשות את ברנדון וברנדון ומפייר, הוא מעיף אותך אל ליאו והמאיר הלבן שמרפאים את ברנדון וברנדון ומפייר בנתיים.
זאנקו עומד מול רוני, ואתה מתלבט אם להיכנס ולעזור לרוני.[/b][/color][/SIZE]
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Jan 24 2010, 04:27 PM
אתה מוציא את הסכין מהבטן שלך ובוהה בה, מכשפים שהיו שם שמים לב אליך ואומרים, ''שד?! בשטח שלנו?!'' הם אומרים ויורים עליך קרני לייזר בשילוב זריקת סכינים קדושים, אתה מהבהב משם ומגיע שוב לחדר שלך, ''לא חשבתי שזה יהיה לך כל כך קשה....'' אומר המקור שיושב כבר שם, אתה אומר שהמשימה הושלמה, יש בידך סכין קדושה אבל אתה פצוע, המקור לוקח את הסכין הקדושה והולך משם, הוא קורא לך לבוא איתו ואתם מגיעים לשד בעל צורה של בן-אדם שנראה ממש מוזנח, עם מין מקל ביד ולידו נמצאים חומרים שבחיים לא ראית, ''טפל בו, הוא שד שלי.'' אומר המקור ונעלם משם באש לוהטת וגדולה, אתה מתקרב אל השד והוא מושיב אותך, הוא מתחיל לטפל בך וממש שורף לך בבטן.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
אומר בשקט וכעס "מה זאת הסכין הארורה הזאת? המכשף ההוא הרג שני שדים בקלות רק בעזרת הסכין הזאת, וכמעט הרג אותי."
-
אתה אומר לו מה הן כבר עשו, ומודיע לליאו שימשיך לרפא, המאיר הלבן בנתיים מתכונן לרפא אותכם אם תיפגעו.
זאנקו לא עונה לך, הוא נלחם בברנדון ומפייר, ברנדון ומפייר מצמיד אותו אל לקיר בעזרת טלקינזיס, זאנקו ממשיך לחייך ואפילו לצחקק, ברנדון ומפייר טוען את כדור האנרגיה החזק ביותר שלו וזורק אותו אל זאנקו, להפתעתך הכדור פוגע!! הקיר כולו מתפוצץ, אך זאנקו נעלם משם בהילה אדומה בהירה כזאת, זאנקו מופיע ליד ברנדון ומפייר ואומר לו בחיוך שטני, ''הקרנה אסטראלית, כמה חובבני.'' אומר זאנקו ונותן לברנדון ומפייר אגרוף ממש ממש חזק בבטן שלו, לאחר-מכן אתה רואה שכף היד של זאנקו זוהרת ואתה קולט כדור אנרגיה מתפוצץ בביטנו של ברנדון ומפייר, הוא עף אל ליאו ומתנגש בו, ליאו מיד קורא למאיר הלבן לרפא את ברנדון ומפייר, מצבו מאוד קשה.
''בנוגע לשאלה שלך, הם השתמשו בקסם עתיק מאוד כאשר הכנסתי לתוכי את הצל, כמו שאתה יודע...אבל, זה לא יחזור פעם שניה, אני אחסל אותכם ואקח את הצל!!!'' אומר זאנקו ומעיף את סטיב שניסה לעזור לך באמצעות טלקינזיס.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
"תנסה" אומר בשחצנות ואפוצץ אותו שוב
-
[b]
רוני אומר משהו לזאנקו, זאנקו לא מתייחס אליו ונלחם בך, אתה מצמיד אותו אל לקיר בעזרת טלקינזיס, זאנקו ממשיך לחייך ואפילו לצחקק, אתה טוען את כדור האנרגיה החזק ביותר שלך וזורק אותו אל זאנקו, להפתעתך הכדור פוגע!! הקיר כולו מתפוצץ, אך זאנקו נעלם משם בהילה אדומה בהירה כזאת, זאנקו מופיע לידך ואומר לו בחיוך שטני, ''הקרנה אסטראלית, כמה חובבני.'' אומר זאנקו ונותן לך אגרוף ממש ממש חזק בבטן שלך, אתה מרגיש שאתה רואה כוכבים והבטן שלך מתפוצצת מבפנים, לאחר-מכן אתה מרגיש ורואה מהלומה כחולה נוצרת בכף היד של זאנקו, ואתה קולט כדור אנרגיה מתפוצץ בבטן שלך במלוא העוצמה, אתה שומע את הלחישה של זאנקו, ''בלי רחמים.'' ואז אתה נזרק אל ליאו כאשר רוני מביט בך, המום ולא יודע מה להגיד, אתה לא מרגיש את הגוף שלך ובקושי מסוגל לדבר, ליאו תופס אותך ונותן למאיר הלבן השני לרפא אותך בזמן שהוא ממשיך לרפא את ברנדון, בנתיים זאנקו מעיף גם את סטיב מהזירה ונשאר עומד מול רוני.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
אתן למאייר לרפות אותי ואשאל אותו : "תגיד אתה יודע איך אפשר לחסל אותו?".
-
''זאת סכין מיוחדת של מכשפים ומכשפות, היא מאוד חזקה נגד שדים, בגלל זה קוראים לה סכין קדושה, היא מאוד טובה נגד הרוע. אבל... הבעיה היא, שגם המכשפים הרעים מחזיקים בטכניקה ליצור אותה.'' אומר השד וממשיך לרפות אותך, לאחר המון זמן הפצע נעלם כמעט ואז השד אומר לך, ''תנוח, אתה תצטרך את זה.'' אומר השד ונעלם משם יחד עם הכלים שלו.[/b][/color][/SIZE]
אתה אומר לו את זה והוא מתעצבן, אתה מפוצץ אותו והוא שוב עף אל הקיר, ''לעזאזאל, הכוח החזק ביותר בתולדות הדור של המכושפות חוץ מכוח השלוש, הפיצוץ המעצבן הזה הרג המון שדים ומכשפים.'' אומר זאנקו בעצבים ושולח עליך כדור אנרגיה, אתה נפגע קצת ואתם ממשיכים בקרב שלכם.
ברנדון, שהתאושש מעט וליאו סיים לרפאות אותו, תוקף במפתיע את זאנקו ומעיף אותו לקיר בעזרת טלקינזיס, זאנקו מעיף עליו כדור אנרגיה וברנדון מעיף את הכדור בעזרת טלקינזיס חזרה אליו, הוא נפגע ואז אומר, ''לעזאזאל, אני לא יכול בלי עוד כוח!!!!!!'' אומר זאנקו ונעלם משם.
ברנדון מתעלף, כנראה שהוא השתמש בכל האנרגיה שלו, ליאו מיד מרפא אותו.[/b][/color][/SIZE]
''אממ..אפילו המכושפות לא ידעו כיצד להרוג אותו, אבל בסוף הצל נכנס לתוכו והם אמרו את הלחש להשמדת הנקסוס, כלומר השמדת החיבור והשמדת הצל, וככה זאנקו הושמד.'' אומר המאיר הלבן, אתה רואה שרוני וזאנקו נלחמים, רוני מפוצץ את זאנקו וזאנקו זורק עליו כדור אנרגיה. לפתע, ברנדון מתאושש ומעיף את זאנקו במפתיע עם טלקינזיס לקיר, זאנקו מעיף עליו כדור אנרגיה וברנדון מחזיר אליו את הכדור עם טלקינזיס, זאנקו נפגע וצועק בקול רם, ''לעזאזאל! אני לא יכול בלי עוד כוח!!!!!!'' ואז נעלם משם.
ברנדון מיד נופל על האדמה ומתעלף, כנראה שהוא השתמש בכל האנרגיה שלו, ליאו מיד מרפא אותו.[/b][/color][/SIZE]
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Jan 24 2010, 08:30 PM
[b]
אתה אומר לו את זה והוא מתעצבן, אתה מפוצץ אותו והוא שוב עף אל הקיר, ''לעזאזאל, הכוח החזק ביותר בתולדות הדור של המכושפות חוץ מכוח השלוש, הפיצוץ המעצבן הזה הרג המון שדים ומכשפים.'' אומר זאנקו בעצבים ושולח עליך כדור אנרגיה, אתה נפגע קצת ואתם ממשיכים בקרב שלכם.
ברנדון, שהתאושש מעט וליאו סיים לרפאות אותו, תוקף במפתיע את זאנקו ומעיף אותו לקיר בעזרת טלקינזיס, זאנקו מעיף עליו כדור אנרגיה וברנדון מעיף את הכדור בעזרת טלקינזיס חזרה אליו, הוא נפגע ואז אומר, ''לעזאזאל, אני לא יכול בלי עוד כוח!!!!!!'' אומר זאנקו ונעלם משם.
ברנדון מתעלף, כנראה שהוא השתמש בכל האנרגיה שלו, ליאו מיד מרפא אותו.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
"ליאו מהר אנחנו חייבים לחזור לבית!" "תרפא אותם בדרך!" אוסיף ואאיץ בו
-
המאיר השחור הושמד, זאנקו השד העליון הגיע ופצע קשות את ברנדון וברנדון ומפייר, הוא מעיף אותך אל ליאו והמאיר הלבן שמרפאים את ברנדון וברנדון ומפייר בנתיים.
זאנקו עומד מול רוני, ואתה מתלבט אם להיכנס ולעזור לרוני.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
"גם אתההה עכשיו ?" אני צועק במלוא הסבל וזורק עליו כדורי אש בכל הכוח .
-
''אתה בטוח?'' אומר ליאו ולא מבין למה צריך לחזור כל כך מהר.
סטיב בנתיים מתחיל לכעוס ויורה כדור אש לקיר, ברנדון וברנדון ומפייר מתרפאים על ידיי המאיר הלבן וליאו.
''שניה רוני, צריך לרפא אותם.'' מוסיף ליאו.[/b][/color][/SIZE]
אתה מתעצבן ויורה כדור אש, אך זאנקו כבר לא שם.
הכדור פוגע בקיר ומפוצץ אותו, רוני מציע שתחזרו לאחוזה, אך ליאו משיב בשלילה ואומר שצריך לרפאות את ברנדון וברנדון ומפייר מהקרב הגדול שהיה כאן.[/b][/color][/SIZE]
-
[b]
''אממ..אפילו המכושפות לא ידעו כיצד להרוג אותו, אבל בסוף הצל נכנס לתוכו והם אמרו את הלחש להשמדת הנקסוס, כלומר השמדת החיבור והשמדת הצל, וככה זאנקו הושמד.'' אומר המאיר הלבן, אתה רואה שרוני וזאנקו נלחמים, רוני מפוצץ את זאנקו וזאנקו זורק עליו כדור אנרגיה. לפתע, ברנדון מתאושש ומעיף את זאנקו במפתיע עם טלקינזיס לקיר, זאנקו מעיף עליו כדור אנרגיה וברנדון מחזיר אליו את הכדור עם טלקינזיס, זאנקו נפגע וצועק בקול רם, ''לעזאזאל! אני לא יכול בלי עוד כוח!!!!!!'' ואז נעלם משם.
ברנדון מיד נופל על האדמה ומתעלף, כנראה שהוא השתמש בכל האנרגיה שלו, ליאו מיד מרפא אותו.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
"שיט הוא ברח" אומר.
"אז חוזרים לאחוזה?"אשאל.
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Jan 25 2010, 07:50 AM
''אתה בטוח?'' אומר ליאו ולא מבין למה צריך לחזור כל כך מהר.
סטיב בנתיים מתחיל לכעוס ויורה כדור אש לקיר, ברנדון וברנדון ומפייר מתרפאים על ידיי המאיר הלבן וליאו.
''שניה רוני, צריך לרפא אותם.'' מוסיף ליאו.[/b][/color][/SIZE]
הכדור פוגע בקיר ומפוצץ אותו, רוני מציע שתחזרו לאחוזה, אך ליאו משיב בשלילה ואומר שצריך לרפאות את ברנדון וברנדון ומפייר מהקרב הגדול שהיה כאן.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
"לא שנייה עכשיו תרפא אותם מקסימום בבית!"
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Jan 25 2010, 07:50 AM
הכדור פוגע בקיר ומפוצץ אותו, רוני מציע שתחזרו לאחוזה, אך ליאו משיב בשלילה ואומר שצריך לרפאות את ברנדון וברנדון ומפייר מהקרב הגדול שהיה כאן.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
"אין שום בעיה , נחכה שתרפא אותם ואם תצטרך עזרה , תגיד לי " אגיד בזמן שאחכה לו .
-
אני מצטער אבל אני פורש מהמשחק.
-
''זאת סכין מיוחדת של מכשפים ומכשפות, היא מאוד חזקה נגד שדים, בגלל זה קוראים לה סכין קדושה, היא מאוד טובה נגד הרוע. אבל... הבעיה היא, שגם המכשפים הרעים מחזיקים בטכניקה ליצור אותה.'' אומר השד וממשיך לרפות אותך, לאחר המון זמן הפצע נעלם כמעט ואז השד אומר לך, ''תנוח, אתה תצטרך את זה.'' אומר השד ונעלם משם יחד עם הכלים שלו.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
אני מתיישב בחדרי עוצם עיניים, חושב על מה שקרה היום ועל המשך העיניים, ועל הסכין הקדושה המוזרה הזאת שמכעט חיסלה אותי
-
אתה שואל את ליאו אם חוזרים לאחוזה, הוא חושב מעט ואז רוני מתחיל לצעוק שצריך לחזור במהירות לאחוזה ומקסימום שירפא אותכם בבית, ליאו לא מבין למה רוני רוצה לחזור, כולכם כולל המאיר הלבן מבזיקים אל האחוזה, ואתם רואים את זאנקו מולכם, הוא נראה שונה....העיניים שלו בוהקות ושחורות, ''רוצים לשחק משחקים? בבקשה, אני מוכן!'' הוא אומר ויורה מין רוח אפלה בצורת קרן אל רוני, רוני עף אל הדלת ונפגע.
לפתע, מופיעים שדים בסלון, כולכם נחלצים ולא יודעים מה לעשות, ובנתיים ליאו והמאיר הלבן מרפאים אותך ואת ברנדון.[/b][/color][/SIZE]
אתה מתחיל לצעוק על ליאו שתחזרו לאחוזה, ליאו חושב מעט ולבסוף הוא מחליט שאתם תחזרו לשם.
כולכם כולל המאיר הלבן מבזיקים אל האחוזה, ואתם רואים את זאנקו מולכם, הוא נראה שונה....העיניים שלו בוהקות ושחורות, ''רוצים לשחק משחקים? בבקשה, אני מוכן!'' הוא אומר בקול ההד גבוה ומפחיד, דומה לקול של המקור ויורה מין רוח אפלה בצורת קרן אליך, אתה מרגיש ממש מוזר וכואב לך נורא, אתה עף אל הדלת ונפגע ממנה, לבסוף אתה נשכב אל הרצפה ורואה מזווית העין שלך שדים שמופיעים בסלון, ליאו והמאיר הלבן מסיימים את העבודה שלהם עם ברנדון ומפייר וברנדון.[/b][/color][/SIZE]
אתה מודיע לליאו שאם הוא יצטרך עזרה, תוכל לבקש ממנו עזרה.
בנתיים, רוני מתחיל לצעוק ואומר שצריך לחזור לאחוזה, ליאו חושב מעט וכולכם לבסוף מחליטים שהדבר הטוב ביותר הוא לחזור לאחוזה, כולכם מבזיקים ומגיעים לשם, אתם רואים את זאנקו מולכם, הוא נראה שונה....העיניים שלו בוהקות ושחורות, ''רוצים לשחק משחקים? בבקשה, אני מוכן!'' הוא אומר ויורה מין רוח אפלה בצורת קרן אל רוני, רוני עף אל הדלת ונפגע.
לפתע, מופיעים שדים בסלון, כולכם נחלצים ולא יודעים מה לעשות, ובנתיים ליאו והמאיר הלבן מרפאים את ברנדון ומפייר ואת ברנדון.[/b][/color][/SIZE]
אתה הולך אל החדר שלך, מתיישב ועוצם את עינייך, אתה חושב על כל מה שקרה לך מאז שנהפכת לשד.
לפתע, מופיעים בחדר כמה שדים מרמה נמוכה, ''אדוני, יש עכשיו ישיבה של כל העולם התחתון בנוכחות המקור, אתה מתכוון להגיע?'' אומר אחד מהשדים.[/b][/color][/SIZE]
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Jan 26 2010, 07:57 AM
[b] [color=gray][SIZE=1][b]ברנדון ומפייר-
אתה שואל את ליאו אם חוזרים לאחוזה, הוא חושב מעט ואז רוני מתחיל לצעוק שצריך לחזור במהירות לאחוזה ומקסימום שירפא אותכם בבית, ליאו לא מבין למה רוני רוצה לחזור, כולכם כולל המאיר הלבן מבזיקים אל האחוזה, ואתם רואים את זאנקו מולכם, הוא נראה שונה....העיניים שלו בוהקות ושחורות, ''רוצים לשחק משחקים? בבקשה, אני מוכן!'' הוא אומר ויורה מין רוח אפלה בצורת קרן אל רוני, רוני עף אל הדלת ונפגע.
לפתע, מופיעים שדים בסלון, כולכם נחלצים ולא יודעים מה לעשות, ובנתיים ליאו והמאיר הלבן מרפאים אותך ואת ברנדון.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
"טוב איך אני יכול לנצח אותו?מה מילות הכישוף שבהם השתמשו המכושפות?"אשאל את המאייר ואחכה שירפא אותי.
-
[b]
אתה מתחיל לצעוק על ליאו שתחזרו לאחוזה, ליאו חושב מעט ולבסוף הוא מחליט שאתם תחזרו לשם.
כולכם כולל המאיר הלבן מבזיקים אל האחוזה, ואתם רואים את זאנקו מולכם, הוא נראה שונה....העיניים שלו בוהקות ושחורות, ''רוצים לשחק משחקים? בבקשה, אני מוכן!'' הוא אומר בקול ההד גבוה ומפחיד, דומה לקול של המקור ויורה מין רוח אפלה בצורת קרן אליך, אתה מרגיש ממש מוזר וכואב לך נורא, אתה עף אל הדלת ונפגע ממנה, לבסוף אתה נשכב אל הרצפה ורואה מזווית העין שלך שדים שמופיעים בסלון, ליאו והמאיר הלבן מסיימים את העבודה שלהם עם ברנדון ומפייר וברנדון.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
אני נאנק מכאבים אבל סופג את זה ומנסה להקפיא אותם
-
[b]
אתה מודיע לליאו שאם הוא יצטרך עזרה, תוכל לבקש ממנו עזרה.
בנתיים, רוני מתחיל לצעוק ואומר שצריך לחזור לאחוזה, ליאו חושב מעט וכולכם לבסוף מחליטים שהדבר הטוב ביותר הוא לחזור לאחוזה, כולכם מבזיקים ומגיעים לשם, אתם רואים את זאנקו מולכם, הוא נראה שונה....העיניים שלו בוהקות ושחורות, ''רוצים לשחק משחקים? בבקשה, אני מוכן!'' הוא אומר ויורה מין רוח אפלה בצורת קרן אל רוני, רוני עף אל הדלת ונפגע.
לפתע, מופיעים שדים בסלון, כולכם נחלצים ולא יודעים מה לעשות, ובנתיים ליאו והמאיר הלבן מרפאים את ברנדון ומפייר ואת ברנדון.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
אני מתעצבן שהוא עדיין בחיים ושולח ישירות אליו כדורי אש במלוא הכוח ,
לאחר שסיימתי להתקיף אותו גם אם ניפגע או לא אצור סביב חומה מאש
ואצעק לאחד מחבריי שסובל יותר להיכנס איתי לחומה אם זה אפשרי .
-
אתה הולך אל החדר שלך, מתיישב ועוצם את עינייך, אתה חושב על כל מה שקרה לך מאז שנהפכת לשד.
לפתע, מופיעים בחדר כמה שדים מרמה נמוכה, ''אדוני, יש עכשיו ישיבה של כל העולם התחתון בנוכחות המקור, אתה מתכוון להגיע?'' אומר אחד מהשדים.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
מקטר בשקט "רק הגעתי הנה וכבר כל-כך הרבה קורה? נו טוב, אני מניח שאני חייב לבוא לישיבה המטופשת הזאת. איפה היא?"
-
אתה מתחיל לזעוק מכאבים, כנראה שהכוח של זאנקו גדל איכשהו.
אתה מניף את ידייך כדי להקפיא את השדים, אך מקפיא אותם למשך כמה שניות.
זאנקו עונה לך בקול ההד המפחיד, ''אין סיכוי שתוכלו לנצח אותיי.....'' ולפתע סטיב יורה כדור אש עצום על זאנקו, הכדור עובר את זאנקו כאילו הוא בלתי נראה ופוגע באחד החלונות באחוזה.
סטיב מיד הולך אליך ומקיף אותך ואותו במעגל אש, כדי להגן עליך. ואז ליאו והמאיר הלבן ניצבים ליד ברנדון ומפייר ומגנים עליו.[/b][/color][/SIZE]
אתה שואל את המאיר הלבן באיזה כישוף המכושפות השתמשו, והוא עונה לך, ''אסור להשתמש בו שוב, עד שהנקסוס נוצר שוב, אם הנקסוס יושמד הקשר שלכם לעולם הקסמים יהיה בעייתי ובנוסף לא יהיה לכם כוח חזק כזה.'' אומר המאיר הלבן.
סטיב בנתיים יורה כדור מלא עוצמה וגדול על זאנקו, הכדור עובר את זאנקו כאילו שהוא בלתי נראה ופוגע באחד החלונות באחוזה.
סטיב מקיף את רוני מיד במעגל אש כדי להגן עליו, וליאו והמאיר הלבן ניצבים ומסתירים אותך כדי להגן עליך.[/b][/color][/SIZE]
אתה מיד יורה כדור מלא עוצמה על זאנקו, אך הכדור עובר את זאנקו כאילו הוא בלתי נראה ופוגע באחד החלונות של האחוזה.
אתה מיד מקיף את רוני במעגל אש, וליאו והמאיר הלבן ניצבים ליד ברנדון ומפייר ומגנים עליו.[/b][/color][/SIZE]
''מטופשת אדוני? המקור מסר על מצב חירום, המכושפים נלחמים כרגע מול זאנקו השד העליון, וזאנקו הכניס לתוכו את הצל, בעזרת הצל הוא מסוגל להתמודד לפחות בחצי מכוחו של המקור, ולכן זאת ישיבת חירום!'' אומרים השדים ולוקחים אותך משם, אתה מגיע למקום ענק, והמקור מזמין אותך לשבת ביציע של השדים מהדרג העליון.
''הישיבה תתחיל בעוד כמה דקות!!!!!!'' אומר המקור בקול המפחיד שלו.[/b][/color][/SIZE]
-
[quote][b]סטיב-
אתה מיד יורה כדור מלא עוצמה על זאנקו, אך הכדור עובר את זאנקו כאילו הוא בלתי נראה ופוגע באחד החלונות של האחוזה.
אתה מיד מקיף את רוני במעגל אש, וליאו והמאיר הלבן ניצבים ליד ברנדון ומפייר ומגנים עליו.[/b][/quote]
אני ממשיך להגן על רוני ומנסה לעשות מתקפות בזמן שאני מחזיק את חומת האש ,
אם אני לא מצליח אנסה להגביר את עוצמת האש ואתן לרוני לתקוף .
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Jan 26 2010, 08:33 PM
אתה מתחיל לזעוק מכאבים, כנראה שהכוח של זאנקו גדל איכשהו.
אתה מניף את ידייך כדי להקפיא את השדים, אך מקפיא אותם למשך כמה שניות.
זאנקו עונה לך בקול ההד המפחיד, ''אין סיכוי שתוכלו לנצח אותיי.....'' ולפתע סטיב יורה כדור אש עצום על זאנקו, הכדור עובר את זאנקו כאילו הוא בלתי נראה ופוגע באחד החלונות באחוזה.
סטיב מיד הולך אליך ומקיף אותך ואותו במעגל אש, כדי להגן עליך. ואז ליאו והמאיר הלבן ניצבים ליד ברנדון ומפייר ומגנים עליו.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
"שמישהו יביא את הספר!" אקרא ואנסה לא לזוז יותר מידי
-
''מטופשת אדוני? המקור מסר על מצב חירום, המכושפים נלחמים כרגע מול זאנקו השד העליון, וזאנקו הכניס לתוכו את הצל, בעזרת הצל הוא מסוגל להתמודד לפחות בחצי מכוחו של המקור, ולכן זאת ישיבת חירום!'' אומרים השדים ולוקחים אותך משם, אתה מגיע למקום ענק, והמקור מזמין אותך לשבת ביציע של השדים מהדרג העליון.
''הישיבה תתחיל בעוד כמה דקות!!!!!!'' אומר המקור בקול המפחיד שלו.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
חושב לעצמי "אז הזאנקו הזה עושה צרות. למה אני קשור לזאנקו הזה? ההיכרות היחידה שלי איתו היא ממפגש של שניה לפני קבלת המשימה האחרונה שלי, וברור לי שהוא הרבה יותר חזק ממני. אני צריך להתחזק, ומהר. בנתיים כדי שאני אשאר רחוק מהצרות, כמו שהשד ההוא אמר, כדי שאני אנוח ואאגור כוחות בעיקר במצב הנוכחי"
-
[b]
אתה שואל את המאיר הלבן באיזה כישוף המכושפות השתמשו, והוא עונה לך, ''אסור להשתמש בו שוב, עד שהנקסוס נוצר שוב, אם הנקסוס יושמד הקשר שלכם לעולם הקסמים יהיה בעייתי ובנוסף לא יהיה לכם כוח חזק כזה.'' אומר המאיר הלבן.
סטיב בנתיים יורה כדור מלא עוצמה וגדול על זאנקו, הכדור עובר את זאנקו כאילו שהוא בלתי נראה ופוגע באחד החלונות באחוזה.
סטיב מקיף את רוני מיד במעגל אש כדי להגן עליו, וליאו והמאיר הלבן ניצבים ומסתירים אותך כדי להגן עליך.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
"תחשבו על דרך שאפשר להביס אותו,אני בטוח שיש!" אומר להם.
"אני יכול לנסות להלחם מולו?אני בריא?" אשאל.
-
אתה לא מצליח לתת לרוני לתקוף את זאנקו וגם אתה לא מצליח לתקוף.
אתה מחזיק את מעגל האש ומגביר את האש, זאנקו בתגובה יורה עליכם רוח אפלה בצורת קרן עם שתי הידיים, הוא מתחיל לפרוץ את מעגל האש ואתה לא מצליח להחזיק מעמד נגדו.
בנתיים, ברנדון ומפייר קם ואומר אם הוא מוכן לקרב, כך גם ברנדון, הם הורסים לזאנקו את הרוח האפלה שלו ורוני מבקש ממישהו להביא את ספר הצללים לכאן, ליאו בתגובה מבזיק למעלה וזאנקו מורה לשלוש שדים שלו לעלות לעליית הגג, המאיר הלבן השני גם מבזיק למעלה לעזור לליאו ועוד שדים מהבהבים לעליית הגג.[/b][/color][/SIZE]
סטיב מגביר את עוצמת מעגל האש ומנסה לשמור עליך, אך זאנקו משתמש ברוח האפלה שלו ומנסה לפרוץ את מעגל האש, אתה צועק שיביאו את הספר ומיד ליאו והמאיר הלבן עולים לעליית הגג בהבזקה, זאנקו מורה להרבה שדים להבהב גם לעליית הגג כדי לעצור את ליאו והמאיר הלבן.
בנתיים, ברנדון ומפייר וברנדון קמים, הורסים לזאנקו את הרוח האפלה וניצבים מול זאנקו.[/b][/color][/SIZE]
''כן, אתה יכול להילחם עם זאנקו עכשיו, אבל תיזהר.'' אומר המאיר הלבן שריפא אותך ובנתיים גם ברנדון קם וניצב איתך מול זאנקו.
בנתיים, סטיב מגביר את אנרגיית האש במעגל האש שלו ואתה וברנדון הורסים את הרוח האפלה שזאנקו ירה על המעגל של סטיב ומגנים עליו ועל רוני.
רוני אומר שאתם צריכים את ספר הצללים, וליאו והמאיר הלבן מבזיקים לעליית הגג, הרבה שדים מהבהבים אל עליית הגג כדי לעצור אותם.[/b][/color][/SIZE]
אתה חושב לעצמך את המחשבה הזאת, ומחליט שלא להתעמת בזמן הקרוב מול זאנקו.
לפתע, המקור פותח בישיבה, ''העולם התחתון לא יעמוד בשקט וייצפה בזאנקו אוסף את כוח הצל! הצל חייב לחזור למקומו הטבעי, לנקסוס!!! המכושפים מתעמתים ברגעים אלה עם זאנקו, במידה והמכושפים יפלו בקרב, העולם התחתון יפנה כנגד זאנקו במלוא העוצמה כדי לעצור אותו!!!!!!!
תחיי העולם התחתון!!!!!!!'' אומר המקור ומיליוני שדים קופצים בהתלהבות וצועקים בשמחה.[/b][/color][/SIZE]
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Jan 27 2010, 03:47 PM
[b]
סטיב מגביר את עוצמת מעגל האש ומנסה לשמור עליך, אך זאנקו משתמש ברוח האפלה שלו ומנסה לפרוץ את מעגל האש, אתה צועק שיביאו את הספר ומיד ליאו והמאיר הלבן עולים לעליית הגג בהבזקה, זאנקו מורה להרבה שדים להבהב גם לעליית הגג כדי לעצור את ליאו והמאיר הלבן.
בנתיים, ברנדון ומפייר וברנדון קמים, הורסים לזאנקו את הרוח האפלה וניצבים מול זאנקו.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
"אלוהים תמות כבר!" אצרח ואנסה לפוצץ אותו שוב.
-
[b]
''כן, אתה יכול להילחם עם זאנקו עכשיו, אבל תיזהר.'' אומר המאיר הלבן שריפא אותך ובנתיים גם ברנדון קם וניצב איתך מול זאנקו.
בנתיים, סטיב מגביר את אנרגיית האש במעגל האש שלו ואתה וברנדון הורסים את הרוח האפלה שזאנקו ירה על המעגל של סטיב ומגנים עליו ועל רוני.
רוני אומר שאתם צריכים את ספר הצללים, וליאו והמאיר הלבן מבזיקים לעליית הגג, הרבה שדים מהבהבים אל עליית הגג כדי לעצור אותם.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
ארה על זאנקו כדור אנרגיה ואהבהב במהירות לעליית הגג.
אצמיד את השדים בעליית הגג לנקודה אחת כדי שליאו והמאייר הלבן יספיקו להביא את ספר הצללים,ברגע שהם יעשו זאת ארה כדור אנרגיה למקום שריכזתי אותם ואהבהב שוב במהירות למטה.
-
אתה חושב לעצמך את המחשבה הזאת, ומחליט שלא להתעמת בזמן הקרוב מול זאנקו.
לפתע, המקור פותח בישיבה, ''העולם התחתון לא יעמוד בשקט וייצפה בזאנקו אוסף את כוח הצל! הצל חייב לחזור למקומו הטבעי, לנקסוס!!! המכושפים מתעמתים ברגעים אלה עם זאנקו, במידה והמכושפים יפלו בקרב, העולם התחתון יפנה כנגד זאנקו במלוא העוצמה כדי לעצור אותו!!!!!!!
תחיי העולם התחתון!!!!!!!'' אומר המקור ומיליוני שדים קופצים בהתלהבות וצועקים בשמחה.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
אני חושב לעצמי 'מי אלה המכושפים האלה? לא משנה, אני רק יודע שאני לא מתעמת עם הזאנקו המוזר הזה. עם הוא מגיע רק לחצי מכוחו של המקור, למה המקור לא מחסל אותו וגומר עיניין? אני לא רוצה להילחם באנשים חזקים ממני, אני מעדיף לחכות עד שברור איזה צד מנצח, ואז להצטרף אליו' ואז קופץ ומריע עם כולם