-
[quote=DarkTiger;1037099][COLOR=darkorchid][B]שיר[/B]- דאסקול מתעופף על פני המים באיטיות כדי למנוע רעש, הוא מגיע אל הקרבי בלי שהוא מבחין בו.[/COLOR]
[COLOR=#9932cc]הוא משתמש בהדהמה, קרבי נבהל ומזנק לחוף מהבהלה.[/COLOR]
[COLOR=#9932cc]הוא פותח את צבתותיו, בועות כחלחלות עפות במהירות אל דאסקול.[/COLOR][/quote]
"מהר דאסקול, השתמש בראיית הנולד ותמנע מהמתקפה לפגוע בך!" אני קוראת במהירות לפני שהבועות יגיעו אל דאסקול. "תתקרב אל קראבי והשתמש עליו בצל לילה." אני פוקדת.
-
[QUOTE=DarkTiger;1037022][COLOR=darkorange][B]תומר[/B]- בלדום משתמש בהגנת ברזל, הוא סופג את קרן העל בקושי.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]הוא מתעופף אל איירונט עם ראש ברזל, ופוגע, אך איירונט לא נראית כאילו ניזוקה קשה.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]"חיכיתי שתבקש את זה" אומרת השוטרת אחרי הבקשה "להביור יו! עלי טער בו!"[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]שני היובואים תוקפים את איירונט, עליה הטער בוהרים בנגיעה בלהביור העוצמתי.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]איירונט ניזקת מאוד, היא חלשה מאוד נגד אש.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]"אני עוד אחזור" אומר האיש, מכניס את איי רונט לשק ובורח בצורה שמדמה גנב.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]אתם הולכים לרכב ומוציאים את נסיך וסטארלי, אתה רואה את ג'וש בא ואומר "לא ידעתי שייקח לי כל כך הרבה זמן למצוא אותכם, הצלחתם להחזיר אותם?"[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]הסטארלי מתעופף אליו והוא מחייך בשמחה.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]"שנסיים את מה שהתחלנו?" הוא שואל אותך, בעוד השוטרת נוסעת.[/COLOR]
[/QUOTE]
"כן ג'וש בוא נסיים את הקרב שעדיין לא סיימנו!"אומר לג'וש ברציניות ואז אקח את הפוקדור של נסיך, אשים אותו בתיק ואז אגיד למלך:"מלך תתכונן לקרב!"
-
[QUOTE=DarkTiger;1037022][COLOR=darkorange][B]
[COLOR=red][B]ליאור[/B]- "ברור" הוא עונה לך "אני לא מתכוון להשאר כאן".[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"שכל אחד יוציא את כל הפוקימונים שלו, ככה כולם ישמרו על כולם.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אתה אומר לו שיש לך רק את וולפיקס, וולפיקס הולכת האותה עת מאחוריכם ביחד עם הפיצ'ויים.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"אה.." נאנח הארי "אז אני אוציא את אלו שיש לי".[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"צאו כולם!" הוא זורק 3 פוקדורים, יוצאים מהם: מאוויל, ארקניין ורטטה, ואנס הסייטר כבר בחוץ.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אתם חוצים את הג'ונגל בשלום, אתם מגיעים לאגם פיאון והארי מחזיר את הפוקימונים.[/COLOR]
[spoiler][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/19.png[/IMG][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/59.png[/IMG][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/303.png[/IMG][/spoile[/QUOTE]
אני אומר להארי"תודה שעזרת לי לחצות תיער בשלום.אז מפה אחנוט נפרדים רק שאלה קטנה למה אתה מחזיק אצלך רטטה?הוא פוקימון חלש". אני מחזיר את הולפקיס שלי ואז ניגש לפיצ'וים ואומר להם"תרצו להצטרף אלי?.אני שומר פוקימונים ואתם תעזרו ל מוד בלהציל פוקימונים אחרים"
-
[quote=DarkTiger;1037022][COLOR=blue][B]אבי[/B]- *אני אעדכן אותך אחר הצהריים כי אין לי זמן כרגע לחפש הכל..*[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]"לעוף" אנה אומרת "צא פיג'יוט".[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]אתם עולים על הפיג'יוט וסורקים את האזור, אתה רואה רחפת ענקית משוטתת באוויר ויש לך תחושה שאודיש שם.[/COLOR]
[spoiler][IMG]http://pokemonelite2000.com/sprites/bw/18.png[/IMG][/spoiler]
[/quote]
אני אומר לאנה: "יש לי תחושה שאודיש נמצאת ברחפת הענקית שמה שמשוטטת באוויר, כדאי לבדוק אם היא שמה" ומחכה לתשובתה.
-
[COLOR=purple][B]שיר[/B]- דאסקול משתמש בראיית הנולד, את רואה אותו סורק במבטו את קרבי ומזגזג בקלילות בין הבועות.[/COLOR]
[COLOR=#800080]הוא עף אל קרבי, את רואה מעין חושך נפלט את קרבי וברגע שהוא נפגע הוא מתעופף מהעוצמה את החוף.[/COLOR]
[COLOR=#800080]קרבי יורה מצבתותיו קרן מים ארוכה שמתקדמת במהירות את דאסקול, האקדח מים עומד לפגוע.[/COLOR]
[COLOR=#800080]---[/COLOR]
[COLOR=#800080]עכשיו ראיתי שרצית להתחיל עם פוקימון מדור ראשון, סורי...[/COLOR]
[COLOR=#800080][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]תומר[/B]- אתה מוציא את מלך, ג'וש מוציא את סטארלי.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]"אקדח מים!" הוא מורה לסטארלי, מלך מנסה לחמוק מהזרם המהיר אך נפגע.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]"מתקפה כפולה!" ג'וש אומר, כשלושים סטארלים מופיעים, אתה לא יודע מי האמיתי.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00][/COLOR]
[COLOR=red][B]ליאור[/B]- "זה תלוי איך אתה מאמן את הפוקימון שלך" הארי משיב בנינוחות, כאילו הוא רגיל לתגובות האלו "הרטטה שלי יותר חזקה מרוב הפוקימונים, אפילו ניצחתי איתה פעם אגדי".[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אתה ניגש לפיצ'ויים, אתה שואל אותם אם הם רוצים להצטרף אליך והם אומרים משהו, הפוקדע מתרגם לך:[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"[COLOR=black]הם אומרים שהם ייצטרפו אליך לזמן קצר[/COLOR]" הוא אומר.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000][/COLOR]
[COLOR=blue][B]אבי[/B]- אתם נוחתים על הרחפת, אתם רואים סמל ענק- האות S רשומה על צד הרחפת.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]אנה מחזירה את פיג'יוט.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]האפשרויות שלך הם כאלו:[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]-להכנס דרך פתחי האוורור.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]-להכנס דרך דלת הממוקמת בצד הכי תחתון של הרחפת.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]-לפוצץ את הרחפת.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]-לוותר ולעוף בחזרה.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]-לקפוץ אל מותך.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]-אפשרות מקורית אחרת שעלתה בראשך.[/COLOR]
-
[QUOTE=DarkTiger;1039120][COLOR=purple][B][COLOR=darkorange][B]תומר[/B]- אתה מוציא את מלך, ג'וש מוציא את סטארלי.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]"אקדח מים!" הוא מורה לסטארלי, מלך מנסה לחמוק מהזרם המהיר אך נפגע.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]"מתקפה כפולה!" ג'וש אומר, כשלושים סטארלים מופיעים, אתה לא יודע מי האמיתי.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00][/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
איך אקדח מים?סטארלי לא יכול ללמוד אקדח מים...
---------------
"מלך תשתמש בהגנת ברזל ואז תשתמש בראש ברזל על האדמה כדי שיצאו מלא אבנים ואז תעיף אותו לעבר כול הסטארלים ואז שתראה את האמיתי תשתמש בראש ברזל בכול כוח על גופו!"אצעק לעבר מלך בכול כוחי ובעידוד.
-
[QUOTE=DarkTiger;1039120][COLOR=purple][B
[COLOR=red][B]ליאור[/B]- "זה תלוי איך אתה מאמן את הפוקימון שלך" הארי משיב בנינוחות, כאילו הוא רגיל לתגובות האלו "הרטטה שלי יותר חזקה מרוב הפוקימונים, אפילו ניצחתי איתה פעם אגדי".[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אתה ניגש לפיצ'ויים, אתה שואל אותם אם הם רוצים להצטרף אליך והם אומרים משהו, הפוקדע מתרגם לך:[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"[COLOR=black]הם אומרים שהם ייצטרפו אליך לזמן קצר[/COLOR]" הוא אומר.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000][/COLOR]
[.[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר להארי"רוצה שאתה תילחם נגדי עם הרטטה שלך נגד אחד מהפיצ'וים שלי?.בא לי לראות עד כמה הרטטה שלך חזק כמו שאתה אומר". אני אומר לפיצ'וים"אני רוצה שאחד מיכם ילחם נגד הרטטה של הארי.אז מי מכם רוצה להילחם נגד הרטטה שלו?"
-
[quote=DarkTiger;1037022]
[COLOR=darkgreen][B]עומר[/B]- "אוקיי" היא אומרת ומרפה את כתפה באכזבה ואז שואלת "אני הולכת ליער סלבינסיה, תילחם בי שם כשתגיע?"[/COLOR]
[COLOR=#006400]אחרי שאתה עונה לה היא הולכת, אתה שם לב שגם אליס סיימה את הקרב.[/COLOR]
[/quote]
"אני מניח" אומר בחיוך ואראה מה עם אליס
-
[quote=DarkTiger;1039120]
[COLOR=blue][B][COLOR=#800080][/COLOR]אבי[/B]- אתם נוחתים על הרחפת, אתם רואים סמל ענק- האות S רשומה על צד הרחפת.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]אנה מחזירה את פיג'יוט.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]האפשרויות שלך הם כאלו:[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]-להכנס דרך פתחי האוורור.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]-להכנס דרך דלת הממוקמת בצד הכי תחתון של הרחפת.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]-לפוצץ את הרחפת.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]-לוותר ולעוף בחזרה.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]-לקפוץ אל מותך.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]-אפשרות מקורית אחרת שעלתה בראשך.[/COLOR][/quote]
*לקפוץ אל מותי?
אני אומר לאנה: "אנחנו צריכים להכנס דרך פתחי האוורור כדי למוצא את אודיש שלי, אני לא יכול לוותר עליי כי היא הפוקימון הכי אהוב עליי".
-
[COLOR=darkorange][B]תומר[/B]- עניתי לך בנושא דיבורים[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]---[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]מלך משתמש בהגנת ברזל, ברק צלול עובר על גופו של בלדום ומעיד על הצלחה בהגנת הברזל.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]אתה רואה את זוויות ראשו נעשות בולטות יותר ואת ראשו נהיה לבן, הוא נוגח באדמה עם ראש ברזל וסלעים בינוניים נשלפים החוצה.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]בלדום זורק אותם על סטארלים, אך נשארים כעשרים סטארלים ואתה עדיין לא מבחין באמיתי.[/COLOR]
[COLOR=red][B]ליאור[/B]- "[COLOR=black]הפיצ'ויים לא שלך[/COLOR]" אתה שומע את הפוקדע שלך אומר "[COLOR=black]הם התכוונו שהם ילוו אותך כמה זמן[/COLOR]".[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]הפיצ'ויים אומרים משהו באחדות, הפוקדע מתרגם "[COLOR=black]אנחנו נלחמים רק ביחד[/COLOR]".[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"[COLOR=black]תוכלו לערוך קרב באופן שונה[/COLOR]" הוא מציע "[COLOR=black]שני פוקימונים שלך, מול שני פוקימונים שלו, מול שני הפיצ'ויים[/COLOR]".[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אתה מביט בפיצ'ויים ורואה על פניהם שהם לא רוצים שמישהו ייתן להם הוראות בקרב.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=darkgreen][B]עומר[/B]- "מה קורה?" היא שואלת "לאן אתה רוצה ללכת?"[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]"שמעתי שמקדש ארסיוס זה מקום ממש מעניין" היא אומרת "אבל בעיירה כרסל יש את המכון הראשון שלך, מצפה כוכבים ומוזיאון".[/COLOR]
[COLOR=#006400]"ד"א- מי זאת הייתה הנערה הזאת קודם?" היא שואלת ומחכה לתשובות.[/COLOR]
[COLOR=blue][B]אבי[/B]- אסור לצחוק? XDD[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]---[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]"אוקיי" היא מהנהנת, אתם זוחלים בזהירות על גב הבלון של הרחפת ונכנסים לפתחי האוורור.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]אתם זוחלים בנסיון להיות כמה שיותר בשקט, אתה מגיע לפתח שמעל חדר ריק.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]אתה מביט דרך חריצי הפתח, החדר מלא בחפצים שונים שלא ראית מימיך.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]מה תעשה? תמשיך לזחול לפתח הבא או שתכנס?[/COLOR]
-
[QUOTE=DarkTiger;1039517][COLOR=darkorange][B]תומר[/B]- עניתי לך בנושא דיבורים[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]מלך משתמש בהגנת ברזל, ברק צלול עובר על גופו של בלדום ומעיד על הצלחה בהגנת הברזל.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]אתה רואה את זוויות ראשו נעשות בולטות יותר ואת ראשו נהיה לבן, הוא נוגח באדמה עם ראש ברזל וסלעים בינוניים נשלפים החוצה.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]בלדום זורק אותם על סטארלים, אך נשארים כעשרים סטארלים ואתה עדיין לא מבחין באמיתי.[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
'שיט אולי הוא צריך לפגוע בכולם...כן נכון!'אחשוב לעצמי בשמחה ואז אפלוט בשמחה:"מלך אם אתה לא מצליח לזהות תשתמש בראש ברזל על כול הסטארלים כדי שתמצא את האמיתי!"
-
[QUOTE=DarkTiger;1039517][COLOR=darkorange][B]
[COLOR=red][B]ליאור[/B]- "[COLOR=black]הפיצ'ויים לא שלך[/COLOR]" אתה שומע את הפוקדע שלך אומר "[COLOR=black]הם התכוונו שהם ילוו אותך כמה זמן[/COLOR]".[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]הפיצ'ויים אומרים משהו באחדות, הפוקדע מתרגם "[COLOR=black]אנחנו נלחמים רק ביחד[/COLOR]".[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"[COLOR=black]תוכלו לערוך קרב באופן שונה[/COLOR]" הוא מציע "[COLOR=black]שני פוקימונים שלך, מול שני פוקימונים שלו, מול שני הפיצ'ויים[/COLOR]".[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אתה מביט בפיצ'ויים ורואה על פניהם שהם לא רוצים שמישהו ייתן להם הוראות בקרב.[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לפיצ'וים"טוב אז לא תילחמו אני אלחם עם פוקימון אחר שלי.צאי ולפקיס לקרב".אני מוציא את ולפקיס החוצה לקרב.אני אומר להארי"תוציא את רטטה שלך שילחם נגד ולפקיס שלי". אני אומר לולפקיס"תתכוני להילחם נגד הרטטה שלו.כשרטטה יצא תקפי אותו בגחלת"
-
[COLOR=darkorange][B]תומר[/B]- בלדום מעופף בראש ברזל, הוא משמיד סטארלי אחר סטארלי אחר סטארלי, עד שלא נותרים יותר סטארלים בזירה.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]"מה לעזאזל?" אתה שואל את עצמך, גם ג'וש נראה מופתע, אתה רואה את סטארלי מעולף על האדמה, ואדם אחד עומד לידו ועומד עליו, רגל אחת על חזהו ואחת על האדמה.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]האדם צוחק ברשעות, אתה מבין שלא אתה עילפת את סטארלי.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]ג'וש שואב אותו בהבזק אדום בחזרה לפוקדור, האדם מביט בכם ברוע.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00][/COLOR]
[COLOR=red][B]ליאור[/B]- הארי זורק את הפוקדור של רטטה ואומר כשרואה את הפיצ'ויים מבואסים "לדעתי צריך לתת צ'אנס לסגנון שהפוקדע שלך הציע".[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"הייתי רוצה להלחם נגד הפיצ'ויים, הם מסקרנים אותי מאוד" הוא ממשיך לדבר "אתה רוצה להלחם עם וולפיק מול רטטה או זוג שלי מול זוג שלך מול הפיצ'ויים?"[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]רטטה, וולפיקס והפיצ'ויים נראים נלהבים מהרעיון, מה תחליט?[/COLOR]
-
[QUOTE=DarkTiger;1039548][COLOR=darkorange][B]תומר[/B]- בלדום מעופף בראש ברזל, הוא משמיד סטארלי אחר סטארלי אחר סטארלי, עד שלא נותרים יותר סטארלים בזירה.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]"מה לעזאזל?" אתה שואל את עצמך, גם ג'וש נראה מופתע, אתה רואה את סטארלי מעולף על האדמה, ואדם אחד עומד לידו ועומד עליו, רגל אחת על חזהו ואחת על האדמה.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]האדם צוחק ברשעות, אתה מבין שלא אתה עילפת את סטארלי.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]ג'וש שואב אותו בהבזק אדום בחזרה לפוקדור, האדם מביט בכם ברוע.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00][/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
"מי אתה?!"אשאל את האיש בכעס תוך כדי שאני מחזיר את מלך בשקט ובתקווה שהאיש לא יגנוב לי אותו.
-
[QUOTE=DarkTiger;1039548][COLOR=darkorange][B]
[COLOR=red][B]ליאור[/B]- הארי זורק את הפוקדור של רטטה ואומר כשרואה את הפיצ'ויים מבואסים "לדעתי צריך לתת צ'אנס לסגנון שהפוקדע שלך הציע".[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"הייתי רוצה להלחם נגד הפיצ'ויים, הם מסקרנים אותי מאוד" הוא ממשיך לדבר "אתה רוצה להלחם עם וולפיק מול רטטה או זוג שלי מול זוג שלך מול הפיצ'ויים?"[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]רטטה, וולפיקס והפיצ'ויים נראים נלהבים מהרעיון, מה תחליט?[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר להארי"טוב אם אתה רוצה אז קרב זוגות עם הפיצ'ווים שלי". אני אומר לולפקיס"תצפי בקרב מצטער שאת לא נלחמת". אני אומר לפיצ'ווים"טוב רצית להילחם ביחד קיבלת.אז תתכוננו לקרב שלכם נגד שני הפוקימונים של הארי"
-
[b]ליאור[/b]- תגיב מחדש, התכוונתי קרב שבו גם שני פוקימונים שלך, גם שני הפיצ׳ויים וגם שני פוקימונים של ג׳וש משתתפים.
[b]תומר[/b]- אתה מחזיר את בלדום לפוקדור בהבזק אדום.
האיש אומר בתגובה לשאלתך ״אני לא מוסר פרטים לאנשים שלא צריכים לדעת אותם״.
-
[QUOTE=DarkTiger;1039831][b]ליאור[/b]- תגיב מחדש, התכוונתי קרב שבו גם שני פוקימונים שלך, גם שני הפיצ׳ויים וגם שני פוקימונים של ג׳וש משתתפים.
[/QUOTE]
יש לי רק את ולפקיס
------------------
אני אומר להארי"טוב רצית קרב 2 על 2על 2 תקבל אבל יש לי רקק פוקימון לא כולל את הפיצ'וים שלי.וזה ולפקיס.אז אם זה בסדר מצידך נילחם ככה". אני אומר לופקיס"גם את נלחמת אז תני את כול כולך בקרב".אני אומר להארי"תחיל אתה"
-
[QUOTE=DarkTiger;1039831][b]תומר[/b]- אתה מחזיר את בלדום לפוקדור בהבזק אדום.
האיש אומר בתגובה לשאלתך ״אני לא מוסר פרטים לאנשים שלא צריכים לדעת אותם״.[/QUOTE]
"טוב טוב מה שתגיד..."אומר לאיש הזה ואז אלך לחפש סטארלי לתפיסה.
-
[quote=DarkTiger;1039517][COLOR=darkorange][B]תומר[/B]- עניתי לך בנושא דיבורים[/COLOR]
[COLOR=darkgreen][B]עומר[/B]- "מה קורה?" היא שואלת "לאן אתה רוצה ללכת?"[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]"שמעתי שמקדש ארסיוס זה מקום ממש מעניין" היא אומרת "אבל בעיירה כרסל יש את המכון הראשון שלך, מצפה כוכבים ומוזיאון".[/COLOR]
[COLOR=#006400]"ד"א- מי זאת הייתה הנערה הזאת קודם?" היא שואלת ומחכה לתשובות.[/COLOR]
[COLOR=blue][B]אבי[/B]- אסור לצחוק? XDD[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]"אוקיי" היא מהנהנת, אתם זוחלים בזהירות על גב הבלון של הרחפת ונכנסים לפתחי האוורור.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]אתם זוחלים בנסיון להיות כמה שיותר בשקט, אתה מגיע לפתח שמעל חדר ריק.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]אתה מביט דרך חריצי הפתח, החדר מלא בחפצים שונים שלא ראית מימיך.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]מה תעשה? תמשיך לזחול לפתח הבא או שתכנס?[/COLOR][/quote]
אני אומר לאנה: "בוא נלך לראות מה יש שם ואז נמשיך לזחול לפתח הבא כי אולי אודיש נמצאת בחדר הזה ונוכל למצוא אותה שם".
-
SIZE=2][COLOR=black][B][FONT=Arial]מאמנים&מתאמים-[/FONT][/B][FONT=Arial][[I]למחוק תגים אם אתה מתאם וסרטים אם אתה מאמן[/I]][/FONT][/COLOR][/SIZE]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=black]כינוי:[/COLOR][/SIZE][/FONT] toxocity
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=black]שם פרטי:[/COLOR][/SIZE][/FONT] ולד
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=black]שם במשחק:[/COLOR][/SIZE][/FONT] מארק שליין
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=black]תמונה:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtr115.png[/IMG]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=black]אופי:[/COLOR][/SIZE][/FONT] חכם ומחושב, קר, מנצל אחרים לטובתו, אומר את האמת רק שזה משתלם, מנהיג טוב, חזק מאוד למרות שזה לא נראה ככה.
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=black]רקע:[/COLOR][/SIZE][/FONT] מארק נולד בעיר רחוקה מאוד מעבר לים.
בילדותו מארק היה נער לוחמני ומחושב, המוטו שלו תמיד היה: "לעולם אל תתפשר על הנאה רגעית של כאן ועכשיו"
מארק התבגר ונעשה חכם מאלו אשר כינו את עצמם "גאונים"
בהמשך חייו מארק שמע על המלחמה ולא היה נלהב במיוחד, אבל הוא החליט להעמיד את עצמו למצבחן מה: חייו היו יבשים בשבילו מלסבול.
לאחר חודש של הכנות והכנת נתונים מארק ברח מהבית, הוא השאיר להוריו פתק מפורט עם הוראות דייקניות. בין השאר הוא לקח את הנייד של אבא שלו ואוכל. הוא סיפר להם לאיפה הוא נוסע והוא רוצה שהם יגיעו לשם שהם יוכלו, ושייצרו איתו קשר.
וכך מארק גנב את הארצ'אופס המשפחתי וטס לעבר המעבורת של צוות נאו רוקט. שהוא הגיע לעיר המדוברת הוא עצר במרכז הפוקמונים והחזיר להוריו את הפוכדור, בדיוק כפי שאמר להם שיעשה. ואז בתוכנית נועזת הוא שיתק שומר מזדמן, שלמזלו היה באותם סביבות גובה כשלו, ונכנס לספינה.
לאחר ככמעט חודשיים הספינה עגנה במחוז חפצם. מארק התקשר מייד להוריו, ואלו שלחו לו כסף. בעזרת כסף זה הוא הלך למרכז הפוקימונים ונשאר שם כחולה, הוריו שילמו את התקציבים לאחיות ג'ואי.
בדיוק באותו הזמן שמארק עמד לצאת למסע הוא גילה שהוריו עוצרים בעיר ביוטל, הוא חייב לפגוש אותם אחרי שלא ראה אותם יותר משנה.
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=black]סוגים רצויים:[/COLOR][/SIZE][/FONT] אש, אופל, על חושי
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=black]דור:[/COLOR][/SIZE][/FONT] רביעי
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=black]כסף: $2000[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[COLOR=black][SIZE=2][FONT=Arial]ציוד: ציוד מחנאות| [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rsitem294.png[/IMG][/FONT][/SIZE][FONT=Arial][SIZE=2]מפה| [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rsitem296.png[/IMG][/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=2]פוקדע| [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rsitem004.png[/IMG][/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=2]פוקדור [5]| [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rsitem013.png[/IMG][/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=2]סם מרפא [3]| [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rsitem298.png[/IMG][/SIZE][/FONT][SIZE=2][FONT=Arial]צידה לדרך [14]| [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rsitem208.png[/IMG][/FONT][/SIZE][FONT=Arial][SIZE=2]פוקוביה [25]| [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rsitem205.png[/IMG][/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=2]פאפין [15][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=black]תגים:[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=black]משימות גמורות:[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=black]שותף:[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rstrainer72.png[/IMG] ביל
פוקימונים:[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/529.png[/IMG] דרילבור
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=black]הערות/בקשות/הארות:[/COLOR][/SIZE][/FONT] אני מאמן, אמרת שיש עוד מקום אחד.
-
[COLOR=black][B]ולד[/B]- זה לא היה מעודכן, יש מקום רק למתאם או ריינג'ר.[/COLOR]
[COLOR=#000000]וגם הספרייט שלך לא טוב, יש מאמן כזה במשחק אם לא ראית.[/COLOR]
[COLOR=red][B]ליאור[/B]- "אם אתה רוצה תשתמש באחד מהפוקימונים שלי" הארי אומר "או שתתפוס עכשיו פוקימון".[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]מה תעדיף לעשות? לתפוס- האפשרות שתיתן לך פוקימון שהוא לגמרי שלך אך תעייף את וולפיקס ותהיה איטית יותר, או להשתמש בפוקימון של הארי, האפשרות שתעניק לך פוקימון חזק אך אתה לא מכיר את הפוקימון עצמו ולא בטוח שיהיה ממושמע לך.[/COLOR]
[COLOR=blue][B]אבי[/B]- אתם פותחים את המכסה ורואים שם המון חפצים, יש שם שולחן מתחתיכם, ארון ודוכן עם עשרות חפצים בלתי מוכרים.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]לפתע אתה נופל, אנה מסמנת לך שאנשים באים, איפה תסתתר? אין לך זמן לטפס בחזרה.[/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]תומר[/B]- "אני כן אמור לדעת פרטים!" ג'וש צועק בזעם.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]האיש מחייג למישהו בטלפון, ותגבורת של כ- 4 אנשים באים לשם.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]אחד היה נמוך, שרירי מאוד, קירח ומאיים, אחד היה עם כובע מצחייה, הוא היה שמן ונמוך, אחד היה גבוה ורזה, ואחת הייתה בעלת שיער פרועה מתולתל ומבט רצחני.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]"רק אם תנצחו את כולנו" הוא אומר ברשעות.[/COLOR]
-
[QUOTE=DarkTiger;1040575][COLOR=black][B][COLOR=darkorange][B]תומר[/B]- "אני כן אמור לדעת פרטים!" ג'וש צועק בזעם.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]האיש מחייג למישהו בטלפון, ותגבורת של כ- 4 אנשים באים לשם.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]אחד היה נמוך, שרירי מאוד, קירח ומאיים, אחד היה עם כובע מצחייה, הוא היה שמן ונמוך, אחד היה גבוה ורזה, ואחת הייתה בעלת שיער פרועה מתולתל ומבט רצחני.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]"רק אם תנצחו את כולנו" הוא אומר ברשעות.[/COLOR][/QUOTE]
"ג'וש אני אעזור לך!תצאו מלך ונסיך!"אצעק לג'וש ואז אוציא את הפוקימונים שלי ואז אומר להם:"עכשיו אתם תילחמו עם הפוקימונים של ג'וש אז תתנהגו יפה עכשיו!"
-
[QUOTE=DarkTiger;1040575][COLOR=black][B]
[COLOR=red][B]ליאור[/B]- "אם אתה רוצה תשתמש באחד מהפוקימונים שלי" הארי אומר "או שתתפוס עכשיו פוקימון".[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]מה תעדיף לעשות? לתפוס- האפשרות שתיתן לך פוקימון שהוא לגמרי שלך אך תעייף את וולפיקס ותהיה איטית יותר, או להשתמש בפוקימון של הארי, האפשרות שתעניק לך פוקימון חזק אך אתה לא מכיר את הפוקימון עצמו ולא בטוח שיהיה ממושמע לך.[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר להארי"תוכל להלות לי פוקימון 1 מבין הפוקימונים שלי.לא אכפת לי איזה פוקימון תיתן העיקר שתיתן לי.אה ותגיד לי את המתקפות של הפוקימון שתייתן כי אני צריך לדעת תמתקפות שלו"
-
[quote=DarkTiger;1040575][COLOR=blue][B]אבי[/B]- אתם פותחים את המכסה ורואים שם המון חפצים, יש שם שולחן מתחתיכם, ארון ודוכן עם עשרות חפצים בלתי מוכרים.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]לפתע אתה נופל, אנה מסמנת לך שאנשים באים, איפה תסתתר? אין לך זמן לטפס בחזרה.[/COLOR][/quote]
אני אומר לעצמי: "אני חייב למצוא מקום כדי להתחבא לפני שיראו אותי", אני רואה את הארון, פותח אותו ונכנס אליו, וסוגר אותו שוב.
-
[quote=DarkTiger;1039120][COLOR=purple][B]שיר[/B]- דאסקול משתמש בראיית הנולד, את רואה אותו סורק במבטו את קרבי ומזגזג בקלילות בין הבועות.[/COLOR]
[COLOR=#800080]הוא עף אל קרבי, את רואה מעין חושך נפלט את קרבי וברגע שהוא נפגע הוא מתעופף מהעוצמה את החוף.[/COLOR]
[COLOR=#800080]קרבי יורה מצבתותיו קרן מים ארוכה שמתקדמת במהירות את דאסקול, האקדח מים עומד לפגוע.[/COLOR]
[COLOR=#800080]---[/COLOR]
[COLOR=#800080]עכשיו ראיתי שרצית להתחיל עם פוקימון מדור ראשון, סורי...[/COLOR][/quote]
[I]לא נורא, גם דאסקול הוא אחלה. ^^[/I]
~~
"מהר, דאסקול, תתעופף הצידה ותתחמק מאקדח המים במהירות. השתמש בשלילה ותשלול את מתקפת אקדח המים של קראבי!" אני פוקדת במהירות, לפני שאקדח המים יגיע אל דאסקול. "תתקרב אל קראבי והשתמש עליו בהדהמה."
-
יש מקום ?
אם כן אז..אני רוצה להיות שומר פוקימונים ו...
[SIZE=2][COLOR=#000000]כינוי: KoDaK[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000][FONT=Arial]שם פרטי: קודק..[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=black]שם במשחק: קודק..[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=black]תמונה:[IMG]http://www.israup.net/images/89960e3beb55175f51219eb54dc3e770.bmp[/IMG](אני עשיתי ! )[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=black]אופי: חברותי,חכם,אוהב פוקימונים,טוב לב,בעד הצדק,נוטה להיות פזיז,מקורי,מוכשר[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=black]רקע: קודק נולד בעיר סנוריה אך עבר בילדותו לעיר קזיוקה, המעבר היה משמעותי מאוד בחייו כי הוא לא היה רגיל למבנה העיר הקטנה..[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[SIZE=2][COLOR=#000000]משפחתו של קודק היא משפחה רגילה, כמו כל משפחה אחרת רק שאחיו הוא מגדל פוקימונים בכיר שהיה הולך לפעמים עם קודק ומלמד אותו לטפל בפוקימונים ולימד אותו על סוגי הגרגירים השונים..[/COLOR][/SIZE]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=black]פעם קודק יצא לטיול עם חברו הטוב טוד, הם הגיעו למקום שבו יש המון מחצבי אבן שלפתע הם ראו אותו...הם ראו שילדון פראי וזוהר יוצא מאחד מהם..[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[SIZE=2][COLOR=#000000]כל יום קודק היה מצייר אותו ואהב לכתוב על התנהגותו וללמוד על פוקימון מאובן הדינוזאור הקטן..יום אחד הוא הגיע והוא לא היה שם, אך הוא ראה שצייד בא וחטף את שילדון..קודק לא ידע מה לעשות וראה פלאסל קטן מטייל לו , הוא ביקש ממנו עזרה והפלאסל התקיף את הצייד עד שהוא ברח וכך הוא הציל את שילדון.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]שילדון הודה ולפתע הוא זהר בלבן והתפתח לבאסטיאדון , סאסטיאדון הודה לקודק ועזב.[/COLOR][/SIZE]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=black]התחלתי: פלאסל[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=black]כסף: $2000[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[COLOR=black][SIZE=2][FONT=Arial]ציוד: ציוד מחנאות|[IMG]http://up203.siz.co.il/up1/omldwrfnn1mt.png[/IMG]הלוכד| [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rsitem294.png[/IMG][FONT=Arial][SIZE=2]מפה| [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rsitem296.png[/IMG][/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=2]פוקדע| [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rsitem004.png[/IMG][/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=2]פוקדור [5]| [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rsitem013.png[/IMG][/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=2]סם מרפא [3]| [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rsitem298.png[/IMG][/SIZE][/FONT][SIZE=2][FONT=Arial]צידה לדרך [14]| [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rsitem208.png[/IMG][/FONT][/SIZE][FONT=Arial][SIZE=2]פוקוביה [25]| [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rsitem205.png[/IMG][/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=2]פאפין [15][/SIZE][/FONT][/FONT][/SIZE][/COLOR]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=black]משמות גמורות:[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=black]שותף:[/COLOR][/SIZE][/FONT]
טוד -[URL="http://www.israup.net/"][COLOR=green][B][IMG]http://www.israup.net/images/3876342c1705055aa7c75d8ee53e15a0.png[/IMG][/B][/COLOR][/URL]
פוקימון התחלתי -מיינון
רקע קצר על הדמות -
טוד הוא חברם של קודק וג'וני ונהג לבקר איתם אצל הפוקימון המיסתורי..
הייתה להם חבורה שהם קראו לה "השומרים של הפוקימונים"..
כשהוא שמע מה קרה לג'וני הוא החליט לצאת עם קודק למסע כדיי למצוא את מי שהעלים אותו ולמצוא אותו..
טוד גר במרחק 2 ערים מקודק והם באותו הבית ספר למאמנים..
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=black]הערות/בקשות/הארות: אמממ...ליפיון ([IMG]http://www.poke-amph.com/diamondpearl/sprites/470.png[/IMG]) או גלסיון ([IMG]http://images.wikia.com/pokemon/images/0/05/Glaceon(P)Sprite.png[/IMG]) לא ממש משנה לי..ומקווה להירשם..נשמע משחק מעניין..:D[/COLOR][/SIZE][/FONT]
-
[quote=DarkTiger;1035828][COLOR=darkred][B]אלמוג[/B]- רלטס צועק בחוזקה, הורסי נופל בבהלה בגלל הצעקה.[/COLOR]
[COLOR=#8b0000]רלטס שולח גלים על חושיים בצורת טבעות שעוטפות את הורסי, אך הורסי לא מושפע.[/COLOR]
[COLOR=#8b0000]"[/COLOR][COLOR=black]הבלבול לא יעזור, *ביפ*[/COLOR][COLOR=darkred]" אומר לך הפוקדע "[/COLOR][COLOR=black]הוא כבר מבולבל[/COLOR][COLOR=darkred]"[/COLOR]
[COLOR=#8b0000]הורסי פולט עוד בועה, שמתפוצצת עליו כמו הקודמת, הוא מתנדנד לאט לאט, ומתעלף במים.[/COLOR]
[SIZE=2][COLOR=#000080][/COLOR][/SIZE]
[/spoiler][/quote]
סליחה שלאט הייתי לזכרוני נעלת את המשחק,אני מקווה שאני עדיין במשחק
----
"כל הכבוד רטלס,מה דעתך על שותף חדש?"אני שואל אותו בחיוך וזורק פוקדור על הורסי
לאחר מכן אחזור אל קלורי ואומר לה:"תגידי מה דעתך על אימון לתחרות האבה שלנו,בכל זאת כדי שנייה מוכנים,מה דעתך?"
-
[COLOR=darkorange][B]תומר[/B]- "קדימה" הוא מגחך "אני נותן לך לבחור במי להלחם קודם".[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]"במאק וארווי" הוא מצביע על האיש הנמוך והשרירי ואז על האיש הגבוה והרזה.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]"או בריי ובג'ייסון" הוא מצביע על האישה המתולתלת ואז על האיש הנמוך והשמן.[/COLOR]
[COLOR=red][B]ליאור[/B]- "תבחר בין מאוויל לארקניין" הוא עונה "אני אשתמש בואנס וראטי, הסייטר והרטטה שלי".[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"מאיה המאוויל יודעת נשיכה, נגיחה, כדור צל, ראש ברזל והגנה" הוא אומר.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"וגרווי הארקניין יודע להביור, נשיכה, יום שמש, נהמה וגחלת" הוא מסביר לך על ארקניין.[/COLOR]
[COLOR=blue][B]אבי[/B]- חח.. תכף תצא מהארון XDDD סתם P=[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]אתה פותח את הארון ונכנס פנימה, הארון מלא בבובות בצורות של פוקימונים ובבגדים.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]אתה מזנק היישר לתחתית הערמה וסוגר את הארון, בקושי רב כי אתה מכוסה בבובות.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]הדלת נפתחת בחריקה, ואז נסגרת בטריקה שמצמררת את שיערך.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]"פלשו לרחפת" אתה שומע קול דק ומעצבן אומר "כנראה מאמן אידיוט שהחליט לקחת את הפוקימון שלו בחזרה".[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]"תשתוק!" קול נמוך ענה לו "הוא יכול להיות בכל מקום ברחפת, אפילו כאן".[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]"בחייך" הקול המעצבן הגיב לו "הוא בטח בחדר 172, עם הפוקימונים שלו, מנסה לפרוץ את הכלובים".[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]"מאיפה לך?" הקול הנמוך ענה בעצבנות, הטיח את כפו בשולחן בזעם ואז לחש "שמעתי שהוא פרץ עם פיג'יוט מכוער לכאן, היית מאמין? בחירה מזעזעת".[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]"אררג" אתה שומע קול נשי מוכר, קול צלצול שבוקע מהפתח אוורור ואת אנה נוהמת בזעם "אף אחד לא ידבר ככה על הפיג'יוט שלי".[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]אתה מביט שאנה זינקה לתוך החדר, מעוצבנת מאוד.[/COLOR]
[COLOR=purple][B]שיר[/B]- דאסקול חומק בזריזות ומשתמש בשלילה, קרבי לא יכול לתקוף את דאסקול באקדח מים בקרב הזה יותר עד לביטול השפעת השלילה.[/COLOR]
[COLOR=#800080]מתקפת המים פוסקת, קרבי מבולבל מהסיטואציה אך מתאושש מהר.[/COLOR]
[COLOR=#800080]דאסקול עף אל קרבי ומשתמש בהדהמה, ההדהמה משפיעה טוב, קרבי נפגע ונהדף עמוק יותר לאגם.[/COLOR]
[COLOR=#800080]בועות כחלחלות מתחילות להנרות מצבתותיו של קרבי לעבר דאסקול שלך.[/COLOR]
[COLOR=black][B]קודק[/B]- הרקע בסדר, אבל לא קשור בכלל למשחק שלי... כל השאר בסדר.[/COLOR]
[COLOR=#000000]אני מעדיף שתשנה את הרקע, כי הוא נראה כאילו הוא כתוב למשחק אחר..[/COLOR]
[COLOR=darkred][B]אלמוג[/B]- רלטס מסכים. אתה זורק פוקדור על הורסי, הוא מתנדנד לימין... אחר כך לשמאל... ונעצר! תפסת הורסי![/COLOR]
[COLOR=#8b0000]אתה שואל את קלורי על התחרות והיא עונה "בטח, על מה תרצה להתאמן קודם? על קרב או על ההצגה?"[/COLOR]
[COLOR=#8b0000]*הורסי יעודכן אח"כ*[/COLOR]
-
[QUOTE=DarkTiger;1047260][COLOR=darkorange][B]תומר[/B]- "קדימה" הוא מגחך "אני נותן לך לבחור במי להלחם קודם".[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]"במאק וארווי" הוא מצביע על האיש הנמוך והשרירי ואז על האיש הגבוה והרזה.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]"או בריי ובג'ייסון" הוא מצביע על האישה המתולתלת ואז על האיש הנמוך והשמן.[/COLOR]
[/QUOTE]
"אני מעדיף את בריי ואת ג'ייסון!"אומר בגיחוח ואצביע אליהם.
-
[COLOR=darkorange][B]תומר[/B]- "בסדר" הוא עונה ומצחקק כאילו נפלת למלכודת.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]"צא סמירגל!" ג'ייסון צועק, אתה מבחין שקולו נמוק וקשיח.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]"נומל!" אתה שומע את ריי צועקת, כש נומל לא יוצא היא מנערת את הפוקדור "תצא כבר מכוער!"[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]אתהה חושב לעצמך שהיא אכזרית בעוד נומל יוצא.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]"צא סטארלי" ג'וש מוציא את סטארלי שלו, את מי אתה תוציא?[/COLOR]
[SPOILER][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/235.png[/IMG][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/322.png[/IMG][/SPOILER]
-
[QUOTE=DarkTiger;1047266][COLOR=darkorange][B]תומר[/B]- "בסדר" הוא עונה ומצחקק כאילו נפלת למלכודת.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]"צא סמירגל!" ג'ייסון צועק, אתה מבחין שקולו נמוק וקשיח.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]"נומל!" אתה שומע את ריי צועקת, כש נומל לא יוצא היא מנערת את הפוקדור "תצא כבר מכוער!"[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]אתהה חושב לעצמך שהיא אכזרית בעוד נומל יוצא.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]"צא סטארלי" ג'וש מוציא את סטארלי שלו, את מי אתה תוציא?[/COLOR]
[SPOILER][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/235.png[/IMG][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/322.png[/IMG][/SPOILER][/QUOTE]
"צא נסיך תשתמש בקרן בועות לעבר נומל!"אומר תוך כדי שאני מוציא את נסיך מהפוקדור שלו ומחכה לתגובה שלו.
-
[COLOR=darkorange][B]תומר[/B]- נסיך מזנק מהפוקדור שלו ויורה מטר בועות לעבר נומל, בשניה האחרונה נומל זז במהירות שאתה לא חשבת שיכולה להיות לפוקימון כזה לאחר ההוראה של ריי "תזיז את התחת השמן שלך מהמתקפה כבר! אידיוט!"[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]נומל יורה גחלת על סטארלי, סטארלי נפגע.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]סמירגל מכוון להביור עוצמתי לעבר סטארלי.[/COLOR]
-
[QUOTE=DarkTiger;1047269][COLOR=darkorange][B]תומר[/B]- נסיך מזנק מהפוקדור שלו ויורה מטר בועות לעבר נומל, בשניה האחרונה נומל זז במהירות שאתה לא חשבת שיכולה להיות לפוקימון כזה לאחר ההוראה של ריי "תזיז את התחת השמן שלך מהמתקפה כבר! אידיוט!"[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]נומל יורה גחלת על סטארלי, סטארלי נפגע.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]סמירגל מכוון להביור עוצמתי לעבר סטארלי.[/COLOR][/QUOTE]
"נסיך תעדוף את הלהביור באקדח מים ואז תשתמש שוב בקרן בועות על נומל ועל סמירגל אבל אז תוסיף גם אקדח מים!"אצעק לנסיך בתקווה שהוא יציל את סטארלי.
-
[COLOR=darkorange][B]תומר[/B]- נסיך מכבה את הלהביור עם אקדח מים, הוא תוקף את סמירגל ונומל בבועות עם אקדח מים.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]סמירגל משתמש בקרן על שמשמידה את המתקפה המשולבת של נסיך.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]הקרן על פוגעת בנסיך וגורמת לו מעט נזק כי את רוב הנזק השקיעה בנטרול המתקפה של פוליוואג.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]סטארלי משתמש באס אווירי על נומל ופוגע, אך לא נראה שזה משפיע עליו הרבה.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]נומל תוקף בגיצים את סטארלי, שנמצא קרוב אליו, כולם מחכים לראות מה אתה ונסיך תעשו.[/COLOR]
-
[QUOTE=DarkTiger;1047260][COLOR=darkorange][B]
[COLOR=red][B]ליאור[/B]- "תבחר בין מאוויל לארקניין" הוא עונה "אני אשתמש בואנס וראטי, הסייטר והרטטה שלי".[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"מאיה המאוויל יודעת נשיכה, נגיחה, כדור צל, ראש ברזל והגנה" הוא אומר.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"וגרווי הארקניין יודע להביור, נשיכה, יום שמש, נהמה וגחלת" הוא מסביר לך על ארקניין.[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר להארי"אני אבחר במאוויל שלך.מאוויל שלך סוג מתכת וזזה יעזור לי בקר נגדך.טוב תביא לי את מאוויל.בגלל שאני בחרתי את מאוויל אני נותן לך את הזכות לתקוף ראשון בקרב שלנו.אז קדימה לתקוף"
-
[quote=DarkTiger;1047260][COLOR=blue][B]אבי[/B]- חח.. תכף תצא מהארון XDDD סתם P=[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]אתה פותח את הארון ונכנס פנימה, הארון מלא בבובות בצורות של פוקימונים ובבגדים.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]אתה מזנק היישר לתחתית הערמה וסוגר את הארון, בקושי רב כי אתה מכוסה בבובות.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]הדלת נפתחת בחריקה, ואז נסגרת בטריקה שמצמררת את שיערך.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]"פלשו לרחפת" אתה שומע קול דק ומעצבן אומר "כנראה מאמן אידיוט שהחליט לקחת את הפוקימון שלו בחזרה".[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]"תשתוק!" קול נמוך ענה לו "הוא יכול להיות בכל מקום ברחפת, אפילו כאן".[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]"בחייך" הקול המעצבן הגיב לו "הוא בטח בחדר 172, עם הפוקימונים שלו, מנסה לפרוץ את הכלובים".[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]"מאיפה לך?" הקול הנמוך ענה בעצבנות, הטיח את כפו בשולחן בזעם ואז לחש "שמעתי שהוא פרץ עם פיג'יוט מכוער לכאן, היית מאמין? בחירה מזעזעת".[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]"אררג" אתה שומע קול נשי מוכר, קול צלצול שבוקע מהפתח אוורור ואת אנה נוהמת בזעם "אף אחד לא ידבר ככה על הפיג'יוט שלי".[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]אתה מביט שאנה זינקה לתוך החדר, מעוצבנת מאוד.[/COLOR][/quote]
*חחח תזהר דניס
אני יוצא משם ואז אומר לאנה: "אני יעזור לך, אל תזלזל בי כי אני שמעתי מה שאמרתם בצורה ברורה, למה הייתם צריכים את אודיש שלי?" ואז מוציא את סטראיו למקרה של קרב.
-
[quote=DarkTiger;1047260][COLOR=darkred][B]אלמוג[/B]- רלטס מסכים. אתה זורק פוקדור על הורסי, הוא מתנדנד לימין... אחר כך לשמאל... ונעצר! תפסת הורסי![/COLOR]
[COLOR=#8b0000]אתה שואל את קלורי על התחרות והיא עונה "בטח, על מה תרצה להתאמן קודם? על קרב או על ההצגה?"[/COLOR]
[COLOR=#8b0000]*הורסי יעודכן אח"כ*[/COLOR][/quote]
"חשבתי שנתחיל מהצגה,מה דעתך שאני יציג את רטלס קודם ואחר כך את תציגיי את פיפלפ שלך או פוקימון אחר?"אני אומר לקלורי.
"רטלס תשתמש בצוות כפול,אחרי זה תשמש בטלפורט כדי להעלם ליד סלע גדול ותקיף אותו ולסיום תשתמש בבילבול כדי לרסק את הסלע,קדימה תנסה את מהלך התצוגה הזה!"אני אומר לרטלס.
-
[QUOTE=DarkTiger;1047273][COLOR=darkorange][B]תומר[/B]- נסיך מכבה את הלהביור עם אקדח מים, הוא תוקף את סמירגל ונומל בבועות עם אקדח מים.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]סמירגל משתמש בקרן על שמשמידה את המתקפה המשולבת של נסיך.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]הקרן על פוגעת בנסיך וגורמת לו מעט נזק כי את רוב הנזק השקיעה בנטרול המתקפה של פוליוואג.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]סטארלי משתמש באס אווירי על נומל ופוגע, אך לא נראה שזה משפיע עליו הרבה.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]נומל תוקף בגיצים את סטארלי, שנמצא קרוב אליו, כולם מחכים לראות מה אתה ונסיך תעשו.[/COLOR][/QUOTE]
"נסיך תקפוץ לעבר הגיצים ושתמש באקדח מים עם בועות לעבר נומל!"אומר לנסיך ואצפה במעשיו של נסיך.
-
-
[COLOR=red][B]ליאור[/B]- "בסדר" הוא עונה, מאיה הולכת אליך והוא זורק אליך את הפוקדור שלך ומסביר "כדי שהיא לא תשמע להוראות שלי".[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"ניתן לפיצ'ויים להתחיל" הארי אומר, הפיצ'ויים מהנהנים בהסכמה.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]פיצ'ו אחד משתמש במתקפה כפולה, עשרות שכפולים מדוייקים מופיעים בזירה, הפיצ'ו השני רץ במתקפת מהירות אל וולפיקס שלך.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"ואנס קרן על!" הארי צועק, קרן על מתחילה לתקוף את הפיצ'ויים אחד אחד.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"ראטי מתקפה מהירה על מאיה!" הוא ממשיך להורות על הפוקימונים שלו.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]מה תעשה? שני פוקימונים שלך מותקפים בידי מתקפה מהירה![/COLOR]
[COLOR=blue][B]אבי[/B]- "איזו אודיש?" אחד האנשים שואל אותך, האיש השני עונה לו "בטח מישהו חטף לו אותו והוא בא להחזיר אותו".[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]סטאריו יוצא ומופיע לידך, אנה מוציאה את פיג'יוט "שריטה!"[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]הפיג'יוט מתחיל להשמיד דברים בחדר לפי פקודתה של אנה, האנשים נראים מוועתים.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]האיש עם הקול הנמוך מוציא סקורפי, האיש עם הקול המעצבן מוציא באנט.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]"אתה צוטטת לנו?" האיש עם הקול המעצבן שואל אותך ומורה לבאנט "תשתמש עליו בצעקה!"[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]הצעקה המזעזעת של באנט מהדהדת באוזניך.[/COLOR]
[spoiler][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/354.png[/IMG][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/451.png[/IMG][/spoiler]
[COLOR=darkred][B]אלמוג[/B]- היא לא מתחרה..[/COLOR]
[COLOR=#8b0000]---[/COLOR]
[COLOR=#8b0000]"צריך קודם ללכת לכרסל, נתאמן שם" היא אומרת, אתם הולכים לכרסל ואז אתם מתכוננים להתאמן, אתם הולכים לחלקה ריקה בג'ונגל הסמוך לעיר, בדרך אתה רואה הרבה מתאמים שמתכוננים לתחרות.[/COLOR]
[COLOR=#8b0000]רלטס מקשיב להוראות שלך, הוא מתכונן לתצוגה, מתרכז, בעוד קלורי מתיישבת על האדמה כדי להיות הקהל שלו ואומרת "קבלו את המתאם האחרון שלנו להיום- אלברט טרוקין!"[/COLOR]
[COLOR=#8b0000]אתה נכנס ומתחיל להורות לרלטס הוראות, רלטס משתכפל לעשרות עותקים זהים, הם נעלמים בחינניות אחד אחרי השני וכאשר הם מסיימים להיעלם הוא משתגר ליד הסלע, הוא רץ מסביבו ומשתמש בבילבול בו זמנית, הסלע רועד, רועד, רועד... אך לא מתנפץ, רלטס מתעלף מהמאמץ.[/COLOR]
[COLOR=#8b0000]"תנוחו קצת ותנסו שוב" קלורי מציעה.[/COLOR]
[COLOR=#8b0000][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]תומר[/B]- הגיצים פוגעים בסטארלי אך לא גורמים הרבה נזק, נסיך יורה מטר המשלב אקדח מים עם בועות, נומל מזנק הצידה אך סמירגל, שהיה מאחוריו- נפגע.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]סטארלי מנצל את ההזדמנות ופוגע בסמירגל במתקפה מהירה, סמירגל משתמש בחיקוי.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]להביור של נומל נורה אל סטארלי, סמירגל עט אל עבר פוליוואג שלך במתקפה מהירה.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00][/COLOR]
[COLOR=black][B]קודק[/B]- מה עם פרטים כללים? איפה הוא גר, על המשפחה שלו וכו'... רקע זה לא רק מקרה שקרה לו בעבר.[/COLOR]