סימתי לצפות בעוד פרק של ואן פיס
Printable View
סימתי לצפות בעוד פרק של ואן פיס
למה אתם מתעלמים ממני??
[url]http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=32428[/url]
גמרתי 6 סיקורים
[quote=ענב של זעם;908608]למישהו בא קרב באונליין?[/quote]
אפשרי.
מישהו פה סים את יוגיהו 2010 ויכול לעזור לי כי אני תקוע מלא זמן!
וגיא לא מתעלמים פשוא אין כוח עכשיו להרשם רוצה תעשה לי משתמש אני ישחק ונראה אם אני אמשיך
יפה איתי
כן אני מת לפרסם אותם זה על הארי פוטר 6 הסרטים
[QUOTE=eliyaex;908622]מישהו פה סים את יוגיהו 2010 ויכול לעזור לי כי אני תקוע מלא זמן!
וגיא לא מתעלמים פשוא אין כוח עכשיו להרשם רוצה תעשה לי משתמש אני ישחק ונראה אם אני אמשיך[/QUOTE]
למה אין כוח? רקע זה כלום זמן (מקסימום צריך להיות 2 שורות אבל אף אחד לא הקשיב) אני שולח עצות להצפנה אתה לא צריך לעבוד על זה.
[quote=איתי.;908630]כן אני מת לפרסם אותם זה על הארי פוטר 6 הסרטים[/quote]
אוקי
[QUOTE=eliyaex;908622]מישהו פה סים את יוגיהו 2010 ויכול לעזור לי כי אני תקוע מלא זמן!
וגיא לא מתעלמים פשוא אין כוח עכשיו להרשם רוצה תעשה לי משתמש אני ישחק ונראה אם אני אמשיך[/QUOTE]
יש סרטונים ביוטיוב
אני הוספתי את שמות הפרקים הבאים בסיפור שלי!
גיא דבר ראשון אני גרוע ברקעים ודבר שני אני לא בענין עכשיו למשחק שהוא של צבא וכאלה כי אני יותר בקטע של מצוירים או ספרים כגון אנימורפס וכאלה הבנת אוקי תשכנע אחרים ואל תגיד שמתעלמים כי יכול להיות שלאנשים אין כוח להשקיע בכמה משחקים שהם נמצאים בהם(למשל ליאור).
יבש.
[QUOTE=eliyaex;908639]גיא דבר ראשון אני גרוע ברקעים ודבר שני אני לא בענין עכשיו למשחק שהוא של צבא וכאלה כי אני יותר בקטע של מצוירים או ספרים כגון אנימורפס וכאלה הבנת אוקי תשכנע אחרים ואל תגיד שמתעלמים כי יכול להיות שלאנשים אין כוח להשקיע בכמה משחקים שהם נמצאים בהם(למשל ליאור).[/QUOTE]
מה אני קשור לזה?
ניר מאוד
[quote=the Nugget Man;908640]יבש.[/quote]
צודק
אני נותן גם במשחק שלי 2 אופציות לאלף...
אתה לא קשור אני אומר שאתה "מתעלם"מגיא ולא נרשם למשחק שלו בגלל שיש לך כמה משחקים להיות בהם וגיא תראה אני חצי שעה שואל אם מישהו סים את יוגיהו 2010 ואפילו ל לא אומרים זאת התעלמות!
חזרתי
רקע יכול להיות- יוסי היה עובד בקיוסק שפתר תשבצי הגיון ומאוד אהב את החידות של התשבצים, במיוחד את אלה שקשורות להצפנה, יום אחד יוסי ראה מודעה שאומרת: מי שאוהב להצפין מוזמן לאוניברסיטת בר אילן (למשל) בבניין Xxxxx בחדר 5 ביום רביעי ב4 אח"צ. יוסי החליט שהוא רוצה ללכת ושם הוא קיבל את משרת המצפין בצבא הישראלי.
עריכה: איתי אמר שיש ביוטיוב מדריכים
היי כולם...
נוו ששהיטמון יענה
הוא לא יענה...
[QUOTE=eliyaex;908648]אתה לא קשור אני אומר שאתה "מתעלם"מגיא ולא נרשם למשחק שלו בגלל שיש לך כמה משחקים להיות בהם וגיא תראה אני חצי שעה שואל אם מישהו סים את יוגיהו 2010 ואפילו ל לא אומרים זאת התעלמות![/QUOTE]
לא בא לי להירשם לא אוהב בסגנון הזה משחקים
ליאור,אתה תרשם למשחק שלי??
[quote=the Nugget Man;908663]ליאור,אתה תרשם למשחק שלי??[/quote]
אולי כן
גיא נרשמתי לשלך..
[quote=שלושה מחוזות 2;908664]אולי כן[/quote]
אולי?
מבאס...
[quote=the Nugget Man;908669]אולי?
מבאס...[/quote]
אז כן
מה נשמע חברים שלי?