-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1059855]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#000000
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]MasterBar[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]עוקצי הרעל של ויניפלדה מפספסים כול פעם מחדש,אך ויניפלדה וקומבי לא מוותרים,אתה רואה שקומבי מחליט להשתמש במתקפת קרן בלבול שפספסת את ויניפלדה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]הודעות:[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]שיניתי את הכינויים,שימו לב שלא שמתי סימנים כי זה מעצבן אותי.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"טוב הגיע הזמן לגמור את כל המשחקים, ויניפדה תשתמש בעוקץ רעל על הרצפה כדי לעוף לגובהה, ותנסה להלחיץ את קומבי שלו בקולות כדי שיהיה מפוחד" אגיד לויניפדה. "וכשאתה בגובהה תרד בשיא המהירות על קומבי בניב רעל, תעשה את זה כואב במיוחד, קדימה חבר, אתה יכול לפגוע בו, אתה ממש חזק" המשיך לאגיד לויניפדה בעידוד ובחיזוק.
-
[SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Bruno Mars[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]שלי נראת מבוהלת מאוד בגלל מעשה אחיה,היא אומרת לך:"תומר,תגיד אתה מודע לזה שראלטס הזוהר האגדי נמצא עדיין אצל ג'ון נכון,ועכשיו ג'ון מת,אחי עכשיו לוקח את הפוכדורים של ג'ון,ואיתם גם הראלטס הזוהר!".[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]מה תעשה,תמשיך כאילו לא קרה כלום או תחזור ותיקח את ראלטס?[/SIZE][/COLOR][/FONT][/B]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]The[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה ממשיך בדרכך לכיוון העיר אורבורג,אתה רואה מנהרה קצרה מאוד חוסמת את דרכך,ספיר אומרת:"זה מנהרת אורבורג,שמעתי שיש פה איפשהו מקום שאפשר להגיע משם להר קורונט".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]מה תעשה,האם תחפש פוקימונים,תחפש את הדרך להר קורונט או תצא לכיוון אורבורג?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial]Uchihe Sasuke[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מגיע לעיר סנופויט ואתה רואה שכתוב בשלט אחד:"ראש החזית _____ מוכן לקרב מולכם,פרטים איפה מתקן החזית אצל האחות ג'וי" [_____ זה אומר שהמילה מכוסה שלג].[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]מה תעשה,האם תמשיך במסע או תבקש פרטים מהאחות ג'וי?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]הרוח המתמטקאית[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]אתה נכנס לדלת הצהובה ומרגיש גל כוח אדיר חוסם אותך,אתה רואה פתק שבו כתוב:"נכשלת" אתה רואה שהדלתות ננעלות ורק דלת היציאה פתוחה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]מה תעשה,האם תוותר או תיקח צ'אנס ותנסה לפתוח את אחת הדלתות הנעולות?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]עוקץ הרעל של ויניפלדה אומנם פוגע ברצפה אך ההדף שלו פוגע בויניפלדה ומביס אותו,המאמן נראה מאוכזב מעט והוא אומר לך:"בהצלחה במסע".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]ויניפלדה הביס את עצמו,1-0 למאמן,הפסדת!
מה תעשה,האם תמשיך במסע שלך כרגיל או תכעס על ויניפלדה?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
-
[quote=Yuma Tsukumo;1060181]
[B][U][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]הרוח המתמטקאית[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]אתה נכנס לדלת הצהובה ומרגיש גל כוח אדיר חוסם אותך,אתה רואה פתק שבו כתוב:"נכשלת" אתה רואה שהדלתות ננעלות ורק דלת היציאה פתוחה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]מה תעשה,האם תוותר או תיקח צ'אנס ותנסה לפתוח את אחת הדלתות הנעולות?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[/quote]
'אסור לי לוותר,עם אני אוותר כל פעם שאכשל,איך הצליח להתקדם במסעי?'אני חושב ומנסה לפתוח את אחת הדלתות הנעולות.
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1060181][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Bruno Mars[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]שלי נראת מבוהלת מאוד בגלל מעשה אחיה,היא אומרת לך:"תומר,תגיד אתה מודע לזה שראלטס הזוהר האגדי נמצא עדיין אצל ג'ון נכון,ועכשיו ג'ון מת,אחי עכשיו לוקח את הפוכדורים של ג'ון,ואיתם גם הראלטס הזוהר!".[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]מה תעשה,תמשיך כאילו לא קרה כלום או תחזור ותיקח את ראלטס?[/SIZE][/COLOR][/FONT][/B]
[/QUOTE]
"שלי, אני מצטער."אגיד לשלי ואז אלך לאח של שלי תוך כדי שאני מוציא את באגון ואומר לו:"באגון תתקוף את האיש ותעסיק אותו!" תוך כדי שאני לוקח את הפוקדורים של ג'ון ובורח משם עם באגון.
-
[QUOTE]Uchihe Sasuke
אתה מגיע לעיר סנופויט ואתה רואה שכתוב בשלט אחד:"ראש החזית _____ מוכן לקרב מולכם,פרטים איפה מתקן החזית אצל האחות ג'וי" [_____ זה אומר שהמילה מכוסה שלג].
מה תעשה,האם תמשיך במסע או תבקש פרטים מהאחות ג'וי?[/QUOTE]
"לא נראה לי שכדאי שאלחם עכשיו מול ראש חזית,אין לי אפילו תג מכון אחד.." אומר ואמשיך במסעי.
-
[SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Bruno Mars[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]אתה רואה שגופתו של ג'ון מתרוממת מעט,אתה רואה שג'ון מנגב את הדם מפניו החיוורים,הוא לוקח פוכדור ומכוון אותו עליך הוא צועק עליך אך קולו לא נשמע אותו קול:"אם אתה מתקרב זה יהיה הדבר האחרון שתעשה חלאה,הייתי בסכנת חיים לא עזרת לי,כירו בי ברחת,כשגילת ששלי אחותו של רד-איי שתקת,כשגילית מה אחיה עשה לאחי שתקת,עכשיו הגיע הזמן שתשלם!" אתה רואה את שלי רצה היא מכוונת את ידה השמאלית על ג'ון היא אומרת לו:"ג'ון,אתה מסונוור על ידי הרשע,תקשיב לי!".[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]ג'ון לא מת![/SIZE][/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]מה תעשה,האם תשפריץ על ג'ון מים,תזרוק עליו אבן או תיתן לשלי לטפל בזה?[/SIZE][/COLOR][/FONT][/B]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial]Uchihe Sasuke[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה את המכון,אתה רואה נער צעיר לוקח מפתח ופותח את המכון הוא צועק:"מכון סנופויט נפתח,מי שרוצה להתמודד על התג מוזמן".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]מה תעשה,תילחם נגד מנהיג המכון או תתאמן קצת?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]אתה בועט בדלת הצהובה לא קורה כלום,באדומה גם לא,כשאתה בועט בכחולה הדלת נפתחת,אתה רואה שמה שמאחורי הדלת הוא חדר קטן בעל ארבע קירות שעל כול קיר מצויר לו יסוד אחר,על קיר אחד להבה,קיר אחר טיפה,קיר אחר ברק,ובקיר האחרון עשב,אתה רואה פתק שבו כתוב:"תבחר קיר".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]באיזה קיר תבחר?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
-
[QUOTE]Uchihe Sasuke
אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה את המכון,אתה רואה נער צעיר לוקח מפתח ופותח את המכון הוא צועק:"מכון סנופויט נפתח,מי שרוצה להתמודד על התג מוזמן".
מה תעשה,תילחם נגד מנהיג המכון או תתאמן קצת?[/QUOTE]
"טוב,כדאי שאתאמן קצת לפני המכון,אולי אפילו אלכוד כמה פוקימונים.." אומר ואלך להתאמן.
-
[quote=Yuma Tsukumo;1060194]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]אתה בועט בדלת הצהובה לא קורה כלום,באדומה גם לא,כשאתה בועט בכחולה הדלת נפתחת,אתה רואה שמה שמאחורי הדלת הוא חדר קטן בעל ארבע קירות שעל כול קיר מצויר לו יסוד אחר,על קיר אחד להבה,קיר אחר טיפה,קיר אחר ברק,ובקיר האחרון עשב,אתה רואה פתק שבו כתוב:"תבחר קיר".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]באיזה קיר תבחר?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B][/quote]
אני בוחר צלפי אותה שיטה בקיר האחרן שמצויר עליו עשב 'אם אעבוד לפי אותה שיטה,שני הפוקימונים שלי יכולים ללמוד מתקפות עשב טובות'אני חושב.
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1060194][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Bruno Mars[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]אתה רואה שגופתו של ג'ון מתרוממת מעט,אתה רואה שג'ון מנגב את הדם מפניו החיוורים,הוא לוקח פוכדור ומכוון אותו עליך הוא צועק עליך אך קולו לא נשמע אותו קול:"אם אתה מתקרב זה יהיה הדבר האחרון שתעשה חלאה,הייתי בסכנת חיים לא עזרת לי,כירו בי ברחת,כשגילת ששלי אחותו של רד-איי שתקת,כשגילית מה אחיה עשה לאחי שתקת,עכשיו הגיע הזמן שתשלם!" אתה רואה את שלי רצה היא מכוונת את ידה השמאלית על ג'ון היא אומרת לו:"ג'ון,אתה מסונוור על ידי הרשע,תקשיב לי!".[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]ג'ון לא מת![/SIZE][/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]מה תעשה,האם תשפריץ על ג'ון מים,תזרוק עליו אבן או תיתן לשלי לטפל בזה?[/SIZE][/COLOR][/FONT][/B]
[/QUOTE]
"שלי מה לעשות? לעזור לך?!"אשאל את שלי בכעס וגם בקול צרוד ואם היא תרצה עזרה ישר אוציא את ברמי ואגיד לה:"ברמי ראש ברזל לעבר ג'ון!"
-
[quote=Yuma Tsukumo;1060181]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]The[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה ממשיך בדרכך לכיוון העיר אורבורג,אתה רואה מנהרה קצרה מאוד חוסמת את דרכך,ספיר אומרת:"זה מנהרת אורבורג,שמעתי שיש פה איפשהו מקום שאפשר להגיע משם להר קורונט".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]מה תעשה,האם תחפש פוקימונים,תחפש את הדרך להר קורונט או תצא לכיוון אורבורג?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[/quote]
אני אומר "אממ..אני מעדיף שנלך לקורונט ! בטח יהיה יציאה לעוד אחת מההרים ! " אומר ואתחיל ללכת לכיוון דרך הר קורונט בעודי מסתכל על הדמויות שנפגוש בדרך..
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1060181]
[B][FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]עוקץ הרעל של ויניפלדה אומנם פוגע ברצפה אך ההדף שלו פוגע בויניפלדה ומביס אותו,המאמן נראה מאוכזב מעט והוא אומר לך:"בהצלחה במסע".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]ויניפלדה הביס את עצמו,1-0 למאמן,הפסדת!
מה תעשה,האם תמשיך במסע שלך כרגיל או תכעס על ויניפלדה?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B][/QUOTE]
"לא נורא, חבר זה היה אשמתי אני אמרתי לך להלחם ככה, קדימה נלך למרכז הפוקימונים חזור" אגיד ואחזיר את ויניפדנ ואלך למרכז הפוקימונים הקרוב
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1059855][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Bruno Mars[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#000000]ג'ון אומר לך:"מצטער אבל מתחיל להיות ממש מאוחר" אתה והוא מתחילים להיכנס לתוך העיירה פלורמה כשאתה רואה מישהו ממש מוכר,אתה רואה שזוהי שלי ואתה רואה שיש לה דמעות בעיניים היא מסתכלת על הנחל הזורם וזורקת לתוכו אבנים.
[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[B][U][SIZE=2][COLOR=#800000][/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]StarDriver[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]*רק שתדע "עולם הצללים" מתפקד ממש כמו ספרי "עשו לעצמכם צמרמורת" אם אתה עושה את הבחירה הנכונה,תצא מהעולם בניצחון,אם לא...טוב איך אומרים "אתה בוחר איך להתצמרר" בהצלחה..[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שהמאמן שוב פעם מחייך 'מה לא בסדר עם המאמן הזה' אתה חושב.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]הוא אומר לך:"תקשיב זה משחק לא קרב פוקימונים רגיל,הנה הבררות שלך,או לסגת ולבחור מחדש או להישאר ולהילחם,הבחירה בידך".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial]כינוי מקורי[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה נכנס לתוך העיר ג'ובילייף,אתה רואה את האחות ג'וי מדברת עם מאמן גבוהה,אתה שומע שהיא אומרת לו:"הוא נמצא בתוך מנהרת אורבורג,הוא אמר לי שעד מחר הוא הולך לעיר אחרת,נחמד דווקא דילן הזה".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]The[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]מגמר מגן על סניבי בגופו של מצליח להשתמש בסינתזה אתה מבין שמגמר לא יכול להגן על סניבי בגלל שפיג'יוטו תוקף בצד אחד ובצד השני תוקף טוטודייל.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]איתי[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]המתקפה לא פועלת כמו שציפית גל ההלם מפספס ופוגע במאמן,אתה רואה שסניזל מתעצבן ויוצא בפעם הראשונה בקרב הזה למתקפה חזיתית,אתה רואה את ציפורניו שחורות כמו הלילה![/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שהשינקס מתקרב אל גלפין שלך ומעיר אותו בעזרת גל הלם חזק במיוחד,אתה רואה שגל ההלם היה חזק ומסוכן מדי בגלל שזה הביס את גלפין לגמרי,המאמן אומר:"אופס,זה גם קורה לפעמים".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]עוקצי הרעל של ויניפלדה מפספסים כול פעם מחדש,אך ויניפלדה וקומבי לא מוותרים,אתה רואה שקומבי מחליט להשתמש במתקפת קרן בלבול שפספסת את ויניפלדה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]הודעות:[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]שיניתי את הכינויים,שימו לב שלא שמתי סימנים כי זה מעצבן אותי.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר למריפ ''זה הזמן שתתקפי במכת ברק לכל הכיוונים ובכל הכוח שלך''
ואני רץ לתפוס מחסה כדי לא להתחשמל
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1059951][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]StarDriver[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מתקרב לדלת היא נראת בדיוק כמו הדלת שבה נכנסת,האיש אומר לך:"לא אני בחרתי להיות פה,קוללתי,העין השלישית היא הרשע הטהור,היא יצרה את העולם המרושע הזה,אני עבד שלה,אתה לא חייב להאמין לי,רק תצא מכאן לפני שהיא תתחרט".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]מה תעשה,האם אתה נשאר ורואה מה קורה עם עניין ה"עין השלישית",האם אתה מתחקר את האיש לגבי הרשע הזה,או שאתה פשוט יוצא מהעולם הזה.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B][B][U][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]הרוח המתמטקאית[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שהנוקטול ופוקימוני החרק בורחים מפני האור,אתה רואה שזהו שומר היער של האזור,הוא אומר לך:"מה אתה עושה פה ילד,בשעה כזו?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]מה תעשה,האם תספר לו את האמת,תברח,או תשקר?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אעמוד עם החלק האחורי של הגוף מחוץ לדלת ואומר,
''מי הם העין השלישית?,מה מטרתם?,ולמה אתה כלוא פה?'',אומר לאיש דואג.
-
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]אתה רואה שהפוכדור של ברמי אינו נפתח,אתה מנסה להוציא את באגון וזה גם לא עוזר,אתה רואה שכול הפוכדורים שלך נעולים,אתה שומע את שלי צועקת:"מהר תעזור לי!".[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]מה תעשה,תקרא לעזרה או תפגע בג'ון באבן או במים?[/SIZE][/COLOR][/FONT][/B]
[SIZE=2][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]האיש אומר לך:העין השלישית היא לא ארגון כמו צוות רוקט,היא הרשע הטהור,ארסיאוס מייצג את הטוב,העין השלישית מייצגת את כול הרוע,אני כלוא בתוך העולם הזה רק בשביל שיהיה לעין הזו כוח,אני משרת אך ללא כול אפשרות להימלט,ברח,או שתגמור כמוני!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]האם אתה בורח או שאתה נשאר לראות את העין הזו?
[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[SIZE=2][/SIZE]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מחפש שביל או מערה נסתרת אך זה לא עובד,אתה רואה ילדה קטנה צוחקת ואומרת:"אין אפשרות למצוא פה את הר קורונט".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]מה תעשה,האם תאמין לילדה או שמה תחשוב אותה שקרנית?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה שלט קטן שבו כתוב:"אזור האימונים המיוחד לפוקימוני קרח" בצד השני אתה רואה "ספארי".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]לאן כדי ללכת,לספארי או לאזור המיוחד?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שסניזל אינו מוותר והודף כול מתקפה שמריפ שולחת אליו,המאמן מחייך ואומר לך:"תלמד לשלוט בחשמל של מריפ,תנצל אותו לטובתך,הנה מספר שיטות לקרבות פוקימונים שכדי לדעת:
ראשית כול צריך להתאים את האויב לפוקימון.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אחרי זה צריך להתאים את הזירה לפוקימון שלך.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אחרי זה צריך ללמוד איך לנצל את הזירה לטובתך,תראה יש פה אגם קטן,אם תגרום למריפ להפיל את סניזל למים,ואז תחשמל את המים,סניזל לא יוכל להדוף את זה".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]מה תעשה,האם תקשיב לתוכנית של המאמן או שלא?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]אתה נוגע בקיר העשב,אתה רואה בור נפער במרכז הקיר.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שומע קולות של פוקימוני חרק,עשב ורעל באזור,אתה שומע קול שאומר לך:"יש לך שתי אפשרויות לקפוץ אל עולם העשב או לבחור קיר אחר,מה תעשה?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]לאן כדי ללכת,לעולם העשב או לבחור קיר אחר?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מגיע לאחר זמן קצר מאוד למרכז הפוקימונים,האחות ג'וי לוקחת לך את הפוכדור של ויניפלדה ואומרת לך:"הויניפלדה שלך מוכן למסע שלך,האם תרצה לשהות פה במשך הלילה או שמה תמשיך את המסע בלילה?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]מה תעשה,תמשיך במסע בלילה או תלך לישון במרכז?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1061116][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Bruno Mars[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]אתה רואה שהפוכדור של ברמי אינו נפתח,אתה מנסה להוציא את באגון וזה גם לא עוזר,אתה רואה שכול הפוכדורים שלך נעולים,אתה שומע את שלי צועקת:"מהר תעזור לי!".[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]מה תעשה,תקרא לעזרה או תפגע בג'ון באבן או במים?[/SIZE][/COLOR][/FONT][/B]
[SIZE=2][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]האיש אומר לך:העין השלישית היא לא ארגון כמו צוות רוקט,היא הרשע הטהור,ארסיאוס מייצג את הטוב,העין השלישית מייצגת את כול הרוע,אני כלוא בתוך העולם הזה רק בשביל שיהיה לעין הזו כוח,אני משרת אך ללא כול אפשרות להימלט,ברח,או שתגמור כמוני!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]האם אתה בורח או שאתה נשאר לראות את העין הזו?
[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[SIZE=2][/SIZE]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מחפש שביל או מערה נסתרת אך זה לא עובד,אתה רואה ילדה קטנה צוחקת ואומרת:"אין אפשרות למצוא פה את הר קורונט".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]מה תעשה,האם תאמין לילדה או שמה תחשוב אותה שקרנית?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה שלט קטן שבו כתוב:"אזור האימונים המיוחד לפוקימוני קרח" בצד השני אתה רואה "ספארי".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]לאן כדי ללכת,לספארי או לאזור המיוחד?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שסניזל אינו מוותר והודף כול מתקפה שמריפ שולחת אליו,המאמן מחייך ואומר לך:"תלמד לשלוט בחשמל של מריפ,תנצל אותו לטובתך,הנה מספר שיטות לקרבות פוקימונים שכדי לדעת:
ראשית כול צריך להתאים את האויב לפוקימון.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אחרי זה צריך להתאים את הזירה לפוקימון שלך.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אחרי זה צריך ללמוד איך לנצל את הזירה לטובתך,תראה יש פה אגם קטן,אם תגרום למריפ להפיל את סניזל למים,ואז תחשמל את המים,סניזל לא יוכל להדוף את זה".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]מה תעשה,האם תקשיב לתוכנית של המאמן או שלא?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]אתה נוגע בקיר העשב,אתה רואה בור נפער במרכז הקיר.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שומע קולות של פוקימוני חרק,עשב ורעל באזור,אתה שומע קול שאומר לך:"יש לך שתי אפשרויות לקפוץ אל עולם העשב או לבחור קיר אחר,מה תעשה?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]לאן כדי ללכת,לעולם העשב או לבחור קיר אחר?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מגיע לאחר זמן קצר מאוד למרכז הפוקימונים,האחות ג'וי לוקחת לך את הפוכדור של ויניפלדה ואומרת לך:"הויניפלדה שלך מוכן למסע שלך,האם תרצה לשהות פה במשך הלילה או שמה תמשיך את המסע בלילה?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]מה תעשה,תמשיך במסע בלילה או תלך לישון במרכז?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר למאמן ''תודה על העצות אבל אני יכול להסתדר''
אני אומר למריפ ''תרוצי לתוך האגם ואז תחשמלי אותו בכל הכוח''
-
[quote=Yuma Tsukumo;1061116]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]The[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[/quote]
"טוב..אחריי זה נחזור לכאן.." אומר לספיר ואודה לילדה תוך כדיי שאנו הולכים לכיוון העיר הבאה (שכחתי איך קוראם לה..)
*ברור, שהילדה משקרת...חח..סתם רציתי ללכת לעיר..חח..
-
[QUOTE]Uchihe Sasuke
אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה שלט קטן שבו כתוב:"אזור האימונים המיוחד לפוקימוני קרח" בצד השני אתה רואה "ספארי".
לאן כדי ללכת,לספארי או לאזור המיוחד?[/QUOTE]
"כדאי שאלך לספארי,אולי אלכוד פוקימונים שם.." אומר ואלך אל הספארי.
-
כינוי:scizor-x
שם במשחק:רוי
תיאור:גבוה עם שיער שחור,ג'ינס משופשף,חולצה סגולה ומשקפי שמש
פוקימון התחלתי:אושוואט
פוקימונים:לא לגעת.
תגים:לא לגעת.
ציוד:חמישה פוכדורים,שיקוי,מפה,ברים,נוגדנים[של רעל,שינה וכו'] וחכה.
כסף:3000$
בקשות:בבקשה סיזור ופוקימון שאני אוכל לעוף עליו וסנורלאקס חזק...
-
[quote=Yuma Tsukumo;1061116]
[/quote]
אני לא עוצר ואני ממשיך אל עולם העשב.
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1061116][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Bruno Mars[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[/QUOTE]
"ביי ביי ג'ון."אגיד במלמול ואז אתפוס כ10 אבנים קטנים, אזרוק על ג'ון במהירות ואז אלך לשלי בריצה בכול כוחי.
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1061116]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]
[B][COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]מה תעשה,תמשיך במסע בלילה או תלך לישון במרכז?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B][/QUOTE]
" תודה רבה על ההצעה אבל בלילה יש כל מני פוקימונים חזקים, אני רוצה לתפוס כמה מהם, תגידי אולי יש לך איזה פנס במקרה שאצטרך לראות בלילה?" אשאל את האחות ג'וי.
-
[B][U][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]Batista[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]אתה זורק על ג'ון אבנים קטנות,אתה רואה שד יוצא מג'ון ובורח,אתה רואה שג'ון מתעורר,הוא מסתכל עליך ועל שלי ידיו אוחזות בראשו,אתה שומע בכי חרישי,אתה שומע אותו אומר:"אני מצטער על מה שקרה,חברים?".[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]האם תהיה שוב חבר של ג'ון או לא?[/SIZE][/COLOR][/FONT][/B]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]*אורבורג. [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה וספיר ממשיכים לכיוון העיר אורבורג,כשאתם יוצאים מהמערה אתה רואה עיר קטנה ומדהימה,חצובה כולה בסלע,ספיר אומרת לך כמו מדריכת טיולים:"שמה זה מכון העיר,דרומית יותר מכרות העיר,ובמזרח העיר יש את המוזיאון,מה אתה רוצה לראות?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]לאן תלך,למוזיאון,למכרה או למכון,או שאולי תתאמן קצת?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה נכנס לספארי ואתה רואה שלוש פקידות נחמדות,הפקידה הראשונה אומרת:"אם ברצונך ללכת לאזור ההר תלך בשביל הימני" הפקידה השנייה אומרת:"אם ברצונך לאגם תלך בשביל האמצעי" והפקידה האחרונה מסיימת:"והשביל השמאלי מוביל ליער,כול מתחם מביא איתו סוגים שונים של פוקימונים,לאן תרצה ללכת?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]לאן תלך,להר,לאגם או ליער?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]מריפ שלך רצה לתוך המים,אך סניזל נשאר מחוץ למים,מריפ משתמשת במתקפה חשמלית כלשהי ומתחשמלת בעצמה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]המאמן מחייך ואומר:"לא את מריפ לתוך המים ולחשמל,את סניזל לתוך המים ולחשמל,נתתי לך הזדמנות לא לקחת אותה,תשתמש בציפורן לילה סניזל".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]האם אתה נותן למריפ להיפגע או שאתה בוחר לחשמל שוב את המים?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]*להבא יותר מושקע.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]אתה נכנס לתוך עולם העשב ואתה מוצא את עצמך בקרחת יער אדיר,אתה רואה שבצפון יש הר,בדרום יש אגם,במזרח ובמערב יש המשך ליער.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]לאן תלך,תמשיך מערבה או מזרחה,צפונה או דרומה?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]האחות ג'וי מרכינה את ראשה ואומרת לך:"לא אין לי,אבל אם תלך דרך השביל יש שמה פנסי רחוב אם תלך דרך היער שאף אחד לא יודע לאן הוא מוביל,אין שמה פנסים".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]לאן תלך,דרך השביל או דרך היער?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial]Scizor-X[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]רשום תגיב להתחלה בע''מ 2.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1061775][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]Batista[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]אתה זורק על ג'ון אבנים קטנות,אתה רואה שד יוצא מג'ון ובורח,אתה רואה שג'ון מתעורר,הוא מסתכל עליך ועל שלי ידיו אוחזות בראשו,אתה שומע בכי חרישי,אתה שומע אותו אומר:"אני מצטער על מה שקרה,חברים?".[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]האם תהיה שוב חבר של ג'ון או לא?[/SIZE][/COLOR][/FONT][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה וספיר ממשיכים לכיוון העיר אורבורג,כשאתם יוצאים מהמערה אתה רואה עיר קטנה ומדהימה,חצובה כולה בסלע,ספיר אומרת לך כמו מדריכת טיולים:"שמה זה מכון העיר,דרומית יותר מכרות העיר,ובמזרח העיר יש את המוזיאון,מה אתה רוצה לראות?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]לאן תלך,למוזיאון,למכרה או למכון,או שאולי תתאמן קצת?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה נכנס לספארי ואתה רואה שלוש פקידות נחמדות,הפקידה הראשונה אומרת:"אם ברצונך ללכת לאזור ההר תלך בשביל הימני" הפקידה השנייה אומרת:"אם ברצונך לאגם תלך בשביל האמצעי" והפקידה האחרונה מסיימת:"והשביל השמאלי מוביל ליער,כול מתחם מביא איתו סוגים שונים של פוקימונים,לאן תרצה ללכת?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]לאן תלך,להר,לאגם או ליער?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]מריפ שלך רצה לתוך המים,אך סניזל נשאר מחוץ למים,מריפ משתמשת במתקפה חשמלית כלשהי ומתחשמלת בעצמה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]המאמן מחייך ואומר:"לא את מריפ לתוך המים ולחשמל,את סניזל לתוך המים ולחשמל,נתתי לך הזדמנות לא לקחת אותה,תשתמש בציפורן לילה סניזל".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]האם אתה נותן למריפ להיפגע או שאתה בוחר לחשמל שוב את המים?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]אתה נכנס לתוך עולם העשב ואתה מוצא את עצמך בקרחת יער אדיר,אתה רואה שבצפון יש הר,בדרום יש אגם,במזרח ובמערב יש המשך ליער.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]לאן תלך,תמשיך מערבה או מזרחה,צפונה או דרומה?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]האחות ג'וי מרכינה את ראשה ואומרת לך:"לא אין לי,אבל אם תלך דרך השביל יש שמה פנסי רחוב אם תלך דרך היער שאף אחד לא יודע לאן הוא מוביל,אין שמה פנסים".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]לאן תלך,דרך השביל או דרך היער?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial]Scizor-X[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]רשום תגיב להתחלה בע''מ 2.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר למריפ ''תתקפי עכשיו בגל הלם ואחרי זה במכת ברק''
-
[quote=Yuma Tsukumo;1061775]
[/quote]
ההודעה הזאת מושקעת? או שיותר מזה
---?
'סביר להניח שמצא באגם פוקימוני מים,באזור שהפקימונים השולטים בו הם חרקים,ופוקימוני חרק ורעל,סביר להניח שפוקימוני מים לא נדירים ואל אמצא אותם בהמשך.'אני חושב ומתקרב אל האגם,אני הולך לכיוון דרומה.
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1035409][SIZE=3][COLOR=black]המשחק התחיל![/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=black]ההרשמה סגורה פרט לאלה שנשמרו להם מקומות ולא נרשמו,הרשמה מחודשת תפתח בקרוב אני אמסור הודעה למי שירצה להצטרף.[/COLOR][/SIZE]
[B][U][SIZE=5][COLOR=black]התחלה:[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[SIZE=2][COLOR=#000000]יצאתם מהמעבדה שהפוכדור שחלמתם אליו כבר שנים נמצא בידיכם,השמיים הכחולים אין עננים בשמיים,הים שבפתח העיירה סנדג'ם גועש בגלל סיבה שאינכם יודעים מהי,אתם רואים שני נערים בני שניים-עשר נלחמים זה בזה בקרב פוקימונים,אחד משתמש בשינקס ואחד משתמש בסטרלי.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]מה תעשו?[רק בהודעה הזו אני כותב "מה תעשו"][/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
אני אוציא את אושוואט ואומר לו "אני רוי ואני הולך להיות המאמן שלך,אני רוצה שתסתכל על הקרב הזה ותלמד ממנו,אוקיי?"
-
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]מריפ שולחת גל הלם אך שוב פוגעת בעצמה,סניזל מנצל זאת ופוגע בה במתקפת ציפורן לילה,אתה רואה שסניזל הולך בזריזות רבה על המים המחושמלים ואינו נפגע מהם.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]האם אתה נותן לסניזל לפגוע במריפ שוב או שאתה שולח אותה למתקפה נוספת?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]*זה מספיק טוב.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מתקרב דרומה,אתה רואה שלושה יאנמה קטנים מתרוצצים להם באזור,אתה מגיע לאגם ואתה רואה שהוא כחול וצלול,אתה מסתכל פנימה ולא רואה אף פוקימון,אתה רואה דמות אדם יוצאת מהמים,הדמות אומרת לך:"מצטער,אם ברצונך לחפש פוקימוני מים תלך אל עולם המים".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]האם אתה מקשיב לדמות והולך לעולם המים או שאתה ממשיך לכיוון אחר?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אושווט מסתכל עליך ומחייך הוא מהנהן,ומסתכל על השינקס ועל הסטרלי בעניין רב,אתה רואה קרבי יוצא מהמים,אתה רואה שהקרבי הזה מסיט את צומת ליבו של אושווט.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]האם אתה נותן לו להילחם נגד הקרבי או שאתה פוקד עליו להסתכל על הקרב?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
-
[quote=Yuma Tsukumo;1061800]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial]Scizor-X[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אושווט מסתכל עליך ומחייך הוא מהנהן,ומסתכל על השינקס ועל הסטרלי בעניין רב,אתה רואה קרבי יוצא מהמים,אתה רואה שהקרבי הזה מסיט את צומת ליבו של אושווט.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]האם אתה נותן לו להילחם נגד הקרבי או שאתה פוקד עליו להסתכל על הקרב?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B][/quote]
"אוושוואט! בוא נתפוס לנו פוקימון! השתמש בחבטה! כשהוא יתקוף אותך השתמש במגן צדף וכך שוב בחבטה עד שהוא יהיה מותש ואז אני אזרוק עליו פוכדור!" אני זורק על קרבי פוכדור אחרי שהוא מותש...
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1061800][B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]איתי[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]מריפ שולחת גל הלם אך שוב פוגעת בעצמה,סניזל מנצל זאת ופוגע בה במתקפת ציפורן לילה,אתה רואה שסניזל הולך בזריזות רבה על המים המחושמלים ואינו נפגע מהם.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]האם אתה נותן לסניזל לפגוע במריפ שוב או שאתה שולח אותה למתקפה נוספת?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מתקרב דרומה,אתה רואה שלושה יאנמה קטנים מתרוצצים להם באזור,אתה מגיע לאגם ואתה רואה שהוא כחול וצלול,אתה מסתכל פנימה ולא רואה אף פוקימון,אתה רואה דמות אדם יוצאת מהמים,הדמות אומרת לך:"מצטער,אם ברצונך לחפש פוקימוני מים תלך אל עולם המים".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]האם אתה מקשיב לדמות והולך לעולם המים או שאתה ממשיך לכיוון אחר?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]האם אתה נותן לו להילחם נגד הקרבי או שאתה פוקד עליו להסתכל על הקרב?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B][/QUOTE]
אני מחזיר את מריפ ואומר למאמן ''הקרב נגמר אני לא יכול להמשיך יותר ככה'' ואני הולך למרכז הפוקימונים
-
[quote=Yuma Tsukumo;1061775]
[/quote]
"אני אלך למכרה..בטח שם יש פוקימוני אבן לאימון ולתפיסה ! " אומר ואתחיל לרוץ לשם בנחישות !
-
[quote=Yuma Tsukumo;1061800][B][U][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]הרוח המתמטקאית[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[/quote]
"לא ידעתי שיאנה אוהבים מים,אני מחפש כאן פוקימון חרק ודשא טובים. אתה יודע איפה אפשר למצוא כאלה? כמו נגיד:הורקוס,סקיסור,גלפלטה (עכביש החשמל),לידקלו ,ברלום,טורטה,רוזרלד,פרוטומר? דרך אגב לידיקלו לא אמור להיות באזור הזה?"אני שואל אותו.
-
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה וספיר רצים לכיוון המכרה,אתה רואה אבן גדולה,אתה קופץ מעליה אך ספיר לא רואה את האבן ונופלת,אתה מתקרב אליה אתה רואה שהרגל השמאלית שלה נפגעה מהמכה,אתה רואה דמעות כאב בעיניים של ספיר.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]מה תעשה,האם תנטוש ככה את ספיר או תעזור לה?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]המאמן אומר לך:"אם הקרב הזה נגמר בלי מנצחים לא אתן לך שום פוקימון חרק,מצטער,בהצלחה נגד קלייר" המאמן ממשיך בדרכו לכיוון הר קורונט.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מגיע למרכז הפוקימונים האחות ג'וי מרפאת את הפוקימונים שלך,היא אומרת לך:"אתה רוצה לישון כאן בלילה?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]הדמות אומרת לך בעצב:"כן כול הפוקימונים האלה אמורים להיות כאן,אבל מאז שהוא נמצא פה כול הפוקימונים ברחו אל היער,אתה מוכן לקחת את הסיכון ולהילחם נגד הדבר המסוכם שפלש לעולמנו?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]האם אתה מסכים או לא?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אושווט מפסיק לציית לך ברגע שהוא שומע שאתה רוצה לתפוס פוקימון מים נוסף,אתה רואה שאושווט מתיישב על החול הרטוב מעט,אתה רואה גל אדיר מתקרב אל אושווט.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]מה תעשה,תציל את אושווט או תשאיר אותו שמה?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1061828][SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]The[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה וספיר רצים לכיוון המכרה,אתה רואה אבן גדולה,אתה קופץ מעליה אך ספיר לא רואה את האבן ונופלת,אתה מתקרב אליה אתה רואה שהרגל השמאלית שלה נפגעה מהמכה,אתה רואה דמעות כאב בעיניים של ספיר.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]מה תעשה,האם תנטוש ככה את ספיר או תעזור לה?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]המאמן אומר לך:"אם הקרב הזה נגמר בלי מנצחים לא אתן לך שום פוקימון חרק,מצטער,בהצלחה נגד קלייר" המאמן ממשיך בדרכו לכיוון הר קורונט.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מגיע למרכז הפוקימונים האחות ג'וי מרפאת את הפוקימונים שלך,היא אומרת לך:"אתה רוצה לישון כאן בלילה?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]הדמות אומרת לך בעצב:"כן כול הפוקימונים האלה אמורים להיות כאן,אבל מאז שהוא נמצא פה כול הפוקימונים ברחו אל היער,אתה מוכן לקחת את הסיכון ולהילחם נגד הדבר המסוכם שפלש לעולמנו?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]האם אתה מסכים או לא?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אושווט מפסיק לציית לך ברגע שהוא שומע שאתה רוצה לתפוס פוקימון מים נוסף,אתה רואה שאושווט מתיישב על החול הרטוב מעט,אתה רואה גל אדיר מתקרב אל אושווט.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]מה תעשה,תציל את אושווט או תשאיר אותו שמה?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לה ''לא תודה'' ואני יוצא לחפש פוקימוני חרק בלילה
-
[quote=Yuma Tsukumo;1061828]
[/quote]
"כן אניצ מוכן לעזור לעולם בכך שאנצח אותו והפוקימנים אחזרו אך בתנאי שתיתן לי רושת לי תפוס פוקימון אחד או שניים מהעולם הזה,דרך אגב אתה מיומן בפוקימוני רעל הלא כן? אם כן תוכל ללמד את גלפין שלי איזה מתקפה שתוכל לעזור לו ולי לנצח בקרב ?"אני אומר לו.
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1061775][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]Batista[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[/QUOTE]
"בתנאי אחד, תביא לי את ראלטס שלך בבקשה."אגיד לג'ון בשמחה תוך כדי שאני מחכה לראלטס שלי מג'ון ואם הוא לא יתן לי ישר אתן לו אגרוף בראש.
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1061828][SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]The[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[B][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]מה תעשה,תציל את אושווט או תשאיר אותו שמה?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B][/QUOTE]
"אושוואט,לא!" אני צועק וקופץ כדי להציל אותו ולאחר מכן רץ לאחור. אני מחבק אותו ואומר לו "אני מאוד אוהב אותך פשוט חשבתי שאולי תרצה להתנסות בקרב ום אוליי תרצה חבר שהוא לא בן-אדם אלא פוקימון אבל אם אתה רוצה שאני לא אתפוס עוד פוקימון מסוג מים זה בסדר מבחינתי"
-
[quote=Yuma Tsukumo;1061828][SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]The[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[/quote]
אני אתקרב אל ספיר בדאגה ואשאל "ספיר ? את בסדר ?! " אתחיל לחפש בתיק שלי כמה ברים ואחתוך לה כשמינית מכל ברי,אוציא את סניבי ואומר לו להשתמש בסינתזה לכיוון הברי שימצח ויהיה טוב יותר,ואתן לה אותם ואקווה שתרגיש יותר טוב..
-
[SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Batista[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]ג'ון מוציא פוכדור הוא עוצם את עיניו ואומר לך בקול בטוח:"בתנאי אחד,שתיתן לי את באגון שלך,החלפה הוגנת,בסדר,אם לא אז יפנה כול איש לדרכו,לעד,בסדר?".[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]האם תסכים להחלפה או שלא?[/SIZE][/COLOR][/FONT][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]ספיר מסתכלת עליך היא מחייכת אך הדמעות עדיין בעיניה היא אומרת לך:"יש בתיק שלי תחבושות תביא לי אותם בבקשה,זה ממש כואב",אתה לוקח את תיקה של ספיר ומוצא כמעט מיד את התחבושות,אתה עוטף בהם את הפצע,ספיר מסתכלת עליך ואומרת לך:"תודה,אני אלך למרכז לנוח,אתה רוצה להצטרף אליי או שאני אחכה לך?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אם אתה הולך עם ספיר למרכז או ממשיך בדרכך?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה יוצא בלילה מהמרכז,אתה מסתכל מסביבך,אין פוקימוני חרק בסביבה,אתה שומע קול שאומר לך:"פוקימוני חרק לא נוטעים להסתובב באזור אורבורג,באזור הזה נמצאים רק פוקימוני לחימה,אבן ואדמה,אם אתה רוצה לדעת איפה כול אחד מהם אגלה לך".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]איזה סוג פוקימון אתה רוצה לדעת איפה הוא,לחימה,אבן או אדמה?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]הדמות צוחקת ואומרת לך:"אין פוקימונים באזור היה יותר,רק אם תצליח להציל אותו תצליח לתפוס פוקימונים,ואני אינני מאמן אלא הרוח השומרת על ארץ העשב,האגם הזה שאתה רואה הוא פתח לעולם המים,ההר שאתה ראית הוא דרך לעולם האש,יש ביער דרך לעולם האמיתי ודרך לעולם הברק,לאן תבחר ללכת?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]האם אתה רוצה ללכת לעולם אחר או שאתה בוחר להציל את העולם הזה?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אושווט מביט בך ומהנהן הוא מחבק אותך,אתה רואה את הגל מתקרב הוא פוגע בך ובאושווט,הדבר האחרון שאתה זוכר הוא הרבה מים,כשאתה מתעורר אתה רואה שאתה על אי,אתה רואה שאושווט לידך שוכב מעולף.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]מה תעשה,תעיר את אושווט או תקרא לעזרה?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
-
[quote=Yuma Tsukumo;1061914]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]ספיר מסתכלת עליך היא מחייכת אך הדמעות עדיין בעיניה היא אומרת לך:"יש בתיק שלי תחבושות תביא לי אותם בבקשה,זה ממש כואב",אתה לוקח את תיקה של ספיר ומוצא כמעט מיד את התחבושות,אתה עוטף בהם את הפצע,ספיר מסתכלת עליך ואומרת לך:"תודה,אני אלך למרכז לנוח,אתה רוצה להצטרף אליי או שאני אחכה לך?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אם אתה הולך עם ספיר למרכז או ממשיך בדרכך?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[/quote]
"אני אמשיך בדרכי..אין בעד מה! תחכי לי שם בינתיים ! " אקרא לה ואתחיל לחפש פוקימונים במכרה.
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1061914][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Batista[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]ג'ון מוציא פוכדור הוא עוצם את עיניו ואומר לך בקול בטוח:"בתנאי אחד,שתיתן לי את באגון שלך,החלפה הוגנת,בסדר,אם לא אז יפנה כול איש לדרכו,לעד,בסדר?".[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[/QUOTE]
"קודם תראה לי את ראלטס ואני אראה לך את באגון." אומר לג'ון תוך כדי שאני מוציא את באגון ומסתכל על ג'ון כדי להיות בטוח שהוא יוציא את ראלטס החוצה.
-
[quote=Yuma Tsukumo;1061914]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]הדמות צוחקת ואומרת לך:"אין פוקימונים באזור היה יותר,רק אם תצליח להציל אותו תצליח לתפוס פוקימונים,ואני אינני מאמן אלא הרוח השומרת על ארץ העשב,האגם הזה שאתה רואה הוא פתח לעולם המים,ההר שאתה ראית הוא דרך לעולם האש,יש ביער דרך לעולם האמיתי ודרך לעולם הברק,לאן תבחר ללכת?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]האם אתה רוצה ללכת לעולם אחר או שאתה בוחר להציל את העולם הזה?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[/quote]
"אני אעזור לך,לפי דעתי אותו המטרד מסיק לכל העולמות לא רק לשלך,לא?"אני שואל אותו וממישך "תגיד מה בדיוק אני צריך לנצח כדי לשחרר את העולם שלך?"